Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 08:21
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem tu jen na otočku a chci vám popřát co nejlepší počasí.
Doufám, že se naše trekařky neutopí v blátě, Ešuska na apaluše a ostatní při venčení.

Hyena
konečně vím, jak vzít za ty stopy .... jdu na dálnici s kuřetem a příští týden dáme ty fprdelní jedničky jedna báseň
to jsi ještě neznala? To je prosím kombinace Pecky, Ešusky, Janííí a Fajfky ... jen nejlépe se to provozuje v pět ráno

Fajka
jooo voškubaná už je tak to nebé problém
jen nevím, jestli by jí nějaký řidič vláčel po zemi jak Ešuska to kuře

jo jo jedna poznámečka a jak to zabralo
to víš, kolikrát stačí i málo, aby došlo k nějaké aktivitě

kachna_
Děkuju za tvůj popis barvení - ne v pračce a duhu místo iberie. Zkusila jsem to a je to perfektní. Je to tak hezký, že se mi na to ani nechce nic kreslit
vůbec nemáš za co ... hlavně, že se povedlo a máš z toho radost. Kreslit nemusíš, vem šablonku, nařeď savo a trochu to postříkej, pak hned nebo po pár vteřinách strč do vody a pořádně vymáchej ... je to rychlý a nemusíš se s tím tolik mořit. Když pak chceš, tak jen obtáhneš okraje a máš zase úplně jiný obrázek

Ach jo a už mě fakt nic nebrání jít uklízet
mě naštěstí brání, takže to nechám na harantííí a budu doufat, že se z jejich výkonu nepopo, až uvidím výsledek

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:02
- Nahlásit

tak máme za sebou bezva klubový závody. To by nebyla sfiň pruhatá, aby něco nepos...la. Tentokrát vyfikla úúúžasnou poslušnost- jednu z nejlepších, včetně aportu. Ovšem si zase na obranách po každý pouštěčce znovu kousla. já jí fakt prodám do výkupu

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:25
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááájn,
slava nazdar výletu výletů výletu už jsme tady už jsme tu už jsme tááády
Zmokli jsme byla nám zima ale stálo to za to !!!!Pséci šlapali suprově..no pruhatá drobátko do kopce stávkovala ale Dokýšek mě jí pomáhal roztáhnout do kopce a pak už šlapali vobá jak hodinky šli jsme společně ještě s kámoškou s Luisiánkou a došli jsme jen minutku za nima a máme krasívoje druhé místo
Nooo a když jsme jako došli tak pruhatá hurá honem hají du do auta a už po mě nikdo nic nechtějte a Dokýšek huráááá tady jsou pejsci dem si hrááááááát
no a z tý celý smečky co tam bylo na hraní, choďák, berňák smečka bíglíků australák, borderka byl naprosto nejrychlejší a nikdo ho nestíhal

Hyena
prodám do výkupu
a nebo zahrab do výkopu

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:40
- Nahlásit

Servus zeny, hezky zmrzly vikend preji.
Hyena
já jí fakt prodám do výkupu
Bud, anebo tavanum, musis zvazit, kde ti nabidnou vic chechtaku.
Kdo by se chtel pokochat tupickama, tak na http://www.mi-ji.cz/ pribyvaj videa z MR rtw, strasny teplotni porovnani - minulou sobotu vic jak 30 a ted esli lehce nad deset...
Fajka
máme krasívoje druhé místo
Haaasky ste se zviditelnili, byla i nejaka soutez o nejplisnovitejsi dvojici?? tu byste jiste vyhrali!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:44
- Nahlásit

Fifi
Haaasky ste se zviditelnili,
jo jo bude nám to přičteno k dobru

byla i nejaka soutez o nejplisnovitejsi dvojici?? tu byste jiste vyhrali
nebylááááááá tak přííště noooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:02
- Nahlásit

Hyena
no co co pani, nějaký vobrany ... halt musíte vsadit na to kuře v síťce na dálnici
Fifi
krásný psíci a pěkný videjka a probíhalo to na domovským cvičáku mojí mamí a levýho tatí levej tatínek mam pocit i šlapal stopičky
Fajka
gratulujem na to že ste plesnivý jste tůůůze šiškovný

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:07
- Nahlásit

Fajka
bude nám to přičteno k dobru

Jak jinak.
Btw, este jako dozvuky litaciho stofarda pri harani... - vcera sme sly s matheou venkat, a kdyz sme se vracely z poli, ona s Balousem a ja s perdelama, lital venku ten staford. K cubam je v poho, ale co by delal na druhyho samecka, tezko rict. Takze sme se s nim privitaly u plotu s cubama, ja dosla pro voditko, privazala ho k plotu a sly sme na dalsi okruh s Kremylkem. Kdyz sme se vratili, voditko pricvakle u plotu a pes nikde, mozna ten nej zpusob, jak vyresit to jeho poletovani.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:09
- Nahlásit

Janiii
A na kterympak cvicaku to bylo? nakym libereckym?
Tupickove byli letos fakt sikovni, samo s nejakyma pruhama ci malinama nelze srovnavat, byla to krasna sobotenka minula. Chtela bych to teplo z minulyho vikendu zpatky!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

mám většinu fotek mázlejch ale to počasí co nemá foťák rád a ještě ukočírovat ty dva a fotit to se moc nedalo ale aspoň něco ...

Fájo prosimtě pojď a nezdržuj!

superdvojka

Bude nějaká sváča?

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:11
- Nahlásit

Fifi
vcera sme sly s matheou venkat
A ze to bylo pjekny venkani!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:12
- Nahlásit

Janiii
gratulujem na to že ste plesnivý jste tůůůze šiškovný
kujeeeem

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:13
- Nahlásit

A na kterympak cvicaku to bylo? nakym libereckym?
Fifi
nene, Dolní Přím - Probluz, u Hradce Kr.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:13
- Nahlásit

Fajka
Jee, taky gratulejsn!)

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

Fajka
hezky foto, melas je oba cvakly na sedaku?

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

Fajka
fakt jim to spolu moooooc sluší!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:16
- Nahlásit

Janiii
Sem tupon, ted sem si to precetla poradne, tu tvou reply. no vidis, svet je malej. Organizatori to meli bezva zvladnuty, chvalim, aneb pochva pochva, jak rika bratr mathey.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:18
- Nahlásit

Mathea
Jee, taky gratulejsn
díky díky

Fifi
hezky foto, melas je oba cvakly na sedaku?

jo jo měla..nejdřív se dost motali protože takhle jsme šli teprve vlastně podruhý a Dokýš poprvý s postrojem ale tak po 5 kilákách už to šlo a nakonci už táhli voba dvá stejným směrem pusinky to jsou voba...a Fájuška se soustředila jen na Dokýška a ani jednou neměla potřebu se ksichtit na žádnýho pééska lékař na ní má vyloženě dobrej vliv

fakt jim to spolu moooooc sluší!!!!!!
kujééééém

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:23
- Nahlásit

Fajka
Fájuška se soustředila jen na Dokýška a ani jednou neměla potřebu se ksichtit na žádnýho pééska
Tak tomu rikam fakt super domaci lecba! Ovsem nebudu doporucovat dale, radsi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:31
- Nahlásit

Fifi
Tak tomu rikam fakt super domaci lecba
jo jo

Ovsem nebudu doporucovat dale, radsi
ne néé to fakt není na doporučování... je to prostě sasrak a ten se nestává každýmu

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:19
- Nahlásit

rumštááájn vespolek
Nemáme kliku
Urvala se nám klička od kamen, tak si dneska uděláme místo černý hodinky zmrzlou
Fajka
vy ste šikovní

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:46
- Nahlásit

kachna_
vy ste šikovní
děěěkujem

Nemáme kliku
Urvala se nám klička od kamen, tak si dneska uděláme místo černý hodinky zmrzlou

nezávidím, lity lity...dneska by mě to asi zabilo protože jsme promokli durch a bylo jen kolem 3 stupňů...díky bohu že se doma topí a je teplo , tu zimu vám nezávidím

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 08:52
- Nahlásit

Fajka
Ty jo, jste šikovný...ale Dokýšek vypadá na fotkách jak tejranej pejsek.... " Chcete mě?"
Dneska se mocinky těším, protože budu dělat celý den Au-pair půročnímu německému ovčounkovi- samzřejmě, že pracáčkovi Vemu foťák, snad něco nafotím

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:28
- Nahlásit

Bry den, cely den, venku fici a je zima, chvilkama nastesti vyleze puchejr. Hlavne at neleje, at se konickum v Pardubicach hezky bezi, jsem zvedava na silence Vanu.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

rumštajn na věčné časy....

Fajka
Fáje to s doktorem moc sluší, krásný psiska máte pani....
takovýho doktora bych chtěla taky a né toho volezlýho dědka co nám už asi sto let sedí v ordinaci....

Fifi
jakej puchejř ??? u nás je černo jak v noci a chčije.... a kosa jak cyp...
Dneska je Pardubická ???

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:37
- Nahlásit

vlk
No fakt, chvilema - treba zrovna ted, sviti, sviiiitiiiiii!
Dneska je Pardubická ???
Ano prosim!

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:39 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
treba zrovna ted, sviti, sviiiitiiiiii!

holt slabě.... k nám na Moravu huš asi nedosvítí...

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

Fifi
Ano prosim!
.. tak to budu muset z prachu vyhrabat tevízor....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:41
- Nahlásit

vlk
taky ho otru, namalovala jsem si na nej prstem do prachu prasatko

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:02
- Nahlásit

Fifi
taky ho otru, namalovala jsem si na nej prstem do prachu prasatko
hihi já kosočtverec..... jsem se na tu bednu čumákovala naposled loni na vánoce....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:08
- Nahlásit

vlk
hihi já kosočtverec.....
Si proste pri patkovite husta. Toz drzim palce konukum, at se zadny nezrani.

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání