| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vyhrááááááááááááááááááááááál je to bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůch!!!!!!!
Váňa je bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůch!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:41
- Nahlásit
Je hustej Ja fandila Sixteen, dooobre to bylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:46
- Nahlásit
Fifi
Ja fandila Sixteen, dooobre to bylo
jo jo tu mám taky moc ráda taky bych jí to přála, taky by si to zasloužila ale z vlastní zkušenosti ze včerejška vím že být druhý je taky super
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:50
- Nahlásit
Fajka
že být druhý je taky super
Bezesporu, navic vytrela zrak plno konskym sameckum, mam slabost pro takove samyce. Hlavne, ze to neodsral zadnej kun zdravim a silenec Vana ruleees.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 16:57
- Nahlásit
Fifi
mam slabost pro takove samyce
jo tak to já taky
neodsral zadnej kun zdravim
díky bohu přece jen je to hodně nebezpečnej a rizikovej sport... a kor při takovýmhle dostihu.
Smekám klobou jsou to všichni frajeři, čuchla sem taky ke koním a moc dobře vím co je to za dřinu!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Fifi
uš je po ???? jsem na to úplně zapomněla...... no tak tu telku otřu teda aš na vánoce.....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:24
- Nahlásit
Zplaťpánbůh, že všichni dojeli zdraví. Tahle vrstvička mokrého povrchu na suchým, ať už je to tráva či hlína, je nejhorší. Přesně v takovýhle terénu leželo na parkuru v obratech vždycky nejvíc koní
Já už roky neřeším, kdo vyhrál, ale aby přišli všichni lidi i koně zdraví
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:50
- Nahlásit
hlásám návrat z hradecka, u maminky bylo prostě jako u maminky přežraná, spokojená - dostali jsme s sebou domácí kompoty ryby z Norska, zkoukli jsme fotky a vyprávění Venouška ... paráda teď po cestě dom ještě šup šup za Berunkou, ta tam měla Báru a Kima, kašlala na ně a hlídala si vstupní dveře, protože měla připravenou večeři
jdu si dát Frisco abych se psychicky připravila na cestu busem do práce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 23:45
- Nahlásit
Janiii
protože měla připravenou večeři
večeře bližší než kamarád
Hyena
tejranej, tahkle řádil po dojití v cíli
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 08:44
- Nahlásit
Všechny zdravím při pondělku. Též u vás tak krásně prší a je tak nádherná zima?
Mě po sobotním výletu trochu bolí nožičky, ale to neva. Fajku a její smečku jsem viděla avšak nebyla tak nějak příležitost vecpati se a popovídat.
Jdu zkusit všechno dočíst, abych všechno věděla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 08:49
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááááájn
tu je chnusně, je mi zima a bolí mě fkrčku a muším do práce ach jo....tak já teda du no...
VerčaZ
ale to neva. Fajku a její smečku jsem viděla avšak nebyla tak nějak příležitost vecpati se a popovídat.
nooooo a já čekala kdy se přihlásííša ty nikdééééééé
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 08:55
- Nahlásit
Fajka
No já furt měla tak jako vostych a pak už to bylo v perdeli. Dokonce jsem naproti Tobě seděla v hospodě (to už asi dostanu i přes držku, že?), ale bylo mi to blbý, tys tam seděla asi s rodičema? nebo nevím s kým. Když já jsem na tohle fakt děsná, já sem hroznej introvert když lidi neznám, já mám děsnej problém někoho oslovit, prostě nevím jak.
Ale díky našemu výstupu jsi nás jistě nepřehlédla - na konci rozpravy se pustili do sebe Atilla s nějakým bíglíkem, s kterým celou dobu stáli v pohodě vedle sebe - naštěstí bíglík potom odšlapal celou trasu bez problémů .
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 08:57
- Nahlásit
Bré Rumštajn......
Tak nám zase začala hnusnější část podzimu, ale aspoň netruchlím, jsa zavřená v pracovním procesu, bo si začínám vážit teplého baráku
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 08:59
- Nahlásit
Fajka
My jsme prosím zde
http://niky-a-darwin.rajce.idnes.cz/8.10.2011_-_Do gtrekking_Pojizerim_za_sluncem#IMG_9735.jpg
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:16
- Nahlásit
Hyena
bo si začínám vážit teplého baráku
to má tak někdo kliku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:29
- Nahlásit
VerčaZ
No já furt měla tak jako vostych a pak už to bylo v perdeli. Dokonce jsem naproti Tobě seděla v hospodě (to už asi dostanu i přes držku, že?), ale bylo mi to blbý
šiš ty si pitomáááááá vostych přede mnou jo???
tys tam seděla asi s rodičema
nééé to byla kamarádka Eva ta šla taky s manželem
- na konci rozpravy se pustili do sebe Atilla s nějakým bíglíkem, s kterým celou dobu stáli v pohodě vedle sebe
jo to sem neviděla jen slyšela bo to jsme zrovna přicházeli ...tak hlavně že je bíglík v poho
jééé a kdy von ten tvůj Maňas k Dokýšoj i čuchal tam před startem myslim..no a vona nic neřekne já totiž sem tě nikdá neviděla na fotce a měla sem furt dojem že máš černýho borderáka..mám ftom bordel
no a jak se vám šlo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:30
- Nahlásit
RRR
R
RRR
RRRRRR
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
UUUUUUŽ NECELEJ MĚSÍC A JE TO TŮŮŮŮŮ!!
Týýý vado, to byl ledovej víkend huž topíme,teda na chalupě topíme. Tráva je mokrá celej den ale furt sviňa roste , sekat se to skorem nedá,brrr. todle je takový blbý období, ale v nedělu bylo celkem slušně, aji sluníčkovalo chvílema.
Tu krávu tady vbrzku zabiju, znova jsem jí zopakovala, že je magor a ať se laskavě uklidní. Ty vado první den,první půlhodina a je to celkem slušný kartágo. Ztropila scénku při přeposílání pošty a posléze volala na techniky, že jí to nechi přeposlat , tak jsem jí upozornila, že lhát rozhodně teda takhle nebude.
Janiii
Fajka
a co zkusit stopa
no to bude problém ona je líná ráno na stopy vstávat a taky nevím essi by jí vyhovovalo kurče v síťi
už vidim, jak stojim na kraji našeho městečka, v ruce kuře v síťce a řidiči porušujou nejvyšší povolenou rychlost
ty vado nářez
Fajka
gratuluju ke STŘÍBRNICI!!! jste šikovná ruská trojka
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:40
- Nahlásit
Fajka
jo to sem neviděla jen slyšela bo to jsme zrovna přicházeli ...tak hlavně že je bíglík v poho
Nojo, vůbec nevím, co se stalo. Celou dobu tam stojíme v chumlu cca deseti dvanácti psů a pak najednou tohle. Já myslím, jestli kolem neprošel někdo třeba s nějakým vrčáčkem nebo něco podobnýho. Naštěstí to pak Atík nijak nehrotil a po cestě i potom v cíli byl s ostatníma a i s tímhle konkrétním bíglíkem zasejc v pohodě.
jééé a kdy von ten tvůj Maňas k Dokýšoj i čuchal tam před startem myslim.
Jojo, čuchal, já jsem si právě podle Dokýše říkala, žes to určitě ty, když se s Atillou očuchávali. Já jsem ho ještě potom, po treku, někdy kolem šesté šla vyvenčit a říkala jsem si, že kdybys tam někde byla, že bychom je nechali spolu lítat, ale venčila jsem úplně sama, tak jsem mu v tom slejváku aspoň házela klacky do Jizery, páč 25 kiláků, chvílema v chumelenici není přece žádná námaha, že.
no a jak se vám šlo?
No čuměla jsem po dojití jako blázen, že je teprve půl druhé, já myslela, že jsou minimálně tři, takže čas jsme měli 5 h 16 min a nakonec jsme byli překvapivě třetí. Ale mrzí mě to hnusný počasí, já se tak těšila na krásnou přírodu a takhle jsem akorát měla co dělat, abych vůbec došla. A neskutečně mě vytáčeli moje zafuněný brejle, holt jak jsem měla kapucu... Příště si nesmím zapomenout kontaktní čočky. A
Prej i dost lidí vzdalo, v kategorii bíglů na téhle pětadvacítce prý minimálně pět lidí....
šiš ty si pitomáááááá vostych přede mnou jo??
Jo, přesně jsi to vystihla - jsem pitomá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:43
- Nahlásit
Fajka
šiš ty si pitomáááááá vostych přede mnou jo???
tak víš jak, vono úhyla nepotká každej den, tak přeci jen se ostýchala
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:43 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
PetraK
Helejte se pani, my jsme šli tu delší trať a byli jsme bronzový, tak nám taky koukejte pogratulovat laskavje, jo!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:50
- Nahlásit
VerčaZ
Naštěstí to pak Atík nijak nehrotil a po cestě i potom v cíli byl s ostatníma a i s tímhle konkrétním bíglíkem zasejc v pohodě.
no tak měl asi zrovna slabou chvilku nooo.. hlavně že pak byli vobá v pohodě !
Jojo, čuchal, já jsem si právě podle Dokýše říkala, žes to určitě ty, když se s Atillou očuchávali
ona stojí vedle mě psiska se vočuchávaj a nic neřekne!!!!!
aaaaaaa je to trůůůbkaaaaa škoda nooo jsme mohli splknout
po treku, někdy kolem šesté šla vyvenčit a říkala jsem si, že kdybys tam někde byla, že bychom je nechali spolu lítat, ale venčila jsem úplně sama
no to sem už byla doma
páč 25 kiláků, chvílema v chumelenici není přece žádná námaha, že.
jo jo taky sem slyšela že vám na kopcích sněžilo
Prej i dost lidí vzdalo, v kategorii bíglů na téhle pětadvacítce prý minimálně pět lidí....
no škoda noo že to nebylo o týden dřív
NO a samo gratulace největší!!! ste pašááááciiii
PetraK
gratuluju ke STŘÍBRNICI!!! jste šikovná ruská trojka
děkuji...
víš jak, vono úhyla nepotká každej den, tak přeci jen se ostýchala už rači ale mlč jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:51
- Nahlásit
VerčaZ
že bychom je nechali spolu lítat, ale
no to jsme mohli bo Dokýš došel a hned hledal někoho na hraní a lítání a bíglové na něj byli pomalý
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:55
- Nahlásit
Fajka
no to sem už byla doma
Aha, my tam byli až do nedělního rána, přeci jen jsme to měli čtyři hoďky autem domů. Kdyby to bylo na mě, odřídila bych to radši než tam spát do neděle, ale vezla jsem se s kámošema, takže jsem se holt podřídila.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 09:58
- Nahlásit
VerčaZ
Aha, my tam byli až do nedělního rána, přeci jen jsme to měli čtyři hoďky autem domů. Kdyby to bylo na mě, odřídila bych to radši než tam spát do neděle
no joo já to měla tak půl hoďky od domova takže pak po vyhlášení jsme jeli domu bo pršelo a všici se rozprchli někam do chatek a nikdo tam nezbyl tak sem jela dom..
já právě myslela že když se nehlásíš tak že jste to nakonec taky vzdali kuli počasí ...ale ještě že néé když jste si vyťapkali pohár !
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
Fajka
A odkud ty vůbec jsi? Myslím, že nějakou pruhovanou akitku jsem viděla v autě se značkou libereckýho kraje, to byla Fajka pruhatá?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:05
- Nahlásit
VerčaZ
Helejte se pani, my jsme šli tu delší trať a byli jsme bronzový, tak nám taky koukejte pogratulovat laskavje, j
týý vado!! sem blbá už?? No asi už z tý krávy tady evidentně jo takže no pani. VY STE SAMOZŘEJMĚ TAKY VYNIKACÍCÍ A ICH GRATULÍRE, SÉÉR GRATULÍRE.
Fajka
aaaaaaa je to trůůůbkaaaaa
ešče neví, jak se chovat správně k úhylovi , víš?
všici se rozprchli někam do chate
radši, vono se asi každej bál, že aby nedošel k úhoně
už rači ale mlč jo
no dneska ste se s Růžofkou nějak sešikovaly. Máte stejnej repoertoár , esipak máš taky pančochy vytažený až ke krku ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:10
- Nahlásit
VerčaZ
A odkud ty vůbec jsi? Myslím, že nějakou pruhovanou akitku jsem viděla v autě se značkou libereckýho kraje, to byla Fajka pruhatá?
no z jablonce a byla to Fajfka pruhatá v zeleým autí
tutaj šici v celé naší zmoklé kráse
PetraK
ešče neví, jak se chovat správně k úhylovi , víš?
to je fakt musí chodit častějš na foru aby se naučila a zvykla si hlavně na TEBE
dneska ste se s Růžofkou nějak sešikovaly. Máte stejnej repoertoár
esipak máš taky pančochy vytažený až ke krku ?
ne ty sem na sobě neměla ani nepamatuju
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:13
- Nahlásit
PetraK
týý vado!! sem blbá už?? No asi už z tý krávy tady evidentně jo
Nene, nejsi bubá, já to psala až teď, po Fajčině dotazu. Ale teda s tou kolegyňkou, koukám, je to docela mazec. Já se tady těm tvým příspěvkům tlemím, ale v reále to musí být dost na nervy, no.
Jo a samozřejmě moc děkuji za gratulaci, kterou jsem si vynutila - ježiš, chci sem dát rozřehtanýho smajlíka voni mi nefungaj, tak si ho aspoň přectaf.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:15
- Nahlásit
Fajka
hlavně na TEBE
tak já myslim, že na mě už zvyknutá je , ale TEBE ešče pořádně nezná
ne ty sem na sobě neměla ani nepamatuju
a to děláš ale velkou, velkou chybu, víš jak epesně to vypadá, když se vohneš, vyšpulíš ten obří kotel, vyvěsíš k zemi ten obří bachor a z KALHOT ti vyčujuhou luxusně punčocháče a spodky??? jest to velmi exkluzivní pohled
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:15
- Nahlásit
Fajka
Aha, tak to jste to fakt měli kousek. No tak vidíš, já mám Atíka kousek odtud. Jeli jsme si pro něj do Smržovky.
|