Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:14
- Nahlásit

kachna_
jááá? To jejich rodiče!!!

ne ty bo kuli tobě mám flekatej monitooooor!!!!

jo, těm lidem se odborně řiká "normální hajzl"

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:28
- Nahlásit

kachna_

jááá? To jejich rodiče!!

tydle sňatky z rozumu!! sou tak nebezpečný!!!

a nejde ani tak vo ty dva, řiká se že člověk si zvykne ale je to nebezpečný pro výpočetní techniku, páč Fajfka si poflusala monitor a já si cmrndla kafe do klábosnice, možná tetkon nebudu moct psát uplně fšecky číslíčka

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:49
- Nahlásit

VerčaZ
joo tak Hurtha oblček máme taky
http://www.epes.cz/inshop/zbozi/outdoor-overall-hu rtta-pro-green-352-[id-IFH-930267].html nepromokne, neprofoukne
a pod tím ještě nosí když je velká zima totok:
http://www.epes.cz/inshop/zbozi/hurtta-overal-flee ce-s-nohavici-cerny-301-[id-IF-930346].html

tváří se hodně blbě, ale nesundá si to..svlíká ho až kámoška labradorka, když jí potkáme.
Já mu to ale dávám když už je fakt kosa, těch 10stupňů co bylo včera přece musí vydržet, jeliman jeden

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

tváří se hodně blbě, ale nesundá si t

já tetkon koupila takovou reflex vestu - (ty vado to byl problém, jak se to nandavá!!!!! kam se hrabe ježek v kleci, todle pořešit to bylo jako když musí Bréca vypočítat rovnici vo dvou neznámejch ), jsem čekala, co bude, ale asi že je zvyklej, že jsme na něj furt něco navlíkali

a nebo že to má po mamince už vrozený,,

tak to vzal z první.

jsem koukala, že taky máš něco od Zera, nejste tam taky jako jejich reklama? My jo. je to super firma

http://www.zerodc.cz/novinky.php?lg=&id=47

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:23
- Nahlásit

Jo vím, že jste tam se prostě musíte zvíditelňovat co???
Radila si mi ten supr postrj, používám ho hlavně do auta
Škoda že máš ty fotky tam malý nic moc tam není vidět
Já mám hajzlíka v oblečku v domácím pc. Hodím večer, vypadá jak klaun

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:39
- Nahlásit

denyk

zvíditelňovat

já tehdy byla fakt naprosto spokojená s přístupem D. Nešněrový a psala jsem jí obr pochvalnej emial, ona mi pak odpovídala,že jí to těší a jestli si nás může hodit na stránky, tak sem si řekla, že když už je hošíček tak fotogenickej, tak proč ne

Škoda že máš ty fotky tam malý
malý? i teď?

a kdyby nic, tak tu

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/100_PANA/#P1000133.J PG

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/18.1.2006/#Maminka_B abetka_v_kozichu.jpg

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:52
- Nahlásit

No kjásný fotečký a žes je nigdá nevokázala? Přesně jak když vidím to mý rezavý pometlo.....
A to je tvůj svetr kerej nosí jo? (taky má v něm echt gold výraz )
Ale maminka BABETKA se mi moc nezamlouvá chudínke, hned bych tě kousla, narvat mě do toho hábita

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:59
- Nahlásit

denyk

A to je tvůj svetr kerej nosí jo?

nosil, než jsme ho společnejma silama roztrhali na prvočinitele

, hned bych tě kousla, narvat mě do toho hábita

ssst, si jí měla vidět, jak se v tom nosila, hotová manekýna, a když jsme všichni popadali na zem, jak sme se řehtali, tak se předváděla ešče víc a Gaston Ešusův brácha?? no to je taky exhiboš,

ý a žes je nigdá nevokázala

ale joo, voni tady huž byly a tudlety několikrát

ale co

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:04
- Nahlásit

Jo tak tu se slamákem si pamatuju...
No u nás se jako psovi hodně ubližuje, když se mu něco takovýho navlíká, víš stačilo mu měřit krjčovským metrem krk kvůli těm kšírám ( a to jsem ho u toho neškrtila) a pak mě volizoval a zíval jak blázen, jako ať už toho nechám
Dnes budu zase tejrat se stříháním drápků. Sice hrabe denně na poli hlodavce., ale ty drápy se ne a ne obrousit
Gaston - taky tejraneeej pomoooooc

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:14
- Nahlásit

denyk

pak mě volizoval a zíval jak blázen, jako ať už toho nechám

nojo, tak v tomhle měl u nás hošik smůlu, již coby malé psí robě prošel procesem transvestity a byl svým způsobem na manipulaci a navlíkání do čehokoliv v rámci hry a srandy navykán. Kupříkladu kostým zebry na masopustní pochod Starým městem byl epesní , díky tomu že je pánik sadista a oblíknul mu na všecky čtyry nohy ruličku od hajzlpapíru pak třebas neřešil ani minimálně zafačování nohy a neměl tendence to sundavat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:15
- Nahlásit

jehééééhéééé

mám v ruce obálku z Ramstein
no škoda že ne vod Rammstein

takovej malilinkatej rozdílek

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:42
- Nahlásit

PetraK

hoj, jooo byla jsem na indivindi s Peterem a je fakt úúžasnej, jsem nadšená, max spokojenost, celý jsem to popsala do toho starýho tématu ale zkopčím to sem ať to nehledáš zbytečně:

"Musím se dneska pochlubit, už teda přemýšlím delší dobu že sem napíšu aby všichni co mi poradili měli radost a kdyby nááhodou měl někdo podobnej problém aby k němu našel i závěr:

Měla jsem jednu individuální lekci s Peterem z Hafba, který mi poradil jak psa zbytečně nestresovat napjatým vodítkem a jak zůstat v klidu za každejch okolností, ale taky se jen podíval na mýho psa a už mu bylo jasný, že Grineček hajzlíček sice ano, strach má, ale není až tak markantní jak předstírá. Poznal to z toho, že mezi tím krčením a štěkáním Grin kmital očima po celé ulici, nesoustředil se očima jenom na objekt svého strachu, což by pes v panice, který má opravdu veliký strach, dělal.
Grin totiž ve své chytrosti (halt BŠO) přišel na skvělej způsob jak se vyhnout tomu kontaktu s cizákama: štěkání. "Když zaštěkám, lidi couvaj. Nechci lidi, musím tedy štěkat." Takže to u něj byl strach jen jednou částí, valná většina toho štěkání pocházela z toho, že to fungovalo - lidi od něj okamžitě odcházeli jakmile začal štěkat - a to přesně chtěl - a tím řevem toho přesně krááásně dosáhnul.
Takže Peter mi poradil jít na to úplně opačně. Pokud pes na někoho zaštěká, jde si ho ten člověk pohladit.

Musim říct, že jsem z toho zezačátku byla taková nesvá a říkala jsem si jestli to je vůbec dobře, ale pak jsem se rozhodla to zkusit. Byla jsem s holkama z cz-psa na víkendu a holky dávaly Grinečkovi "kouř", jakile se štěklo, hned se drbalo, a žádný opatrně, ale pěkně vehementně, šahalo se na různé partie, prostě ho nikdo nešetřil.
Po víkendu domů přijel prakticky úplně jinej pes. Nejenže už skoro na lidi neštěká, ale když už štěkne, tak se hned zarazí, podívá se na mě a uklidní se, sám od sebe. A já ho do kontaktu nenutim, pokud neštěká. Když štěká, tak (podle toho jak se čék na kterýho štěk tváří) nastavim "bezepečnější" konec a drbe se.

Proměna je neuvěřitelná. A tím se dostávám k dnešku. Byla jsem u veterináře s čubou. Psa jsem vzala s sebou na socializaci. Pes celou dobu ležel, když někdo prošel kolem, tak jenom zdvihnul hlavu, asi desetkrát jsem řekla "dobrý den" a nejmíň desetkrát se mi "dobrý den" vrátilo zpět, pes neštěknul ani jednou jedinkrát, jednou bafnul na sestru když se k němu sklonila a začala na něho mluvit, sestra si ho pohladila, dostala instrukce aby to s tím mluvením a skloněním udělala ještě jednou a když bude pes zticha aby bez hlazení odešla, stalo se, pes byl zticha, sestra odešla. V ordinaci seděl, jenom se zajímal o to co se děje Trixině a byl úplně v pohodě. Sestra mu nabízela piškot, nevzal si ho od ní, ale seděl a byl zticha. Pak si ho vzal ode mě.

Nečekala jsem to, taková banalita a jak to může strašně pomoct!

Chci ještě jednou poděkovat za doporučení Petera, tuším Petře K? Jsem líná to dohledat... protože mi za hodinu pomohl se spoustou problémů včetně toho nejpalčivějšího. A moc díky ženckejm z žumpy že to s tím blbounem vydržely a vyhladily z něho ty manýry. Pokračování až se znova uvidíme!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:48
- Nahlásit

Grin

SKVĚ-LÝ!! SKVĚ-LÝ!! mám radost,fakt že jo. díky za zprávu. Jsem ráda, že Peter měl čas.

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:56
- Nahlásit

PetraK
Já taky moc děkuju, Peter taky říkal že to můžeme klidně za měsíc dva zopakovat, kdybych měla nějakej problém, ale nakonec to jde všechno tak dobře že to snad ani nebude třeba

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 14:59
- Nahlásit

Grin

Peter taky říkal že to můžeme klidně za měsíc dva zopakovat,

on je fajn, bavilo mě chodit na hafbo, když cvičil on. teď myslím už skorem ani hodiny nemá. Já si pamatuju právě ještě úplně starej Hafbo, na starým "cvičáku" což byl takovej plácek kousek od toho dnešního místa, kde se cvičí, chodilo nás tam pár, bylo to takový domácí. Peter si na nic nehraje a myslím, že ví hodně.

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

PetraK

Nejvíc se mi líbilo jak toho hajzlíka malýho okamžitě prokouknul Stačilo mu na to asi tak 10 vteřin, kdy ho seřvával a ještě u toho měl čas koukat na porjížděcí auta, lidi s pejskem na druhý straně ulice, na mě...

btw my jsme ještě dorost, a ještě dlouho budem, ale pak bych k němu ráda občas zašla na cvičák. Bylo to fakt zajímavý.

Ináč na hafbo do dorostu teď chodíme k Alče, to je vždycky fajn.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:08
- Nahlásit

Grin
no kouká jak puk to je super
ani nevímm jak bych to okomentovala, JEN ČTU A ZÍRÁM

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:10
- Nahlásit

Grin
kamžitě prokouknul

no jo to jsou ty zkušenosti s x psy. co člověk jen tak nenasbírá. a cit pro ty psy, což člověk asi taky úplně třeba nemá, ví na co se zaměřit. prošlo mu rukama hodně psů, různý problémy... , hm, furt ho vidím, jak totálně odrovnal toho zmetka ridžbekatýho, kterýho majitelé nechali neuvěřitelným způsobem narůst do všech směrů. (měla jsem s ním tu čest naosobno, a musím říct, že mi nebylo dobře,když jsem se mu stavěla, když mi šel po Ešusovi, byl a nebo je, to pes jako hovado... brrr.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:12
- Nahlásit

PetraK
a co takhle teho pána aplikovat na mé otomilé zvíže?

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:18
- Nahlásit

denyk

f klidu, já jsem taky čuměla jak péro z gauče a ještě víc jsem čuměla gdyž to fungovalo

PetraK
zkušenosti s x psy. co člověk jen tak nenasbírá. a cit pro ty psy

je fakt že to bylo okamžitě vidět a i když jsem se s ním o jeho zkušenostech nebavila vůbec, tak jsem hned pochopila že jich má dost...

některý věci, tipy, jsme si pak s Grinem i upravili aby nám seděly, děláme je třeba trošku jemněji, bo je to citlivka, nebo když zaštěká na někoho u koho nemůžu poprosit o pohlazení, tak stejně ale jdeme k němu třá jenom kousek blíž, prostě ne dál. Ale vycházíme z jeho rad a fakt jsme našli úplně perfektní, nám vyhovující tempo a rytmus.

Uff ale hlavně to nesmim zakřiknout!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:20
- Nahlásit

PetraK
to je stará chalupokůchňa na tý ploutvonožčí fotce? fíha, to je rozdíl

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 15:49
- Nahlásit

Zdravim.
Prave jsem mela mensi zinfarkt myjodardu. Prijedu z prace, cuzy zacly vitat a pak KRemyl hlidat, nebo kolem plotu jel spratecek na kole. Pak ma svy klasicky litaci amoky od plotu okolo baraku a zase k plotu... a ac nerada, tak to v plny rychlosti nacudila do Skritecka Bajutkovyho, presne na rohu (ji nevidela), do hlavy, ze druhou chytla o zem. Tfuuuj, se mi udelalo zle, neb rozebehlych 45 kg versus protibezicich 20ti kg je silnej nepomer. Skritek je silne otresen, ale krev nikde netece, zuby ma vsecky, nemota se.... snad bude ok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 16:01
- Nahlásit

Grin

některý věci, tipy, jsme si pak s Grinem i upravili aby nám seděly,

jo ano, člověk sám zná nelíp svého psa, a to že jdeš alespoň blížk k tomu na koho štěká a kdo se nedá použít coby výcviková pomůcka, tak to je v podstatě to stejné, jako když k němu dojdete, protože ty neakceptuješ jeho hru- štěkám= zbavím se lidí, aléébrž stejnak jdete blíž (a ten vůl neví, esli náhodou nedojdete až k člověku a von zas za svý štěkání nedostane muchlání )

Uff ale hlavně to nesmim zakřiknout!!!

držim palce moc.

denyk

a co takhle teho pána aplikovat na mé otomilé zvíže

no vidiš, Peter mě nevím vůbec proč nenapadl, no ale to bys musela do Prahé..

kachna_

to je stará chalupokůchňa na tý ploutvonožčí fotce? fíha, to je rozdíl

nenéé, to nejni hošíček, to je jeho malilinkatý bratříček hovado ešče snad větší než Ešus, oni jsou oba takový mastodontíci.

naše starochůchňa byla totál 10000000x horšejší, číhni

zde psék na vás vystrkuje ďurku, převlečen za Vochomůrku (ten měl pruhatý ty gatě, ne? )

Fifi

do hlavy, ze druhou chytla o zem

ty vado!!!
. snad bude ok.

no moc držím palce, sakra.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 16:43
- Nahlásit

PetraK
hmm, tak ji zacla z rypaku tect krev, ne nijak extra, ale frka, jestli to do hodiny neprejde, hura na veterinu, do prdele fakt ze jo.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 17:25
- Nahlásit

Fifi
ach jo jak to vypadá ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 17:32
- Nahlásit

denyk
Frkala este pul hodky, ale krev uz netece, anemicka nevypada, jen ma holt asi fest zprava narazenou lebzu a brcko. Je vesela, hrava, spucla par rajcatek, je pry mozny, ze bude po ty prde a otresu mozgovym blit. Proste jak kdyz si das veelikou ranu do hlavy.
Ble, uz nechci videt psa, kterymu tece z frnaku krev.
Kreten Kremylovatej, ikdyz za to nemohl, je fakt trhla, by to spis potrebovala ona, prdu do hlavy, aby se ji rozsvitilo konecne.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 17:41
- Nahlásit

Fifi
chudinka...tak hlavně ať je líp a není to nic vážného
já kolikrát když koukám na ty jejich hry když letěj hlava nehlava, najedou strom....je mi občas blivnoooo.Zatím to bohudík vždycky vybrali.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 17:58
- Nahlásit

denyk
Tak venku se nikdy takhle nesbouraji, neb jsou v prostoru. Takhle ona jen vystrcila v behu hlavu zpoza rohu a mrrrrrd ho. Shit happens. Ale vypada ok, zrovna jeci na sousedovic kocku pres plot. Jdu je nakrmit, at vidim, esli si da veceri nebo ji nasledne vyhodi. Diky za podporu.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

Borec v oblečku

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:22
- Nahlásit

Fifi
no to víš, já už bych jela na veterinu

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání