Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 14:41
- Nahlásit

Právě jsem si změnila operátora z vodafona na O2 (páč Michal bude mít v tom případě volání mně zdarma). Jsem zvědavá, jestli to bude správně už napoprvý. Já bych se vsadila že ne, ale nechám se překvapit

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:10
- Nahlásit

HÁÁSKEJ VÍKEND, ESLI NEZDECHNU TEĎ BĚHEM DESETI MINUT, TAK SE HO MOŽNÁ I DOŽIJU.

mějte se krásně užitje si cestování po zemí českejch i do dálek , cvičení a jiných aktivit já se vožeru a proberu asi až v pondělí ráno, jinak hadrdisk asi nevymažu

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem z Práglu zpět. V Motole jsem byla rychle hotová, Hyena si se mnou dala čajík a pak jsme šly do nové a moc pěkné jídelny na obídek. Musím říct, že mi chutnalo a proti bývalýmu prostředí je tohle paráda Fakt luxus a ještě s dobrým kuchařem
No a pak jsem jela k Ešusce pro Kakáče .... nejen, že jsem nevěděla, kde mám vystoupit z tramvaje, páč si zásadně nepamatuju počet zastávek,takže jsem jednu stanici šla pěšky ( jak taky jinak, když se čék orientuje jen podle komína), ale pak jsem působila jak naprostý tupec, když jsem vlezla k budce a ptala se, jestli mě pustí dovnitř. Pán na mě koukal jak na idiota a ukazoval doleva, kde byl vchod s recepcí. Moje zmatené chování pokračovalo ve chvíli, kdy se mě milá recepční zeptala kam jdu... nahlásila jsem Ešusku a vyhrkla, že nemusí mít strach, že dovnitř nejdu, ale jen čekám na pytlík. Paní ani nehnula brvou ( na rozdíl od mužů postávajících a posedávajích okolo:smirk a říká, že jí zavolá. Načež jsem odpověděla, že o mě ví a přijde dolů až dokončí naléhavé nutkání místo jednání. V tu chvíli jsem se usadila do křesílka, napsala smsku Ešusce a dělala, že tam vůbec nejsem. Jak jinak dovršila to naše tryskomyš, když se přiřítila, vyhrkla:"Čau, musím letět", vrazila mi pytlíky s kakáčem a byla v trapu. Paní recepční prohlásila, že jí jinak než lítací nezná a že je děsně zaměstnaná. Raději jsem se zdržela komentářů a jen podotkla, že se mnou chodí pomaleji, páč mám berle. Ona i pánové zamumlali něco v tom smyslu, že se divěj, protože jí nějaký berle fakt nezajímají .... Při odchodu jsem se zamotala do točitých dvěří .... Myslím, že to byla první a poslední návštěva Ešusčina ústavu, protože větší trotl tam ještě nebyl....

No a mezitím vším jsem ještě řešila několik drobných domácích problémů a duševně se připravovala na balení .... Takže milé dámy jdu s Al ven a pak balit

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:34
- Nahlásit

Fajka
můj taky ale to nebudu rači před Janii řikat
ááááá haháááááá ... škoda že tu nejni smajlik, kterej si mne ruce ... není všem Peckám konec !
kachna_
jedna nebo dvě svatby, to už je fůůůk zvládnem všechno
brut
jééé, naše čekání na Ešůsku probíhalo nějak podobně, akortá my přijeli autem, jenže s jinou spz než jsme měli nahlášenou, takže pán na vrátnici zmatenej a nevěděl, takže volal ... a po recepci to v našem případě pokračovalo když nás ešuska rvala do toho jejich prosklenýho výtahu, pak jsme vystoupili na prosklenou podlahu (mam asi fobii) ... no a skončilo to růůůžofkou v kanceláři. takže věř, že dole na recepci ti bylo báááječně

od dvanácti do čtyř jsem spala, tak jsem nabrala síly na další uzdravování! dala jsem si to za třídnický úkol a basta. v neděli chci jet!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:16
- Nahlásit

Janiii
naše čekání na Ešůsku probíhalo nějak podobně,
ufffff, jsem ráda, že nejsem sama, kdo přivolává pobavení

takže věř, že dole na recepci ti bylo báááječně
to možná jo, ale chlapíci se tak divně koukali

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:31
- Nahlásit

ale chlapíci se tak divně koukali
na nás taky, já totiž ke všemu měla s sebou kolegu kterej s nima konverzoval ...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:35
- Nahlásit

Janiii
já totiž ke všemu měla s sebou kolegu kterej s nima konverzoval ...
já ne, sem se dělala co nejvíc nenápadnou

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:40
- Nahlásit

Renault je na světě . Sice neopravenej, ale je na světě,, nezašmelen, nezašantročen

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:43
- Nahlásit

kachna_
Renault je na světě
zásrak , kde byl?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:46
- Nahlásit

brouzdám po youtube, a nevim, jestli někdo sledujete občas Partičku na Primě, ale tenhle jarní díl mě dostal
část Nečekaný telefonát

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:57
- Nahlásit

Janiii
Fůůj pani, tak že pijete zelenou, to ste u mě klesla... to bych na vás receptem na medvědí mlíčko neplýtvala
Zelená je totiž jedin pití, který faaakt nemůžu a vypila jsem ho v životě jedinej panák- první a zárovéň poslední.
Jak může někdo, kdo okusil rum, pít takový svinsto

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:01
- Nahlásit

Hyena
Zelená je totiž jedin pití, který faaakt nemůžu a vypila jsem ho v životě jedinej panák- první a zárovéň poslední.

já používám zelenou hlavně na ehm ehm...rychle vyblinknutí se když mě tlačí žaludek .... kop do sebe ruk cuk všechno ven
takže sem jak chtrá horákyně..piju a zároveň nepiju

Balim na trek a zjišťuju co všechno nemám su volajaké hunavené asik tam budem jen do počtu... beru si i zimní rukavice bo dneska u nás padal už hnus bílej filajovej

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:03
- Nahlásit

Stále nemám zabaleno.... vypadla elektrika, teď jí zapnuli a jsem zvědavá, jak dlouho půjde. Ochladilo se a tak naši nepřizpůsobivý si zase na černo pouštěj přímotopy

Hyena
to bych na vás receptem na medvědí mlíčko neplýtvala
áááále, myslím, že jí medvědí mlíčko chutná daleko víc než zelená ... jen v hospodách jí ho nebudou dělat

jak může někdo pít i ten rum?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:08
- Nahlásit

Zelená je totiž jedin pití, který faaakt nemůžu
a já ji zas jako jednu z mála můůůůůůžu a můžu jí litry a nic mi po ní druhej den nejni a eště ušetřim za zubní pastu
naopak, rum snesu max. s tim mlíkem

a nerušte, začíná mi "pohádka" v televizi jeden z mých nej nej zahraničních filmů (v originále s titulkama teda lepší než s českým dabingem )

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

Fajka
Balim na trek a zjišťuju co všechno nemám
já raději ještě nebalím ...času dost a hlavně bez elektriky se balit ani nedá

beru si i zimní rukavice bo dneska u nás padal už hnus bílej filajovej
mám si brát dvoje plafky nebo jen jedny? .... ale tu bílou hrůzu si nechte ve svých výšinách, my tu můžeme mít teploučko, sluníčko

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:13
- Nahlásit

Janiii
já ji zas jako jednu z mála můůůůůůžu a můžu jí litry a nic mi po ní druhej den nejni
brrrrrr, je mi zle jen při tom pomyšlení

začíná mi "pohádka" v televizi
co to jééé?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:15
- Nahlásit

brut
brrrrrr, je mi zle jen při tom pomyšlení
já jsem posledně, v červnu, nějak nestihla pomyslet a flaška byla prázdná
co to jééé?
Ocean´s eleven - česky Dannyho parťáci
miluju ten film, no a George Clooney ...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:18
- Nahlásit

Janiii
já jsem posledně, v červnu, nějak nestihla pomyslet a flaška byla prázdná
to fakt nemusím, raději si dám dobrý čajík

česky Dannyho parťáci
aha, tak ten nemusím ... u nás běží florbal

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:27
- Nahlásit

Janiii
eště ušetřim za zubní pastu

- česky Dannyho parťáci
jéé ten já taky milujuuuuuuu

brut
mám si brát dvoje plafky nebo jen jedny?
tsssssssss dostaneš na zadek..hne štyryadvacátýho !!!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

Fajka
tsssssssss dostaneš na zadek..hne štyryadvacátýho
a ty dostaneš kakáááááč, páč už ho mám doma ... podstoupila jsem kvůli němu křest blbosti

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:33
- Nahlásit

jéé ten já taky milujuuuuuuu
Fajka
tak si pust k tomu balení Novu

zase nám nestartuje auto takže půjde "do nemocnice" min. na tejden mně z tý dopravy busem do práce trefí

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:35
- Nahlásit

Janiii
tak si pust k tomu balení Novu
jj to bych moh

zase nám nestartuje auto takže půjde "do nemocnice" min. na tejden
já ho měla v opravě dneska...jeo dny jsou sečteny..ještě jedna zima a de!

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

nám musí autí ještě vydržet o dost dýl než jednu zimu
hlavně to zas budou prachy navíc ... chjo. hlavně ať to jezdí!!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Janiii
zase nám nestartuje auto takže půjde "do nemocnice" min. na tejden
to chytlo od tebe, ne?

mně z tý dopravy busem do práce trefí
a co zkusit stopa?

Fajka
já ho měla v opravě dneska...
a opravili?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:51
- Nahlásit

Janiii
vydržet o dost dýl než jednu zimu
no to nám taky ale my už s ním máme trpělivost jen na tu jednu zimu

brut
a co zkusit stopa
no to bude problém ona je líná ráno na stopy vstávat a taky nevím essi by jí vyhovovalo kurče v síťi

a opravili?

nooo měli nějaký kecy že nevědí jestli to stihnou..tak sem udělala bububu já to auto nutně potřebuju.. a oni že mě dyžtak teda jako dyž to muší bejt pučej náhradní..já na to fáááááj, to budou pséci nadšený až si votřou chlupy a bláto z treku do jinýhoauta než našeho.... no a voni to najednou kuci stihli

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:53
- Nahlásit

a co zkusit stopa
no to bude problém ona je líná ráno na stopy vstávat a taky nevím essi by jí vyhovovalo kurče v síťi

vy jste stračenýýýýýý
už vidim, jak stojim na kraji našeho městečka, v ruce kuře v síťce a řidiči porušujou nejvyšší povolenou rychlost

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:58
- Nahlásit

Fajka
to je fakt, by to ještě popletla a skončila v síti sama

měli nějaký kecy že nevědí jestli to stihnou..tak sem udělala bububu já to auto nutně potřebuju
pašááááák

já na to fáááááj, to budou pséci nadšený až si votřou chlupy a bláto z treku do jinýhoauta než našeho.... no a voni to najednou kuci stihli
se jim nedivím, když si představili, že by museli náhradní auto čistit

Janiii
už vidim, jak stojim na kraji našeho městečka, v ruce kuře v síťce a řidiči porušujou nejvyšší povolenou rychlost
si myslím, že v tý síťce by si byla sama a stopovalo to kuře

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:09
- Nahlásit

brut
Janiii
si myslím, že v tý síťce by si byla sama a stopovalo to kuře

Ty jo tak konečně vím, jak vzít za ty stopy .... jdu na dálnici s kuřetem a příští týden dáme ty fprdelní jedničky jedna báseň

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

brut
to je fakt, by to ještě popletla a skončila v síti sama
no jooo voškubaná už je tak to nebé problém

se jim nedivím, když si představili, že by museli náhradní auto čistit
jo jo jedna poznámečka a jak to zabralo

Hyena
jdu na dálnici s kuřetem a příští týden dáme ty fprdelní jedničky jedna báseň

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 01:23
- Nahlásit

brut
Děkuju za tvůj popis barvení - ne v pračce a duhu místo iberie. Zkusila jsem to a je to perfektní. Je to tak hezký, že se mi na to ani nechce nic kreslit .
Ach jo a už mě fakt nic nebrání jít uklízet

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání