Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:31
- Nahlásit

Gerda
mě je zásadně teplo, votočim kolečkem a hřeje to všechno....
To jsem rada, ze ti je teplicko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:38
- Nahlásit

Fifi
přijeď se ohřát, zasílám ti golfský proud, ať se vlní kol tvého domku děfče...jen sem vás chtěla malinko rozproudit ))))

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:42
- Nahlásit

Fifi
halt fukar chtěl kamaráda ve dvou se to lépe táhne, ehmm fouká

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 19:42
- Nahlásit

Gerda
Tos moc hodna, golfsky proud si tu proudi ve smeru puvodne mrtveho fukaru a ja, kdyz se chci odmenit, treba za vyborne upecene kotlety na smetane, se do nej implantuju, ale jen na chvilicku, abych se nerozcapila a mela se na co zase tesit.
Btw, dneska tu uz mrzlo, mam alojze i oliny schovany, jak u vas na balgone? Este nemrzne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

Fifi
Jako fukary jsou jasný, když je zima, ale děsí mě představa těch doplatků za el...lity lity moc pani....u nás asi mrzlo taky, alojz je, ten nebohej, ne ten Eirovej, ještě na balgoně, tady je koberec a polozatažený skla, olin už přes noc bydlí doma, na den chodí na slunko, aby se zahřál, když je zatažíno, je už doma i přes den. Bude děsně rozcapenej. Myslim, že z balgonu zbytek květin ještě stěhovat nebudu, keř určitě ne, tomu zas jen oémotam květináč ručnikama a až bude mrznout fest, dostane papírovou tašku na šošulku. Navíc, až bude velká zima, zatáhnu na noc skla, tak to bude docela fajný. Ještě nemám přesazený ty fifinky, myslim si, že ta zelená, s listama do véčka, je nějaká pofidérníé, ais neni dobrá, má ty listy takový do hněda.....zdravě zelený teda nejsou. Červená fifinka je snad dobrá, má ty dvě mimina a už dál to neroste. Jsou už taky doma, tam je zalejvám víc, neboť je tam mnohm sušší vzduch.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

Gerda
Hyena
pani, vy budete zejtra na francouzský zkoušce?

Ne framcouzká, alébrž vfpredelní zkouška
Že Marii děkujem. V listopadu už se chystáme zasejc klikřit, pokud bude místo
Fifi
A co si ustlat ve vaně, jen musíš občas přilejt horkou vodu

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Raaaamštááááájn,
jako já to nechápu..kdyby mě někdo vyprávěl co se bude dít tak bych si vsadila boty jak to dopadne a prohrála bych teda To pako mrňavý dneska udělalo dvě věci , za který bych dala ruku do ohně, že ho pruhatá sežere na fleku ..a nesežrala

První věc že při vycházení na prochajdu byl celej radostnej (to že štěká a kvílí si zvykla a neřeší to) a byl tak radostnej že skákal jak maxipes Fík na pérách a najednou koukám že to blbě vyměřil a přistál pruhatý na zádech ta blbka se jen votočila na mě něco ve smyslu Proboha sundej ho !!!

No a druhá věc , dneska jsme zkoušeli poprvý stopu (aby se to pako malý trochu unavilo ..no marná snaha žáááno je neunavitelnej asik:confused no a nejdřív on pak přivázat a pak samo Fajuška aby nepometala.... ve chvíli kdy přivádím natěšenou Fáju (ona stopování fakt miluje) na nášlap, tak se plesnivý pako vyvlíkne z vobojku a přistane jí přímo před čumáke a začne jí vyžírat nášlap...pruhatá blka na něj jen outrpně kouká ... asi si řikala To je moje stopa !

Už ani ta Fajuška nejni co bejvala

Hyena
Držíme palčáky na záftra !!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:18
- Nahlásit

Fajka
Hele voni ty mla´dochy asik milákujou
Já minulou neděli hlídala jeden den 5 měsíčního pracáčka NO a čuba mu dovolila i užírat z její misky žrádla a to byl CIZÍ !

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:25
- Nahlásit

Fajka

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:27
- Nahlásit

Hyena
Hele voni ty mla´dochy asik milákujou
no asik jo.. asi jsou na zajíce

all
mám dotaz..když cvičím tak je oba prostřídávám..jeden přivázanej druhej cvičí. Fajuška hodná ležánkuje a bedlivě sleduje... když je prohodím, to pako uštěkaný ukvílený celou dobu hystericky řve a je k neutěšení
co s tím?
neřešit ignorovat ? přestane? zlepší se to?
Okřikovat řešit?
Nevim zatím nic nezabírá a je děsně hysterickej

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:28
- Nahlásit

Janiii
oooděkuju pani, pruhatá prostě překvapuje noooo

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:35
- Nahlásit

Fajka
Hezky pekne, babofka, prekvapiva!
když cvičím tak je oba prostřídávám..jeden přivázanej druhej cvičí. Fajuška hodná ležánkuje a bedlivě sleduje... když je prohodím, to pako uštěkaný ukvílený celou dobu hystericky řve a je k neutěšení
Tak at si jeci, blbecek, zarlivej, zavislackej. Kdyz s nim jdes ven samotnym a nekam ho uvazes a treba slapnes stopicku nebo tak neco, taky jeci?

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:36
- Nahlásit

Fajka
ignorovala bych ho.... pokud ho trestáš, dáváš mu pozornost a to chce. Podle mýho je to jako u dětí

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

Fifi
Tak at si jeci, blbecek, zarlivej, zavislackej
tákže neřešit asik ž jo?

Kdyz s nim jdes ven samotnym a nekam ho uvazes a treba slapnes stopicku nebo tak neco, taky jeci?

no jako kníká pofňukuje ale nejni tak hysterickej jako dyž ho přivážu a cvičákuje Fája ...

uplně mě to připadá jak ve škole..paní učitelka vyvolá žáčka ten má odpovědět a neví a vedle se hlásí šprt:
Siiiim já vííím já to vííím, jááá to umííím, líííp a rychlééééjš, jááá taáááám chciiii ńaf ňaf haf haf!!!!

Je slyšet minimálně ve vedlejší vesnici

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:41
- Nahlásit

Hyena
ignorovala bych ho....
tjo...musím teda do vybavení na vycházky přibalit ještě čpunty do uší

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:43
- Nahlásit

Fajka
tjo...musím teda do vybavení na vycházky přibalit ještě čpunty do uší
Stačí si vzít s sebou grog do termosky

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

Fajka
no jako kníká pofňukuje ale nejni tak hysterickej jako dyž ho přivážu a cvičákuje Fája ..
jasne, zarlivacek skolacek. Pokud tobe nervy vydrzi a Faju to nerusi pri cviceni, tak at si jeci. Casem a vekem otupi, ver mi, mam to doma. Kazdopadne bych ho poustela z uvazu az pote, co zmlkne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Hyena
a mám vožrat sebe nebo psa ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:49
- Nahlásit

Fifi
jasne, zarlivacek skolacek
jo jo přesně !

Pokud tobe nervy vydrzi a Faju to nerusi pri cviceni, tak at si jeci.
noooo nervy mě zkouší teda hezky to jooo ale Fáju neruší vůbec...když sem je tudle uvázala vedle sebe a odešla od nich Fája seděla on zas ječel (i když né hystericky) a přitom jí šlapal předníma tlapama po zádech...a ona nehnula ani brvou a to sem si myslela že ho usměrní a vona nic takž jí to rozhodně nevadí

Kazdopadne bych ho poustela z uvazu az pote, co zmlkne.
jo jo to je jasný..zkouším to trénovat až zmlkne ale to by jsme tam někdy byli hooodně dlouho a tak když není čas tak dám alespon povel třeba sedni a dokud nesplní tak ho prostě nevodvážu

Casem a vekem otupi, ver mi, mam to doma
za jak dlouho ? 10 let????

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:54
- Nahlásit

Fajka
Hele, kdybys nekdy slysela ty arije, treba na tabore, kdyz jsou cupky u uvazu a jednu z nich beru pryc.. nejdriv neverici stenani, pak jekot a nakonec mizejic za obzorem slysim uz jen zoufale vyti..
Jsou klidnejsi, kdyz je treba vyndavam z auta, jednu tam necham, vi, ze na ni prijde rada. A kdyz me stvou moc, tak holt zarvu a zmlknou. Sem zjistila, ze pri mem pms nejak automaticky moc nejeci, cim to asi bude.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:57
- Nahlásit

Fajka
Hyena
a mám vožrat sebe nebo psa ?

No přijde na to... co ti přinese víc klidu

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

Fifi
Hele, kdybys nekdy slysela ty arije, treba na tabore, kdyz jsou cupky u uvazu a jednu z nich beru pryc.. nejdriv neverici stenani, pak jekot a nakonec mizejic za obzorem slysim uz jen zoufale vyti.
no jooooo ty to máš doma víckrát to víš pro mě je to naprostý noooovum bo Fája nikdá nepometala byla ráda že je vodložená a že se po ní nic nechce a todle je pravej vopak no ale je fakt že už začíná pometat i Fája a cvičí radostněji než dřív, na vycházkách je akčnější než dřív , je taková jako kdyby se probudila a ožila

Sem zjistila, ze pri mem pms nejak automaticky moc nejeci, cim to asi bude.
to bé tim že řveš ty a víc, tak uznaj že si lepčí a kašlou na to

taky sem tuhle ho zkoušela nechat uvázanýho ve městě a schovala jsem se do obchodu , sem si myslela že bude řev na celý náměstí ale hajzlík jak tam chodilo mraky lidí, jezdili auta a bylo tolik vjemů okolo tak ani nepíp

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:09
- Nahlásit

Hyena
Musim koupit rum a najit termosku, mas recht.

Fajka
je taková jako kdyby se probudila a ožila
Jo no, tak to byva, jeden pes neni nikdy tak spokojenej, dokud nema partaka ctyrnohyho na kravnuti, komu hlodat tlamku pri vitani, od koho mit otres mozga, ke komu se schoulit do proutenyho kosika. Je to tak, funga to, odjakmrtva, proste konkurence, zacnou se, Hujeri, vic snazit.
to bé tim že řveš ty a víc, tak uznaj že si lepčí a kašlou na to
Ty hele, spis naopak, ja nemluvim, moc, prave abych nemusela rvat na ne popudlive, kdyz sem neprijemna sama sobe. Takze jen kouknou na me a pak na sebe, poklepaj si tlapkou na celo a "hele, je divna, prdime na to, budeme delat, ze tu nejsme.

A taky, ona toho akita moc nenasteka, mozna si rozmazlena z dosavadniho hlasovyho projevu Fajusky, ted mas konecne normalne ukecanyho psa.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:16
- Nahlásit

Fifi
Jo no, tak to byva, jeden pes neni nikdy tak spokojenej, dokud nema partaka ctyrnohyho na kravnuti, komu hlodat tlamku pri vitani, od koho mit otres mozga, ke komu se schoulit do proutenyho kosika. Je to tak, funga to, odjakmrtva, proste konkurence, zacnou se, Hujeri, vic snazit
jj je to tak

Ty hele, spis naopak, ja nemluvim, moc, prave abych nemusela rvat na ne popudlive, kdyz sem neprijemna sama sobe. Takze jen kouknou na me a pak na sebe, poklepaj si tlapkou na celo a "hele, je divna, prdime na to, budeme delat, ze tu nejsme
aháááá vy už jste profíci no.... to je už telepatickej výcvik

A taky, ona toho akita moc nenasteka, mozna si rozmazlena z dosavadniho hlasovyho projevu Fajusky, ted mas konecne normalne ukecanyho psa
no to je pravda Fája štěká malokdy jen když hlídá na zahradě..jináč spíš houká ale to nejni tím že sem rozmazlená tím že ona neštěká. Nějakej ten tábor a výcvikáč už jsme byli takže když byl nějakej pes přivázanej a je natěšenej nebo pokníkává to znám ...ale Dokýš to nejni normálně ukecanej.... podle mě je fakticky hysterickej

já to schválně zkusim natočit

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:23
- Nahlásit

Hele baby brou noc. Loupla jsem dvě kolči s rumem, aby se hezky spinkalo a jdu do peří

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

Hyena
No přijde na to... co ti přinese víc klidu
takže opít jeho i sebe

baby brou noc. Loupla jsem dvě kolči s rumem, aby se hezky spinkalo a jdu do peří
brou a tfuj tfuj na záftra !

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:31
- Nahlásit

Fajka
Nevahej a toc! to sem zvedava, na ujecence
Hyena
tfuj tfuj tfuj!! bezvetri, mnoho rosy, vysmrkej cuzu pred naslapem, dej ji precist nerada zkusebniho a to by bylo, aby nebylo!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 00:24
- Nahlásit

Fajka
neřešit ignorovat ? přestane? zlepší se to?
Já dávám povel "lehni", páč šoltyje má hlásek jako když jezdíš polystyrenem po skle, vydržet se to teda fakt nedá a naštěstí jí nedošlo, že řvát se dá i v povelu

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 00:33
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem živa a zatím zdráva zpět. Tak se jen hlásím a jdu konečně zalehnout. Zážitečky a další zajímavosti popíšu, až se vrátím z říše snů.

Hyena
tůůůůůze moc držím palečky, ať potvůrka šlape jak dobře namazané hodinky a stopičku vyšvihne jak z partesu

Fifi
měla jsem několikrát kakáče v různých stupních teplot, ochucenosti a dokonce i s přídavkem jednoho likéru a musím říct,že nejvíc mi chutná jen tak bez jakýchkoliv přídavků a ve stavu teplém i studeném

Fajka
jak je na tom Kááárlštejn a moje malá chlupatá kulička?

Ostatní
víc už mi mozek nebere, takže zítra .... papa, dobrou

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 00:35
- Nahlásit

kachna_
Já dávám povel "lehni", páč šoltyje má hlásek jako když jezdíš polystyrenem po skle, vydržet se to teda fakt nedá a naštěstí jí nedošlo, že řvát se dá i v povelu
no jooo ale dyž von je prcek, von to ještě neumí vydržet výdrž u povelů má pořád děsně malou a tím jak je akční je jak pytel blech, tak sem ráda když udrží povel tak 3- 4 vteřiny, víc zatím fakt nedá...
no hlásek má taky oužasnej no já vám ho natočim aby ste ho viděly ale obávám se že trpělivá ignorace se špuntem v uších bude to pravé ořechové

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání