| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:30
- Nahlásit
Fajka
tsssss ...nevim essi to stihnu bo možná dřívějc zavřou mě než vás
si nemyslím, ale kdyby náhodou jo, tak ti taky upečem buchty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
brut
si nemyslím, ale kdyby náhodou jo, tak ti taky upečem buchty
jo tak to koukej začít péct bo už máme na kahánku se to celý zace poto potento ani rači nemluvim....rači mlčim...
Dám vám sem jednu zajímavost...třá o ní nevíte, tak ať jste o fousek chytřejší
http://www.joyadamson.cz/
No a tady máte ve stručnosti to, na čem jsem byla včera:
tyjo nemám čas nestíhám musim datlit účto...pak se k tomu snad vrátim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
Fajka
tak to koukej začít péct bo už máme na kahánku se to celý zace poto potento ani rači nemluvim....rači mlčim...
a jéééje
tyjo nemám čas nestíhám musim datlit účto...pak se k tomu snad vrátim
však to odsud nezmizí...ale jestli to v tom našem bordelu ještě najdeš je jiná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:41
- Nahlásit
brut
a jéééje
ech..v pondělí ti povim ...
však to odsud nezmizí...ale jestli to v tom našem bordelu ještě najdeš je jiná
tak mě to sem dyžták hodíš znová nooo bo takdy kolikrát dohledat něco nazpátek je fakt děsný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:05
- Nahlásit
Fajka
ech..v pondělí ti povim ...
tak to jsem fakt zvědavá ...
tak mě to sem dyžták hodíš znová nooo bo takdy kolikrát dohledat něco nazpátek je fakt děsný
hodím, neboj ... dohledávat něco zpětně nemá smysl, to jen když si pamatuješ stránku nebo datum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:14
- Nahlásit
brut
Ze ja to cetla.
z váčku vytahuje žiletky. Dřív používaly obřezávačky naostřený kámen, dnes mají k dispozici aspoň tyto vymoženosti západního světa
Brrrrrr, aspon, ze jim teda smikaj "jen" klitoris, stejne to je proste strasny, hrozny, nepredstavitelny.
„Nikdy bych si nevzal neobřezanou. To nejsou ženy, bez obřízky jsou to jen děti,“ tvrdí svorně mladí bojovníci, moran
Ble. Jina kultura, mentalita, vsechno. Snad se to tam casem aspon mirne zmeni, ve prospech tech holcin.
Fajka
se to celý zace poto potento
Bude lip!!! Musi!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:26
- Nahlásit
Fajka
jo tak to koukej začít péct bo už máme na kahánku se to celý zace poto potento ani rači nemluvim....rači mlčim...
brut
No a tady máte ve stručnosti to, na čem jsem byla včera:
Jinak řečeno, vlastně si vůbec nemáme na co stěžovat
Fifi
Táta na cvičák se psem nepůjde, myslím, že ani moc nemá rád psy, je to prostě mamči pes a jedinou příležitost, kdy byl ochotnej venčit, když šel do důchodu prošvihla, když ho nenaučila s Milčou chodit. V tomhle je rodičů Mili zase skvělá, že ho vcelku dokáže ignorovat, moje Batynka je z něj vždycky docela ve stresu.
brut
Já si myslim, že Lucka je se svym vztahem ke psům celkem v bezpečí, navíc mamča je ochotná dodržovat veškerá pravidla, o která si řeknu, takže tenhle argument taky padá.
Navíc ten pes se mnou funguje a s rodičema to ani nehne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:30
- Nahlásit
Fifi
Ze ja to cetla.
tohle je v podstatě obsah filmu a většinu tam říkají...
Brrrrrr, aspon, ze jim teda smikaj "jen" klitoris, stejne to je proste strasny, hrozny, nepredstavitelny
bohužel, nešmikají ... je to v podstatě místo od místa a vesnice od vesnice. Pokud je Bába obřezávačka "dobrá", tak šmikne jen klitoris, pokud je jí to fuk nebo jí někdo neuplatí, tak šmikne to, na čem se domluvila s rodinou. Jen ještě malá poznámečka... psala tam, že bere 1000 - 2000 šilinků, to je asi 10- 20 euro, ale koza tam stojí míň
Ble. Jina kultura, mentalita, vsechno. Snad se to tam casem aspon mirne zmeni, ve prospech tech holcin.
přesně tak, jiná kultura, mentalita, chování. Taky bych jim přála, aby se vše co nejdřív obrátilo k lepšímu, ale je to spíš běh na dlouhou trať .....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:33
- Nahlásit
kachna_
Tak asi nenadelas nic, naky presvedcovani nepomuze.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
kachna_
Jinak řečeno, vlastně si vůbec nemáme na co stěžovat
tak nějak
Já si myslim, že Lucka je se svym vztahem ke psům celkem v bezpečí, navíc mamča je ochotná dodržovat veškerá pravidla, o která si řeknu, takže tenhle argument taky padá
ach jo tak nevím, jak v tomhle směru pomoct
takže ani tohle by nešlo, ukázat jim, že s jinými funguje a jen s nima ne
A zkusit jim vysvětlit, že si zadělávají na problém se sousedama? To asi taky neprojde, viď?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
brut
vysvětlit, že si zadělávají na problém se sousedama?
v to ještě doufám, hlavně doufám, že se mi podaří jí přesvědčit, aby se se sousedama domluvila, aby občas nechali pod dozorem otevřený auto a dostatečně razantně jí vysvětlili, že tam fakt nesmí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 22:23
- Nahlásit
kachna_
hlavně doufám, že se mi podaří jí přesvědčit, aby se se sousedama domluvila, aby občas nechali pod dozorem otevřený auto a dostatečně razantně jí vysvětlili, že tam fakt nesmí
to by bylo skvělý, kor, když by na to mamka přistoupila a opravdu to zafungovalo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 00:39
- Nahlásit
Raaaaaaam (a to staci)
Nazdarek vespolek Nejak nestiham, nesvacim, konecne sem nasla nejakou praci a dokonce v oboru, tak mam radosti a starosti.
Ale musim se s vama podelit, pac sem ted brala zlataky na nocni venceni a pridal se k nam brachuv kocour Šulpíček.. dobrovolne Zlataci teda moc jako nevedeli, nebo respektive oni si s nim furt chtej hrat, Balous je z nej uplne poblaznenej, tak se pomalu uci, ze proste nemuze stejne jak na Claudika ale nicmene prochazku jsme obsolvovali i bez obojku (v noci uz jim nedavam ani ty), akorat bylo zvlastni nevolat jen "ke mne", ale do toho i "ciciii" Pred vratkama si ho zlataci jeste pak poradne vocmuchali, ze je to fakt von a labilni Balous radsi pak popadnul do tlamy klacek, pac uz zacina chapat, ze kdyz se pred Sulpou zacne komihat rychlosti blesku , tak s nim kocour odmita komunikovat Tak jsem zvedava, jestli to byl jenom ojedinelej jev, nebo to odted bude na dennim poradku.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 06:48
- Nahlásit
Morgen,
u nás namrzlo, takže dnes bude krásně.
Mám blbý období a to tak že dost .
Něco skončilo aby to lepší mohlo začít.....doufám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:20
- Nahlásit
Ach jo, odešel nám na autě (na tom pojízdnym) startér
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:30
- Nahlásit
rumštajn na věčné časy fšem.....
kachna_
nenasrali ste ňákýho šamana ??? to je snad nějaký prokletí....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:42
- Nahlásit
až na věky rumštajn
tedy ženy, tak nevímjestli sem mám vůbec lézt, abych taky nechytla nějakej ten průser
denyk
kachna_
Držím palce, aby se to konečně už obrátilo.
vlk
nenasrali ste ňákýho šamana
Přes šamanky v tramvaji, který diskutujou o tom, kde koupit nejlevněji martensky a mezi dvřema vysypou upozornění, aby na sebe čék dával pozor, tu nejspíš bud asik akorát já
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 09:46
- Nahlásit
Hyena
, tu nejspíš bud asik akorát já
... no tak ty seš na to připravená, tebe by případnej průser překvapit neměl....
kachna_
... nebo essi se nespletli holky v žumpě a nešíří zlo blbým směrem....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:10
- Nahlásit
vlk
nebo essi se nespletli holky v žumpě a nešíří zlo blbým směrem....
zkusim
nenasrali ste ňákýho šamana ??? to je snad nějaký prokletí....
to nevypadá na jednoho, ale celý výjezdní zasedání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:33
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že to tu jde ohledně spousty věcí do kopru. Musím říct, že je asi nějaké blbé období. Doufám, že se všem všechny problémy povedou vyřešit.
U nás to taky není ideál. Páníček si ráno sbalil batoh, aby mohl z práce jet rovnou za wami a pak se ještě vracel pro nějaké drobnosti, které pozapomněl. No a Brut od té doby škrábal na dveře, kníkal. Brut zůstává doma, páč prý ve vlaku vyvádí, musel by být v kotci, aby se nepotkal s Lumpem a je s ním celkově moc starostí. No a tak jsem nedobrovolně od sedmi vzhůru.
Zatím se s vámi loučím... jdu předat zprávy doktorce a pak jedu do Práglu za ségrou. Budu později odpoledne nebo v podvečer.
Jo a mám naprosto úžasnou věc... sledování letadel na netu a děsně mě baví odhadovat, kam které letí, v jaké výšce a kudy. Není to hra, ale pro mě tak trochu jo ... moc se u toho bavím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:36
- Nahlásit
kachna_
to nevypadá na jednoho, ale celý výjezdní zasedání
tak doporučuju zaříkávačku, očistný rituál, magické oko, tachyon a další stoprocentně funkční "drobnosti", páč u vás ty auta fkt vypadají na prokletí
denyk
Mám blbý období a to tak že dost .
Něco skončilo aby to lepší mohlo začít.....doufám
držím palce, aby to zafungovalo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:07
- Nahlásit
vlk
... nebo essi se nespletli holky v žumpě a nešíří zlo blbým směrem....
ptala jsem se, poruchy motorových vozidel tenhle týden šíří Gerdička. Šíří opravdu důkladně, leč zcela nekontrolovatelně - zvládla si porouchat i to svoje vlastní.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:21
- Nahlásit
kachna_
uf, eště že nemám auto.... no a než vymítače a zaříkávače, nepomůže jí dát prostě přes držku ????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
vlk
nepomůže jí dát prostě přes držku ????
já jen, aby to pak nebylo ještě horší
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:38
- Nahlásit
kachna_
já jen, aby to pak nebylo ještě horší
.... semizdá, že Gerda huš má to svý vopravený, tagže essi projde technickou, tak by se zlo mohlo snad ňák vyrušit....nebo ji eště zkusit překecat, essi by na chvíli pro změnu nemohla šířit dobro....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:48
- Nahlásit
Hmm anebo esliva by to nechtělo Petřiny hošíčky s plamenometem- že by to všechno drobet " vyčistili"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
Díky ....
Jsem včera mluvila s tou nemocinkavou osůbkou ...ona se umí tak krásně rozčilovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:19
- Nahlásit
kujvááááááááááááá může bejt u nás něco normálníííííííí???????? nemůůůžeeeee
když si naplánuju že v sobotu přijedou montovat dvéééře a veškerý aktivity přešoupnu na pátek tak ty kokoti volaj že to maj naložený už dneska a jedou to montovat teď..... potřebuju NUTNE několik kobercůůůůů
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:23
- Nahlásit
Fajka
potřebuju NUTNE několik kobercůůůůů
tak jejich mrtvoli rozlož v kyselině a vykašli se na to je balit do kobercůůůů vynde to laciněji
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:39
- Nahlásit
Fajka
potřebuju NUTNE několik kobercůůůůů
no jo, ale Ešuska je chorá, ale tak je zkrmíme psům, ne? Já si můžu vzít tak 50 kg masa a zbytek si určitě vezme Biluška, furt někde shání levné krmné maso.
denyk
Jsem včera mluvila s tou nemocinkavou osůbkou
no jo no, pořád si říkám, že my s našima nemocnejma věcma, jsme na tom ještě dobře
|