Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 00:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
jak je na tom Kááárlštejn a moje malá chlupatá kulička?

jééééééééééééé ahooooooooj, tys už domááááá já myslela až záftra
Kárlštejn bude mít celu střechu hotovou do pátku a chlupatou kouli tu zrovna řešim

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:11
- Nahlásit

Fajka
ale dyž von je prcek, von to ještě neumí vydržet
však já vim , to jen, kdyby trvalá ignorace nepomáhala, navíc to má i nevýhodu v tom, že to tlumí nadšení a radost a musíš pak zařadit nějakou motivaci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 12:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

TAk jsem právě oblíkla dítě, aby se šlo s Michalem podívat po sousedovi, se kterym máme dneska jít pouštět draky.
Oblíct dítě znamenalo - přemluvit ho, aby pustilo kus jablečnýho koláče, sundat mikinu, obléct svetr.
Dítě koláč pustilo, samozřejmě spadnul na zem. Páč dítě většinou trvá na tom, že koláč je jeho soukromym majetkem a byl to poslední kousek, zachránili jsme ho před šeltií. Michal na něj chvíli s odporem kouká (línaj nám všichni čtyři psi), proto jsem se ho snažila přesvědčit, že to snad neni tak strašný.
Michal na koláč stále podezíravě koukal a pak zněj vypadlo "vypadá jak křeček"

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:34
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek
Tak jsme " fprdeli" Terén fajn, akorát nám šel vítr šikmo doprava přes stopu, ale zřejmě průser krátká doba. Jestli ta stopa ležele 10min, tak to bylo moc. A nejspíš, jak tam bylo pachu tři zadele, tak se na to čuba vyflákla. Už od nášlapu šla doprava povětru, kde byl nejspíš pachový oblak a pak se tak nějak motala po pravé straně našlapaného ůčka. No prostě na to prděla. Jako když si vezmu, jak hledala na blátě, kde bylo sem tam něco rostlinek- to bylo její čuchání slyšet až ke mě. V létě mi takhle začla fuckovat moc prokrmený stopy- ztížili jsme je a začla dělat. Bojím se, že mám s tou jedničkou malér, protože je prostě pro čubu moc lehká a nebaví jí. Za 14 dní mi holky přihlásily ještě jednou. Tak musím zakleknout a dělat teď fakt jen " zkouškové tvary" a hlavně " zkouškovou dobu" a halt vysvětlit čubě, že půjde, i když nechce. Já už jí zrubla pro jistotu i teď

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:09
- Nahlásit

Fajka
jééééééééééééé ahooooooooj, tys už domááááá já myslela až záftra
nene, včera odpolko to mělo být, nakonec se z toho vyklubal večer

Kárlštejn bude mít celu střechu hotovou do pátku a chlupatou kouli tu zrovna řešim
týýýý žofka, budete mít hotofson pro letošní rok ... to aby ste vyvěsili prápor a nechali ho řádně vlát
Koukám, že koule hysterčí ...to máme doma též, nezbývá než ignorovat a pak jen čekat, až to kouličce dojde

Hyena
Tak jsme " fprdeli
Bojím se, že mám s tou jedničkou malér, protože je prostě pro čubu moc lehká a nebaví jí.
to klíďo může být... přece jen je zvyklá na složitější a tak z týhle může být "otrávená".

Za 14 dní mi holky přihlásily ještě jednou
tu už dáte... určitě, teď jste si vybraly smůlu, takže příště to bude v klídku

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:26
- Nahlásit

brut
to máme doma též, nezbývá než ignorovat a pak jen čekat, až to kouličce dojde
Hmm, tak Hyeně lecos došlo až pátým rokem a já najednou zasejc truchlím po svém magorovi

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:48
- Nahlásit

Hyena
Echjo, a ja vam palce fakt drzela! Tak to klapne priste!

brut
Slava nazdar vyletu, jak bylo?

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:52
- Nahlásit

Hyena
Hyeně lecos došlo až pátým rokem a já najednou zasejc truchlím po svém magorovi
včera mě přivítala piraňa způsobem, kdy jsem málem přišla o nohy a zuby... Brut měl sice radost, ale zdaleka ne takovou, spíš jen napůl. Nějak mi chybí jeho magoření...

Fifi
Slava nazdar vyletu, jak bylo?
nazdááár... bylo skvěle, teploučko a hlavně spousta jídla, pití a plavání

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:19
- Nahlásit

brut
nazdááár... bylo skvěle, teploučko a hlavně spousta jídla, pití a plavání
Tak to je super, že jste si to užily

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:30
- Nahlásit

Hyena
nojo, pani, vy tu vaši cvičenku otravujete nějakou rozcvičkou, přitom vona by ráda makala na nejvyšší level, tak se nedivte, že jste fpr... skončila vy
ale tak je to zkušenost a za 14 dnmí už to určitě bude ta správná fpr...
brut
ahooooj, včera jsem bloudila tím vaším krajem, konkrétně jsem se snažila vymotat se z vápenky Čertovy schody na dálnici a najednou jsem si to štrádovala přes Beroun ale nakonec se podařilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:30
- Nahlásit

Ramštáááájn,
Hyena
to nevadí to nevadí, todle bylo předkolo, příště už to dáte !!

brut
týýýý žofka, budete mít hotofson pro letošní rok ... to aby ste vyvěsili prápor a nechali ho řádně vlát
jj bílej s nápisem, vzdávám se

Koukám, že koule hysterčí ...to máme doma též, nezbývá než ignorovat a pak jen čekat, až to kouličce dojde
jo hysterčí sem to ale nestihla dneska natočit bo ráno jsme byli dlouho venčákovat s Kazišovic a ted večer už sem to nestíhala bo sem venčila za tmy..tak snad záftra ..

PetraK
Hele ti povim jo seš fakt kámoš !

kachna_
to jen, kdyby trvalá ignorace nepomáhala, navíc to má i nevýhodu v tom, že to tlumí nadšení a radost a musíš pak zařadit nějakou motivaci
no uvidím, tohle nechám asi jako poslední variantu bud zkoušet chvili kdo vydrží dýl s nervama a když to nepude tak to vyzkoušíme takhle ..

Oblíct dítě znamenalo - přemluvit ho, aby pustilo kus jablečnýho koláče, sundat mikinu, obléct svetr.
Dítě koláč pustilo, samozřejmě spadnul na zem. Páč dítě většinou trvá na tom, že koláč je jeho soukromym majetkem a byl to poslední kousek, zachránili jsme ho před šeltií. Michal na něj chvíli s odporem kouká (línaj nám všichni čtyři psi), proto jsem se ho snažila přesvědčit, že to snad neni tak strašný.
Michal na koláč stále podezíravě koukal a pak zněj vypadlo "vypadá jak křeček"

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

tři kucí řádili jak tajfun

po dnešku aktuální staf

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:41
- Nahlásit

Hyena
Símťa, stopování je těžká věc, halt to tentokrát neklaplo, no a co, čuba to dá příště, je vůbec super, že děláte pachový práce, nejste vůbec v žádný prdeli, nebyl prostě den, no. Podrbaj tu sviňu prouhatou za mě, je to dobrá pesa.

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

od zítra jdu zas do rachoty, tak tu buďte hodný a ne že nadrásáte 10 stránek!!!
brou

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 08:54
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek
Zasejc pondělí a zasejc hezkej den a já vevnitř KOPR se blíží

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:12
- Nahlásit

Ramštajn,
nestíhám lidi a zákaznici se zbláznili
panebože přenes mě přes tento den... ach jo :-/
Co Frau Ešus? žije vůbec?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 10:56
- Nahlásit

Raaamštaaajn.

Hyena
Příště to dáte, uvidíš. A i kdyby ne - ono se to neposere, hlavně že jí to baví a že normálně čuchá dobře.
S tím, že je to pro ní lehký - to fakt bejt může. V obedienci je jeden cvik, že pes musí najít mezi několika dřívkama jedno napachované pánikem. Bohužel v nejnižší třídě je to tak nešťastně (debilně) udělané, že se dává napachované dřívko mimo hromadu nenapachovaných. Samozřejmě člověk učí psa poznávat pach, takže mu dává napachované předměty mezi nenapachované při učení. A co myslíš? Taky se stalo, že potom pes v soutěži v té nejnižší třídě vzal to napachované mimo hromadu a donesl si ho do té hromádky a tam pak zvesela začal rozlišovat. Přece nebude řešit takhle jednoduchej příklad, ne.
Tak Hyenku podrbej, pověz jí, že holt musí ze sebe jednou udělat blbou.

A už zas letím.....

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 12:52
- Nahlásit

Zduřš vezdejší

Nestíhám ,chvátám,chvátáma jen se ptám ,kde je Ešuska?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 14:05
- Nahlásit

nestíhám probíhám, jen zjištuju že Frau PÜP jest immer nezvěstná ????
Sežrala jí růžofka????????

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 14:25
- Nahlásit

Taky toho mám nějak hodně, jen prolítávám.
Ešusko, podej hlášení!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 14:26
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Čék se vrátí z Práglu a zjistí, že tu není naše majitelka fory
Copak se s ní stalo? Neskolila jí choroba?

Fajka
lidi a zákaznici se zbláznili
panebože přenes mě přes tento den

lidi se zbláznili celkově ...dneska to v Práglu vypadalo jak v blázinci

Hyena
Zasejc pondělí a zasejc hezkej den a já vevnitř
je tam zima, veliká, tak to musím vykompenzovat horkým čajíkem a několika vrstvami oblečení

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 16:22
- Nahlásit

Malé (skoro)černé zlo,ještě přelíná spodek hřívy a bude to hotové sataňátko z Litvy

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:00
- Nahlásit

žijééééééééééééééé, žijéééééééééé, sem jí přepadla a Ešusku přej přepadla křipka, tak dělá hodnou a hají bucí!

takže dobrý šéfová se nám neztratila ...bezvládí nebé...

Eire
Wot eto takája krasívaja sabáka zdrávstvuj zrdávstvuj!!!

brut
se zbláznili celkově ...dneska to v Práglu vypadalo jak v blázinci
no tak to jako souhlas to je fakt...dneska je den na pikaču a to je teprve pondělek

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:03
- Nahlásit

Fajka

Ešusku přej přepadla křipka, tak dělá hodnou a hají bucí!

Uff,už jsem se lekla,že růžový amaroun dostal hysteráka,pad do vývrtky a zavalil křehkou květinu....

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:10
- Nahlásit

Eire
Uff,už jsem se lekla,že růžový amaroun dostal hysteráka,pad do vývrtky a zavalil křehkou květinu....

přesně! já taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:13
- Nahlásit

Zdar nazdar,
venku krasne, v motoru se mi zabydlela kuna (rozhlodala polstrovani na kapote a ustlala si, nastesti este nic neprekousala, bojuju s ni pomoci psich chlupu) a mam nasbirano cca 50 kg mrkve.
Eire
hotové sataňátko z Litvy
Di ty brepto, vypada mile, libezne a vubec ne satansky.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:14
- Nahlásit

Fajka
žijééééééééééééééé, žijéééééééééé, sem jí přepadla a Ešusku přej přepadla křipka, tak dělá hodnou a hají bucí!
konečně .... minulý týden nemohla, páč Růůůžofka byla ještě na dovče. Takže alespoň, že se rozhodla lehnout teď, to už jí musí být hodně zle...

no tak to jako souhlas to je fakt...dneska je den na pikaču a to je teprve pondělek
taky mám ten dojem .... asi počasí zamotalo lidičkám hlavu nejen ohledně oblečení ale i v kedlubnách

Eire
Malé (skoro)černé zlo,ještě přelíná spodek hřívy a bude to hotové sataňátko z Litvy
jejda, to je chlupatá potfůrka

už jsem se lekla,že růžový amaroun dostal hysteráka,pad do vývrtky a zavalil křehkou květinu....
naštěstí křehká květina není zase až tak křehká a amaroun by se divil, jak je silná

brut
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

Fifi
v motoru se mi zabydlela kuna
a jééjeje, to je pěkná sviňucha.... psí chlupy by mohly pomoct...držím palce

mam nasbirano cca 50 kg mrkve
týýýýýýýýýýý jooooooo, seš pašááák ..... mrkvičku bych si dala a nejen já , bych hezky chroupala

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:37
- Nahlásit

brut
No skoda, ze ses tak daleko, ja dneska rozdala uz tri tasky. A jeste neni sklizeny cely pole, tak az zase neco vyrejou, najedu tam autem opet.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:40
- Nahlásit

zdarééééc, to je dobře, že Ešuska marodí - teda není to dobře, ale je dobře že leží a choří ale my si rozumíme, že?

já jsem byla v rachótě a už bych zasejc klidně byla doma ale to jen tak neprojde

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání