| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:16
- Nahlásit
rumštajn na věčné časy.....
Fajka
u nás je zase období, kdy choděj složenky, ty ku..vy nenažraný, jedna za druhou a fšichni chtěj něco zaplatit.... né, že bych byla lakomá, ale gde na to má vobyčejnej čék furt brát....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:44 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
aky máte někdy období, že do čeho se pustite to se nějak začmodrchá pokaká neli poserrrrrrrrrrrr.....????
Nějak mě poslední dobou připadá že todle období převládá
JJ, vobčas jsou takový erekce na slunci a pak to stojí zato.... přesto že čéka upozorňujou i šamanky v tramvaji, že si má dát bacha
Krásně to vystihl Marek Eben
http://www.youtube.com/watch?v=FaA-eNVRjoA
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:27
- Nahlásit
kachna_
nás je právě období zvýšené poruchovosti věcí běžné (ale i méně běžné) spotřeby
jo přesně na co šáhnu to se mě rozpadne v ruce a nebo to nefunguje.. jak tudle telka ...zavolám druhou půlku a jemu to funguje normálně
vlk
choděj složenky, ty ku..vy nenažraný, jedna za druhou a fšichni chtěj něco zaplatit...
tak o tom ani nemluvim..nehledě na to že se množej geomatrickou řadou
Hyena
já bych se tak přirovnala hlavně spíš k tomuhle
http://www.youtube.com/watch?v=JqUmXDU6cJE&feature =related
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:29
- Nahlásit
Hyena
akorát já na tom narozdílo vod Ebena fakt makám
sem ted zkoukla klip..golf se mě teda opravdu netýká
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
Fajka
http://texty-pisni.video-klipy.cz/pisen/63736-nejl epsi-pracovnik-vul-zvlasny-skola.html
(našla jsem jenom text )
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
kachna_
Tak pani něco méně civilizováne pro vás http://www.youtube.com/watch?v=t3UzcrPI6Yo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:48
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem zase zpět z kontroly. Musím říct, že tenhle rok bych nejraději zrušila. Co de, tak se se*e a to ve velkým. Nějak toho mám dost a dochází mi humor a síla....
Hyena
Bledá závist pani, já dyž du do kina, tak nafasuju nanejvejš popcorn a za svoje.... a vy hned rautík
tak poprcorn nejím, takže by mě s ním nikdo neuctil, lístek jsem si platila taky za svý, ale rautík byl .... jen místo vínka jsem měla nějakou ochucenou vodu.
Fajka
taky máte někdy období, že do čeho se pustite to se nějak začmodrchá pokaká neli poserrrrrrrrrrrr.....????
vítej mezi námi
kachna_
u nás je právě období zvýšené poruchovosti věcí běžné (ale i méně běžné) spotřeby
taky dobré
vlk
nás je zase období, kdy choděj složenky, ty ku..vy nenažraný, jedna za druhou a fšichni chtěj něco zaplatit....
bingo ... tohle je u nás stejné období a do toho mladýho ples, školy atd. Nějak mám pocit, že jeden den penízky přijdou, druhej nejsou a potřebovala bych na ně tiskárnu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:01
- Nahlásit
Fajka
tak o tom ani nemluvim..nehledě na to že se množej geomatrickou řadou
jo tak u nás zrovínka tak.... jeden den votevřu schránku, vypadne jedna, druhej den dvě, další den štyry.... se bojím ji votevřít dneska.....
brut
Nějak mám pocit, že jeden den penízky přijdou, druhej nejsou a potřebovala bych na ně tiskárnu
... jo a když náhodou jednou přijde přeplateček, tak hned druhej den jiná složenka na zaplacení téže, nebo ještě vyšší částky....
nevíte něgdo kde vzít a nekrást.... nebo... krást, ale aby mně nechytili.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
vlk
jeden den votevřu schránku, vypadne jedna, druhej den dvě, další den štyry.... se bojím ji votevřít dneska.....
včera na mě vypadla pokuta za nezaplacení povinného ručení ... 1.086,- Kč
jo a když náhodou jednou přijde přeplateček, tak hned druhej den jiná složenka na zaplacení téže, nebo ještě vyšší částky....
koukám, že je to všude stejný
něgdo kde vzít a nekrást.... nebo... krást, ale aby mně nechytili.....
bych se přidala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:41
- Nahlásit
brut
vlk
kde vzít a nekrást.... nebo... krást, ale aby mně nechytili.....
bych se přidala
já taky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:20
- Nahlásit
brut
mně nedávno přišel dopis z týmobajlu, že mám od jara nezaplacenej jeden měsíc paušál, a že to s penále dělá teď zrovna 5 400,-. Tak jsem si zkontrolovala, že jsem to platila, vytiskla jsem si potvrzení o odchozí platbě, ještě jsem pro jistotu překontrolovala jestli sedí č. účtu a var. symbol... vše v pořádku, tak volám na reklamační oddělení a milá slečna mi pořád tvrdila, že tam ten dluh je.... tak jsem začala do mobilu ječet co to tam mají za bordel a ať mi dá buď mejlovou nebo poštovní adresu, kam mám poslat potvrzení, že jsem skutečně zaplatila a že s nimi okamžitě končím smlouvu, protože mě chtějí okrást..... moje platba se najednou zázračně našla do 5ti vteřin.....a to jsem po ní ještě ječela že jsem těžký kardiak a jestli se vyvrátím a budu mít nemocenskou, tak se od nich nechám odškodnit....během týdne mi přišel dvoustránkový omluvný dopis a nabídka výhodného paušálu.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:31
- Nahlásit
vlk
mně nedávno přišel dopis z týmobajlu, že mám od jara nezaplacenej jeden měsíc paušál, a že to s penále dělá teď zrovna 5 400,-.
to oni uměj... vyděsit lidi a pak je nechat dusit ve vlastní šťávě
ať mi dá buď mejlovou nebo poštovní adresu, kam mám poslat potvrzení, že jsem skutečně zaplatila a že s nimi okamžitě končím smlouvu, protože mě chtějí okrást..... moje platba se najednou zázračně našla do 5ti vteřin.....
já sice taky ječela, protože skorem polovina částky je nějaký poplatek, ale vím, že to zaplacný pár dní není.... sem se spolehla na slovo ženský, která autí dřív vlastnila...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
..nestíhám vás ani dočítat....
taky se mě děsně množej papíry na stole..vedle stolu, pod stolem...jeden vyřídím další tři se mě obratem k vyřízení vrátěj ani skartovačka už to nepobere
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 12:48
- Nahlásit
brut
že to zaplacný pár dní není
... ale stejně, člověk se pár dní zpozdí a hned platí navíc, ale jak mají něco vracet, tak si každej dává načas....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:01
- Nahlásit
Fajka
taky se mě děsně množej papíry na stole..vedle stolu, pod stolem...
nesmíš si jich tolik kupovat
vlk
člověk se pár dní zpozdí a hned platí navíc, ale jak mají něco vracet, tak si každej dává načas....
přesně tak .... chtějí platby pokud možno včera, ale jejich proplácení jde kolikrát do měsíců
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hele, mám kynologickej problém v rodině a upřímně, řešení nevidim reálně.
rodiče maj devítiletýho psa - vlčího špice (fenu teda, abych byla přesná), kterej začíná hrozně zlobit a podotýkám, že se vůbec nedivim.
Táta je v důchodu a vůbec, ale vůbec to se psama neumí, jednou za něco trestá, podruhý to povolí, (a to ještě půlku věcí, kterou jí zakazuje, jí mamča povoluje) navíc vůbec není schopen pochopit, že se chová nejednoznačně.
Mamča funguje coby krmič a venčič, pamlsky jsou "zadarmiko",prohřešky /i závažný/ trestá jen okřiknutím, ze kterýho si ten pes nic nedělá. Pes nijak necvičí, nemá problém po mamče "vystartovat", když se jí něco nelíbí.
Co je podle vašich zkušeností tak nejschůdnější a nejúčinnější, kde začít s přesvědčováním?
Když něco provede, mamča jí samozřejmě omlouvá (tuhle vlítla do sousedovic auta a ukradla tam nějaký tyčinky pro psy, teď tam vlítla znovu a zničila kytky připravený k vyskladnění edit. a prej, že tam možná vlítla za myší, pche :smirk .
Vysvětlení k těm sousedům - jednoduše tomu zamezit nejde, protože sousedi a rodiče mají společný dvůr, přes který rodiče chodí na zahradu, a ty kytky prostě nemůžou bejt zavřený, páč by se upekly.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:28
- Nahlásit
kachna_
To ti teda nezávidím, náš děda se chová podobně, psovi všechno povolí, a když ho náhodou okřikne za to, co mu před pár dny povolil, tak se diví že pes ho má v paži .... essi rodiče NECHTĚJÍ být přesvědčenï, tak tvé rady stejně pustí jedním uchem tam a druhým ven..... před ten dvorek na zahradu snad jedině převést čupku na vodítku.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
vlk
mě rozčiluje, že si přidělávaj starosti tam, kde by to šlo tak jednoduše vyřešit.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:59
- Nahlásit
kachna_
mě rozčiluje, že si přidělávaj starosti tam, kde by to šlo tak jednoduše vyřešit.
.... to mi vykládej, jsem z dědka imrvére na mokrej hadr....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 18:01
- Nahlásit
kachna_
mám kynologickej problém v rodině a upřímně, řešení nevidim reálně
tak nějak s tvým pohledem souhlasím. Pokud s tím rodiče nebudou chtít něco udělat, tak i kdyby jsi se umluvila, tak nic neprosadíš.
Možná by stálo za pokus jim vysvětlit, že pokud mají rádi vnoučata, tak je to hodně nebezpečný pro ně. A ukázat jim (ač to nerada dělám) kolik se v poslední době objevilo napadení dětí nevychovanými psy a jak to pak dopadlo nejen s dětma, ale i se psama a majitelema.
Pak jim vysvětlit, že existuje několik pravidel, kterými by se měli řídit.
Jestli nezabere ani tenhle začátek, tak nevím ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 18:02
- Nahlásit
Rrrumstajn.
brut
vlk
kachna
kde vzít a nekrást.... nebo... krást, ale aby mně nechytili.....
bych se přidala
já taky
Jdu s vama!!!
kachna_
mám kynologickej problém v rodině a upřímně, řešení nevidim reálně.
Ja uprimne taky ne. Jak psala vlk, pokud nechteji, resit to nebudou
Bud muzes psa vycvicit ty nebo nekdo jiny, od koho by rady treba brali vazneji a pak jim jen dat navod jak pro blbce, co a jak maji kdy rikat a delat - vyhodu to miva takovou, ze kdyz podobni lide vidi, ze s tebou/nekym jinym pes funguje, zapoji treba mozek a jesitnost jim neda a zkusi se chovat podobne. O to vetsi radost pak maji, kdyz to zacne fungat i jim. Ikdyz 9letej pes a oni se svym stereotypem.. mno uvidis.
Nebo donutit tatika, pokud je v duchodu, zacit choditi nekam na slusny cvicak, kde by mu to vysvetlili, ale to je asi utopie, vid.
Anebo proste cubu na dvorku jistit, aby nedochazelo k pruserum, coz s jejich pristupem pujde asi taky tezko, ze.
Vic me nenapada.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 18:04
- Nahlásit
vlk
náš děda se chová podobně, psovi všechno povolí, a když ho náhodou okřikne za to, co mu před pár dny povolil, tak se diví že pes ho má v paži
ovšem děda bude už dost starý na to, aby si nechal radit.... samozřejmě z jeho úhlu pohledu. Vy jste mladý a nerozumný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 18:06
- Nahlásit
Fifi
Jdu s vama!!!
bereme tě do party, až nás chytěj, tak Ešuska s Fajfkou a Janiííí budou péct buchty a nosit nám je do lochu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 18:09
- Nahlásit
brut
ovšem děda bude už dost starý na to, aby si nechal radit
..no právě, von už měl psiska gdyž my sme ještě lítali tatíkovi v koulích.....naštěstí děda už je fakt starej, pes ještě starší tak snad to okolobydlící bydlící přežijou bez úhony než se pes odebéře do psího nebe....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 18:10
- Nahlásit
brut
tak Ešuska s Fajfkou a Janiííí budou péct buchty
...mně buchty nééé já je nerad.... mně rači bůček a řízečky....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
vlk
no právě, von už měl psiska gdyž my sme ještě lítali tatíkovi v koulích.....
jj, tyhle názory znám moc dobře
mně buchty nééé já je nerad.... mně rači bůček a řízečky....
v lochu si moc vybírat nemůžeš... buď ráda, za buchty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:15
- Nahlásit
já vám dám buchty a řízek !!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:27
- Nahlásit