| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 18:19
- Nahlásit
kachna_
ad. dárek pro tchýni - obojí dobrej nápad, jen možná záleží na nátuře, aby nad poukazem do butííku tchýně "nefrflala" ve stylu - takovejch peněz za jeden kousek oblečení, to normálně seženu za 150,- ... pokud bude ráda, že si může koupit něco "lepšího" a ocení to, pak gůůůt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 19:46
- Nahlásit
Fifi
Takze ano, nejprve se menila temer nijak a pak pic ho.
to jsou věci. No Milče se vytvořila a my šli hned, po testech.To jsem teda teď ještě radši .
Janiii
aby nad poukazem do butííku tchýně "nefrflala" ve stylu - takovejch peněz za jeden kousek oblečení, to normálně seženu za 150,- ... pokud bude ráda, že si může koupit něco "lepšího" a ocení to, pak gůůůt
no právě, já myslim, že si nikdy nic moc lepšího nekoupila, tak nevím, jestli to ocení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 20:00
- Nahlásit
kachna_
No Milče se vytvořila a my šli hned, po testech.
Jj, taky bych to ted uz tak resila.
A vrabcacek jest kaput, asi ho pani Vrabcova odhalila, proste ho vyhodila a Ag nasla. Je mozny, ze ty pipiny znaji pocet mladejch? jakoze do plusu? Kdyz jim to kukacka vsecko vyhazi, radi krmi jednoho, jak pridas navic hladovej krk, sup s nim pryc?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 20:18
- Nahlásit
taky mám ptačí hlášení - vlaštovky asi tedy úspěšně v naší kuchyni odchovaly 3 mladé - včera vylítly z hnízda, dneska je tam Míra zase viděl tak asi se jim u nás líbí
právě, já myslim, že si nikdy nic moc lepšího nekoupila, tak nevím, jestli to ocení
kachna_
tak to bych radši ten víkend - pokud je to cestovací tchýně
začíná pršet a v dálce se huš blýská (snad na lepší časy pro všechny!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 20:51
- Nahlásit
oprava. už to neni v dálce, tříská to někde za bukem, ale vichr takovej, že nevim, jak dlouho to tady stromy okolo vydrží liják šílenej, no fuj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 21:23
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek to je hic, že by jeden cíp
Lidijové drazí jak se máte? já ničehož nic nestíhám, co je novýho??? tu přibylo toliko stran že to je hotovej román ste strašný grafomani
U nás se maká o sto šest... takže nic hotovýho a bordel fšade
PetraK
Kujem za teleféén
Fifi
Paniiii začněte ladit hlasivky, miminka jsou na cestě..posílám vám tam záftra fešnýho hošíka z PPL tak kukejte mít připravenou nějakou tématickou:
Třá: vstávej semínko hojaja
Musela sem je vyndat z květináče bo by se to stejnak rozsypalo a potlouklo, takhle jsou prostokořenné a je vidět že nový kořínky začínají růst o stopejro
A já du makat už je tu zase to pitomý dípíhá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:09
- Nahlásit
PetraK
ty tak hrozně kecáš!!!
jááááá? Vůbec ne, pokaždý mám ušoupaný nožičky
toho bych se bála asi nejvíc, ne že jí seberou psa, ale že umře až nás uvidí naživoučko
umře...smíchy
co mě to napadlo a hlavně nechápu, že mi ten pupek vokázal, páč nevěděl vlastně co po něm chci. Proč ten vůl nemůže bejt takhle vnímavej i v běžným provozu
protože je to hošíček a ti musej mít vždycky něco extra
všichni ste sadisti
my? Nespletla si se náhodou?
esli si todle přečte, tak......... tak máš asi problém a velkej, páč si to právě úplně dobila
zásadně nedočítá
aneb soutěž s názvem bleje celá O2 aréna
Dneska navíc zas měla výron svý inteligence, kůli ní sem tu v tichosti vokousala stůl
si se nezmínila
no jo, já vim, vlk taky sliboval
právě
no to teda jako nejsem, nejsem , nejsem, to ste vy dvě s Fajfkou
my dvě? Nene, to jsi ty
jenže mě nikdo nikdá nepolituje. Když se teda nepolituju já sám!
to zvládáš sama
ale budu, ALE BUDU!!
nepamatovala, nepamatovala...spletla sis to
NENE! sem ta čistá duše, vzpomínáš?
nene
Fifi
Pasanda, ze uz zobes pertrecovity bobulky!
zobu, zobu a odpočívám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:14
- Nahlásit
Fajka
Lidijové drazí jak se máte? já ničehož nic nestíhám, co je novýho??? tu přibylo toliko stran že to je hotovej román ste strašný grafomani
my nejsme grafomani, to jen Ešuska měla pryč Růůůžofku a nudila se
U nás se maká o sto šest... takže nic hotovýho a bordel fšade
si myslím.... a hlavně nezávidím
Jo a Ešuscí byli u nás v lomu se koupat a bylo to príííma , jen bouřka nás odehnala domů dřív ...a že teda byla pořádná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
Vážení přátele, DŮLEŽITÉ HLÁSÁNÍ, DŮLEŽITÉ HLÁSÁNÍ!!
KOLÁČE SLOŽILO BOBŘIKA. BOBŘIKA VODVAHY!! byli jsme se koupat u Brůtikofců a krom toho že to bylo děsně fajn a že tam maj moc krásný koupání a kousek vod Prahé a já se mohla konečně konečně vyplafčit a hošíček řádil jako pitomej, tak........ TAK NA NÁS PŘIŠLA BUŘINA!! a to já nerado, moc nerado a moc bojim. A ty hovada Brůtikovec s Brtnikem si ze mě dělali ešče prdel , jelimani ale nadbůch trestá do tří minut prej. A je to pravda, jen se s tim trestem splet a hodil ho na chudáka Brůtici a vysypal jí z nebe na hlavu tunu brablenců . vůbec nechápu, kde se jí na tej hlavě uprostřed louky vzala jako že fakt armáda brablenců , musela sem jí nebohou zpohlafkovat, aby se to z ní dostalo důlem . Spletl to měl to nasypat na ty dva votrapy mužský!! Celou cestu sem se modlila abych už byla v kleci (rozuměj Faradájový kleci, což je auto, páč to je opravdu Faradayovou klecí a tam se čéku nemůže podle zákona nic stá, dyš je buřina) a celou cestu sme šli pochopitelně pod vysokým vedením. Za to určitě může Brůtikovec, jako tenkrát na podzim, když nás všechny v Berouně vodil pěkně potý louce dokolečka!!! Měli jsme obří štěstí, jen co sme nalezli do tý klece Faradayový a opustili Brůtikofce, tak to začlo už dovopravdy, tamto bylo jen takový volochtávání, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr měli sme pekelný štěstí!!!
ale jinak paráda parááááááááda, sem plovaláááááá plovalááá je mi nádherně!!
Janiii
PetraK je mrtvej Homolka!!!!!
proč jako?? Se ti něco snad nelíbilo??
JEDNOU uťukne
uťukne, uťuknééé JEHEEHÉÉÉÉ, kdybys nekecala
Fifi
Esuska mela pravdu, rodina Vrabcovic ma dalsi haranty
jistě a třá stihnou ešče jednu várku máš radost???
ujme nahradni pani Vrabcova, ze to nepozna, ze ne?
dej hlásání jak úspěšná si byla kukačka, nám se tehdá nepovedlo pěnici propašovat k brabcům
proste ho vyhodila a Ag nasla
aha, tak už to vidim, taky se to nepovedlo , asi byl mladší než ti její
Je mozny, ze ty pipiny znaji pocet mladejch?
noa nebo tak, určo vědi, kolik jich tam maj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
Fajka
no to bude mít hošíček z PPL opravdu velkou radost, dyš mu tudleto nečekaně zapěje
brut
pokaždý mám ušoupaný nožičky
páč hrozně letíš na tu zmrzku
umře...smíchy
zvlášť když předvedem něco tak podobnýho jako tetkon cestou z koupání
a ti musej mít vždycky něco extra
a to je fakt
my? Nespletla si se náhodou?
ne nespletla VY ste sadisti!!!vy!
zásadně nedočítá
to je tvoje jediný štěstí
si se nezmínila
zejtra napíšu, jakzas vařila na přístroji
my dvě?
JO!
to zvládáš sama
Ale neni to vono!
nepamatovala, nepamatovala...spletla sis to
néénenenééé, já mu to řekla už doma
nene
však se ti třá rozvítí po těch protibrablencovejch pohlavcích
odpočívám
ehm ehm, brůtice!! Lhát se nemá!! todle nebyl vodpočinek ten výšlap do lomu!! to vědět, tak nikam nejdem. Kvůli tobě teda myslim jako.
to jen Ešuska měla pryč Růůůžofku a nudila se
nenudila OSLAVOVALA!!!
jen bouřka nás odehnala domů dřív
jo blebleble, naštěstí se to rozjelo teda až když jsme došli k vám, jinak byste fakt viděli dobrej cirkus
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:32
- Nahlásit
Fajka
Paniiii začněte ladit hlasivky, miminka jsou na cestě..posílám vám tam záftra fešnýho hošíka z PPL tak kukejte mít připravenou nějakou tématickou:
Inu to zalezi, v kolik se esny hosik dovali.. Hlasifky mam poladeny jiz od mala, navic budu skrehotat prece tem mimi a ne dodafkovaci, ale i tak se bude divit, pokud me tedy doma zastihne
PetraK
Tu byly prdacky bourky, sme se kochali na prahu, vidis, musim jit zapnout zas mrozaka. Tohle kdyby me chytlo nekde u lomu, tak jak je miluju, budu po.rana az za usima. A to je ta spravedlnost, na enyky Denyky prsej knedlyky, na Brutici brablenci, to je spatny, ani se to nerymuje, asi to naznacuje, ze mela lezet doma a odpocivat. Nebo co to znamena, kdyz na nekoho padaj brablenci? Me by trefil slak, a to mam par vlasu, staci, kdyz se tam zamota chroust. Nakonec jste asi unikly nejakymu tornadu, ktery tam brablence privalo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:12
- Nahlásit
Ramštááááájn
Fifi
Páááááni Fifijová....to se vomlouvám sem ve víru událostí nestihla napísta předem essi se vám to hodí nebo nééééé
ale tutaj je telefén na depo hradec
Zákaznický servis
420 495 404 801
depo05@ppl.cz
Zákaznický servis
420 495 404 802
a číslo zásilky je : 81113524844
Ale má tam chalan na vás na balíčku uvedenej telefén tak by měl dopředu volati
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Pofšimněte si zvážení, jak sem zvolila tématickej vobrázek - kucí sou v kalužích jako my fčera při návratu dom.
ALE LIDIJOVÉ TO KOOOOOOOOOUPÁÁÁÁÁNÍÍÍÍÍÍÍÍ, SEM ŠČASTNÉ JAKO BLECHA, páč Ryba, když nemá vodičku, je to s ní špatný, moooc špatný. Brtnik vůbec nevlez do vody. Vůbec a ešče mě strašil útočnejma rakama. SOu tam totiž raci. Já zvířenu typu ryba, medůza, rak, žralok a tak jako podobně ve vodě ve svý blízkosti vůbec nemám ráda a když si vobouváte boty, sedíte na kameni na mělčině a balancujete a někdo vám řekne, že "BACHA u nohy máš raka a de po tobě, tydlety sou útočný!!!" tak co uděláte? No... ste vdova!
Fifi
me chytlo nekde u lomu, tak jak je miluju, budu po.rana az za usima.
taky jsem byla, ale je fakt, že to se to ještě tak příšerně nerozjelo, jen nás do dohánělo. A taky mě doháněl k šílenství Brtnik, kterej vykřikoval cosi o tornádu za náma, tak sem ječela na celý ty louky, že esli nebude držet hubu uvidí to tornádo, co mu pak předvedu doma . idioti se tlemili voba i s Brůtofcem No byl to takovej můj bobřik vodvahy tudleto
Jako bouřky to byl hustohustý, Ale to huž sme byli naščestí doma a tam to ranařilo hned za barákem, to byly petardy, že se klepaly vokna.
Nebo co to znamena, kdyz na nekoho padaj brablenci?
tjo nevim. divný . vybrali si jen Brůtovou, chuderu. Zpohlafkovala sem ji nebožačku. Brůtovec se ptal, esli teda když po ní lezou už brablenci, esli to znamená, že je mrtvá. no myslim, že kdyby nehrozila ta bouřka , byl by mrtvej von
asi unikly nejakymu tornadu, ktery tam brablence privalo.
že by nakonec ten Brtnik nekecal?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:58
- Nahlásit
http://www.stream.cz/uservideo/547161-na-piano-hra je-a-zpiva-pes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:03
- Nahlásit
já to nechápu, prvně na tom servru co sem hodila Fajfka a hele c ona mě vykouklo
http://www.stream.cz/uservideo/598099-du-hast-v-po dani-peveckeho-sboru
ofšem to se jim povidlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:22
- Nahlásit
PetraK
ofšem to se jim povidlo
no ale to je skvělý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:27
- Nahlásit
kachna_
no ale to je skvělý
že jo?? skvělej nápad, dokonalý provedení, sou fakt, fakt dost dobrý!!!! a baba dirigentka jak se do teho položila miluju takovýhle krávoviny. Myslim, že tohle by se autorům dost líbilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
BRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮTICE BRŮŮTICE
Víš, že v Roztokách je ČTYŘLÍSTKOVACÍ VÝSTAFKA??? Víš to??
jo a já vim,kdo ti skupuje ty čtyřlístky na aukru!! Manžel vod mojí kolegyně Františka (vona je taková malinká tak ji řikám František - jako skřítek František ) von je taky magor do čtyřlístkůch. A zblbnul už aji svou malou céru. dneska právě jela céra na tu výstafku. František jí řiká: "A chceš si na tu čtyřlístkovou výstafku vzít čtyřlístkový ponožky??"" "Jooo, mami joooo, a i pyžamo!" tak pyžamo prej nedostala teda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
Rumstajn
Fajka
Ooooo, pani, prevelice dekuji!! Miminka dorazily, jste zdatna balicka Vypadaji uuuchvatne, jdu rovnou zasadit - jsou teda venkovni, odolny, zvykly na slunko, jo? Chalan volal predem, takze no problem, akorat zazpivat sem mu nestihla, tuze moc chvatal dal.
PetraK
Du Hast nema chybu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:19
- Nahlásit
Fifi
tuze moc chvatal dal.
asi radši, ne?
Du Hast nema chybu
viď??? tyjo tak mi napadá, vypálit to na cédo a z tý erste raje jim to frknout na podium, ať se kucí taky pobavěj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:56
- Nahlásit
PetraK
z tý erste raje jim to frknout na podium
takže už seš na tom Püp spamlistu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:09
- Nahlásit
kachna_
takže už seš na tom Püp spamlistu
ssst a i kdyby. sem fšadezdejší, takže se nemusím vobávat
náhodou, vzhledem k tomu, že voni sbory používaj normálně, tak tudlecten jejich tématicky obeznalej by se jim mohl šiknout, něco jako kuldůrní vložka uprostřed představení, by mohli jezdit s nima a nebo jako předkapela
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:35
- Nahlásit
Hoj ženy ,
dočítat nestíhám, jen dle smajlíků hodnotím, že vše jde vcelku jak má, a to je dobře
Před chvílí přijel pan PPL a doručil mi průmyslový vysavač.
Protože je to tentýž pán, který taky vozí psí jídlo, byl smečkou nadšeně vítán . Všichni se nakrucovali jak počůraný žížaly a Hipík se v nestřeženém okamžiku snažil vetřít do nákladového prostoru, vůl jeden
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:51
- Nahlásit
a Hipík se v nestřeženém okamžiku snažil vetřít do nákladového prostoru,
nejni vůl, je prosíravej co dyby tam bylo masénko
|
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:21 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
nejni vůl, je prosíravej co dyby tam bylo masénko
No není no , máš recht.... Ále nevyšlo mu to, jak jsem zaregistrovala, že má Hipík pusu od ucha k uchu a zamilovaně na pána po očku pomrkává, věděla jsem, že má za lubem nějakou lumpárnu
Mám v živý paměti, když k nám přišel na návštěvu jeden můj ctitel, kterej, jak jsem se později dozvěděla, neměl rád psy (což přede mnou tajil).
Hipík ho vítal, blaženě jak děcko se usmíval, a s nevinným výrazem v očích upřených do očí návštěvníka mu pochcal nohu
Chmm, aspoň už měl panáček k averzi důvod...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:23
- Nahlásit
návštěvníka mu pochcal nohu
no to řikám! Je prosíravej, prosíravě vodradil nevhodnou osobu :-D
|
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:29
- Nahlásit
PetraK
no to řikám! Je prosíravej
Ajaj , další vybojovaný indiánský jméno na cestě: "Hipík Prosírka Pochcal Nohu"
Zatím pa paní , jdu něco dělat...
mějte se tu všici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:40
- Nahlásit
"Hipík Prosírka Pochcal Nohu"
Náááčelník, Náčelní "Hipík Prosírka Pochcal Nohu" , víme?
páčko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 18:58
- Nahlásit
PetraK
tak už můžu samičce zkontrolovat hnízdo, aniž bych měla na ruce vytetováno, co si o tomto počinu králice myslí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 19:08
- Nahlásit
brej podvečííííír
já mám dneska páátééék, zítra nejdu do rachoty
právě jsem přitáhla asi 40tikilovej nákup, abych uživila o víkendu asi 10lidí
PetraK
tebe se ani ten pozdrav netýká!
|