| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:21
- Nahlásit
denyk
kozlík bydlí nedaleko nás...je moc zvědavej a otomilééééj
má krásnou barvu...přesně jak srneček..třá kdyby sis ho půjčila na vodítko tak by se lidi mohli ptát jestli ot jsou bráchové
tričku je koza-já
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:24
- Nahlásit
jo taky jsme si říkali, že ho vezmem na vejlet, ale srnec by to asi nerozdejchal, měl z něj nerf, nevěděl co to jééééé pes, to není, čék to není, kočka to není, srnec to není, pták to není....tak co to ku.va je?
Málem dal fotografovi pusu na objektiv
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2011 23:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
jo taky jsme si říkali, že ho vezmem na vejlet, ale srnec by to asi nerozdejchal, měl z něj nerf, nevěděl co to jééééé pes, to není, čék to není, kočka to není, srnec to není, pták to není....tak co to ku.va je?
šiš to je truhlík tak mu můžeš vyhrožovat že dyž bude zlobit promění se v kozla jako tenhle
Málem dal fotografovi pusu na objektiv
to měl štěstí že to neudělal by asi dostal velkou "pochvalu"
a du ráno mušíme vstávat v šest.... hlavně aby nebyla buřeina a nějakej chcavec do rána...potřebujem ještě aspon jeden den aby nepršelo snad to klapne..tož dobrooo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 09:45
- Nahlásit
Fajka
hlavně aby nebyla buřeina a nějakej chcavec do rána...potřebujem ještě aspon jeden den aby nepršelo
tak coooo?
denyk
jé, pan kozél
v červeným tričku je -já
tak to máš asi ramštajn mínus bod. Budeš muset zpívat
Schwarze, schwarze, schwarze, schwarze, wem gefiele sie sich nicht?
(esli je to špatně, tak se omlouvám, by mi nikdy nešly)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
denyk
pani vy máte ale roztomilýho kámoše kozlik šikula!
Fajka
pořídit si zažívací a střevní potíže přesně na den kdy je vybagrovanej a nefunkční septik je celkem velká prekérka...a do lesa celkem daleko
šiš eště že nejsme u tatínka
dneska už lepčejší?
hlavně aby nebyla buřeina a nějakej chcavec do rána
nevim jak u vás, ale u nás v noci bylo obé
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 06:19
- Nahlásit
Morgééén,
Fajka
tak mu můžeš vyhrožovat že dyž bude zlobit promění se v kozla j
no moc mu k tomu nechybí
kachna_
tak to máš asi ramštajn mínus bod
však ona frau E. ví, že miluju barevný vjeci jako oranžový gatě a žluté mikiny
U nás v noci bouřka, ale dusno ostalo ble . Byli jsme až do večera u skoro-tchýně na zahradě a pes tam neustále vyrušoval mrouskající se kočky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:33
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
denyk
Byli jsme až do večera u skoro-tchýně na zahradě a pes tam neustále vyrušoval mrouskající se kočky
nám se včera mrouskaly pod oknem, vzpomněla jsem si na Ešusku, protože ta jedna kočka uměla řvát "máááámíííííí" a další "aaaaauuuuu" a "neeeeee". Jedna dělala taky "vauuuuuu" a další "mňauuuu". Pak začalo pršet a zjevně déšť byl silnější než hormóny.
ví, že miluju barevný vjeci jako oranžový gatě
voranžová. Tak tu zas nemám ráda já.
Janiii
nevim jak u vás, ale u nás v noci bylo obé
no, u nás taky. Takže mi zmoklo prádlo. jak v sobotu, tak v neděli.
Ve středu jsme udělali první výlet s pracovním názvem "truskavna 1". Mno, nenašli jsme odbočku na truskavenský stráně.
Včera byl výlet "truskavna 2", truskavenský stráně jsme sklouzli po další stezičce, zjevně prasečí (trochu jsme jim to tam rozklouzali, takže prasata si asi cestou dají trochu do rypáčku, pokud nenosí tretry) a to už jsme minuli Truskavnu jen o kilometr a vzali to přes kokořín zpět, Tak snad "truskavna 3" příští týden bude už úspěšná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
JÁÁÁÁdyjádyjáááá se tak těěěšim!!! To ešče nevíte, že ne??
těšim, těšim moc
no a držíme povinně palce Brůtici, která se právě motá v Motole.
a včera se motali u nás aji s panem Brůtikofcem na chvilku, páč jeli zrovinka kolem, Zachránila sem pana Brůtikofce páč sem jim vyhodila sušenej kopr z auta. Pan Brůtikovec tim pádem nemusel posledních 20 km z dvouset již ujetých trpěti v zakopřenym automobilu
JO A POZORTE POZORTE!! Brůtici se líbily moje nové botěnky!! je to na dobrý cestě fšecko. tudle už pomalu vzívala hošiky, líběj se jí moje vysokobotky..... příští turné jede s náma, to je jasný
Lidijové mi to tady tak neba. ale musim si to užít, poslední den bez Bréci růžové.
Jdu číhnout co ste kdo provozoval.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
denyk
neustále vyrušoval mrouskající se kočk
no co je to hošíček zvídavej, no. co si má počít, když jste mu nevyprávěli vo květinkách a motýlcích?NO? musí si to zjistit halt sám.
Kozel je boží a ten vůl maďarskej taky, jak tam řve voni sou fakt pošahaní. Ti psi myslim teda. Kozlika byste měli rozhodně adoptovat, pasovali by k sobě
kachna_
nám se včera mrouskaly pod oknem, vzpomněla jsem si na Ešusku
todle nezní VŮBEC DOBŘE!!!
Včera byl výlet "truskavna 2
ešče tak pětkrát, šestkrát a trefíte se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:44
- Nahlásit
Fajka
hlavně aby nebyla buřeina a nějakej chcavec do rána...potřebujem ještě aspon jeden den aby nepršelo snad to klapne
no jak to dopadlo u vás? páč u nás v Prahé to byl nářez, obého víc než přehršel, řezalo po sídláku jako blázen.
kachna_
Budeš muset zpívat
jo! bude muset zpívat s Tildou:
Weh mir oh weh!
vlk
jéditíí, von je úplně roztomilej!! uplně. šiba a plave
ofšem tudleto:
mi strhlo bránici chudera nebohá bože ta se tváří
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
PetraK
Weh mir oh weh!
nojo já četla weg a musim říct, že jsem byla mírně zmatena.
mi strhlo bránici chudera nebohá bože ta se tváří
tu jsem minula
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
kachna_
e jsem byla mírně zmatena
no na cesty jí taky klidně můžem poslat, ale nejdříf si zaběduje
tu jsem minula
chyba, chybaaaaaaaaaaaaaaaa, páč to je pokladu tudleto,ty vole ten výraz!!! to se nedá tu bych si uložila do zlatýho fondu antidepresíf
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:25
- Nahlásit
PetraK
Jinak, včera jsem neupekla žádný odměny pro psy (beru vždy to, co smí i dítě) a takovej úspěch jako granule ještě u Lucky nemělo nic . Doufám, že pokud na nás skočí sociálka, bude mi Jablunka svědčit. Ještě musim najít nějakýho králíkáře, co mi dosvědčí, že je normální pouštět dítě do králíkárny
, páč to je pokladu tudleto,ty vole ten výraz!!! to se nedá
je to dokonalý
Mája se zas letos naučila skákat do vody. Naštěstí skáče jen za klackama, tak se nemusim bát že by se jí neco stalo. Vendulka se mi jednou zapíchla po břicho do bahna, když jsem rukama nohama něco vykládala a omylem máchla směrem k vodě. No a jak teriéři obecně jednají tak třikrát rychleji než myslí, takže ve chvíli, kdy začala tušit, že je něco špatně, už trčela zapíchlá v blátě (vylezla naštěstí sama).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:33
- Nahlásit
kachna_
Ještě musim najít nějakýho králíkáře, co mi dosvědčí, že je normální pouštět dítě do králíkárny
já tam přes léto začasto bydlela a povolení sem k tomu nepotřebovala, stejně jako, když jsem bydlela ve stájích
je to dokonalý
že jo? ty jo to nevíš esli už se topí nebo se teprf děsí že : Fůůůůj vodáááá, blebleble . I když ani jedno nejni pravda, to je mi jasný, ale na fotce to tak vypadá
už trčela zapíchlá v blátě .
jééheehéééé, výraz musel stát za to
Mája se zas letos naučila skákat do vody
bude soutěžit?
jo a přátelé, nevím esli jsem to tu psala dneskauž?? HOŠÍČKA BODLA VOSA DO DRŽKY!! takže je vám jasný, že veškerý pokusy přesvědčit to nebohé zrzavé stvoření, že vosy NEJSOU ŽÁDNEJ PROBLÉM tímto naprosto skončily, že? ach jo!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:22
- Nahlásit
vyvětrala jsem ředitelnu, připomněla šéfovi /jednomu z mnoha / že by si měl dát zmrzlinu a šla bych domů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:27
- Nahlásit
kachna_
voranžová. Tak tu zas nemám ráda já.
tadyk aby se čék bál, f čem se vyfotí
jo ty kočičáci taky brumlali, Bukáč vlítnul pod smrčky slyšela jsem jen prskání...pak vyskočil s trošken krvavým čumcem, aly myslím, že ho jen rejpla větvička, bo kdyby kót, tak to by měl asik hlubší a myslím, že by i zakňučel...no kocour byl hrozenj bojovník, možná ho bral jako konkurenci zajímavý je, že Bukáč babky kočku kterou zná nechává bejt
PetraK
jak tam řve
jó jak magor, ale vždy se po chvilce uklidní, za chvíli by třá byli kámoši, to už ale asik zas kozlik nechtěl
pomooooc, co je to za gesicht f tý vodě? Buldoček, chUdák vypadá jak LOCH NESS
kachna_
naučila skákat do vody
jé závidím, to by byla prča....
PetraK
HOŠÍČKA BODLA VOSA DO DRŽKY
chudínek, doufám, žes mu koupila nějaký gut kokíno, a je z něj boxer?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:11
- Nahlásit
denyk
adyk aby se čék bál, f čem se vyfotí
tak šup šup zpívej
možná ho bral jako konkurenci
má von to těžkej život s tou zvířenou, neví co s kozlem si počít a jak s kocourem naložit
za chvíli by třá byli kámoši, to už ale asik zas kozlik nechtěl
tak příště, no
co je to za gesicht f tý vodě
boží čuma co? miluju zdrcnutý xichtiky
žes mu koupila nějaký gut kokíno, a je z něj boxer?
já u teho nebyla, páč sem byla naštvatá a odjetá vláčkem do Prahé. Ale boxer z něj prej nebyl. Ovšem jak říkám, s hmyzem už jsme skončili definitivně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:15
- Nahlásit
PetraK
a nešlo by naučit ho ty potvory lovit? Sakra dyk to umí i ten nešika Cir. Co si půjčit nějakou psici hmyzolovku a naučit ho je lovit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:22
- Nahlásit
kachna_
a nešlo by naučit ho ty potvory lovit?
zkoušela jsem. začínali jsme na mrtvejch vosách, to ho baví, páč se jim takhle může pomstít, občas chňapnul i po nějakém létavci, takže to jsem vždycky žasla, že je udatnej hošíček a dostal piškot (bože co je to za kravinu odměňovat čokla za to že loví mouchy a spol!!! to sem to dopracovala ), no tuta byla mrtvá prej evidentně jen tak trochu a takhle to dopadlo. Když on se o sebe tak bojí, že s tím se těžko něco udělá už.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:33
- Nahlásit
PetraK
kup mu tohle a nauč ho s tím zacházet
Jéé, teď tu jdou děti z tábora. Včera jsme skrz ně prošli (seděly na cestě, ochotně uhly, pozdravily) a totálně jim zrušili pozornost. Myslim, že tu hru nedohráli...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:45
- Nahlásit
kachna_
kup mu tohle a nauč ho s tím zacházet
was ist das??? to je nějaká életrická lapačka hmyzu? To myslim, že by dokonce překonal svůj získaný odpor k életrice a šel by s chutí do toho
čera jsme skrz ně prošli
esli ste krz ně prošli v plný sestavě, tak se nedivím, že ztratili koncentraci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:53
- Nahlásit
PetraK
http://gadgets.heureka.cz/elektricka-placacka-na-h myz/
esli ste krz ně prošli v plný sestavě, tak se nedivím, že ztratili koncentrac
to jsem jako nepochopila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 14:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
to jsem jako nepochopila
m,ám ti to vysvětlit???
a bylo to před a nebo po sjíždění tý stezičky?? páč to by taky mohlo mnohé napovídat
tp://gadgets.heureka.cz/elektricka-placacka-na-h myz/
: jo myslela jsem si to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 19:52
- Nahlásit
Bre den,
kachna_
ta placacka vypada velmi schopne, ale pri svy sikovnosti se uz vidim, jak hraju piiing a poong s vosou v baraku, nedejboze se srsnem, forhend, bekend, jeb ho a dopadnu v lepsim pripadu jak Esus nebo si hmyza strelim primo do oka.
PetraK
Timto velmi foukam bebicko hosickovi, snad to v jeho dusi nezanecha velikanske trauma - aspon mas pres leto s nim zase co delat a vysvetlovat. Uz driv sem ti nabizela Ag, to je smrtka pro vsechny bzukalove. Sem zakoupila novou kyti venkovni, pritahuje cmelaky. Ja mela radost z kytky, Ag, mrcha, se raduje tez. Btw - znate tu kytku? je moc pekna a navic trvalka cibulovita, coby solitera v kvetinaci skvostna, vznosny nazev eucomis, cesky chocholatice - k perdelum to sedi.
denyk
Krasnej kozlik! A perdele, kdyby vlitly nekam pod smrcky, kde brumlaj kocky, tak bych asi usetrila ten den za zradlo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Číííífe
Víkend byl zajímavý ... nejen, že jsem tetě umyla okna, ale ještě jsme byli na závodech dobrovolných hasičů, piraňa dělala canisterapeutického psa a sbírala kloše...včera jsem jí jich vybrala z kožíšku přes 40; Brut hlídal a "pásl" sousedovic slepice. No a večer jsme navštívili Ešusku a konečně viděli parte, co mají v chodbě
No a dneska jsem byla za lékařskou vědou.... výsledky takový nijaký. Odpoledne dostali plesnifci očkování a vet je uplácel dobrůtkama. No a při cestě zpět jsem usnula ... zase, doma též
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:45
- Nahlásit
PetraK
sim tě expeduj se s timdle do Tak při pátku
tsss, tam bych se nechytala
Je to jediný jak si ulevit. Proč kurnik matky nemůžou pojmout skutečnost, že jejich dcery dospěly?? No ešče, že nejsem matka, musela bych se zabít
by si byla dobrá matka, páč by jsi si uvědomovala své chyby a nedělala je
to něco mění na skutečnosti že se NETREFIM?
se netrefíš lžící? Vždyť je to velký otvor
mám ovšem vybranou společnost
bych řekla, že tady vypadaj nejpřirozeněji blbě
No hlavně úhyl co sem si vzala za manžela je normálka, to je fakt, a ten úhyl zrzavej ten taky
náááhodou, Brtník není úhyl a hošíček taky ne ...sem se včera důkladně přesvědčila
chlapeček, no
se jen utvrdí v tom, že fšecko ví nejlíp. ne nene, za pravdou si stojim i když to bolí
trůůůůpko
a srovnávala svět se zemí
tááák nějak
do měěěěěěěěěěěě do měěěěěěěěěěěěěěě. jen do mě!
a nespletl se?
budu moc a pak dej vědít.
díky moc .... výsledek nic moc, ale čekala jsem to
Fajka
za poslední 3 dny nám zahradou proběhlo bagristický cunami....bože bože tohle už nikdo nikdy nemůže dát dohormady
néééé, sem jí chtěla vidět
Hipík a Tonička a Rozinka
Milá Brut, děkuji, též ti přeji krásný víkend
děkuji, doufám, že jsi měla taky hezký víkend a hlavně odpočinkový
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
PetraK
Zachránila sem pana Brůtikofce páč sem jim vyhodila sušenej kopr z auta. Pan Brůtikovec tim pádem nemusel posledních 20 km z dvouset již ujetých trpěti v zakopřenym automobilu
pravda je, že se vehementně větralo
Brůtici se líbily moje nové botěnky!!
sou fakt parádní a přemýšlím, jestli bych si nějaké nepořídila
je to na dobrý cestě fšecko. tudle už pomalu vzívala hošiky, líběj se jí moje vysokobotky..... příští turné jede s náma, to je jasný
na to zapomeň!!! dusdusdusáky nepřijímám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
znate tu kytku?
NEEE"!! to je krása! může to bejt ale venku přes zimu???
snad to v jeho dusi nezanecha velikanske trauma
no tak to si můžeš bejt jistá že zanechá . Já už to vzdávám. Kvůli němu, ne že bych na to neměla trpělivost, ale přijde mi , žeho trápim. Tak prostě přes den bude zalezlitýda v chalupě a půjde ven k večeru na pole. Bude venku tak jak bude mít náladu. Dyk když ho přesvědčím, že to venku nejni nebezpeečný, tak ho zas něco sejme. Už mi nevěří. Agušu bych brala, ale bylo by to na dlouho- von je nedůvěřivej
brut
"pásl"
dyš nemá ty krávy, tak co má dělat ?
parte, co mají v chodbě
dobrý, ne?
výsledky takový nijaký.
jááák nijaký???
No a při cestě zpět jsem usnula ... zase, doma též
Nooo hurá, huráá, vono to pude!!!
tam bych se nechytala
jo, pravda, vlk nasadila vysokou laťku
, páč by jsi si uvědomovala své chyby a nedělala je
možná jo, páč je pořád vidím třá u ségry, ale co víš, když pak člověk jede ve vlastní šou, je to jinak, dítko tě naséře a už tojede. Vono se mi to mluví, takhle zpoza opony
Vždyť je to velký otvor
hele, pro mě každej votvor malej
vypadaj nejpřirozeněji blbě
t o je dobrá definice
Brtník není úhyl a hošíček taky ne ...sem se včera důkladně přesvědčila
si vzal piluli z Janiiinýho tydlifounu
trůůůůpko
na jáááá,
výsledek nic moc, ale čekala jsem to
zkusím zítra zavolat
že se vehementně větralo
ááááni se nedivim
přemýšlím, jestli bych si nějaké nepořídila
jsou to velmi potřebné botky, když tě naséřou, můžeš to použít jako zbraň a nemusíš mít ani zbrojní pas. jsou lehčí, než ty celočerný, ale okovaný jsou taky
na to zapomeň!!! dusdusdusáky nepřijímám
áááále, povidali že jí hráli a...hráli jí hošíčci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:41
- Nahlásit
PetraK
NEEE"!! to je krása! může to bejt ale venku přes zimu???
No je to cibul, dyk si toho eucomisa vygugli a tak, kdyz nejsou velky mrazy, prezije i v zemi, kdyz sou mrazy, tak ti zhebne. Ja mam chocholatici v kvetinaci, na zimu ma jasny stanovicko do chladu a sucha, uvidime, esli se dalsiho roku dozije. Ale je fakt krasava.
brut
Ty se setri, vsak sme si vse rekly...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:10
- Nahlásit
RRRRÁÁÁRARÁÁÁÁ
TRÁÁÁRARÁÁÁÁÁÁÁ
ŘÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Se nemůžu dočkati, dooočkatiiiii!!!!!!!
to je skvělý, že se můžu tak dlouho těšit!!!!
a nezkazí mi to ani růžový nebezpečí, kteréžto je již zpět a v celé své nádheře svých 150 kg špeku. Je zcela bílá, v Tunisku asi nesvítilo sluníčko, který by přetlouklo její padesátistupňovej faktor
Fifi
o je to cibul,
já vim, ale některý cibul musíš vyndat na zimu jinak ti zmrznou. Chocholatici vygůglim, páč je vzhledná moc.
Ja mam chocholatici v kvetinaci, na zimu ma jasny stanovicko do chladu a
aha, huž to vidim , no tak to nejni nic pro mne, páč fšecko musí zvostat v zemi, nemám to na chalupě kam dát. škoděnka ale
Ty se setri, vsak sme si vse rekly.
dyk je to magor, můžeš jí to řikat horem dolem a co? a nic!
Hošíček si včera vysloužil dvě !!!! tatranky (jednu regulérní co si koupil a tu druhou ale dovalil pan vrchňóza jen tak , budu mít ze psa guli!!) asi už ho nebudu moct brát do hopsody. . cestou zpět jsme potkali Dášenkovi a jejich nejnovější štěně ho zabíjelo a von z toho byl znechucenej, řekněmež až zcela poblitej
|