| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:46
- Nahlásit
Jak to víš?? na kozlíkovi jsme byli cu zamen
Jo a před chvílí jsem nahlídla k Vikimu Dostálovi-po delší době, ty wogo, on už si tam povídá Sám se sebou a to jako dost hustě mocinky dobrej studijní matroš a dokonce ja na FB SODOMA GOMORA
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:47
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
Nestíhám, nedočítám, doufám, že se po dobu mé nepřítomnosti nich zvláštního nestalo.
Zejména zdravím a lituju vlka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:50
- Nahlásit
kachna_NESTÍHÁ A KUPUJE VILU PRO MORTCHE
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:57
- Nahlásit
denyk
KUPUJE VILU PRO MORTCHE
nene, pro králíka. Mám pětiletou králici, která už příští rok asi půjde do důchodu, takže dostane vilku se zahradou v holubí volijéře (neplést s voajérem!!!).
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:59
- Nahlásit
kachna_
já vím, jen se mi to zdálo ftipný fšak uš mlčím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:10
- Nahlásit
denyk
já vím, jen se mi to zdálo ftipný fšak uš mlčím
já mám omluvu, bylo mi násilně sníženo íkvé. Strávila jsem den s maminkou, jela jsem s ní pražskou MHD a byla jsem s ní u doktora, páč se rozhodla, že pojede se mnou a bude hlídat mi dítě. Mám pocit, jako by mi někdo narval hlavu do mixéru a zapnul na nejvyšší otáčky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:14
- Nahlásit
denyk
na řadě lesní plody-čučoriedky, maliny, hríbiky
Cucoriedky a maliny chapu, taky sme mely huby a ruce cerny od boruvek - je slovensky boruvka - cucoriedka? ale jako hríbiky sou jako hříbky??? Neser ňa, ze uz vam tam rostou houby???
ESTÍHÁ A KUPUJE VILU PRO MORTCHE
Az bude kupovat garaz pro porshe, to nebude tuplem stihat.
kachna_
Pani kachno, vy se vyznate krom kralikuch i ve slepicich? (zni to divne, vim, ten dotaz ) Ale bych chtela nejak na podzim, zimu slepky, aby krasna vajca na sezrani nesly, ony samy na pozer urcene nebudou. Sem mela predtim takovy ty klasicky cerveny vesnicky pipky, ani nevim, jak se zovou, naky voresi slepici a nesly krasne. A nanestesti sem zabrousila i na drubezarsky fora (zajimavy, prevazne tam diskutuji chlapi ). A libi se mi tam fura slepicek, bych rada neco, co nese, nelita, vypada zajimave a tak, kurata nehodlam odchovavat, nebudou mit kohouta, jen tak 5-7 kousku pipin.. Napada te neco? Nebo zase vezmu kurice ty vesnicky cerveny, neslechteny, odolny?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:23
- Nahlásit
denyk
Jak to víš??
sem totiž vjedma
KUPUJE VILU
ty vole tydlety zbohatlíci!!
kachna_
s voajérem
úchylný zbohatlíci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:24
- Nahlásit
kachna_
Strávila jsem den s maminkou, jela jsem s ní pražskou MHD a byla jsem s ní u doktora, páč se rozhodla, že pojede se mnou a bude hlídat mi dítě
tý vole! todle může přežít jen velmi silná jedinkyně. Jedinec nikolif
Fifi
Pani kachno, vy se vyznate krom kralikuch i ve slepicich? (zni to divne, vim, ten dotaz
tady je to jak v Tak při pátku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:33
- Nahlásit
PetraK
je to jak v Tak při pátku
Tam ses dneska vyvasnila s Vlkem, sem koukala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
Fifi
sem koukala
jo sem si poplákla, vlk je šílená
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:47
- Nahlásit
Fifi
A libi se mi tam fura slepicek, bych rada neco, co nese, nelita, vypada zajimave a tak, kurata nehodlam odchovavat, nebudou mit kohouta, jen tak 5-7 kousku pipin.. Napada te neco? Nebo zase vezmu kurice ty vesnicky cerveny, neslechteny, odolny?
Jéé, taky bych chtěla taky pár pipinek, jenom pro vajíčka... Sejdou přirozenou smrtí (když vybuduju solidní ochranu před Žofajzem).
Já myslela, že aby byly vajíčka, musí bejt i kohout, tak to je fajn, že nemusí...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
Hoj pani, posta furt nic, smejdi!! A zitra postaka urcite nezachytim, bo jezdi po poledni nebo kolem, nevim, jakej v tom maji system, ale kdyz prijedu dom a bude listecek ve schrance, valim tam, neb Kremyl zase pomahal pri zalevani a co myslis... Je to kravicka buuuuu.
Já myslela, že aby byly vajíčka, musí bejt i kohout, tak to je fajn, že nemusí...
Nemusi byt kohout, to je na tech kurech fascinujici. To neni jak koza ci kravicka, ze musi nejdrive porodit, aby pak dojily. Slepky to prdlaj prd prd samy od sebe. Navic sezerou vsecky zbytky z domacnosti, zlaty slipky prote, je chci a chci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:07
- Nahlásit
Fifi
mám pro tebe tip
Maransky nebo Araukany
Maransčí vejce, slepice je celkem obyčejná
a araukany
a vajíčka
tohle je pěkná fotka
Mají i celkem dobrou snášku. Určitě ne leghorna, vlaška. To jsou létavice.
Horší snáška, ale nelétavé jsou paduánky, jenže nesmí moc zmoknout, jinak jim ta ozdoba na hlavě nevypadá moc hezky
|
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:10
- Nahlásit
Fifi
Hoj pani, posta furt nic, smejdi!!
To už je divný, dosílku jsem domluvila 30. 6. Zejtra tam zavolám...
Kremyl zase pomahal pri zalevani a co myslis...
Takže se mu to ucho zhošilo, co, trubičce, chjóó...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:10
- Nahlásit
kachna_
maransky a araukany se na dostatečně velkém pozemku dají i nakombinovat. Sousedka u rodičů má araukany a jsou hodné.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:16
- Nahlásit
kachna_
Maransky nebo Araukany
A můžou bejt pohromadě? Mě by se líbily 2 černý a 2 bílý, ale aby si nevyklovaly voči...
|
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:17
- Nahlásit
kachna_
maransky a araukany se na dostatečně velkém pozemku dají i nakombinovat
si byla rychlejší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:26
- Nahlásit
kachna_
tak ty Maransky mi sou sympaticky, ty druhy moc ne, bo nekupiruju ani perdelum vocasy a slepica by vocas mit mela. A ja sem fakt total amater, co je cerny, to je pekny. Ty vejce jsou z velikonoc???
Zkusim pohledat si o maranskach vice, hlavne pres leto nakej bydlik pro ne zaridit, oplotit.. Diky za tipa, jdu studovat.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:39
- Nahlásit
Fifi
poslala jsem ti scan pod. lístku...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 06:40
- Nahlásit
Morgééééén,
pátek jupí, to byl ale krásnej pracovní týden
Ráno ve 3.45 mě vzbudily třesky plesky hromy blesky...ale gut, nic se nestalo
kachna_
já mám omluvu, bylo mi násilně sníženo íkvé
chápu paní, to tě omlouvá
Fifi
hríbiky sou jako hříbky
hríbiky sú po našom prostě "houby" včera mi kolegyňka přinesla kulajdu, bo ví jak jí miluju.....byla v lese (chodí Nordic Walking) a našla
Az bude kupovat garaz pro porshe
tak myslím, že my o tom vědět nebudem
umíte si představit kachnu f Porschi, jak jede s králíkama na výstavu????!!!!
(promiň kačenková já musela)
jo a ta slípka bez vocásku vypadá jako dost divně, ale aspoň by je perdelice neměly za co chytat
a ten pankáč dule je taky divnej trošken, jestli von vůbec přes to číro vidí, nebo se motá po zahradě dokola ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Kolik ste toho nadrápaly? To se nedá dočíst Si ani nepředstavuju, co zvládnete za víkend, kdy budu na Moravě a za pondělí, kdy se budu pro změnu plácat po Motole
Včerejší odpoledne jsem byla na turnaji. Byl dost podnětný, hlavně k osvojení různých druhů nadávek, lichocení a pak taky k získání zkušeností, jak dělat mrtvého brouka, když někdo moc prudí. Zkrátka celé odpoledne bylo véééééélmi zajímavé. Udělala jsem pár fotek, ale kvalita je nic moc, páč v halách není moc světla a můj foťák tohle nezvládá .... snad tam harantííím najdu alespoň nějakou, hlavně mladýmu, páč tohle je jeho poslední juniorský turnaj
Ale nejzajímavější byl můj příchod k hale, kdy mě míjel na traktůrku chlapík se sluchátkama na uších, řvoucí nějakou odrhovačku a tvářící se nesmírně důležitě .... Fajkooooo, si si jistá, že máte doma traktůrek, páč tohle byl ten samej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:42
- Nahlásit
Fifi
tak ty Maransky mi sou sympaticky, ty druhy moc ne, bo nekupiruju ani perdelum vocasy a slepica by vocas mit mela. A ja sem fakt total amater, co je cerny, to je pekny. Ty vejce jsou z velikonoc???
Maranska snáší takovýhle krásný hnědý vejce. To se mi na ní líbí.
Z klasickejch ještě plymutka (má víc barev),
a wyandotka (opět mnoho barev)
a ten pankáč dule je taky divnej trošken, jestli von vůbec přes to číro vidí, nebo se motá po zahradě dokola ?
no vidí blbě a proto co? Proto nepřelítne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
ÚÚÚÚŽ SEM BYLA NA KONCERTĚ ÚÚÚÚŽ SEM BYLA , dneska v noci potíž je, že si nepamatuju čím začínali a to je moc důležitý, páč jsme si dali takovou tipovací soutěž, čím bude koncert začínat a já to nevim !! takhle jsem mohla mít z toho snu tip. Gůt to bylo, tentokrát nás ani nevyvedli, ani nám nesebrali přístroje - asi že tam nebyla Fajfka, vona má na mě evidentně neblahej vlif
Hošíček byl dnes převelice radosten zrána, neb potkal při venčení dohárafší picbůmku Natályji Órejro, jednu ze svých lásek největších. Radoval se, že dojde na bezpečný seks, ale asi chyběl v první třídě na počty, páč se teda přepočítal, dostal do držky to ho ovšem při jeho tupé povaze rozradostnilo natolik, že kolem ní dělal houpacího konika v představě, že když bude konik, dá si Natályje třá říct. Třá si říct nedala naopak mu dala znova do držky . Jest to ovšem dáma, tak byla decentní. Domů šel tak radostný pejsek, že na sídlišti radostnějšího teda nebylo. No chápejte, komu se poštěstí dostat dvakrát za sebou do držky??? je to vůl
to jsou ale pěkný slepičky, ROZHODNĚ SI POŘIĎTE TY ČERNÝ!! TY SOU TOTIŽ NEJLEPČÍ, TO VIM NAPROSTO BEZPEČNĚ!!!!!!
denyk
jestli von vůbec přes to číro vidí, nebo se motá po zahradě dokola ?
a proč asi jako myslíš, že se menujou paduánky, Ty trdlo? No páč furt padaj , jak zakopávaj, to je přece jasný, ne? že jo kachno?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
enyky denyky kuk
žiš já se nemůžu dočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:53
- Nahlásit
brut
Včerejší odpoledne jsem byla na turnaji.
jak dopadli? Smetli je?
Byl dost podnětný, hlavně k osvojení různých druhů nadávek
a to by se mi mohlo šiknout, třá mám nějaký mezery ve zdělání ešče
|
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi kachna_
Kachno, tos nám ale zamlčela, že arakauna:
Za zmínku ještě stojí,že to jsou slepice, které patří mezi bojová plemena.
http://www.ifauna.cz/drubez/nemodforum/r/detail/65 2/kdo-zna-slepice-araukana
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:59
- Nahlásit
slepice, které patří mezi bojová plemen
budeš mí bojový vemeno? kup si čeeeernou, ta je lepčí - vypadá i víc nebezpečně, můžou hlídat pozemek
|
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:13 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
mě se líbí i ty bílý, který, jak píšou v odkaze, můžou bejt i "...choval araukany divoce zbarvené.Ty moje byly ale modré..."
Jsou to starý indiánský slepice
"...velmi stará rasa u chilských indiánů kmene Arauca."
a vypadá trochu jak blboun nejapný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:17
- Nahlásit
vypadá trochu jak blboun nejapný.
to si bude rozumět se Žofinkou... u tý misky vypadala tak jako dost podobně .D
|