Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:42
- Nahlásit

Fajka
že jedna stoletá kůlna je na třísky..
A kolik trisek ste posbirali vy?
U vas este prsalo? Tu teda rano taky, tak pekne kalhoty a triko a mikinu, a pak sem se pekla.
Hezky bude, hlasej na konec tydne 30citky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:39
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

GIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!!!

sem se opětovně strhla jak to péro v kukačkách , včera jsem drhla všechny stěny v kuchyni od malby. Nevím jestli mě víc bolej ramena, nebo haxny ze štaflí, sekala jsem jako magor kosou kopřivy, nakládala vídlema, vodvážela to (deset vrchovatejch koleček) dělala vrchního sutináře, natírala vokna.......... co tam ešče máme? jo a třískala kaserólama v kůchni. A taky dělala štriptejz. Nechtěnej. Páč když jsem si konečně urvala chvilku včera k večeru a kvůlivá vosypanýmu gezichtu se vyplácla na sluníčko, aby mi tu fasádu kapek vyžehlilo, tak kdopak to k nám přišel na zahradu?? No? nečekaně soused asi měl pak divoký spaní včera, páč jsem to vzala navostro . no co má zaťukat

Fajka

že jedna stoletá kůlna je na třísky.

a vy už tetkon asi taky , co?

kachna_
jednu lostomilou fotectu z ultrazvuku

bože, bože, do čehos to duši dal??? No co se ptám, do kachny!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Já jsem od neděle uklízela.... tak nějak pomalinku, polehounku, abych se nepřetáhla. V pondělí jsem měla velmi milou návštěvu ... přijela Hyena, takže jsme šly venčit holky a bylo to úžasný. V úterý po obědě se nám vrátili výletníci od wami a hned tu bylo veseleji.

Dneska se jedu podívat na florbalový mezinárodní turnaj, kde mi nejen synek hraje, ale kde je vedoucím haly tj. dělá velmi důležitého pořadatele a má pod sebou mladou, která si chod turnaje chtěla vyzkoušet Mladej hraje posledních pár zápasů za juniorku a navíc s klukama, co s nima vyrůstal, tak jsem na ně zvědavá.

kachna_
ty jsi fakt kachna , sem se zase poprskala čajem

Fajka
Hlásím že jedna stoletá kůlna je na třísky...jsme hotový tak že se skorem nemůžem hejbat to sem na nás zvědavá záftra.... a du su totálka mrkvolné
už je to uděláno, už je to hotovo ...... pašácíííí,dostanete kokíno a to vás tam děštík pořádně potrápil

PetraK
sem se opětovně strhla jak to péro v kukačkách
ty mě něco povídej, když sama seš magor

asi měl pak divoký spaní včera, páč jsem to vzala navostro
nemá chodit na návštěvu zahradou ..... jen by mě zajímalo, kdo se lekl víc

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:07
- Nahlásit

ejch, tak smutek si na mě dneska došlápnul. KOukla jsem do Dášenky co nového v útulku a ........ odešel jim Badeček. Byl to moc milej Pan Pes, takovej psí pomocník. Bylo mu patnáct. Ještě teď v zimě vypadal v pohodě. ale je fajn, že neumřel sám, že se podařilo, že byli všichni u něj i lidijové i jeho psí kamarádky.

brut

a florbalový mezinárodní turnaj, kde mi nejen synek hraje, ale kde je vedoucím haly tj. dělá velmi důležitého pořadatel

držím mlaďochovi palce, ať jsou nejlepší!!!

ty mě něco povídej, když sama seš magor

pani, ale tak já se tetkon momentálně nepotýkám s potíží. A taky jsem si včera urvala kus podvečera pro sebe - teda jen kousek, než se přihasil ten soused to bylo čóro

. jen by mě zajímalo, kdo se lekl víc

von já se tlemila, páč mi taky jaksi nic jinýho nezbejvalo, žeáno. Von přišel vod louky, pes řval jak prorvaný Slapy, takže nebylo slyšet vlastního slova, já ležela hnedle přímo v zorným poli... no gůt siťjuejšn , když mu to došlo katapultoval se až do tej vysokej trávy

nemá chodit na návštěvu zahradou
že jo! ale tak vono moc jinejch možností neni u nás. Blbý bylo, že Brtnik dosekával takovej kousek trávníku, přímo u mojí hlavy, co jsem už nestihla den předtím posekat a přes tu sekačku nebyl slyšet sousedův prskolet, kterej ho jindá spolehlivě ohlásí, takže ho neslyšel ani Ešus. No jo, no Včera rozhodně NUDA BYLA

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
SEM
TU
SAMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

GOT WAJS ICH WILL KAJN ENGÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉL SÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!! JÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

MJŮŮŮŮŮŮŮŮZIK TŘESE ŘEDITELNOU Mám tričko Líbe ist fýr ale dáá, s tím příšerným pitvacím vobráskem, co se Ti Brůtice tak líbí , černou sukničku co mám díky Janíí a botéčky. A může dneska někdo přijít, a pude hned z první

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:21
- Nahlásit

PetraK
jsem sebou flákla v práci na schodech na neuklizeným matriálu a celou vahou svejch rozkošnejch sto kil jsem si přilehla ruku... naštěstí levou....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:26
- Nahlásit

vlk
sem si přilehla ruku.

jáááááááááááááááááááááááááááááááááu!!! ty jo kdy??teď někdy?? no je to braný jako prcovní úraz????? doufám, že jo. A co barák? mokrej hodně?? zase z polí? ty jo vy máte teda fakt furt něco

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:28
- Nahlásit

PetraK
odešel jim Badeček. Byl to moc milej Pan Pes, takovej psí pomocník. Bylo mu patnáct
je mi líto, ale patnáct je krásný věk

je fajn, že neumřel sám, že se podařilo, že byli všichni u něj i lidijové i jeho psí kamarádky.
to je moc důležité

držím mlaďochovi palce, ať jsou nejlepší!!!
vyřídím mu to

ani, ale tak já se tetkon momentálně nepotýkám s potíží.
ale až budeš, tak bude pozdě

včera urvala kus podvečera pro sebe - teda jen kousek, než se přihasil ten soused to bylo čóro
škoda, že jsem nebyla v tu chvíli mouchou poblíž .... bych se možná umlátila smíchy

von já se tlemila, páč mi taky jaksi nic jinýho nezbejvalo, žeáno.
fakt bych to chtěla vidět.... musel bejt rudej jak indijánskej náčelník

když mu to došlo katapultoval se až do tej vysokej trávy

že jo! ale tak vono moc jinejch možností neni u nás
minimálně ještě jedna je ... si myslím, že od příště jí bude využívat

Včera rozhodně NUDA BYLA
u vás? Nikdy !!!!!

MJŮŮŮŮŮŮŮŮZIK TŘESE ŘEDITELNOU
jak jinak než se třese barák v základech z tvýho dusdusdusání

Mám tričko Líbe ist fýr ale dáá, s tím příšerným pitvacím vobráskem, co se Ti Brůtice tak líbí
jo, ten obrázek je mooooooooooooooc gůtovej

A může dneska někdo přijít, a pude hned z první
chudincíííí lidičcíííí

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:30
- Nahlásit

vlk
flákla v práci na schodech na neuklizeným matriálu a celou vahou svejch rozkošnejch sto kil jsem si přilehla ruku...
předpokládám, že to máš zlomený a jako pracovní úraz ....ale to nic nemění na tom, že tě lituju, páč v těhle vedrech je to šílený

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:33
- Nahlásit

PetraK
no je to braný jako prcovní úraz?????

je ale ukecalo mě vedení na neabsenční. takže jsem do konce týdne doma a pak mě prej ukliděj někam, gde se nemusí nic dělat....

A co barák? mokrej hodně?? zase z polí?
jo, mokrej tak, že už to ani nějak neschne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:47
- Nahlásit

brut

e mi líto, ale patnáct je krásný věk

jo, přesně, a tam mu bylo dobře, šmrdolil se tam s holkama, byl tam doma, vždycky se našly ruce co ho podrbaly a piškoty, kterejma se mohl naládovat . byl hrozně trpělivej.

o je moc důležité

jojojo, tohle je moc dobře, že nebyl sám.

vyřídím mu to

AŤ ZABOJUJOU, AŤ JE SMETOU Z POVRCHU, AŤ JE PŘEVÁLCUJOOOOU!!

ale až budeš, tak bude pozdě
nebudu, nebudu, tohle je nárazovka. aspoň jsem taky hejbla pořádně tělem. Na štafle, ze štaflí, na štafle, ze štaflí... lepší než stepajrobík

.. bych se možná umlátila smíchy

no to si piš.. a to ešče měl štěstí, že přes tu sekačku neslyšel - DOUFÁM!! ty komentáře, který tam vyřvával Brtnik, když projížděl kolem mě, bože, to byla situačka

. musel bejt rudej jak indijánskej náčelník

no a to sme ho ešče pozvali na pivo

. si myslím, že od příště jí bude využívat

se uvidí

základech z tvýho dusdusdusání

ICH KOM VÝDRRRR IN CÉN TÁGEN!!......AŠÉÉÉÉ CU AŠÉÉÉÉÉ, ŠTAUB CU ŠTAUB!!

jo, ten obrázek je mooooooooooooooc gůtove

že? je vzhlednej.
Zejtra si ale musim vzít do rachoty na převlečení nějakou dámičkovskou hadru, řítí se mi sem návštěvička a navíc ještě odpoledne v době odjezdu, takže krom toho, že se budu muset převlíkat jak Zagorka, tady taky ešče budu muset pobejt dýlejc zroovinka v pátek a zrovinka když s náma jede Rikardo, sáááfra!

chudincíííí lidičcíííí

klid. přes ten hluk se na mě nikdo nedobuší

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:49
- Nahlásit

vlk

je ale ukecalo mě vedení na neabsenční

co to znamená? jakej je v tom rozdíl? Nebudeš na tom bitá? Nedělaj to proto, aby Ti nemuseli platit, ale???? Esi ty nejsi moc dobrotivej vlk???

jo, mokrej tak, že už to ani nějak neschne.

DOPRDELE. pardon a co sehnat ty vysoušedla takový?

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:55
- Nahlásit

PetraK
Esi ty nejsi moc dobrotivej vlk???
v pondělí uvidím co nabídnou... esli mě naserou, půjdu marodit a esli mě naserou mooc, natáhnu to až do vánoc....

a co sehnat ty vysoušedla takový?
sme měli pučený ale nic mnoho, jsou tu tlustý zdi a prochcaný jak cyp, za ty roky....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:00
- Nahlásit

vlk

v pondělí uvidím co nabídnou..

hlavně nějak pošéfovat, aby jen neslibovali ale??? Bych se bála, že to budou kecy v kleci a dopadneš pak jako kolegyně kdysi dávno v mojí první práci. Uklouzla na chodbě po vytřeným linu, slibovali, vona na to přistoupila a pak tak leda kulovaný . Tak si dávej dobrej pozor vlčku, jo? abys nebyla moc hodná, voni se s tim moc sráti nebudou v dnešní době

jsou tu tlustý zdi a prochcaný jak cyp, za ty roky....

vono se to nasáklo už jak houba, co? ach jo, ale máš možnost si to zase půjčit? lepší něco než nic.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:04
- Nahlásit

PetraK
hlavně nějak pošéfovat, aby jen neslibovali ale???

budu chtít nějaký prachy navíc..... esli nedaj budu bečet jak moooc to bolíííííííí a okamžitě se hodím marod....a pan Mittálek se bude jeviti ve světle nevalném....

ach jo, ale máš možnost si to zase půjčit? lepší něco než nic. akorát to žere elektriku a je to na nic.... sluní svitíčko tak luftujem....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:13
- Nahlásit

vlk
budu chtít nějaký prachy navíc.....
dobře, bojuj vlku, ať koza nezvostane celá!!! , dáš vědít jaks dopadla? budu držet palce.

akorát to žere elektriku a je to na nic..

aha a topíte? nemyslím topíte se, páč to je mi jasný, že skorem jo, ale esli k tomu luftování máte možnost nějak tak lehounce topiti, že by to jako vypomohlo. To je v řiti fakt tutdleto s tou vodou . Ségru teď taky vytopil takovej malilinkatej potůček, nicka taková, ale zvedlo se to děsivě. Hasiši se přivazovali, aby je to nevzalo

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:19
- Nahlásit

PetraK
dáš vědít jaks dopadla? budu držet palce.
f pondělí na ně nastoupím....

a topíte?
netopíme, bo zatím nějak nemáme dřevo....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:23
- Nahlásit

vlk
netopíme, bo zatím nějak nemáme dřevo....

ku.............wáááááááááááááááá!! tak aspoň snad teda teď bude fachat sluníčko???

pondělí na ně nastoupím.

máš výhodnější pozici, tak zabojuj.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:47
- Nahlásit

PetraK
máš výhodnější pozici, tak zabojuj.

... zahulíme a uvidíme....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 11:51
- Nahlásit

vlk

... zahulíme a uvidíme

esli by nebyly lepčí nějaký vynikající koláčky?

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:00
- Nahlásit

PetraK
esli by nebyly lepčí nějaký vynikající koláčky?

na pečení je tu Brůtová.... já se nerada patlám s těstem...

a hele gde si vzala mý foto z vobčanky ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:05
- Nahlásit

vlk

vzala

půůůjčila

se nerada patlám s těstem...

mohla by upíct, to je fakt. a nebo třá mladej, až dotříská hokejkou do míčku by moch udělat mafíny

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:31
- Nahlásit

PetraK
půůůjčila

...akorát je to teda hooodně starý foto... počítám tak z doby před 40ti kilogramy.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:38
- Nahlásit

vlk
...akorát je to teda hooodně starý foto... počítám tak z doby před 40ti kilogramy.....

no hlavně tam máš hrozně nezdravou barvu. nebo je to blbej mejkap?

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:44
- Nahlásit

PetraK
no hlavně tam máš hrozně nezdravou barvu. nebo je to blbej mejkap?
..to bude asi tím hulením.... co jsem s tím švihla, tak jsem kráááásně růůůůžová, jen ty kila šly nějak nahoru....... mejkap nenosím, jsem na většinu kosmetiky alergická....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

kráááásně růůůůžová

že já se na to tehdá radši nevykašlala a nepokračovala vesele dál

jen ty kila šly nějak nahoru..

jo!! to mi povidej. A víš čim to je? Náhodou to nejni jen tím, jak řikaj, že člověk nahrazuje cigáro něčím jiným. Tohle sem si krutě hlídala - krom prvního tejdne, kdy jsme chodili na finále hokeje do hospody a já se občas utrhla na voříšky, ale jinak ne. Ftip je v tom, že jak nehulíš, tělo nemusí vydávat energii na svoje vošištění... a může si jí sviňák syslit!! takže i když se nebudeš rvát bonibónama a vim já čim ešče, tak stejně ty kila nasbíráš. Fuj, neni to spravedlivý.

. mejkap nenosím, jsem na většinu kosmetiky alergická..

ejch mám to taky tak a když se mi vosype držka, tak bych ho tak potřebovaláááá, páč vypadám jak mládě ropuchy

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

PetraK
že já se na to tehdá radši nevykašlala a nepokračovala vesele dál
s tou růžovou to tentokrát nebyla narážka na tebe... ale spíš že vypadám jak sele

A víš čim to je?
u mně jo... žrádlo totiž patří mezi mý velký koníčky, navíc stres řeším přežráním do bezvědomí, takže kila skáčou jak divý.... sice teď už jsem ubrala bůčku a přidala zeleniny, ale dolů to jde ňák hůř než nahoru....

ejch mám to taky tak a když se mi vosype držka, tak bych ho tak potřebovaláááá, páč vypadám jak mládě ropuch
to máš dobrý... já někdy vypadám jak stará ropucha....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:13
- Nahlásit

vlk

růžovou to tentokrát nebyla narážka na tebe

na ja, ale trefilas to, páč od tý doby co jsem přestal kouřit, tak krom jiných neduhů, který vylezly, vylezlo právě aji to vosejpání vobličeje, kdy začasto vypadám jak to mládě ropuchy a nebo růůžovoučký selátečko

ale spíš že vypadám jak sele

zdráfstvuj kolégyně

sice teď už jsem ubrala bůčku a přidala zeleniny, ale dolů to jde ňák hůř než nahoru...

jo vo tom taky něco vim. Plus to, že jako od mládí závodní sportovkyně nyní na důchodku už nemám to spalování jako dřívějc a tak to taky úspěšně přispívá k budování pjoumatiky a tukových zásob jak pro celou republiku.

někdy
ráno, tak vypadám ráno. Ale víš co? potěšim nás, zrovna tuhle jsem koukala na Báru - starou ropuchu, jak se promenáduje po zápraží.... dyk vona je roztomilá!!! tak sme roztomilý

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:19
- Nahlásit

PetraK
Ale víš co? potěšim nás, zrovna tuhle jsem koukala na Báru - starou ropuchu, jak se promenáduje po zápraží.... dyk vona je roztomilá!!! tak sme roztomilý

...tak teť ste pani uhodila hlavičkou vo hřebík, jsme prostě čačaný holky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
.tak teť ste pani uhodila hlavičkou vo hřebík, jsme prostě čačaný holky.

skorem na všem se dá najít něco malinko pozitivního .
Bára je náhodou navíc ešče osobnost. Ešus ji furt chodí študovat. Navíc je ešče k tomu sportovně nadaná. Seděla tudle na stojánku vod stavebního kolečka - takový to jako nožičky no. Seděla si tam a rozhlížela se po stavebním haraburdí co bylo na hromadě na zápraži, jak když dělá součet co tam všechno je. Brtnik chtěl že aby se jí něco nestalo a chtěl, aby se posunula. Nadzdvihnul to kolečko, že jako to jí přiměje seskočit. Nic. Bára se ani nehla a trvala si na tom, že tam prostě BUDE sedět. No jo, jenže tetkon Brtnik nemoch položit to kolečko, páč by jí mohl přiskřípnout ťapičky, že? Tak tam stál držel kolečko ve vzduchu.... a lehce, aby jí neublížil třepal s kolečkem. Bára asi používá kvalitní vteřinový lepidlo. ani se nehla Když se dostatečně pobavila, udělala rozkošný výmyk, pak seskočila dolů a šla na obhlídku majzlíků, kladívek, libely a pod. haraburdí

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

PetraK

Mazaná Bára..... u nás by nevydržela, šiby by ji rozplácly jak žábu....

<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání