Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 23:23
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Jak často používám různý éteráky, a psi maj furt ty voňavý obojky, tak tady mám od hmyzu klid...
já doma mám občas jednoho dva.... na chatě je to daleko horší, páč tam jsme v lese a u řeky. Elektriku nemáme, takže se musím spolíhat na různé jiné prostředky

Asi po deseti minutách jsem jim otevřela. Seděli na prahu, nalepený na sebe a oba na mě vrhali velice vyčítavý, ukřivděný pohledy... chjooo
se jim nediv...doma byli v teploučku a klídečku, kdežto venku bylo moooooc nebezpečno... lijavo

Fifi
Tak to ste asi nemeli komari invazi. Jednoho rozplaznu na strope, dalsi noc se proste clovek nevyspi.
tolik komárů jsem teda nikdy neměla, ani v chatě. Jsem za to ráda

Smarja, todle sem dycky nenavidela, nuceny uklidovy nedele.
to není nucené, se potřebuju uklidnit a promyslet pár věcí. No a někdo buší do pytle, jinej běhá a já uklízím a peču

Chudaci decka, maji my plny porozumeni.
nelituj je, konečně se tam bude dát vejít aniž by si se hned za dveřma nezabila o bordel

Uz ses mrkla v mail? mas nak moc energie, mi prijde...
koukla, budu dělat zítra, až budu mít hotovo

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 23:35
- Nahlásit

denyk
milovala jsem ranní sobotní vstávání, když mamku chytal uklízecí záchvat
já taky, proto začínám uklízet po obědě

Zítra dojčland hlásí stejný humáč jak dnes...to bude zábava
douklidím

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 08:38
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
!!

RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
!!

LISTKY DO BLAVY UŽ SOU GDE?? NO F KAPCEEE!! F KÁÁÁÁPCÉÉÉ
MÁME DALŠÍ KONCÍK, MÁÁME, MÁÁÁME!! JUCHÉ

a já sem co?? Stržená jak péro. V hodinách. Sem se totiž pasovala na vrchního SUTINÁŘE!!! Vybouraná kůchňa a z toho nový vokno, vybouraná kópelka a z toho nový vokno. Bylo to vodklízet, lítala sem s kolečkem plným suti na cestu a budovala z teho dálnici. Vybudovala jsem vzhlednou dálnici. Pokladla velkými kusy suti, prosypala menšími kousky suti a zasypala prachem ze suti. KRÁSA. zas kousínek cesty na chvíli zpevněnej. Jen to poslední kolečko to jsem nevychytala, páč podle hesla, proč se línej strhnul, jsem to kapek přetáhla. Ani nemělo cenu se ptát "uvezu to pane Lórenc?" Jenže přece nejsem srágorka nějaká, takže jsem to popadla, vyšpulila námahou voči a na tu cestu to dokázala vodvláčet. Sem hotovej Vláčil (enem tu Markétu Lazarovou sem nenatočila, ale třá pozdějš! ).
Brtnik tvrdí, že když se suti řiká RUM, nejsem ani tak díky svýmu sklonu k alkehůlismu VRCHNÍ SUTINÁŘ, ALE NEJVRCHNĚJŠÍ RUMAŘKA .Je blbej, že?

ešče, že ste holky přijeli fšicí minulej tejden, tenhle víkend byl masakéro aji hajzlík nenexistoval všade jen suť, prach z rozřezanejch cihel, bordel... no můj vobličej podle teho taky vypadá . Sem hrozná olezlitýda. V kombinaci s tím prašivým účesem je to dokonalý

Janiii

Zweigeltrééébe sama

mělas napsat sms, mohly jsme chlastat Docenta Zwajgla ve třech -my měli taky

erej nemusí v pondělí do práce???

celkem drzej spratek, že jo??

kachna_
Byla jsem polomrtvá strachy, že se mu něco stalo.

IDIOT, IDIOT, IDIOT!!!! Že mu to vzkazuju. Vím totiž o čem mluvíš, kdysi mi Brtnik předvedl něco podobnýho, brajgl byl šílenej!!! Pravda nebyly tehdá ešče mobily, ale v tý hospodě zrovna byl telefon, nic by mu to bejvalo neudělalo! Je mi fučik, kdy se dovalí z hospody, ale chci vědět, že si vožírá hubu a ne, že leží někde sešrotovanej v pangejtu, takže Tě naprosto chápu, JE TO IDIOT, hošíčci jsou někdy všichni IDIOTI, i když jsou to ty nejlepší hošíčci.

Je to nespravedlivý, fňuk
sou to krávy fšecky tři, zmlať je.

Fifi
Hele, jak resite komary v baraku?
sítě v oknech, záclona ve dveřích a k večeru dveře zavřený, přes tu síť se nedostanou.

Tak jsem popadla koště a oba prudiče vymetla do deště na zahradu a zavřela za nimi dveře.
Asi po deseti minutách jsem jim otevřela. Seděli na prahu, nalepený na sebe a oba na mě vrhali velice vyčítavý, ukřivděný pohledy

Hipíci - já tu vaši TAKOVOU NORMÁLNÍ RODINKU miluju

denyk

tak dáme asi postelový víkend

Náš hošíček se asi učí od Tvýho hošíčka....... ale jen trošánek zatim. Páč se o víkendu převážně povaloval.... ono stejně na něj nikdo neměl čas.... ovšem večer mu vždycky přišlo, že už přečerpal energii a šel proudit na louku. Drapnul pana Hambáče (pískací hamburgr), lítal prostorem a ječel s tim na celý kolo -horší než kdyby přijel soubor písní a tanců ze Skotska a přitáhli fšecky dudy co tam maji

.jsou jí 3 měsíce

ta je heská

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 08:44
- Nahlásit

jo , nechce se mi to hledat... jak dlouho se mám pozorovati pod mikroskopem dyš na mě zaútočilo klíště????
a je normální, že dyš mě kouslo do bůčku, drbu si od tý doby furt a furt krk?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 10:35
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Za chvíli mi odjíždějí harantíííí na florbalový turnaj. Dcééérka bude pomáhat pořadatelům a mladej bude nejen hrát, ale i pořádat. Se taky strhne jak pérko v hodinách, ale bude nadšenej Jsem zvědavá, kam letos postoupěj, ale daleko důležitější je, že si zahraje naposledy za juniorku s klukama, co s nima hraje strašných let. Jak říká, poslední turnaj, kde se sejdou všichni a bude sranda

PetraK
LISTKY DO BLAVY UŽ SOU GDE?? NO F KAPCEEE!! F KÁÁÁÁPCÉÉÉ
to mě nepřekvapuje

Vybouraná kůchňa a z toho nový vokno, vybouraná kópelka a z toho nový vokno
vy jste vzali rovnou i koupelku nebo jen její část?

Vybudovala jsem vzhlednou dálnici. Pokladla velkými kusy suti, prosypala menšími kousky suti a zasypala prachem ze suti. KRÁSA. zas kousínek cesty na chvíli zpevněnej.
v kterých místech jsi úřadovala? Aby jsme věděli, co nás bude čekat, až k vám zase pojedeme

no můj vobličej podle teho taky vypadá . Sem hrozná olezlitýda. V kombinaci s tím prašivým účesem je to dokonalý
no, na vlasy ti moc neporadím, mě kamarádka dělala pravidelné hydratační zábaly, aby z nich dostala ten hnus...ale je fakt, že jsem je měla dlouhý a moc ničím zakrýt nešly, i když byly spletený. Na obličej ti poradím řádně omýt čistou vodou ( převařenou), pak lehce promazat hydratačním krémem, aby kůže zase nasákla vlhkost.

jak dlouho se mám pozorovati pod mikroskopem dyš na mě zaútočilo klíště????
pokud se ti okolo udělá skvrna, tak klusej k doktorovi a pokud budeš mít příznaky podobné chřipce většinou okolo 6 neděl až 3 měsíců, tak si raději nechej udělat odběry. Hlavně si pamatuj, kde přesně jsi klíště měla a kdy.

je normální, že dyš mě kouslo do bůčku, drbu si od tý doby furt a furt krk?
to neznám, ale mohlo tě do krku kousnout něco jiného

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

brut.
.
Se taky strhne jak pérko v hodinách, ale bude nadšene

to na tom bude stejně jako já , páč jsem ráda, že jsem taky po delší době mohla pořádně přiložit ruku k dílu a ušetřit tak Brtnikovi spoustu času. Zcela v duchu víkendu jsem si tedy vzala na sebe tričko do denyka, kde na zádech se skví nápis APPETITE FOR DESTRUCTION

ať si to oba pořádně užijou.

to mě nepřekvapuje

jak to? Je to takový.... ne-če-ka-ný!!

vy jste vzali rovnou i koupelku nebo jen její část?

jen část. Okno, protože pod ním povedou nový trubky. S tím jak to boural, nevydržel bojler, poroučel se k zemi, takže já třískala v kůchňogarage kaserólama a do toho šílenej hvizd. Letim tam a ve vaně Brtnik a na sobě navalenej PLNEJ vosumdesátiltitrovej brojler . Rozkaz zněl jasně!! "Najdi pevný dřevo, změř jak má být dlouhý, aby se zapřel bojler, na tu dýlku ho uřízni a zašprajcuj ten posranej bojler!" Myslim, že sem trhla rekord v hledání vhodnýho dřeva, měření a seříznutí dřeva tupou debilní pilou na míru vhodnou k zašprajcování. Ešče že tam nebyl sám, někdy se i manželka hodí
takže koupelka teď bude rok taková jako ešče hnusnější než hnusná a pak za rok se to rozbije úplně.

v kterých místech jsi úřadovala?

v tý horní části, pokračuju v Brtnikem započatým díle. Je to moc vzhledná dálnička, dnes ráno jsme vyjeli prvně po nově zbudovaném úseku a Brtnik mi to pochválil . Není to moc dlouhý, páč hodně toho padlo na tloušťku

pak lehce promazat hydratačním krémem,

člověče nevím proč, ale přes to, že by to ta držka potřebovala, brání se jakýmukoliv hydratačnímu grému , jak se něčím takovým namažu, je to ještě horší , nechápu.

pokud se ti okolo udělá skvrna
no a vona se prej udělat ani nemusí , to je zákeřný. A jak se projevuje ten druhej xyndl? encefalityckej?

6 neděl až 3 měsíců
ááájch to už si asi nevzdechnu, že sem měla klíště

e mohlo tě do krku kousnout něco jiného

nene, drbu si naprosto celej krk po celý dýlce . Už sem musela sundat i svou černou kuličku, všechno mi na něm vadí, tričko, přívěšek... hlavně v noci se drbu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:22
- Nahlásit

jooo a pozorte. Hošíček se naučil novej trik, hodim polštářek, von ho popadne, natřepe a dá na židlu ešče to neni dovychytaný, protože někdy lítá po zahradě a třepe polštářem jak debil půl hodiny a pak zapomene, co má dělat dál a nebo to rovnou zase naopak flákne rovnou na židli (až jí porazí) ,ale je to na gůt cestě. A taky se mi podařilo KONEČNĚ dotáhnout skorem do konce celej trik s mrtvým psem. On se vždycky hrozně pomalu pokládá, nechce to moc dělat, takže jsem s tím dál nic doteď nedělala, jen prostě mrtvý pes byl, ale teď sem ho zcela náhodou zrychlila. Tím, že jsem ho před tím začla posílat dozadu, a von chce moc už tu odměnu, takže pak se skládá zrychlenějš (sice u toho kvílí, ale to není na škodu, dyš má bejt ten střelenej, že jo) . Takže teď už ani nemusím říkat mrtvý péf. Prostě ho jen pošlu dozadu, namířim, zastřelim a von a děsnýho kvílení padne . Včera v garage se povedl majstrštyk, páč já ho teda zastřelila, von padnul a pak ešče zvednul hlavu. střelila sem ešče jednou a znovu padnul. vypadalo to gůt, jenže to se bohužel už nepodaří při mejch schopnostech udělat znovu . No neva, ale zase máme krávovinku

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:22
- Nahlásit

PetraK
to na tom bude stejně jako já
on jo, páč po celým týdnu tohoto kolotoče odpadne ( alespoň na den )

Zcela v duchu víkendu jsem si tedy vzala na sebe tričko do denyka, kde na zádech se skví nápis APPETITE FOR DESTRUCTION

ať si to oba pořádně užijou.
to doufám... jsou u wami

jak to? Je to takový.... ne-če-ka-ný!!
přesně tak .... ne-če-ka-ný

Okno, protože pod ním povedou nový trubky
jo táááák, jenže se vám to krapítečko vymklo z rukou, že?

Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
nene, drbu si naprosto celej krk po celý dýlce . Už sem musela sundat i svou černou kuličku, všechno mi na něm vadí, tričko, přívěšek... hlavně v noci se drbu.

A nemůžeš to mít podrážděný z kombinace pot a prach? Nebo nenapráskla ses nějakým ovocem atd. - alergie?

Hipíci - já tu vaši TAKOVOU NORMÁLNÍ RODINKU miluju

Včera jsem se koukala na nějakej starej díl Hercule Poirota. Jedna z hlavních postav byl "Monsieur Bob".
Pana Boba Poirot očistil z křivého nařčení vraždy. Pan Bob byl pes - foxteriér.
Poirot jak trochu komolí angličtinu, o něm říkal, že je rasy foxTEROR ... přišlo mi to hodně vtipný

Tutok Monsieur Bob - jsou si hodně podobní s Mademoiselle Žofi

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:35
- Nahlásit

PetraK
Letim tam a ve vaně Brtnik a na sobě navalenej PLNEJ vosumdesátiltitrovej brojler
nic se mu nestalo? Je v pořádku?

Rozkaz zněl jasně!! "Najdi pevný dřevo, změř jak má být dlouhý, aby se zapřel bojler, na tu dýlku ho uřízni a zašprajcuj ten posranej bojler!" Myslim, že sem trhla rekord v hledání vhodnýho dřeva, měření a seříznutí dřeva tupou debilní pilou na míru vhodnou k zašprajcování. Ešče že tam nebyl sám, někdy se i manželka hodí
to je fakt, co by dělal, kdyby tam byl sám si nedovedu představit

takže koupelka teď bude rok taková jako ešče hnusnější než hnusná a pak za rok se to rozbije úplně
a nešlo by jí rozbít rovnou a bylo by?

tý horní části, pokračuju v Brtnikem započatým díle
pašááák, dostaneš kokínko

nevím proč, ale přes to, že by to ta držka potřebovala, brání se jakýmukoliv hydratačnímu grému , jak se něčím takovým namažu, je to ještě horší
aha, tak to už je na mazání tímhle typem pozdě , náhodou doma nic s kortikoidama nemáš, viď? Že by jsi si to mázla dva až tři dny a pak zkusila hydratační krém..

vona se prej udělat ani nemusí , to je zákeřný. A jak se projevuje ten druhej xyndl? encefalityckej?
nemusí, ale zase se objevěj příznaky podobné chřipce nebo nastydnutí, takže když si dojdeš na odběry, tak pak budeš mít jistotu
tady máš dva odkazy, tak do nich jukni a hlavně neplaš :
http://www.klistova-encefalitida.cz/priznaky-a-pro jevy

http://www.borelioza.cz/cs/projevy_nemoci/?

ááájch to už si asi nevzdechnu, že sem měla klíště
si to napiš do telefonu, do kalendáře či někam, kam si píšeš důležité věci

drbu si naprosto celej krk po celý dýlce . Už sem musela sundat i svou černou kuličku, všechno mi na něm vadí, tričko, přívěšek... hlavně v noci se drbu.
zkusila jsi si to místo ochladit? Nebo namazat nějakou mastí proti štípnutí? Ono to může být psychický, páč takhle rychle se nic neprojevuje

Hošíček se naučil novej trik, hodim polštářek, von ho popadne, natřepe a dá na židlu ešče to neni dovychytaný, protože někdy lítá po zahradě a třepe polštářem jak debil půl hodiny a pak zapomene, co má dělat dál
u nás by byl z polštářku trhací kalendář, ale hošíček je šikulka, taky dostane kokínko

Prostě ho jen pošlu dozadu, namířim, zastřelim a von a děsnýho kvílení padne . Včera v garage se povedl majstrštyk, páč já ho teda zastřelila, von padnul a pak ešče zvednul hlavu. střelila sem ešče jednou a znovu padnul.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:37
- Nahlásit

Poirot jak trochu komolí angličtinu, o něm říkal, že je rasy foxTEROR ... přišlo mi to hodně vtipný
Poirot je fajn, ho ráda sleduju ... to komolení je stejné jak u mě, taky komolím kde co

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

foxTEROR ... přišlo mi to hodně vtipný

no ftipný, ftipný, a hlavně VÝSTIŽNÝ!!

A nemůžeš to mít podrážděný z kombinace pot a prach?

máma taky řikala, jenže vono to začalo hned v sobotu, ešče než sem se dala do těch sutin. No počkám, snad to přejde. musím hodně pít. Tentokrát ne chlast, ale vodu, abych se prolila

brut
jo táááák, jenže se vám to krapítečko vymklo z rukou, že?

hm, malinkatě, malinkatě . S tím bojlerem se mi vorosila dost zadel teda. Pak sem dostala pochvalu před nenastoupenou jednotkou, že sem užitečná žena

on jo, páč po celým týdnu tohoto kolotoče odpadne ( alespoň na den )

a nebudou mafíny

jsou u wami

tak ať ju pozdravujou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:56
- Nahlásit

Tutok Monsieur Bob

týý vole Hipíku - to nejni mademoiselle Geoffie???

brut

Je v pořádku?

to nebyl nikdá, takže staf nezměněn

kdyby tam byl sám si nedovedu představit

jo to řikal taky. asi by se to utrhlo, voda by stříkala kolem... pak by to zastavil a šel vytírat

a nešlo by jí rozbít rovnou a bylo by?

bylo by. práce pro jednoho dvakrát tolik a nestihlo by se to. Takhle s tou kůchňou to bude šlágr. Je na to sám, je toho hodně, neví jestli se to stihne. On to chtěl dělat naráz ale podařilo se mi to vymluvit mu to, páč by se strhnul.

dostaneš kokínko

spíš hexnšůs, jak jsem vláčela to poslední kolečko. Brtnik mi nadal do idiotů .

y a pak zkusila hydratační krém.

no von ho můj gezicht nemá rád jako obecně. kdykoliv. což mi štve, páč na druhou stranu by to bylo zapotřebí. no nic nenadělám.

tady máš dva odkazy, tak do nich jukni a hlavně neplaš

jo díky.

, kam si píšeš důležité věci

nemám důležité věci. Mámjen dvě. Koncert v Praze a koncert v Bratislavě, a na to nezapmenu určitě, vostatní neni podstatný, tak to nepíšu, buď si vzpomenu nebo ne

páč takhle rychle se nic neprojevuje

jo jo, to mi je jasný. psychicky asi ne,p áč to s tím nespojuju (já jen žertovala Ivánku), ale drbu se fest, hlavně teda v noci, to je maso.

by byl z polštářku trhací kalendář

no esli s nim bude řádit tak jako teď taky taky za chvíli bude, páč má pochopitelně tendenci na něj pak šlápnout a cupovat tak JAK HO TO NAUČILA FAJFKA!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 12:11
- Nahlásit

http://naszviretnik.net/2011/07/04/kocky-lassy-s-t ebou-mne-bavi-svet/?#comment-81671

doporučuju se předpřipravit a odít si pemprzy

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 12:19
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááájn,
děti nestíhám, nedočítám...makám...zákazníci votravujou jak dyby nikdo neměl dovču sobotu sem přežila já i ostatní takže tak ale byl to pro mě štréééz na entou no a včera a dneska leje a leje a my nemůžem jít bourat takže je to v řiti a už zas nestíháme...prosím přičarjte někdo teplo a bezdeštivo díííííík

PetraK
JAK HO TO NAUČILA FAJFKA
já ho nic neučila von začal sááááááááááááááááááááám

hele s tím drbáním...já měla klíšťáka asi na hlavě a svěděli mě nejvíc nohy...myslela jsem že se udrbu a hlavně první co sem si myslela že se mě začínaj dělat křečáky a pak postupně sem přicháezela na to že by to mohla bejt borelka
od štípnutí nemá smysl prý chodit na krev dřív než za 3-4 týdny ...
je to vháji ty sajrajti jsou všude doufám že to nemáš taky teda ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 12:30
- Nahlásit

Fajka

já ho nic neučila von začal sááááááááááááááááááááám

nekecej jo!! Už má na kontě dalši oběť. V pátek zabil grilovací hnusnochňapku, rozebral jí na prvočinitele a ešče se u teho tlemil!!

.já měla klíšťáka asi na hlavě a svěděli mě nejvíc nohy.

no , ale to ses nedrbala asi hned, ne? tohle bylo ještě ten samej den, tak to se ešče snad nic nerozleze. Taky doufám, že to nebude nic, nebylo tam snad moc dlouho,šlo ven hned z první. Já už neměla klíště ani nepamatuju, ale si řikám podle toho co tak píšou v těch odkazech, jestli jsem si před dávnými a dávnými lety nepořídila borelku a třá vo to m nevim. Svýho času jsme měla před takovejma deseti lety období, že mě děsně bolely kyčle - počkala sem esli to nepřejde- přešlo to. pak za nějakou dobu kolena a tak klouby různě - zase sem počkala - zas to přešlo, tetkon už mě tak tři neděle furt brní pravá ruka, taky čekám esli to přejde.... teď jsem si tak prokoukla ty odkazy....... možná už je to fučik, esli mě tetkon to klíště nakazilo, páč už to třá mám roky a nevim vo tom??? takže to už by se léčit nedalo po deseti letech a hrozilo by mi, že ze mě bude dement ešče větší než sem?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 13:07
- Nahlásit

PetraK
hm, malinkatě, malinkatě
bych to viděla na velice, velice

S tím bojlerem se mi vorosila dost zadel teda
se ti nedivím, bych na tom byla stejně

nebudou mafíny
nebudou ....včera cérka upekla bublaninu a mladej prohlásil, že není špatná, ale mafíni jsou mafíni a těší se, až si zase nějaký upeče

tak ať ju pozdravujou.
vyřídím hned, jak se mi ozvou

to nebyl nikdá, takže staf nezměněn
uffff, dobrá ...ale tento stav jsem vědět nechtěla

jo to řikal taky. asi by se to utrhlo, voda by stříkala kolem
nebo by ho to přimáčklo a bylo by po vytírání

bylo by. práce pro jednoho dvakrát tolik a nestihlo by se to.
počkej, vy na to máte časovej limit?

Je na to sám, je toho hodně, neví jestli se to stihne. On to chtěl dělat naráz ale podařilo se mi to vymluvit mu to, páč by se strhnul.
ok, ale přijde mi to trochu nepraktický....

spíš hexnšůs, jak jsem vláčela to poslední kolečko. Brtnik mi nadal do idiotů
pašááák, taky dostane kokíno

no von ho můj gezicht nemá rád jako obecně. kdykoliv.
a zkusit jen trochu čisté vazelíny?

Mámjen dvě. Koncert v Praze a koncert v Bratislavě, a na to nezapmenu určitě, vostatní neni podstatný, tak to nepíšu, buď si vzpomenu nebo
máš určitě v práci něco jako kalendář...tak to tam zkrátka napiš a pak to můžeš pustit z hlavy...kdyby něco, někdo z nás si vzpomene, že sis info psala v práci

psychicky asi ne,p áč to s tím nespojuju (já jen žertovala Ivánku), ale drbu se fest, hlavně teda v noci, to je maso
to by mohla být nějaká alergie.... jako ma Fajka

esli s nim bude řádit tak jako teď taky taky za chvíli bude

má pochopitelně tendenci na něj pak šlápnout a cupovat tak JAK HO TO NAUČILA FAJFKA!!
to už uměl, jen mu chvíli trvalo, než si na tuhle úžasnou hru vzpomněl

Fajka
nestíhám, nedočítám...makám...
jak jinak s tebou

zákazníci votravujou jak dyby nikdo neměl dovču
šak moc lidí jí nemá

sobotu sem přežila já i ostatní
a bylo to v pohodě, viď?

včera a dneska leje a leje a my nemůžem jít bourat takže je to v řiti a už zas nestíháme...
tady neleje, ale je tu šílený dusno, takže nemůžeš dělat nic, aniž bys byla během minutky mokrá až pod pemprsama

prosím přičarjte někdo teplo a bezdeštivo díííííík
od zítra by se mělo počasí začít lepšit a ke konci týdne hlásí tropy

já měla klíšťáka asi na hlavě a svěděli mě nejvíc nohy...myslela jsem že se udrbu
ale Ešuska se začala drbat ještě předtím nebo ve chvíli, kdy ho našla a tak rychle ani borelka nefungá... tam to bude spíš nějakou alergií

PetraK
prosím tě neblázni ..... vzhledem k tvému neklidu, lítání jak šůs atd bych hledala příčinu tam a ne v borelce. Pokud ti sem hodím jiné dva odkazy na nemoci velmi vzácné, tak budeš mít ty samý příznaky. Podle toho se nedá dělat závěr a hlavně bez kompletního vyšetření je to i zbytečná starost a nervování

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 13:27
- Nahlásit

brut

bych to viděla na velice, velice

to ne, během včerejška už se to srovnalo do normálu a tím oknem v kópelce má fóra na příští rok.

těší se, až si zase nějaký upeče

co si čék neudělá sám, jako by nebylo

počkej, vy na to máte časovej limit?

no to ne, ale tak je lepší, když se to stihne vždycky v sezóně dodělat ta jedna místnost, než když je to rozbordelený dlouho

ok, ale přijde mi to trochu nepraktický....

ne, bylo by to celou dobu bez vody, bez hajzlíku.... měl by rozděláno na dvou frontách, takhle to jde líp ukočírovat.

, taky dostane kokíno

ne, ode mne na budku , je drzej až vyzývanej. Ale stejnak byl rád, že se nemusí zdržovat, já původně chtěla, aby to tam odvezl, ale pak jsem se kousla a zmákla to.

a bylo by po vytírání

jo, místo toho bych volala rychlou

kusit jen trochu čisté vazelíny?

ona hydratuje, jo??, fakt?? já myslela, že to je enem mastný mám si koupit nějakou v lékárně?

v práci něco jako kalendář.
a no jo taky furt, dyk už sem si to tam napsala 2. 7. klíště určo budu vědět vo co de

... jako ma Fajka

fajfka má alergiu?? Já myslela že to drbání bylo právě z borelky a nebo z teho druhýho?

prosím tě neblázni .....

ne- e. já nebláznim, jen mi to tak napadlo. tehdá mě ty klouby bolely tak, že kdy jsem si dřepla do dřepu, musela jsem se vzpírat na rukou, abych se zvedla. jako fakt a pak to nějak jednou přešlo. ale dodneška mám v kloubech to, že když třeba něco těžkýho nesu v jedný poloze tak se pak můžu pooooo jak mě to bolí .

to už uměl, jen mu chvíli trvalo, než si na tuhle úžasnou hru vzpomněl

tak to teda nene, ani jako štěňátko neničill Má hračky ještě od štěněte fakt. Jediný co ničil byly papírový krabice - neboli autobus - který jsem mu nosila a vozila ho v nich smykem a on je pak demoloval, Tuto je regulérní Fajfkovina

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 13:50
- Nahlásit

PetraK
během včerejška už se to srovnalo do normálu a tím oknem v kópelce má fóra na příští rok
ok

co si čék neudělá sám, jako by nebylo
ve všech směrech

no to ne, ale tak je lepší, když se to stihne vždycky v sezóně dodělat ta jedna místnost, než když je to rozbordelený dlouho
to samozřejmě jo, ale při představě, že rozbordelím kůchňu a hned vedle mám kópelku, kterou budu bordelit další rok, až už bude kůchňa hotová se mi dělá zle.... tyhle dvě místnosti bych bordelila dohromady i kdyby se to mělo natáhnout

ne, bylo by to celou dobu bez vody, bez hajzlíku....
to by bylo blbý, ale asi by jste celou dobu bez vody nebyli, néé... a hajzlík by se taky dal pořešit

měl by rozděláno na dvou frontách, takhle to jde líp ukočírovat.
ok, mlčím, mlčím

ona hydratuje, jo??, fakt??
nehydrtuje, ale možná by ti pomohla obličej zvláčnět a pak by se s tím dalo něco dělat.... nebo si dojdi do lékárny a zeptej se na krém pro alergiky, by ti mohli poradit něco, co by zabralo

no jo taky furt, dyk už sem si to tam napsala 2. 7. klíště
pašááák, dostaneš druhý kokíno

určo budu vědět vo co de
se zeptáš a pokud budu při smyslech, tak ti to řeknu

fajfka má alergiu?? Já myslela že to drbání bylo právě z borelky a nebo z teho druhýho?
nééé, sem myslela, aby ses nedrbala jako Fajka a neměla alergii... jen mozek byl rychlejší než ručičky, noooo

jen mi to tak napadlo.
občas je přemíra informací fakt na škodu

tehdá mě ty klouby bolely tak, že kdy jsem si dřepla do dřepu, musela jsem se vzpírat na rukou, abych se zvedla. jako fakt a pak to nějak jednou přešlo. ale dodneška mám v kloubech to, že když třeba něco těžkýho nesu v jedný poloze tak se pak můžu pooooo jak mě to bolí .
jenže to může souviset od artrozy až po zánět kloubů se vším možným i nemožným... a stejnak bez odběrů, rtg adalších vyšetření ti nikdo neřekne víc než sama víš

tak to teda nene, ani jako štěňátko neničill
každej to má v sobě, jen u někoho se promítnou sklony dřív u jinýho později

Jediný co ničil byly papírový krabice - neboli autobus - který jsem mu nosila a vozila ho v nich smykem a on je pak demoloval,
no vidíš, základ k demolování má

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 14:04
- Nahlásit

brut

ve všech směrech

tak úplně asi ne....

ehydrtuje, ale možná by ti pomohla obličej zvláčnět a pak by se s tím dalo něco dělat.... nebo si dojdi do lékárny a zeptej se na krém pro alergiky, by ti mohli poradit něco, co by zabral

oká, to udělám . obojí

to by bylo blbý, ale asi by jste celou dobu bez vody nebyli, néé... a hajzlík by se taky dal pořešit

byl by to opruz, příští rok už to bude dobrý, koupelka se zavře a bude bordel jen tam, takhle by měl vodu na dvou frontách dělanou, elektriku, otloukání vomítek nahazování, štukování..... blábláblá. Je toho moc na jednu osamocenou osobu . znám ho sedřel by se. a natuty by se to nestihlo do zimy a z toho by byl frustrovanej - znám ho.... takhle to bude mít tipťop a jestli se to vůbec stihne, páč ešče do toho vlezla ségra, páč potřebuje krb předělat na kamna a jedinej v rodině...., tím že razíme na koncerty taky vzala za svý rezerva. nenene, jen dobře, že se to dělá postupně

, mlčím, mlčím

zabila bys mi muža,páč by se udřel

dostaneš druhý kokíno

éééjch si mi ho poslala přes kolegu z Bruselu, co dorazil právě a přivezl mi čekuládový CD?

pokud budu při smyslech

aha, takže to se už nikdá nic nedovim

jen mozek byl rychlejší než ručičky, noooo

,

přemíra informací fakt na škodu

jo, to bez debaty

a stejnak bez odběrů, rtg adalších vyšetření ti nikdo neřekne víc než sama víš

jo a protože nehodlám nikam chodit, zvostane to tak

každej to má v sobě,

nyc, byl to vzornej hošíček. Než poznal fšecky Fajfkatý

no vidíš, základ k demolování má

nemá, todle bylo organizovaný

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 14:24
- Nahlásit

PetraK
no ještě že to máš na koho svést

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 14:26
- Nahlásit

Fajka

no ještě že to máš na koho svést

máte na něj neblahej vlif, jak vás vidí, má pruhy před vočima

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 14:27
- Nahlásit

PetraK
máte na něj neblahej vlif, jak vás vidí, má pruhy před vočima
voe to má správně ale evidentně má i temno v mozgu a za to uš jako nemůžu ani já ani Fajfka

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 14:39
- Nahlásit

Fajka

voe to má správně ale evidentně má i temno v mozgu a

se mu ty pruhy potem sjednotěj a slejou dohromady a je z teho to temno. takový temno, že by aji soudruh Jirásko záviděl . Pani vy ste mi vyrobila demolišn doga . Jednoho dne přídu dom a tam bude kůlnička na dříví............ a čokl se bude vymlouvat, že u Fajků taky bourali kůlničky.....

Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 14:52
- Nahlásit

PetraK
týý vole Hipíku - to nejni mademoiselle Geoffie???

Nene, to je filmovej bratranec Bob , ale s Žofi jsou si tak děsně podobný, i chováním a mimikou, že jsem tu jako pako seděla a dělala jsem jéééééé a ani moc nevím, o čem to bylo.
Pustím si to znova, většinu shlédnutých filmů hned vyhazuju z disku, ale tohle nemůžu... Jen jsem trnula, aby se Bobovi něco nestalo, to bych Poirotovi nikdy neodpustila...
Přemejšlím, že bysme s Žofi taky něco natočily, něco hóóódně akčního...

Tvůj hošíček je velešikovnej , třeba se taky naučí stlát postele a utírat prach

Moje srdíčka uměj jen bezchybně luxovat spadlé drobečky, vylizovat hrnce a vytírat prach pod postelí, když maj průser , máme co dohánět...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 15:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ale s Žofi jsou si tak děsně podobný

no hodně. Mně se hned vybavila ta fotka nad tou miskou...

naučí stlát postele

to už "umí" páč dycky než si lehne tak dvě hodiny přestýlá svůj pelech řikám mu familijérně "Krásná pokojská!" dokáže dvě hodiny hrabošit, protože mu to nepřijde dostatečně přehrabošený. Mám pocit že tuto dělaj vižlouni obecně, co jsem tak kdysi viděla videa na jůtrupce. Oni zhrabošej a zdupou deku velikosti cirkusovýho stanu na velikost mexickýho dolaru ap ak si na to spokojeně lehnou výživný je to spešl uprostřed noci, nebo když člověk něco dělá a potřebuje se soustředit a voni hrabošej a hrabošej a hrabošej....... a pak už člověk nemá psa, páč ho zabil .

ale abych ho enem nepomlouvala, umí krásně zavírat dvířka vod linky. Minule jsme dostali voba na chalupě vod Brtnika skorem do držky, páč já mu je fšecky zvotvírala, hošíček je běžel zavírat, ale páč jich bylo moc nestíhal a já furt otvírala...von nestíhal zavírat, pak už byl nasratej a třískal do dvířek, že vylítávaly hrnce z linky pak na nás vlítnul Brtnik a nadal nám do idiotů že musíme furt dělat bordela a vyrvála a taky že ta linka na nás může spadnout, páč je v tý garáge uchycená enem provizorně. No kdo to moch vědět, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 21:06
- Nahlásit

PetraK
tak úplně asi ne....
ufff, se mi ulevilo

oká, to udělám . obojí
jsem zvědavá, jak jsi dopadla

byl by to opruz, příští rok už to bude dobrý, koupelka se zavře a bude bordel jen tam, takhle by měl vodu na dvou frontách dělanou, elektriku, otloukání vomítek nahazování, štukování..... blábláblá. Je toho moc na jednu osamocenou osobu
stále nejsem přesvědčená, ale budiž

zabila bys mi muža,páč by se udřel
jááááá? Proč bych ho měla zabíjet? Až dodělá na apaluše kopelku, tak ho uneseme a bude dělat u nás na baráku

éjch si mi ho poslala přes kolegu z Bruselu, co dorazil právě a přivezl mi čekuládový CD?
čekuládku nejíš!!!! Koukej se s náma rozdělit

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 21:16
- Nahlásit

PetraK
aha, takže to se už nikdá nic nedovim
to je fakt, si to eště někde poznamenej mimo

jo, to bez debaty

jo a protože nehodlám nikam chodit, zvostane to tak
dobrá

omyl,vždycky v něm byl ničitel, jen trochu potlačenej

nemá, todle bylo organizovaný
tebou?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 10:04
- Nahlásit

přidávám jednu lostomilou fotectu z ultrazvuku

Já vim, du pro kliku

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:05
- Nahlásit

Hlásím že jedna stoletá kůlna je na třísky...jsme hotový tak že se skorem nemůžem hejbat to sem na nás zvědavá záftra.... a du su totálka mrkvolné

ale hlavně že už nepršelo a bylo hááásky...bo v dešti by jsme humříli asi mnohem dřívějc než takhle při slunečnu ....

kachna_
šiš ty si pitomá ale třá při dnešních reformách zdravotníctva bude i za tohle rádi

<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání