| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:49
- Nahlásit
PetraK
...tak až budeš mít čas a náladu na něco antidepresivního, ale ne blbýho, tak si tyhle filmy pusť
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 13:54
- Nahlásit
PetraK
kobercovej nálet?
se obávám, že tentokrát budeš kobereček potřebovat...aby ses za něj schovala
u mi jo
nene, sama si říkala, že po ránu vypadáš strašně
tak mě se neptej, já tam nebyla
a kdo teda?
no to se jí zeptej, bude moc ráda, jen asi... prosim Tě dybys pak dohlídla, až mě bude balit do teho koberce, aby mi netáhlo na moje mrtvý záda
ok, dohlídnu na to, aby kobereček byl krásně růůůůžovej a dostatečně velkej ...se jí zeptám, že by zítra až bude pobíhat na výstavě?
tálinskej rybnik, právě mě námestník donutil zpítav Ach synku synku, jak odpustek za to, že sem mu řekla, že mi zcizil konvici a von ji nezcizil, tak sem musela zpívat
chudák...přežil?
Znáš DCD??? JO???? a až teď a nebo když začínali?
znám, ale jak dlouho neodhadnu, páč to není vyloženě to, co bych si pouštěla..
to je fakt, to bych rozhodně nesnesla, aby měla stejný spoďáre jako já
dočkej času jako husa klasu
hošíčci sbírají hlavně hudební ceny, víme? a nemají jich málo
sbírají státní ceny...a ty jsou za propagaci, hudební ceny získává taky kde kdo a většinou se to bere za prodej určitého množství desek nebo jiných nosičů
to ty dveře
taky myslím
viděly jste některá film "Juno"?
nic mi to neříká, nějak jsem na tom, jako ty... nesleduju , i když občas mi tu harantííí něco pustěj. Ovšem už zjistili, že nevnímám, tak už nezkoušej se ptát, jestli se mi film líbil
|
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 14:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
nic mi to neříká, nějak jsem na tom, jako ty... nesleduju
No, ono to občas mate tělem... Mě tenhle film před lety vychvaloval kamarád. Koukla jsem na obal DVD, přečetla anotaci a zkonstatovala, že tohle nemusím...
Až včera jsem si to pustila, fakt je to milej film, ve kterým jsou oduševnělost a emoce tak akorát vyvážený cynismem a humorem...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:05
- Nahlásit
koukám, v pátek večer tady tradičně nikdo, dobřééé, budu popíjet Zweigeltrééébe sama pravda, zelená minulý pátek byla lepší ale chlastat doma panáky samotná, to už mi zavání alkoholismem víno vypadá tak jako vznešeně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:12
- Nahlásit
Janiii
já tu seeeeeem, se učiiim, jako ten debžoooooooooooooooun
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:15
- Nahlásit
se učiiim
Fajka
ale fuj pani neuč se, život tě naučí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
Janiii
jo mě život zejtra naučí sem sem totální trotl ... ikdyž to už vím dávno takže mě vlastně život nemá co naučit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:27
- Nahlásit
sice nevim co se zejtra děje, ale všeobecně vzato, my janičky jsme nejšikovnější, takže to určitě zvládneš!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:52
- Nahlásit
Janiii
aaaaa díííkyju máš naprostou pravdu uplně s tebou souhlasím však to nějak dopadne nooo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:52
- Nahlásit
Hezkej dlouhej víkend, děcka,
my se vrátili z očkování, jsme unaveni, venku podzim-fouká, leje 9 stupňů tak dáme asi postelový víkend t
A koukejte co jsem objevila v jednom útulku...jsou jí 3 měsíce, no zlatíčko nemám dočteno, snad večer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:02
- Nahlásit
Hezkej dlouhej víkend, děcka
áááá, nějakej provokatér, kterej nemusí v pondělí do práce???
u nás je docela pěkně, fouká vítr, ale neprší, teď jsem přijela z domečku a kluci ještě pracují ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:12
- Nahlásit
denyk
Hezkej dlouhej víkend, děcka,
hmm, začal tak, že jsem chtěla zabít Michala (a naštvaná jsem ještě teď, i když už s nim trochu mluvim), páč přijel domů z práce pozdě, vybil se mu telefon a ten idiot, místo toho aby hodil domů auto, šel do hospody a přišel domů v půl dvanáctý . Byla jsem polomrtvá strachy, že se mu něco stalo.
A ráno Mája seřvala Batynu, že se teda jako lísat nebude (což většinou v pohodě skončí) a Bebinku nenapadlo nic lepšího, než se jí jít zastat (což už se pak musí řešit). Máje neni nic, Batynce neni nic, Besince neni nic a já mám prokouslou ruku, i když docela málo. Je to nespravedlivý, fňuk .
A koukejte co jsem objevila v jednom útulku...jsou jí 3 měsíce
bereš si jí?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:24
- Nahlásit
Bre den, tez preju pekny volnicko tem, co volnujou.
denyk
Ta je tutu, beres ji?
kachna_
a já mám prokouslou ruku
Lity lity, lity, snad se ti kridylko nezaniti.
Hele, jak resite komary v baraku? Zaclony ve dverich naprd, sme dostipany priserne, rano sem jich napocitala 20!!!!! hajzlu na strope, zbabele sem zakoupila raida protikomariho a uuz vali pekne v zasuvce. Ted je zabedneno, aby to cubky nedejchaly teda, bo to je sracka chemicka zla... ale nic jinyho na ne neplati. Nebo jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:46
- Nahlásit
tak komary neresite, fajn, volnujete. Ale teda na CT2 se skvele bavim, uz i DMS sem poslala Kraus s moderatorem maji skvely hlody, jsou si na voziku rovni.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:50
- Nahlásit
Fifi
zdar pani, komáry neřešíme momentálně - do 3.patra bytovky asi nedolítnou
a v baráku jsme zvolili stejný řešení jako ty - tu chemickou sr*** do zásuvky. Berni v místnosti nebyla a na nás člověky kašlu plus síťky proti hmyzu do oken - ale když necháš otevřený dveře tak je to tak nějak jedno ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:09
- Nahlásit
Abend,
nedočetla jsem
Janiii
jo nemusím zítra do práce, přhodili nm středu na pondělí a ve středu taky nejdu, páč v úterý má dvounožec narozky a bůhví jak to dopadne ...
kachna_
vybil se mu telefon a ten idiot, místo toho aby hodil domů auto, šel do hospody a přišel domů v půl dvanáctý
jo tak tohle na chlapech fakt miluju oni to fakt nechápou, že čék má prostě strach...jako kdyby byl takovej problém půjčit si mobil od kámoše a zavolat, to už by asik ale bylo trapný před chlapama, že se jako hlásí
a já mám prokouslou ruku
a dnes dobrý? Nehnisá ti to nějak?
bereš si jí?
fakt druhej pejštule u nás nehrozí, takhle občas dvounožec prudí, že jeden je nevychovanej
Jo a komáry ještě nemáme, řešila jsem je odpařovačem-sráčem do zásuvky....
Jinak je teda dost kosa dnes celý den prší-to by mi až tak evadilo ale k tomu teda ten vítr, ani pes nechce bejt venku, snad zítra bude líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:23
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem měla doma trochu víc hektický pátek, kdy jsem nespala ani chvíli. Za to včera jsem v průběhu dne odpadávala. Dneska odjel Brůtíkovec s Brutem na výlet a tak jsem se pustila do úklidu. Začala jsem kuchyní, kde jsem vyndala vše ze skříněk. Harantííí jsou v šoku a raději se stáhli do svých pokojů, kde začali uklízet Příklad táhne...
Fajka
jak bylo včera?
denyk
koukejte co jsem objevila v jednom útulku...jsou jí 3 měsíce, no zlatíčko nemám dočteno, snad večer
krásná miniaturka
kachna_
jsem chtěla zabít Michala (a naštvaná jsem ještě teď, i když už s nim trochu mluvim), páč přijel domů z práce pozdě, vybil se mu telefon a ten idiot, místo toho aby hodil domů auto, šel do hospody a přišel domů v půl dvanáctý . Byla jsem polomrtvá strachy, že se mu něco stalo.
tohle znám a moc dobře
já mám prokouslou ruku, i když docela málo.
ruka v pořádku?
Fifi
jak resite komary v baraku? Zaclony ve dverich naprd, sme dostipany priserne, rano sem jich napocitala 20!!!!! hajzlu na strope, zbabele sem zakoupila raida protikomariho a uuz vali pekne v zasuvce.
používám levanduli na oknech, ale jinak komáry neřeším...chemii nerada
dost kosa dnes celý den prší-to by mi až tak evadilo ale k tomu teda ten vítr, ani pes nechce bejt venku, snad zítra bude líp
u nás pršelo od oběda a fučel vichr, ale už se to uklidnilo
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:31
- Nahlásit
brut, fifi
používám levanduli na oknech, ale jinak komáry neřeším...
K nám komáři a ostatní havěť lítá jen výjimečně. Jak často používám různý éteráky, a psi maj furt ty voňavý obojky, tak tady mám od hmyzu klid... Mimo pavouků teda, těm to asi neva, ale i těch je tu míň, jak jim tu ubylo jídlo..
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
U nás je kosa hnusná... Zima a déšť, celá naše smečka je zalezlá. Ani akční Žofka a Rozinka téměř neopouší postel.
Teda před chvilkou jsem násilím vymetla (doslova) Hipíka se Žofií do deště. Začali se hádat kvůli nějaký zapadlý granuli.
Žofka ječela a tahala Hipíka za vocas, Hipík řval a voďobával Žofce hřbet...
Tak jsem popadla koště a oba prudiče vymetla do deště na zahradu a zavřela za nimi dveře.
Asi po deseti minutách jsem jim otevřela. Seděli na prahu, nalepený na sebe a oba na mě vrhali velice vyčítavý, ukřivděný pohledy... chjooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:42
- Nahlásit
Pekny vecir, ble, to byl dneska chcavec, vitr, kosa, cupky nasilim kopat aspon vyvenkat do zahrady.
brut
Tak to ste asi nemeli komari invazi. Jednoho rozplaznu na strope, dalsi noc se proste clovek nevyspi. Rozdrbano, svedivo, piskani kolem usi - ne, proste chemie zabrala. Levandule ci libecek a dalsi bylinky, ty nezabiraly uz driv.
brut
jsem se pustila do úklidu. Začala jsem kuchyní, kde jsem vyndala vše ze skříněk.
Smarja, todle sem dycky nenavidela, nuceny uklidovy nedele. Chudaci decka, maji my plny porozumeni. Uz ses mrkla v mail? mas nak moc energie, mi prijde...
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:47
- Nahlásit
Fifi
Tak to ste asi nemeli komari invazi. Jednoho rozplaznu na strope, dalsi noc se proste clovek nevyspi.
Tak vzhledem k tomu, že pod oknem mi teče potůček a mám pořád pootevřený okno, měla jsem tu na jaře komárů hojně - éteráky je vyhnaly...
Neberu ti tvůj model , mě prostě vyhovuje ten můj...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:54
- Nahlásit
Neberu ti tvůj model , mě prostě vyhovuje ten můj...
Este bys mohla prebrat i ty nase komarove! A tady hnipou asi v septiku, u tekouci vody se prilis komari nechytaji, nebo uz maji jejich larvy i prisavky? Na elixir se tesim, uvidime, zda zitra dorazi, a jak ho budu mit v ruce, posilam neco zpatky.
Žofka ječela a tahala Hipíka za vocas, Hipík řval a voďobával Žofce hřbet...
Trubicky ukrivdeny, na dest vyhnany chudatka nebohy.
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
u tekouci vody se prilis komari nechytaji, nebo uz maji jejich larvy i prisavky
... to nevím, zda maj přísavky... Komáři tu prostě byli a už tu nejsou ... Vždycky tu byli, a taky mouchy, pomatuju na děsný, všude možně rozvěšený mucholapky... A teď skoro nic, jen pár můr a pavouků...
Trubicky ukrivdeny, na dest vyhnany chudatka nebohy.
Ano ano, nebožátka týraný... bobíškové zmoklí...
Žofka už pro sichr zalezla pod duchnu a Hipík je nalepenej na ní, sice bylo nějaký brumendo, protože jí trošku zalehnul, ale stačilo jen říct "tak, a du pro koště, koblihy" a byl klid...
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
jinak specielně komáry odpuzuje
ét. olej: Citronela, Lemongrass, Levandule, Máta, Sassafras, Vratič, Šalvěj, Rozmarýn, ...
nebo
zasazené rostliny: Sassafras, Máta, Levandule, Pelyněk pravý i brotan, Rozmarýn, Šalvěj, Santolína
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:04
- Nahlásit
Zavolám Kubišovou, nezlobte ta psiska
brut
vyndala vše ze skříněk.
milovala jsem ranní sobotní vstávání, když mamku chytal uklízecí záchvat
Zítra dojčland hlásí stejný humáč jak dnes...to bude zábava
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
Citronela a Lemongrass...
Oboje sem mela kdysi do aromalampy a nic. Nebo jinak jako podavany? Muzu tu to znova vyzkuset, ale jak zacnou bzukat, strcim hnusa do zasuvky na chvili, vyhynou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:14
- Nahlásit
Proti komárům pak existuje také přírodní obrana, kterou používaly naše babičky - je totiž vyzkoumáno, že krvelačný hmyz nemá rád aroma skořice, máty, bazalky, česneku nebo cibule - stačí tedy vybrat některý z těchto přírodních zdrojů a obložit jím okno, negativně komáři reagují také na výtažky z tea tree nebo čaje Tulsi. Někteří lidé pak dávají přednost různým repelentům nebo vývaru z pryskyřníku a citrónu, kterým se potírá pleť.
Udělej si topinky a nepříjde ani upír....
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Možná líp kápnout na proužky látky nebo papíru a ty zavěsit do oken.
Zjara, když se tu objevila různá hověť, nakapala jsem EO na různý dřevěný a hliněný předměty, co tu mám.
V tý době, jsem taky psům začala dávat obojky s éteráky.
Ani jedno nezabralo 100% IHNED.
Klíšťě ovšem žádnej pes neměl asi měsíc, a komáři a mouchy k nám taky skoro nechoděj...
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi, Denyk
Mimochodem, pár kapkama máty ve vodě, jsem zlikvidovala mšice na růžích... Máma je úspěšně likvidovala nálevem z kopřiv.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 23:05
- Nahlásit
Kuju za rady, neco zkusim.
jsem zlikvidovala mšice na růžích...
Ja ruze nemam, a kdyz sem chtela msice likvidovat v jednom venkovnim kvetinaci, co kvetl zlute, bylo mi lito tech brablencu, ktery si je tam vydrzovali. Tak ted uz je kvetinac jen zeleny listi.
denyk
Cesnek ja rada. Ikdyz si s nim nizkej tlak stlacim este niz, kazdej tyden musi byt vydatne. Upiri se nechytaj... a komari teda ted uz taky ne.
|