Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 17:51
- Nahlásit

ééééééééjch málem jsem nasypala grilčovací koření do drobenky to by byla dobrota , vizuelně se to poznat nedá, tak a ž pak na talíři

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 17:53
- Nahlásit

PetraK
ale můžem s tebou voslaviti tu, až na to budeš mít náladu, miminálně já furt chlastám, tak si máš s kym ťuknout kdykoliv

...a to je dobrý nápad...

no, máš to dobře naplánovaný

anebo taky takhle

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:09
- Nahlásit

anebo taky takhle

no takhle skončím spíš já, sem se dala na starý kolena na volání do potrubí , dřív mě neskolilo nic a co sem pozřela nikdá už nevydala.. teď vydávám snad na požádání

...a to je dobrý nápad...

jiný skorem nevedu

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:24
- Nahlásit

Slovo Tequila nemam rada, este vic nemam rada to, jak to smrdi, smrdi, smrdi, toto smrdi. Asi spatna potrubni zkusenost ala Esuska?
A sem ti posilala damickovske bublinky, i malicek muzes mit zvedlej, az budes dobat ty bombony a zapijet sklinkou. Nebo si muzes vytvorit mimozu (to mi jde i bez chlastu) pekne sprknout do sanicka drobek pomrdlancovyho juice a brckem pak srsat, je to zaludny a dooobry.
Tak az tu budete chlastat, dejte vedit, dogesti se i hlavni michacka matheova a to bude party.

PetraK
až si pudu nechat vyrábět bombarďáky s Tildou
na ruzovym podkladu cerne napsano Tilda?

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
sem se dala na starý kolena na volání do potrubí

... delší dobu se mi nezadařilo, ale nezapomenu na tohle....
Poté, co jsem objímala záchodovou mísu, ulehla jsem na koberec v předsíni a čekala, až budu mít jasno, co je strop a co podlaha...
Když jsem se probrala z mrákot, zjistila jsem, že mám kolem hlavy naskládaný: oranžovýho jěžka bez nosu, slona bez chobotu, vožužlanou buvolí kost a nade mnou se skláněl Hipík s velice ustaraným výrazem , strašlivě jsem se styděla a už si dávám bacha, aby mě psi neviděli pod vlivem

Jeden můj kamarád to komentoval, že kdyby měl Hipík prachy, přinese mi ráno pivo a kindrvejce

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:46
- Nahlásit

Fifi

na ruzovym podkladu cerne napsano Tilda?

koukám, že ti Mathea ti křidýlka přistříhla ňák málo

ne dám si Tildu na černý bombarďáky, to dá rozum ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:50
- Nahlásit

PetraK
ti Mathea ti křidýlka přistříhla ňák málo
me nestrihala vubec, simte, ty se klepou hulcicky jen kdyz ma zastrihnout konecky dlouhych vlasu, bez klepani zvladne zastrihnout chlup zlatakum leda. Za to ja se na ni vyvasnila, tam sem strihala a smikala, chtela letni sestrih koneckoncu.
dám si Tildu na černý bombarďáky, to dá rozum ne?
No jak komu, sem rada, zes to upresnila. U tebe nikdy jeden nevi..

mám kolem hlavy naskládaný: oranžovýho jěžka bez nosu, slona bez chobotu, vožužlanou buvolí kost a nade mnou se skláněl Hipík s velice ustaraným výrazem
Uaaa, to muselo bejt straslivy procitnuti.

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:53
- Nahlásit

Fifi
Uaaa, to muselo bejt straslivy procitnuti.

a co teprv ta morální kočka - zřídit se takhle před nevinným štěníkem...

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 18:58
- Nahlásit

Fifi
A sem ti posilala damickovske bublinky, i malicek muzes mit zvedlej

no dobrá dobrá , ....když se do nich hrcne trochu tequily, ubude bublinek a nebudou mi štóóóóóóósovat

Slovo Tequila nemam rada
Chápu, já mám už 30 let podobný pocity při slovech "Rum tuzemský"

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:36
- Nahlásit

že mám kolem hlavy naskládaný: oranžovýho jěžka bez nosu, slona bez chobotu, vožužlanou buvolí kost a nade mnou se skláněl Hipík s velice ustaraným výrazem , strašlivě jsem se styděla a už si dávám bacha, aby mě psi neviděli pod vlivem

on je sestřičkááá zdravotníí!! Milášek plyšovej

Fifi
U tebe nikdy jeden nevi..

rúžový bombarďáky mám jedny, kvůlivá ramštajní sraženině pořízený a druhý sou s rosničkou, infantilní jinak šécko šwarc!!

me nestrihala vubec, simte, ty se klepou hulcicky jen kdyz ma zastrihnout konecky dlouhych vlasu, bez klepani zvladne zastrihnout chlup zlatakum leda

sem netůchala, že je srab!! škoda, že už není Fefin vod Viky - mohla ses nechat vostřihat vod něj, uměl to moc pěkně

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

"Rum tuzemský"

na ten nedám dopustit!! Po něm sem měla nejlepčí kočku, dlouhotrvající - dva dny po jediný láhvi fšemu sem se smála, Brtnik byl ščasten, páč co řek, tomu sem se smála, byl za ftipného manžela. ne jako že by jindá nebyl, ale.. hrajem hru s názven "proboha hlavně se nesmát ftipům toho druhýho!" no a já tehdá prohrála, páč sem se tlemila od rána do večera
, jedno kdo co řek, DVA DNY MI TO VYDRŽELO!! JUCHÉ!!

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
na ten nedám dopustit!! Po něm sem měla nejlepčí kočku, dlouhotrvající - dva dny po jediný láhvi fšemu sem se smála, Brtnik byl ščasten, páč co řek, tomu sem se smála, byl za ftipného manžela

Já ho asi po 30 letech pila s tebou, když jsme jeli pro Žofku , to byl výjimečnej případ a výborná meducína...

Mám s ním jinak dost strašidelnej zážitek, kdy jsem ztratila kontakt se svým tělem. Normálně jsem mohla komunikovat, artikulovala jsem, ale necítila jsem vlastní tělo a nemohla jsem se hejbat.... fuj... asi má duše nechtěla bejt ve zlitým těle...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 19:57
- Nahlásit

artikulovala jsem, ale necítila jsem vlastní tělo a nemohla jsem se hejbat.... fuj... asi má duše nechtěla bejt ve zlitým těle

ááá - ha. tak to jako taky fuj. todle ne-e-e.
Však já taky tuten majstrštyk už nikdá nezvopakovala leč mám na to krásný vzpomínky byla fakt sranda celou dobu. Pro mě teda . řikala jsem si tehdá, kdyby to takhle klaplo dycky, je bez debaty, že je ze mě notor .... tak ale zvládla sem to i bez rumu, sem notor krz víno

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:01
- Nahlásit

tu se chloščí?

tož nazdraví fšem !

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ty vole vona tu modrou narve i do chlastu

že zdravim pana Čííífa, pan řídící nám přerušil tólk šou totiž

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ICH GEH' MIT MIR VON NORD NACH OOOOST..........

DAS IST MÁÁÁÁJN LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁND!!!
DAS IST MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁND!!

to nic to jen nová rrrr+ pjésenka

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:18 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
Fajka

jaj! , ta barva mi připoměla příšernej alkohol z mého děství. Jmenoval se Raketa, měl barvu jak iron a chutnal jak iron s 50 kostkama cukru.
S Raketou jsme zaexperimentovali se spolužákama asi v osmý tříde. A i když odvážnému štěstí přeje, tady bylo jasný, že s Raketou příjde cirhóza a alkoholická demence levně a rychle...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:25
- Nahlásit

PetraK

no joooo to víííš uš mě modrá aj mozek

že zdravim pana Čííífa, pan řídící nám přerušil tólk šou totiž
díííkyju, vyřízeno. Pilně pracuje tak ani nic neřiká ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:26
- Nahlásit

ta barva mi připoměla příšernej alkohol z mého děství. Jmenoval se Raketa, měl barvu jak iron a chutnal jak iron s 50 kostkama cukru.
S Raketou jsme zaexperimentovali se spolužákama asi v osmí tříde. A i když odvážnému štěstí přeje, tady bylo jasný, že s Raketou je to cirhóza a alkoholická demence levně a rychle

tjoooo sem si myslela žes tichá a plachá

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:27
- Nahlásit

že mám kolem hlavy naskládaný: oranžovýho jěžka bez nosu, slona bez chobotu, vožužlanou buvolí kost a nade mnou se skláněl Hipík s velice ustaraným výrazem
jédytký, to je zlatíčkooo...ještěže ti nepřinesl svojí misku z vodou
Dělala jsem kulajdu podle Šárčiny školy vaření a jegút, jen trošken řidší...asik proto, že jsem si tam flákla ešče navíc do misky vocet
A hošíčka jsem včera trochen asik přechválila, bo dnes zdrhnul kolem rybníka za hárafkou asi na pět minut. Ale jsem s vědoma toho, že to byla moje blbost, bo jsem viděla, že lítá jak duracell a nechala ho
Jo a tu krásnou ušatou košištů bude mít možná kámoška, je teda druhá zájemkyně, tak se uvidí

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:29
- Nahlásit

Fajka
tjoooo sem si myslela žes tichá a plachá

ale to jóóó, vcelku.... pěkně spořádaně plaše usednu a potichounku jako myška vyzkouším, co to udělá.... . Teda teď už né, období experimentů mám dost dlouho za sebou...

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:32
- Nahlásit

Žofce pěkně votrnulo . Hipík spí pod mou židlí, Žofka si lehla před něj, čumák na čumák, vrtěla ocasem a bručela... Což je spolehlivej způsob, jak ho vyburcovat a donutit k akci... teď lítaj spolu na zahradě, vořeši bláznivý...

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:34 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Raketu neznám, tak přemejšlím, esli jsem tak stará, či mladá.....
Venku 14 stupňů tak to je tak na Bombardíno...
Jo Ešusáková, dnes jsem si na tebe vzpomněla cestou z kolbenky. Vidím ze strany postavu f černej hadrech-menší, krátké černé mikádo, tak si říkám, ona nás snad přišla navštívit, najednou se otočí a ona to vjietnamka ale teda gól byl, že měla růžový fusekle

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:39
- Nahlásit

denyk
jédytký, to je zlatíčkooo...ještěže ti nepřinesl svojí misku z vodou
To je a zdravotní sestřička... . Misku s vodou sice nepřines, zato na mě vydatně slintal, což musím říct, mému stavu moc neprospělo... . Ale na ten jeho starostlivej a smutnej výraz nezapomenu, vopravdu jsem se styděla až do morku kostí... Teď už si dávám bacha...

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:42
- Nahlásit

denyk
Raketu neznám
Buď ráda, ta vodpalovala mozkový buňky po biliónech

tak přemejšlím, esli jsem tak stará, či mladá.....
... tak mladá.. Ani google fotku nenašel...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:46
- Nahlásit

ale to jóóó, vcelku.... pěkně spořádaně plaše usednu a potichounku jako myška vyzkouším, co to udělá....
alkehůlik tichošlápek ty jsou nejhorší

Buď ráda, ta vodpalovala mozkový buňky po biliónech
tjo já to mám aj bez rakety

denyk
A hošíčka jsem včera trochen asik přechválila, bo dnes zdrhnul kolem rybníka za hárafkou asi na pět minut. Ale jsem s vědoma toho, že to byla moje blbost, bo jsem viděla, že lítá jak duracell a nechala h
no jooo se stane noooo, mě u Ešušky taky Fajuš vyběhla za zajochem ..jenže jak je lenošná tak se vrátila brzo

Jo a tu krásnou ušatou košištů bude mít možná kámoška, je teda druhá zájemkyně, tak se uvidí
já ci taky košištůůůůů....a nemůůůůžu nooooo

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:48
- Nahlásit

My jsme kdysi slopávali MIXELU brrrr a když jsem se učila v Liberci (jen rok, bo mě vyhodili ) tak jsem slopali Jštědské čůčo...pomoooc

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:50
- Nahlásit

Tak raketu taky neznam, ale modrej Fajcinej drink bude asi curacao s juicem, takovy damsky piticko, moc dobry, co po nem i damy maj modry jazyky a i lejna.
Což je spolehlivej způsob, jak ho vyburcovat a donutit k akci... teď lítaj spolu na zahradě, vořeši bláznivý...
Krasni blaznove.

denyk
U vas uz rostou babky? houby jako? fakt uz sou? Jeeeditiii, vyrazka do lesa a jdu na to, houby sou moje hobby.

Joa damy, sem si koupila plafky, za 179 kc. A nejsou od tamana. Cerny, celocerny, veverky ani moc nelitaj ven, sity pruznym stehem, a stydim se, jsou z Lidlu.

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:00
- Nahlásit

Fifi
jo babek bylo asik 12 ale na hromadě nikde jinde jsem je neviděla, jen šedivky a růžovky ( ) ale ty nesbírám, bo je moc dobře neznám.
a stydim se, jsou z Lidlu
viděla jsem na netu reklamu, jsou hezký ty veverkooo Fajka
já ci taky košištůůůůů....a nemůůůůžu noo
je něco co nechceš?

Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:02
- Nahlásit

denyk
My jsme kdysi slopávali MIXELU brrr

ají my... a eště Jarynu (fakt s tvrdym y), ta byla taky vydatná )). Jednou jsem s ní vohodila barák z pátýho patra až do druhýho suterénu, když se mi ve výtahu udělalo špatně .... jójó, to bejvaly doby . Máti ani otec nic neřekli, ale když jsem vystřízlivěla, obdržela jsem kýbl barvy a štětku (což mi strhli z kapesného) a šla vymalovat barák... D

Fifi
Krasni blaznove
Kdybys viděla její výraz s jakou radostí ho poňoukala a jak byla nadšená, když na ní taky zabručel... Ach jo... , pár měsíců si dávala bacha, jak od něj dostala tu oprávněnou nakládačku, a někdy i hystericky ječela, když se přiblížil... Áááále už jí votrnulo... Teď se mu opět snaží zpoza stoliček vydolovat zbytek večeře...

<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání