Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:53
- Nahlásit

vlk

Mazaná Bára.

v tom případku už mám díky tobě i jméno pro jejího mužika. Máme tam totiž i samečka. Bude to Mazanej Filip

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

PetraK
Máme tam totiž i samečka

jak se pozná u ropuch sameček vod samičky ???

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

vlk

je podstatně podstatně menší a vona ho vobčas sveze v určitou dobu na zádech

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:04
- Nahlásit

PetraK
a vona ho vobčas sveze v určitou dobu na zádech
... tak to tam za chvíli budete mít Mazanejch plnej barák....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:11
- Nahlásit

vlk
Mazanejch plnej barák...

vobsaděj vobě kolečka, rozeberou si nářadí.....a Ešus se ulítá .

No zatim sem Báru ešče neviděla, že by dělala převozníka, tak se pozná, no . Ale vono je jí kus ženský teda, vona když štrachá po těch kamenech, jak se tam valí.... si kolikrát řikám, esli neni za tim rohem třá Žlababa a nejdu tam když už je moc velká tma

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:13
- Nahlásit

PetraK
No zatim sem Báru ešče neviděla, že by dělala převozníka, tak se pozná, no
co ty víš, třeba se převážej v soukromí a tobě pak jen přivedou ukázat ropušátka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:40
- Nahlásit

vlk
tobě pak jen přivedou ukázat ropušátka...

tak budem jak Adamsnovi, jen teda nepřijde lvice Elsa, ale ropucha Bára , budem s Brtnikem ropuší dedeček a babička . Rozhejbali jsme tam výstavbou budek vrabčí populační explozi, když to s nima vypadalo nahnutě a máme ta tetkon zabrabčíno , tak budem mít třá i zaropušíno, což by vzhledem k tomu, že je jich míň a miň vůbec nevadilo. My sme tam vůbec ubtovná vzácnejch živočichůch. Máme tam hranostaje (toho jsem viděla dokonce v zimním kožíšku!!! a jeho mládě jak si hrálo ve dřevě s náma na skovku (předpokládám, že kdyby to viděla jeho máma, natrhne mu ten jeho vzácnej kožůšek ) a taky nám tam jednou hnízdil krutihlav obecný a to sem teda čuměla. Jo a taky tam máme párek krkafcůůůůů a na to jsem obzvlášť pyšná!

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 14:52
- Nahlásit

PetraK
to máte háááskýýý.... u nás jsou jen srnky, ale za to docela hafo, minulej tejden tu lítal nadrženej srnec a děsně vyřvával, pak je tu několik divočáků a v noci mooooře světlušek. Jo a v garáži máme kuny.... onehdá překousali zeťákovi v autě nějaký kablíky a hadičky..... ale jsou roztomilý....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:02
- Nahlásit

vlk
v noci mooooře světlušek.

ty nemámééé, nemáme mám ráda světlušky, u nás byly jen párkrát za tu dobu. Ptáčků tam máme hafo - vy taky, neboj, jen si jich člověk nefšímá. Toho krutihlava jsem si všimla proto, že se tak zvláštně ozývá, to jednak a druhak proto, že vystrnadil z pařezu sýkorky, který tam každoročně mají dvě snůšky a já to místo mám furt v merku. Taky tam máme takový obří, ale opravdu obří střevlíky, jsou tak myslím na celou mojí dlaň /bez prstů/
a taky krahujce tam máme - hele to je krahujcová, Brtnik ju drží v rukou. Já měla zatim v rukou jenomu tudletoho sýkorovitýho buřtika načuřenýno :

(odmítal setrvat v budce, z který předtim vypadl idiot a furt se dral zpátky, nedal se tam zatlačit )

a pak tadydle pěničku, kterou jsme považovali za brabce

srnce máme u nás dost drzýho, tudle si celkem rozhodně kráčel proti mě - čokl ne-čokl. kapek sem měla bobky

ekousali zeťákovi v autě nějaký kablíky a hadičky..... ale jsou roztomilý....

to vypadá .......... jako........... že...... nemáš zeťáka moc ráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:24
- Nahlásit

Bry rumstajn, krutihlavove obecni (sem si ho musela najit, vubec nevim, ze to existuje a je krasnej).
PetraK
Krasnou ZOO tam mate, panecku. U nas je chvili klid, vrabcaci odtahnuli nekam do dza, asi ucej mlady litat a tak. Za to kazdej den dostavam sprdana od pana rehka, ten zobak nezavre a je i na cuby protivnej, hlida pani rehkovy hnizdo v domecku zahradnim. Taky se vecir ve velkym rojej chrousti, mrchy vosklivy bzukavy, do vlasu se motajici, zerou merunce (kterazto je extremne obalena plodama) listy.
Toliko prirodovedecky krouzek, dneska je na zdechnuti venku, vcera bylo lip, sme se s matheou couraly dve hodky po lesech a pak velkoplavanda v pisaku, naadhera. A tam me velmi potesil skritek Baz, kteryzto vodu muze jen v pripade nouze, smocit brisko max. Sem na ni jen tak z hecu zavolala, esli za mnou poplove a vona joooooo! Plove velmi rychle, esteticky, zadnej parnicek, tak sme se cachaly spolecne, prima to bylo, ja coby mrozice v cele a perdele za mnou. Parada, tydle pisaky.

vlk
Jo a v garáži máme kuny.... onehdá překousali zeťákovi v autě nějaký kablíky a hadičky..
Ano ano, to same provedly i bratrovi. Bylo mu doporuceno do motoru vychladleho dycky na noc davat chuchvalce psich chlupu ci lidskych vlasu, ze je to ma odpudit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:44
- Nahlásit

Fifi
em si ho musela najit, vubec nevim, ze to existuje

jak ptákolog amatér ( ) sem znala názef, ale nevěděla jak to vypadá. Pak podle "zpěvu"( páč to je fakt divnej zvuk) a atlasu si vynašla wocogo.

Krasnou ZOO

díkuju, Ptíci už si některý i zvykaj, třá sýkorky z pařezu mě nechaj se pohybovat v poměrně dobrý vzdálenosti (občas nepozváni načíhneme na mlaďochy, když jsou rodiče pro žrádlo a to je hukot, jak začnou vyřvávat, že jááááááá jáááán mám největší hlad. pak jim dojde, že rodiče sou nějak velký a zmlknou )

vrabcaci odtahnuli nekam do dza,

u nás jsou furt. huž druhá snůška a pravil Brtnik, že viděl Brabcovi jak pracujou na další ovšem je otázka který Brabcovi to sou, páč jich u nás mnógo .

sprdana od pana rehka

jooo rehek, ten se s tim nepáře. U nás bydleji pod střechou v takových trámech

Ešče loni v altánu bydleli konipasovi. smáli jsme se, že mají největší hnizdní budku na světě,páč to tam bylo celkem jako dost jejich. Pani konipasová se na mě chodila přes poledne dívat jak piju kafe- esli jako nejsem nebezpečná či co , vždycky poctivě seskákala po všech schůdkách, ani jeden nevynechala a došla si za mnou , byla děsně roztomilá. Kde bydlejou letos nevim , jen je vídám na střeše, jak starej konipas vyřvává

ve velkym rojej chrousti,
jo fuj, fuj, bleblebleeee, hnus.

kterazto je extremne obalena plodama)
jé ty se máš!! Meruňkovej kuláááč s drobenkou, och jak bych si dala.

esli za mnou poplove a vona joooooo!

a vona jooooo! vona plula!!!

Parada, tydle pisaky

se máš, to je ešče lepší, než meruňovej kuláč!! Mi tu máme prt a kuličku

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:46
- Nahlásit

Fifi

chuchvalce psich chlupu ci lidskych vlasu, ze je to ma odpudit.

no tak prt. Minulej tejden byl barák plnej čoklů a kuna vobsejřila celej barák takže chuchvalce si můžeš nacpat třá do trenek tak leda. s tim nepořídíš nic . Nejni blbá totiž.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:51
- Nahlásit

PetraK
jé ty se máš!!
No este ne, sou zatim naprosto nezraly. A esli se na ne vrhnou ty stohlavy hejna spacku, co se pasou u sousedu zatim na tresnich, tak bude prt. A je mozny, ze vrapcaci zase hnizdej, nevim, kazdopadne prestali po ranu tak nechutne jecet.
Mi tu máme prt a kuličku
Sak mate vltavsouna, ne? Se muzes norit tam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 15:59
- Nahlásit

Fifi

stohlavy hejna spacku, co se pasou u sousedu zatim na tresnich, tak bude prt

tuti uřvanci mi štvou jako dost. Nenechaj vůbec nic. Já jsem předloni na ně vysrála... vyrobila sem si strašákovi. Dva přeobří strašáky jsem si stloukla z latí, vyrobila tomu hlavu a navlíkla je do hadrů. Pan Strašák měl na sobě rybářskej hacafrak s kapucou a Brtnikoj džíny a stará Strašáková můj hadrovej klobůk mikinu a tepláky. A postavila je vedle třešínky. blbý to bylo večer, dyš sem třá šla pro něco do auta.... to sem kolikrát přinesla i nejen to pro co sem šla, ale i plný gatě skorem, jak sem se jich v tý tmě dycky lekla . Ve dne nevypadali vo moc líp a dycky když jsme přijeli Hošíček jim hrozně nadával . Ale třešně uhájili

vltavsouna

se obávám, že by mi slezly kožní deriváty??

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:28
- Nahlásit

brej večír vinšuju

PetraK
pani bacha na ty Štááájny na plný volume, abys nestrhla ten váš výtah nebo ty šílený skleněný desky co máte na chodbě

já jsem celý dva dny proválela, bylo mi nedobře, a Míra včera večer rozhod, že je venku málo teplo a zatopil si na 38,6 takže se marodi vystřídali, já dneska frčela do rachoty a on se válel

nicmééééně, jsem zjistila, že PetraK si nemá s Brtnikem vůbec co vyčítat!!!!!!!!! ouchyla jedna!!!! a je to černý na bílým!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:15
- Nahlásit

Janiii
já jsem celý dva dny proválela, bylo mi nedobře

copa je? jste pořád nějaký rozharašený

zatopil si na 38,6

Taky?? křípkujete, či co?

PetraK si nemá s Brtnikem vůbec co vyčítat!!!!!!!!! ouchyla jedna!!!!

jak to??? já nehonim holčičky po lese!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

Taky?? křípkujete, či co?
asi či co nevim, co to je za hnus. mně už je docela fajn, mě asi rozhodily tydlencty dámský obtíže
PetraK si nemá s Brtnikem vůbec co vyčítat!!!!!!!!! ouchyla jedna!!!!

jak to??? já nehonim holčičky po lese!!

omylem jsem otevřena někde začátek tadytý diskuze, myslim stránka 4 nebo tak nějak a tam jsi zrovna popisovala jak jsi rozdávala balíčky s masem malejm hošíčkům v parku!!!!!! Brtnik má zálusk na holčičky a ty jedeš po hošíčkách!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
mě asi rozhodily tydlencty dámský obtíže
aha no a Tlumočník to má taky tak nějak asi. To má z toho že furt nosí ty kabelky

popisovala jak jsi rozdávala balíčky s masem malejm hošíčkům v parku!!!!!!

ajooooooooooooo ajooooooooooooooo má pravdu přecetkyně
(to byl tehdá ten Ešusí nácvik nesbírání potravy po sídláku ). Tak prosim tě!! jako hrop, jako hrop, Brtnikoj ani slovo, nevydržela bych s nim

ty jedeš po hošíčkách

a tak to zasejc jo, to zasejc jo, zrovinka letos po nich pudu hnedle dvakrát

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:26
- Nahlásit

Ábend,
dočetla jsem, ale nestíhám reagovat...Vlčku, doufám, že se ti pacinka brzo uzdraví a že na tebe práci nechystají nějakou habaďůru ...dnes je to bohužel na denním pořdku a čék muí držet hubu krok, bo (aspoň tady) ti řeknou, že za branou čeká dalších x lidí na tvoje místo
Vedro je hrozný, to zas bude noc
Dnes jsem už byla makat, přítel má ještě dovču tak byl se psem na dlouhý prochajdě ....pes se najedl a leží umrtven f pelíšku
jů tady jsou krásný příběhy s ptáčátky, no já denně chodím do lesa a někdy je to prča, tu havět pozorovat, vždy jsem se snažila to někomu vyprávět, jak je to skvělý, třeba že datel vydlabal díru do stromu a vosy tam postavily hnízdo...ale fšici se na mě dívají jak puci, když někde něco takovýho vyprávím, tak už raději mlčím a vy jste tu naladěné na stejnou notu .
Po delší době jsem viděla kačenku s malýma, ze sedmi zbyly čtyři ale mají se k světu, hodně povyrostli

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:29
- Nahlásit

Jó a musím vám sem šópnput fotky úžasného kozlíka, kterého jsme předefčírem potkali...málem vlezl do foťáku, byl hodně zvědavej, i za štěkacím Bukim by šel ale nakonec zjistil, že by mohl být nebezpečný tak couvala normálně byl naježenej jo a barvu přesně jak náš pes, no kucí jsou si hodně podobní....

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:42
- Nahlásit

Tak prosim tě!! jako hrop, jako hrop, Brtnikoj ani slovo, nevydržela bych s nim
jako hrop, neboj - nemam na Brtnika spojení!!! ale počkej, počkej!! až se uvidíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:59
- Nahlásit

denyk
přítel má ještě dovču tak byl se psem na dlouhý prochajdě

leží umrtven f pelíšku

asi se kucí nenudili teda

, vždy jsem se snažila to někomu vyprávět, jak je to skvělý, třeba

jo je to skvělý je pozorovat a tak malililinkatě nahlídnout do jejich života.

ale fšici se na mě dívají jak puci,

vědi prt. To stejný třeba u nás v práci. Sice vědí, do prodávaj v Záááře a co maj v Háemku, ale prt poznaj červenku

ale fšici se na mě dívají jak puci,
Kožel rýžbejkem

Janiii
ale počkej, počkej!! až se uvidíme

JA-NI- NO!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:09
- Nahlásit

denyk
no já denně chodím do lesa a někdy je to prča, tu havět pozorovat
...a doufat, ze zase spadne knedlik, vid?
PetraK
jo je to skvělý je pozorovat a tak malililinkatě nahlídnout do jejich života.
Mozna uz vim, proc vrabci tolik nervou. Az dnes jsem si vsimla, ze na nedalekem sloupu VN ma hnizdo asi postolka, ci nakej podobnej dravec, ted vecir mnoho hvizdali, asi jim vylitnou brzo mlady ven. A to do toho sloupu asi pred mesicem jebnul bleskanec, se divim, ze prezili, nebo jim to taky akorat prosvitilo jajca.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:13
- Nahlásit

JA-NI- NO!!!!
a teď to máš pojištěný tuplem

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:14
- Nahlásit

Fifize zase spadne knedlik, vid?
jo a pořád nic, prevíti ..a to už sebou nosím ibaťoh, co kdyy náhodou, že ....ale teď jsou na řadě lesní plody-čučoriedky, maliny, hríbiky....knedlíky, denyky

PetraK
asi se kucí nenudili teda
to se nenudili, bo jeli kolem Tour de femini a čučeli voba asik jak puci....

v Záááře a co maj v Háemku, ale prt poznaj červenku
kolikrát ani veverku....

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:21
- Nahlásit

Našla jsem na FB pár fotek whipp etů to je prostě KONEEEEEC A TADY TY DĚTSKÝ PEŘINKY

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:31
- Nahlásit

denyk
to jsou čudinkýýýý
a kde máš toho kámoše kozlího??

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:34
- Nahlásit

Jani, starej kozel dvounohej ešče není doma a kozlika má u sebe v i-padu a já s tou plackou neumím zacházet

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

Fifi
a doufat, ze zase spadne knedlik, vid?

blbá, blbá, blbá moc

ted vecir mnoho hvizdali, asi jim vylitnou brzo mlady ven.

todle sem nikdá zatim neviděla v přímým přenosu oni dycky definitivně vyletěj v tejdnu, vo víkendu nic

nebo jim to taky akorat prosvitilo jajca.

ultrazvuk alá příroda

denyk
Našla jsem na FB

jéditííí , no ty sou

maliny, hríbiky....knedlíky, denyky

kolik už si požila?

jeli kolem Tour de femini a čučeli voba asik jak puci
voni byli kolmo?

kolikrát ani veverku....

pošleme jim Nandu vod Davítkojc, vona je v tomdle dost může poučit

Janiii
a teď to máš pojištěný tuplem

jejdááááá

no, a máš pravdu, kde je ten kozel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:39
- Nahlásit

denyk
kozel dvounohej

že von šel na

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání