Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:20
- Nahlásit

PetraK
to si bude rozumět se Žofinkou... u tý misky vypadala tak jako dost podobně

... teď si zahráváš s vohněm, holčičko...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:29
- Nahlásit

teď si zahráváš s vohněm

,

a co bys čekala vod malýho pyromana?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:36
- Nahlásit

Za zmínku ještě stojí,že to jsou slepice, které patří mezi bojová plemena.
dyk víš, jak to s těma bojovejma plemenama je
Obě jste chtěly slepičky, ne kohouta. A slepičky jsou hodný, fakt.
PetraK
add. paduánky
no nevim, tohle jsou třeba holanďanky

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:08
- Nahlásit

kachna_

no nevim, tohle jsou třeba holanďanky

no bať, no- bludnej holanďan no. se neni čemu divit, dyš neviděj na cestu

Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Mě se fakt tyhle divný slepice líběj , nevím, proč jsem si vzpoměla na Jurský park...

Divoce zbarvené arakauny

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:57
- Nahlásit

PetraK
tam mu bylo dobře, šmrdolil se tam s holkama, byl tam doma, vždycky se našly ruce co ho podrbaly a piškoty, kterejma se mohl naládovat
to je přesně to, co jsem myslela

jojojo, tohle je moc dobře, že nebyl sám.

AŤ ZABOJUJOU, AŤ JE SMETOU Z POVRCHU, AŤ JE PŘEVÁLCUJOOOOU!!
moc se to nepovedlo...oba zápasy prohráli ...ten první s Finama byl mooooc dobrej, ale trochu je potopili rozhodčí ( až po synkově výhrůžce, kterou řval přes celé hřiště, se začali trochu chovat spravedlivě), navíc prostě nedali gol. V tom druhým zápase měli navrch a prohráli jen díky tomu, že golman si srazil balonek patou do branky... Ale užili si to všichni, i když moooc chtěli vyhrát. Obdivuju nasazení všech, co ty turnaje hrajou, páč v halách je nedychatelno i jen při sezení na tož, když lítaj půl hodiny po tarketu...

nebudu, nebudu, tohle je nárazovka. aspoň jsem taky hejbla pořádně tělem. Na štafle, ze štaflí, na štafle, ze štaflí...
když to říkáš ... dovolíš mi nesouhlasit s tebou, viď?

no to si piš..

no a to sme ho ešče pozvali na pivo
ste hodní, nečervenal se pokaždý, když na tebe jukl?

ICH KOM VÝDRRRR IN CÉN TÁGEN!!......AŠÉÉÉÉ CU AŠÉÉÉÉÉ, ŠTAUB CU ŠTAUB!!
naštěstí ti nerozumím

Zejtra si ale musim vzít do rachoty na převlečení nějakou dámičkovskou hadru, řítí se mi sem návštěvička
to není moc pozitivní

odpoledne v době odjezdu, takže krom toho, že se budu muset převlíkat jak Zagorka, tady taky ešče budu muset pobejt dýlejc
tak tohle je nejblbější .... hadry vem čert, ale být v pátek dýl v práci ..

klid. přes ten hluk se na mě nikdo nedobuší
to mi je jasný

vlk
hlavně se v pondělí nenech odbýt, protože to oni uměj. A ještě jedna rada.... neodcházej, pokud nebudeš mít vše písemně, protože za mluvený slovo můžeš v dnešní době dostat akorát prd ....

esli by nebyly lepčí nějaký vynikající koláčky?

na pečení je tu Brůtová.... já se nerada patlám s těstem...

chceš upéct nějaké spešl koláčky? Třá s projímadlem?

PetraK
mohla by upíct, to je fakt. a nebo třá mladej, až dotříská hokejkou do míčku by moch udělat mafíny
mladej dotřískal, právě před chvílí....opět prohráli a tak už jen jede pokračovat v pořádání. A péct bude nejdřív v úterý

Nadzdvihnul to kolečko, že jako to jí přiměje seskočit. Nic. Bára se ani nehla a trvala si na tom, že tam prostě BUDE sedět. No jo, jenže tetkon Brtnik nemoch položit to kolečko, páč by jí mohl přiskřípnout ťapičky, že? Tak tam stál držel kolečko ve vzduchu.... a lehce, aby jí neublížil třepal s kolečkem. Bára asi používá kvalitní vteřinový lepidlo. ani se nehla
představuju si Brtníka s kolečkem a ropuchou ... mno a abych šla měnit pemprzy

Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:12
- Nahlásit

Fifi

hmm, tak kuřínko stojí cca 80,-, domečky už jsou mastnější...

http://www.vltava2000.cz/zemedelske-potreby/defaul t.asp?lngDepartmentID=112&lngPage=2&lngOrderingIte mID=4

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:13
- Nahlásit

nevím, proč jsem si vzpoměla na Jurský park...

když se dobře podiváš na tu fotku, tak Ti dojde PROČ!!
sválně!!

brut

moc se to nepovedlo.

to neva, neva, smetou jindá a někoho jinýho, nejni dycky posvícení a nesekládá se ta vůle ve všech.

potopili rozhodčí

sajrajt!!! todle buď čéka nakopne, nebo potopí víc.

. Ale užili si to všichni,

a todle se počítá

páč v halách je nedychatelno

jo, byla jsem takhle jednou s prostředním hošíčkem - ble.A to jsem zvyklká z volejbalu a atletiky, ale třeba v atletice jsem naprosto nesnášela běhat v hale v nafukovačce ..

dovolíš mi

NE!

ste hodní

že?
nečervenal se pokaždý, když na tebe jukl?

a jak by sis to tak tipovala?

naštěstí ti nerozumím

to nevaaaa, MOOORGENŠTERN AAACH ŠAAAAJNÉÉÉÉ AUF DEM LÍBSTE MÁÁJNEEE

to není moc pozitivní

ne neni, budem tu tři jako idioti po škole grrrr, voni v Průseru asi nemaj pátky, že panáčci přijuchaj až odpolko

hadry vem čert,

tak ale todle mi séře víc

o mi je jasný

ssst MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN HERC BRENT!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

brut
A péct bude nejdřív v úterý

to neva, neva, my s vlkem vydržíme, že vlku?? Vlk stejně potřebuje v úterý něco na oslavu

představuju si Brtníka s kolečkem a ropuchou

jak tam roztomile třepal tim kolečkem a žádal přítomnou dámu, aby laskavě hnula prdelí a slezla dolu.... to bylo moc pěkný

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:22
- Nahlásit

Fifi
chcete poslat nějaký kontakty z chovatelskejch časopisů na truhláře?
Já jsem měla na hedvábničky předělanej kotec i s boudou .
Boudu jsem dala ven z kotce, udělala jí odnímatelnou boční stěnu kvůli čištění a otvor do kotce z části zadělala. Celý to pak zadělaly slepice.
Stejně, když nebyla vysloveně zima, spaly slepice venku a pak se přestěhovaly ke králíkům. Pak přišla ta horší epizoda jejich života, kdy se přistěhoval Cir a už nemohly bejt na volno, jak chtěly.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:24
- Nahlásit

kachna
strávit den s matinkou běháním po doktorech...to chce metál.
Slepičky zajímavé, ale jak jsou na tom se zdravím? ..... nejsou odolnější ty obyč slípky?

PetraK
jak dopadli? Smetli je?
oni jeli více méně do počtu a důležité bylo, aby si turnaj užili....blbý je, že ve většině zápasů byli lepší, ale prostě nedávali goly... jen mladej včera mohl dát minimálně tři a vždycky to bylo o milimetr ( buď tyčka nebo špičky brankářových prstů...)

to by se mi mohlo šiknout, třá mám nějaký mezery ve zdělání ešče
sem chvílema až lapala po dechu ...a do toho jeden tým podporovaly tak 15-17 leté slečny a to jsem raději utekla, páč to jejich pištění, ječení atd se nedalo zvládnout. Dokonce jsem si říkala, že bych jim za zadky pustila tvé oblíbené dusdusdus, abych je neslyšela

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Dokonce jsem si říkala, že bych jim za zadky pustila tvé oblíbené dusdusdus, abych je neslyšela

a je to tady!! a je to tady!!! Jooodleydýýýýýý
Kucí slyšíte to?? Slyšíte to?? už to řikaj v rádiju, že Brůtice by si vás ráda poslechla....

:

a vždycky to bylo o milimetr

ve sportu hodně často rozhoduje štěstí, náhoda a bohužel někdy i neobjektivnost rozhodčích.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:39
- Nahlásit

PetraK
to neva, neva, smetou jindá a někoho jinýho, nejni dycky posvícení a nesekládá se ta vůle ve všech
taky sem mu říkala, že to neva, ale..... je to jejich poslední společnej turnaj, páč od září už pár kluků bude hrát za dospělý vzhledem k věku a k těm ostatním přijdou dorostenci. Takže si chtěli ten závěr vychutnat výhrama. Což se jim moc nepovedlo...

sajrajt!!! todle buď čéka nakopne, nebo potopí víc.
naštvalo je to, ale bohužel dostali dva goly a už je nedotáhli, páč nebyl čas...

a todle se počítá
přesně to jsem jim všem říkala já.... byli tak smutní, že mi jich bylo líto, takže jsem hlásala... "Šak se svět nezboří a vy jste sem jeli hlavně si poslední společný turnaj užít a to děláte, ne? Tak se vzchopte a hrajte pro radost." Si měla vidět, jak pookřáli a jak jim zazářili očička. Nevyhráli, ale ukazovali naprosto úžasné parádičky, vychutnávali si nahrávky atd.... tohle byla ta radost, která jim po tý blbý prohře chyběla ..

byla jsem takhle jednou s prostředním hošíčkem - ble.A to jsem zvyklká z volejbalu a atletiky, ale třeba v atletice jsem naprosto nesnášela běhat v hale v nafukovačce ..
tady jak jede spousta týmů od rána v podstatě nonstop, tak je to šíleně vydejchaný a vlhký... brrrr

NE!
tsss, se tě příště ptát nebudu

jak by sis to tak tipovala?
že na tebe raději nekoukal

to nevaaaa,
sem ráda, že to uznáš

ne neni, budem tu tři jako idioti po škole
achich, achich ... to je moooc blbý

grrrr, voni v Průseru asi nemaj pátky, že panáčci přijuchaj až odpolko
spíš maj, ale ne tak jako my ...asi se netěšej na víkendy

tak ale todle mi séře víc
víc než být s nima dlouho odpolko?

neva, neva, my s vlkem vydržíme, že vlku?? Vlk stejně potřebuje v úterý něco na oslavu
mu to řeknu, až s ním budu mluvit večíííír tak kolem půlnoci

jak tam roztomile třepal tim kolečkem a žádal přítomnou dámu, aby laskavě hnula prdelí a slezla dolu....

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:42
- Nahlásit

PetraK
Kucí slyšíte to?? Slyšíte to?? už to řikaj v rádiju, že Brůtice by si vás ráda poslechla....
já ne, já odešla , ale ty holčičky by mohly poslouchat místo toho ukrutnýho ječení

ve sportu hodně často rozhoduje štěstí, náhoda a bohužel někdy i neobjektivnost rozhodčích.
jj,máš pravdu... mladej to ví, kluci taky...ale znáš to, prvotní zklamání zatím vítězí. Ono až se jim to rozleží, tak budou na turnaj taky koukat jinak ... jen to chce ten odstup

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

brut

Takže si chtěli ten závěr vychutnat výhrama. Což se jim moc nepovedlo...

joo, já vim no rozumim tomu, pak si i člověk říká, mohl jsem udělat víc, tohle jinak.... no ale nemá to cenu. zas líp, než kdyby se dolámal někdo, jako tehdá mlaďoch.

naštvalo je to, ale bohužel dostali dva

když se to se... seskládá takhle blbě, není moc šancí.

naprosto úžasné parádičky,

ak je to šíleně vydejchaný a vlhký.

jo hnus znám, mívali jsme to na celej den taky. zlatý staďáky.

se tě příště ptát nebud
tak nevotravuj

že na tebe raději nekoukal

desítka

to je moooc blbý

sem klustý chudáky

asi se netěšej na víkendy
workahůlici pitomí

víc než být s nima dlouho odpolko?

no asi jo, ti nevim. nesnášim ty hadre prostě

až s ním budu mluvit večíííír tak kolem půlnoci

a ať si dá záležet, vlk bude mít doufám co voslavovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:51
- Nahlásit

brut

já odešla

no, jistě, páč tam právě nebyli ti hošíčci , vono kdyby jim tam hodili ŚTÁÁÁÁJN UM ŠTÁÁÁÁJN UND KAJNER HÖÖR DICH ŠRÁÁÁÁÁJN!! tak by sklaply

e znáš to, prvotní zklamání zatím vítězí.

jo znám, ešče si to slušně pamatuju

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:58
- Nahlásit

PetraK
rozumim tomu, pak si i člověk říká, mohl jsem udělat víc, tohle jinak....
přesně o to jde.... oni si začali dělat výčitky a vůbec neměli důvod. Dneska taky... prohráli, ale poprali se s tím, hráli skvěle, jak jsem slyšela a o tom to bylo.. o tý radosti, chuti a o partě s níž je legrace i ve chvíli, kdy to nejde ... jen to klukům musí dojít a to chce čas

zas líp, než kdyby se dolámal někdo, jako tehdá mlaďoch.
tak to samozřejmě.... včera to bylo jedno z prvních, co jsem mladýmu říkala.

když se to se... seskládá takhle blbě, není moc šancí.
to nebylo a ti dva rozhodčí pak měli docela bobky, jak jsem tak koukala.... mladej se s tím moc nepáře a jsem za to ráda

znám, mívali jsme to na celej den taky. zlatý staďáky
oni ten turnaj hrajou od úterý a končí zítra.... přes noc se to nedá vyvětrat, kor když je vedro

tak nevotravuj

desítka
mi je jasný

sem klustý chudáky
sem myslela, žes ropuší chudáky

workahůlici pitomí
jj, to tam jsou

no asi jo, ti nevim. nesnášim ty hadre prostě
si diuná

ať si dá záležet, vlk bude mít doufám co voslavovat
tak ne, volal... mám vyřídit, že bude tak vyřízenej, že na nějaký mafíny se může vy... a jestli něco bude péct, tak až na víkend, páč tu budeme sami

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:58
- Nahlásit

brut
Slepičky zajímavé, ale jak jsou na tom se zdravím? ..... nejsou odolnější ty obyč slípky?
Jedinej "problém" je u některých plemen zachovaná kvokavost. A ty jsem sem nedávala, ale samozřejmě kvokavka se najde i u těhle i u hybridů.
Naopak, protože rostou pomaleji a tu snášku mají přecijen nižší, nemají takový problém s odvápněním, takže žijí déle. Maximálně ve vysokohorských oblastech mají slepice s velkým hřebenem problémy s omrzáním špiček hřebínku. A to taky není problém těhle plemen. Třeba krásná česká slepice (moc lítá) je přímo určená k tomu, aby žila na horách.
Ono u slepic je to malinko jinak, nejsou nijak extra citlivé na příbuzenskou plemenitbu a ta se projeví velmi brzy.
A vlastně to i ukazujou ti hybridi, že zvíře vyšlechtěný pro maximální produkci, stálou teplotu, vlhkost, světelnej režim, prefabrikovaný krmení, omezenou dobu života, dokáže stejně tak obstát v podmínkách domácích chovů a dokonce vydrží několik let.
strávit den s matinkou běháním po doktorech...to chce metál.
no kdyby aspoň po doktorech. Mamča se o své vůli rozhodla, že se mnou pojede na nějaký odběry, neptala se. Odmítnout by znamenalo hádku.
A samozřejmě to obnášelo ještě dneska další přednášku, jak kdybych jela s Luckou sama a musela jí zvedat do autobusu, bych určitě potratila, nebo skončila až do porodu v nemocnici. Nemám to ráda, tohle vymlouvání díry do hlavy
Jsem si to celý tak pěkně naplánovala a mamča mi to zkazila tím, že si vzala dovolenou

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:03
- Nahlásit

PetraK
no, jistě, páč tam právě nebyli ti hošíčci
bych odešla stejně... páč to byla jedna z chvilek, kdy jsem se šla nalokat trochu dychatelnýho vzduchu ven

kdyby jim tam hodili ŚTÁÁÁÁJN UM ŠTÁÁÁÁJN UND KAJNER HÖÖR DICH ŠRÁÁÁÁÁJN!! tak by sklaply
snad, páč ty ječáky by jim mohl kde kdo závidět.... jen se divím těm klukům, že jim to nebylo trapný

jo znám, ešče si to slušně pamatuju
... má to ještě jeden háček. Mladej jak dělá pořadatele a rozhodčího, tak je dost přímej a nenávidí intriky, takže má okolo sebe pár lidí, který mu tohle dají "sežrat" .... sem mu trochu poradila Ať je pošle do péééérdele, páč ani jeden z nich tuhle kombinaci nezkusil a už dávno si jedou jen na svým písečku a všechny okolo sejřej. Sem na synka zvědavá... myslím, že dneska bude ještě veselo a pak v álejích okolo Sparty i nabl*to

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:10
- Nahlásit

kachna_
edinej..........
díky za info... předám tetce, já slepice nerada, i když vajíčka samozřejmě jo , navíc by mě víc připoutali k baráku a to zrovna nechci. Přece jen psi si můžu vzít na dovču s sebou, slepice horko těžko nacpu někam do hotelu nebo penzionu ...

kdyby aspoň po doktorech. Mamča se o své vůli rozhodla, že se mnou pojede na nějaký odběry, neptala se. Odmítnout by znamenalo hádku.
aj, tak tohle je dost blbý ....

obnášelo ještě dneska další přednášku, jak kdybych jela s Luckou sama a musela jí zvedat do autobusu, bych určitě potratila, nebo skončila až do porodu v nemocnici
hodně starostlivá maminka je občas na obtíž stejně jak maminka, která se nestará vůbec a najít mezi tím vším rovnováhu je děsně těžký.

Nemám to ráda, tohle vymlouvání díry do hlavy
a přivolávání neštěstí. .... já taky ne

Jsem si to celý tak pěkně naplánovala a mamča mi to zkazila tím, že si vzala dovolenou
aha, píšu si do deníčku či do kebule, že až něco takového u nás nastane, tak se předem zeptat a nebrat si jen tak z čista jasna dovču .... ne, vážně, tohle dokáže člověka pěkně rozhodit, kor když si něco naplánuje a pak je to jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:16
- Nahlásit

brut

. jen to klukům musí dojít a to chce čas
prostoru nejni, čék vidí boj a vítězství.
tydle "dospělácký kecy" si člověk vstřábává až na starý kolena. sssst jak mě tyhle řeči vždycky štvaly ,když jsem kopala plíce před sebou ale věděla, že by se možná bejvalo ešče něco energie vydolovat dalo - jenže to na tý trati prostě kdoví proč nešlo. a pak mi tuto někdo hučel do hlavy jen úcta k autorýdám mi bránila neposlat je pro kliku , však taky radši máma pak po závodech přestala jezdit , navíc když mě párkrát viděla při podzimních bězích v dešti v trenérkách a tílečku, servanou jak starej plakát

. včera to bylo jedno z prvních, co jsem mladýmu říkala.

viz výše...

mladej se s tím moc nepáře

když je člověk v právu, má se rvát.

žes ropuší chudáky

no to sem pochopitelně taky, jako správná žena sem multifunkční

si diuná

a to já vim a sem na to hrdobec

tak až na víkend, páč tu budeme sami

do úterka časi dooooooooooost

kachna_

. Nemám to ráda, tohle vymlouvání díry do hlavy

eeeeeeeeeejch ani nevíš, jak moc moc Ti rozumím, já se dycky radši tvářim naprosto agresifně

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:26
- Nahlásit

PetraK
prostoru nejni, čék vidí boj a vítězství.
přesně tak

tydle "dospělácký kecy" si člověk vstřábává až na starý kolena. sssst jak mě tyhle řeči vždycky štvaly ,
ti nevím, oni to tak nějak brali a to dokonce i ti největší hajzlíci... jestli to bylo tím, žže to věděli, jen to potřebovali slyšet nahlas nebo proto, že mladej se k nim vždycky choval fér... nevím, fakt ne.

viz výše...
šak on to přežvejká.... nebude totiž mít moc času na bádání, tím že ještě pořádá, tak bude tak vytíženej, že večer totálně odpadne a dumání se přesune až po skončení turnaje, kdy to nejhorší bude pryč

když je člověk v právu, má se rvát
přesně tak... šak ho to od malinka učím a umí to

no to sem pochopitelně taky, jako správná žena sem multifunkční
nechtěj vědět, co mi naskočilo jako další slovo po "multifunkční"

a to já vim a sem na to hrdobec
jak jinak

do úterka časi dooooooooooost
on myslel na příští víkend .... páč turnaj končí zítra večer, v neděli ještě jdou poklízet a teprve v pondělí může začít odpočívat

Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_
Pak přišla ta horší epizoda jejich života, kdy se přistěhoval Cir a už nemohly bejt na volno, jak chtěly.
No já taky budu muset zbudovat oplocení - Žofka by můj názor na chov slepiček až do jejich smrti stářím zcela jistě nezdílela...

chcete poslat nějaký kontakty z chovatelskejch časopisů na truhláře?
jojojo, pošli prosím

Nemám to ráda, tohle vymlouvání díry do hlavy

Jo, no, taky to znám... Vlastně jsem to nechtěla komentovat, protože to není tak dlouho, co máma umřela... Ovšem když jsi se zmínila o "hlavě v mixéru", přesně jsem věděla o čem mluvíš...
Sranda byla, že moje máti absolutně nesnášela nevyžádaný rady a vměšování, stejně jako já.
Dokázaly jsme se díky tomu vzájemně během vteřiny dostat do vejvrtky až někam ke stropu.... jójó... aká matka, taká katka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Žofka by můj názor na chov slepiček až do jejich smrti stářím zcela jistě nezdílela...

pardon, mi trochu zaskočilo

Ovšem když jsi se zmínila o "hlavě v mixéru", přesně jsem věděla o čem mluvíš.

vono je to snad fšade stejný. A úúúplně mě dostala věta, kdy jsme s mámou směřovaly k rozepři kvůli hovadině na chalupě!!!! na NAŠÍÍÍÍ chalupě, kterou jsme si koupili s Brtnikem a kde vona prosazovala nějakou svou debilní představu o čemsi a já se z posledních sil snažila klidně jí dát najevo, že si to chci udělat PO SVÝM a vona furt mlela jak ten kafemlejnek a pak mi řekla, když už sem viděla rudě a hrozilo že začnu řvát, že přece vim, že vona by si nikdy nedovolila (boží slovo tudleto) mě přesvědčovat, aby se to udělalo po jejím. TÝÝÝ VOLE !! Etna je proti mě takovej papiňáček!!!!!!!!!!!! Poté co se mi voči vrátily do vočních důlků, jak mi z nich v údivu vystřelily sem začla řvát na celou zahradu: PROBOHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A CO SI MYSLÍŠ, ŽE TADY UŽ DVĚ HODINY JAKO ASI DĚLÁŠ??? CO??? CELOU DOBU MĚ PŘESVĚDČUJEŠ, ŽE TY MÁŠ PRAVDU A MÁ SE TO UDĚLAT JAK ŘIKÁŠ TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!" ty brďo žíly na krku naběhly tak, že sem vypadala jak Arnold, dyš zvedá nějakou megačinku. huuuf, ešče tetkon mi de pára z uší. A co myslíte, že se stalo? No jistě, urazila se

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:50
- Nahlásit

brut

oni to tak nějak brali a to dokonce i ti největší hajzlíci.
tak to je gůůt

dumání se přesune až po skončení turnaje, kdy to nejhorší bude pryč

jo to už to první bude pryč a bude to vnímat jinak

a umí to

šikovenej, ve spojení s těma mafínama, ešče šikovnější

"multifunkční"

prasáku!

jak jinak

když už nejsem ani genijální, ani čarokrásná, můžu bejt aspoň divná

on myslel na příští víkend

aha, tak to ale neva, voslavíme to dodatečně , vlkovi to bude myslím jedno

Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
vono je to snad fšade stejný.

Tohle co popisuješ, v různých variacích probíhalo u nás...

Ovšem moje máti též nesnášela jakékoli poučování. Když si asi v 65 pořídila první poč., domluvily jsme se, že ji budu učit... No to byl masakr... . Máma už byla přednasraná, protože měla pocit, že ten krám se na ní vytahuje a že je chytřejší než ona, takže stačilo málo a začala řvát na mě, já to vydržela asi 30 vteřin a začala řvát na ní...

Aby nedošlo k rodinné tragédii a navíc poč neletěl z vokna, požádala jsem šaramantního, počů znalýho a nebojácnýho kamaráda (je dost podobnej Fanánkovi ), jestli by máti nedal pár lekcí.
Kamarád učil, mátí cvrdlikala a za pár měsíců dělala projekty v Autocadu levou zadní

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:38
- Nahlásit

Když si asi v 65 pořídila první poč., domluvily jsme se, že ji budu učit... No to byl masakr.

ty vole!!! todle je u nás!!! jen teda moje máma je v tomdle pokornější, narozdíl ode mne s počítadlem nebojuje (bože jak mě kolikrát ten počitač séře, páč VON JE chytřejší než já ) a nemám kámoše Fanánka, kterej by to mámě vysvětlil, takže se do autocadu nedopracujem, páč to je velká neznámá aji pro mě , nicméně prvotní fáze učení byla šílená-ale z mojí strany, prostě sem nechápala, že vona nechápe.... pak sem se uklidnila. Ale doteď mi vytáčí, když volá, že něco nefunguje, protože... tak jí řeknu ... "zmáčni tuto!! " ....... ticho a štrachání v telefonu."Tuto tady neni!" ... grrr. "JE TO TAM!" ......."Já to tady prostě nemám!" "MUSÍŠ TO TAM MÍT, KURVA!" ..... mám pokračovat?? myslim že nemusim viď?

je dost podobnej Fanánkovi

tetkon možná bude chtít vyučit v počítadlech aji KACHNA

Hele a už si na tej fotce odhalila, proč Ti to evokuje jurskej park?? Jde o tu první fotku

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

PetraK
Sranda byla, že moje máti absolutně nesnášela nevyžádaný rady a vměšování, stejně jako já.
Dokázaly jsme se díky tomu vzájemně během vteřiny dostat do vejvrtky až někam ke stropu....

vono je to snad fšade stejný.
teda dámy, já už od osmnácti maminku nemám a jen doufám, že nejsem tak hrozná směrem k céři jak tu popisujete ... i když, asi jo, bohužel

PetraK
No jistě, urazila se
čekala si snad něco jinýho?

tak to je gůůt
bylo mi dobře, tak nějak uvnitř dušičky

jo to už to první bude pryč a bude to vnímat jinak
přesně tak

šikovenej, ve spojení s těma mafínama, ešče šikovnější
ty si fakt střelená, copak na mafínech je něco náročnýho? To jen zamícháš těsto, naplníš do formy a dáš péct.

prasáku!
nevím, co napadlo tebe, ale mě "zařízení"

když už nejsem ani genijální, ani čarokrásná, můžu bejt aspoň divná
ve spojení s hošíčkama ti tenhle titul sedí jak zadek na nočníku

aha, tak to ale neva, voslavíme to dodatečně
asi nezbyde, páč bude vyhladovělej

vlkovi to bude myslím jedno
vlkovi bude jedno i když na oslavu nic nezbyde, páč než se tu zase ukáže, tak by to buď ztvrdlo nebo zplesnivělo

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:51
- Nahlásit

Aby nedošlo k rodinné tragédii a navíc poč neletěl z vokna, požádala jsem šaramantního, počů znalýho a nebojácnýho kamaráda (je dost podobnej Fanánkovi ), jestli by máti nedal pár lekcí.
Kamarád učil, mátí cvrdlikala a za pár měsíců dělala projekty v Autocadu levou zadní

PetraK
ty vole!!! todle je u nás!!!
to je totiž téměř všude

mám pokračovat?? myslim že nemusim viď?
bych chtěla být mouchou u vás...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

brut

. i když, asi jo, bohužel

jehehééé jehehééé, no tak to si piš že seš. páč fšecky matky sou příšerný

čekala si snad něco jinýho?

no já ne, já rozhodně ne . já sem ešče sadistka páč se dycky ptám, a můžeš mi jako říct, proč zrovna ty seš uražená?

bylo mi dobře, tak nějak uvnitř dušičk

e něco náročnýho?

fšecko.jak se to dává do formiček je to náročný, nehodlám se steknout proto, že mám půlku těsta v prostoru a plnou jednu formičku

ale mě "zařízení"

no dyk to řikám, prasák no

ve spojení s hošíčkama

ano, svůj k svému , proto mám divnýho psa, divnýho muže a divnýho fógla.

asi nezbyde, páč bude vyhladovělej

přece by nebyl hamoun?? Ale tak.... my máme VLKA!!

, tak by to buď ztvrdlo

asi myslim, že tadle varijanta je přijatelnější

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání