Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:49
- Nahlásit

denyk
Příští sobotu jedeme na prodloužený víkend s hubnoucíma kámoškama a jejich rodinama do Rokytnice, navštívit mimo jiné Harrachovské pivní slavnosti
Harrachov mám ráda, tak to až závidím... jen ty pivní slavnosti by pro mě nebyly, když nepiju

kachna_
Jsem úplně blbá!!!
nejseš, to se prostě obččas stane.... pro jednu starost si neuvědomíš, že si přiděláš druhou. Důležitý je, aby jak králíček tak králice byly v pořádku

PetraK
mě????? mě?? takový hodný malý osoby??
HOOOOOLKYYYYYYYYYYYY ŽE SE MĚ NEMUSÍ BÁT???? ŽE NE??

ti nevím, sem se tě taky bála a to tě znám

musíte jet na Pecku, Brtnik taky nejní nějak velkej extrovert a to bys viděla co s nim udělálo místní klima , ŽE JO FAJFKO?
Brtník se dobře bavil, bych vůbec neřekla, že je extrovert

buď do toho píchnu a nebo zkusím jak radila Brůtice vymačknout do bílýho hadru, abych viděla co se uvnitř za poklad skrývá. to zas bude rodeo
jsem zvědavá, co se objeví...

sou třá jedinci, že jo Brůtice, že jo Fajfko, kterejm je problém vyndat i třísku
takovej cirkus jsem ještě neviděla, máš pravdu

pro Duhu...
přesně tak...sem jim tam vybrala poslední

svině! vem jí mačetou!
skorem sem si jí vyndala, měla totiž tuhej kořínek

dyš tam nic jinýho nejni? Přece nebude pást brablence!!
mohl kloše ,těch tam bylo habakuk

realita občas předčí fantazii, sem to dneska psala Janiii, když jsme emilově debatovaly nad Růžofkou
raději si Růžofku nepředstavuju, by se mi mohlo udělat zle...

no ale esli sem dobře pochopila, lepší se to???
snad jo..

no a vůbec ,kde je VLK a její hlásání jak dopadla včera??
nehlásí, páč vyhrála tak velkou vejplatu, že teď radostí léčí opici

však jsou dny horší a lepší no. Aspoň já to tak vidím
vidíš to stejně jako já

JÁÁÁÁÁÁ?? de vo to co sis pod tim poředstavila týýý!
já jen četla, cos napsala

hele to bych netvrdila vůůůbec, že von je normální

áále tak, vono jim to vobčas neuškodí, je potejrat a kopr je ešče slabej vodvar
souhlasil by s tím Brtník?

no ta je totiž velmi vzhledná až rajcovní bych to tak nazvala
ale pro mě trochu nepřijatelná... bych červenou vyměnila za modrou

mnoooo tak to si piš, že kdyby spustili tidle dva HOŠÍČCI, tak velmi rychle na HOŠÍČKY moje přešaltuješ
možná i jo

v tudle si tu v kanclu na hošíčky trsnul pan náměstek
fááááákt?

to sem si řikala taky, ale.........nevyšlo to nějak
škoda

myslim, že tvoje představa odpočinku nekoresponduje s tim, jak bys odpočívat měla.
sem náhodou dvě hodinky spinkala

ŽEREŠ UŽ TEN PESTŘEC?
ne, od zítřka ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:51
- Nahlásit

musí, budem držet ty palce.
dík, snad to bude ok, nijak se to nezvětšuje, tak ať už je to pryč, ať je to cokoliv.
PetraK
a co vy, huž proběhla doma operace??

a taky prosim Tě!! ne aby ses ptala někoho jinýho, jo??
nonono ti zas něco povim příště

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:17
- Nahlásit

Janiii
dneska jsem volala naší paní mudře, a jsme domluvený na příští pátek, že kuchne Berni a vyndá to tamtotento bulkoidní něco
dobře děláte, budete mít jistotu a nebudeš z toho nervozní.... budeme držet palčáčky a uvidíš, že to bude ok

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:31
- Nahlásit

Janiii
nijak se to nezvětšuje

tak gůůůůůůt, gůůůůt.
co vy, huž proběhla doma operace??

jo, řekla sem vokaž mi pupiček, napatlámeho, napatlala sem mu pupik a při tý příležitosti se snažila vymáčknout tu věc. Kupodivu asi ho to nebolí??? nic nedělal, mačkala jsem myslím hodně, i když brutální Nikita sem nebyla. tak jsem to taky napatlala pudrem a tetkon čekám co to vyrobí

ti zas něco povim příště
hele.... jako hrop, jako hrop..... (sme si fifty fifty a nesměj se mi )

brut
sem se tě taky bála

No ale to asi myslíš, jak sme se potkaly někdě potmě a tys nevědla kdo sem, ne? mě se přece neni proč bát

Brtník se dobře bavil, bych vůbec neřekla, že je extrovert

no bavil, páč to sedlo, on tyhle mega akce nemá rád. A já ve svý podstatě dneska už taky ne, ale tohle prostě naprosto naprosto sedlo, tak jako malej sraz u vás v Berouně.
Jsem fakt přesvědčená, že DENYKOVI by se tam líbilo.

jsem zvědavá, co se objeví...

hele nic mačkám jak blbá, vypadá to jako zanícená bradavice??? no nejde z toho zatim nic, nezvětšuje se to a snad to na tu bordelku asi ani možná už nevidim, počkám. Napatlala jsem to taky tekutým pudrem a čekáme

takovej cirkus jsem ještě neviděla, máš pravdu

to sem vám nemohla nedopřát

sem jim tam vybrala poslední
jsi hodná osoba a budeš eščed hodnější, KDYŽ S TIM ŽRANIM PESTŘECE ZAČNEŠ HNED!!

měla totiž tuhej kořínek

Svině kapustní!!
mohl kloše

chudera, to je teda úkol!!

raději si Růžofku nepředstavuju, by se mi mohlo udělat zle...

se stačí myslim zeptat Janiii dobila mě dneska její vlastní představou, že Růžofka má punčocháče aji pod plafkama...

snad jo..

tak jo potichoučku polehoučku!! dobře, dobře.

, že teď radostí léčí opici

sobec, taky mohla zachlastat tady s náma!!

vidíš to stejně jako já

šak tak je to dycky se všim, nikdá to neni jen nahoru, dycky je i bohužel to dolu. no a pak se to zas votočí.

já jen četla, cos napsala

a doplnila si tam svoje VLASTNÍ PŘEDSTAVY, to furt řikám, žes prasák

souhlasil by s tím Brtník?

noo, když si sečte to co dokážu, tak asi i jo

bych červenou vyměnila za modrou

a to by se asi taky dalo.... leč dle mého názoru už by to nemělo ten drajf

možná i jo

JOOOOOOOOOOOOOOO!! JOOOOOOOOOOOOOOOO!!
dneska radostí neusnu, konečně je to tu

fáááááktfááááákt

na ja, nekecám!! Dokonce i navrhoval, že tam s tim vtrheme. což jsem nedovolila, páč bych nerada pana řiditele připravila buď o rozum, či rovnou o život

škoda

no jo, jen co přišla už sem si napsala do deníčku: A je to tady, RŮŽOVÝ NEBEZPEČÍ JE ZPĚT!!

sem náhodou dvě hodinky spinkala

kecááááááš!! fakt!! šikovná šikovná

ne, od zítřka ...

NENENENENE HNED, prosím!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:33
- Nahlásit

jo hele lidi je to možný už?? tetkon zase hárá výmarajda vodvedle, mám pocit že ta spešl hárá min. 3x do roka. Ale normoš se nechal přivolat, heeh .

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:48
- Nahlásit

PetraK
normoš se nechal přivolat
tak musí ten smrtelnej strach ze všeho létajícího kompenzovat pánčičce něčim jiným

jinak budu muset vymyslet, jak Berni zajistit hladovku 24hod. před narkózou to znamená, že bude muset bejt zavřená, a jen vyčurat na zahradu, proběhnout venku a zas dom - páč když bude na zahradě, tak do sebe bude futrovat jablíčka tak to holt bude muset vydržet - lepší, než aby jí bylo pak blbě. snad to pochopí i babi s dědou, že je to pro její dobro

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:52
- Nahlásit

Janiii
Dobre delate, drzim palce, at ma hnusnika ksaaa z tela ven a bude to dobre.
brut
Bys teho ostrostrelce.. uz vcera bylo pozde.. ale dobre, zitra tedy! Jako mala..
PetraK
normoš se nechal přivolat, heeh
Asi este neni v nejlepsim, nebo ho vedro ubilo, nebo vosi bodanec mu pospojil konektory... A co ma chlapecek za jebakos? Sem to jen prolitla, jako ve slabinach? to muze mit klidne zapareny, nebo od travy naky posimrany, nebo i hormonalni. Amyna mela pred rokem skvele predharaci obdobi, kdy mela cumec samej jebak, ale fakt hnusny, hnisavy. Bylo mackare, dezinfikare betadinare a byl klid.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:57
- Nahlásit

Fifi
Dobre delate, drzim palce, at ma hnusnika ksaaa z tela ven a bude to dobre
díky to víš, že pročítám všechny možný články na netu o všech hnusných sajrajtech ale teď tím stejně nic nevyřeším, uvidíme, co bude za výsledky a pak se kdyžtak bude řešit dál (jako že doporučujou v případě nádoru dělat rth, a sono a tak ...). hlavní je, aby byla pořád taková prdlá jako je - ikdyž na ni nadávám
kdybyste ji viděli, jak nám dneska pomáhala zdít okno a jak mi hlídá míchačku
a málem jsem se kvůli ní přizabila a ráno bude moji klíční kost zdobit exkluuuzivní modřina - boule už je tam teď

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:09
- Nahlásit

Janiii
A kolik Bernii je let? hele, moc necti, koukej na ni, ta je smeroplatna. ja jen za sebe z minuly zkusenosti muzu rict, ze pokud ma fena opakovany tezky falesky, neco na ceciku, tak bych ji nechala ronou i vykastrovat, pri jedny narkoze. Komplet. A budete mit klid. Jak kastrace nemusim, tak ty zdravotni hlediska v tehle pripadech prevazujou, protoze je velka pravdepodobnost, ze se ji to vrati v jinym ceciku. Ale to te nechci desit, plasit atp.. Pokud by mela na sonu vse v poho, neresila bych.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:12
- Nahlásit

ešče jsem nedočetla, přišla jsem domů před hoďkou, dala jsem oooooo dost pif leeeeeeeeeeeeeeeeeetoooooooooooooooooooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:14
- Nahlásit

Fifi
Berni je 6,5
těžký falešky neměla, spíš že je mazlivější, ale žádný pelechy, tahání hraček, kňučení, mlíko ... takže uvidíme.
sono a rtg teď dělat nebudeme, doktorka rtg nemá, takže uvidím, co řeknou výsledky tý histologie, kdyby to bylo zhoubný, tak bych to nechala udělat, abysme věděli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:15
- Nahlásit

Janiii
tak musí ten smrtelnej strach ze všeho létajícího kompenzovat pánčičce něčim jiným

tak v zimě budu f řiti teda

Janiii
to znamená, že bude muset bejt zavřená, a jen vyčurat na zahradu, proběhnout venku a zas dom - páč když bude na zahradě, tak do sebe bude futrovat jablíčka
ej jej je, hladovku já nerad, vždycky je mi jich hrozně líto

pomáhala zdít okno a jak mi hlídá míchačku

si jí představim , jak se prdelkuje kolem

boule už je tam teď

můžeš řikat, že ti rašej křídla. jen na blbým místě

Fifi
uz vcera bylo pozde

že jo??

ale dobre, zitra tedy
nebuď na ni takovej měkejš!!

chlapecek za jebakos?

no asi to bude něco takovýho, něco jako zanícená bradavice nebo tak nějak, ta borelka snad ne, to sem se snad plašila jenom. ale barva je to hnusná. Nijak výrazně po tom nejde, že by si to vylizoval, vykusoval nebo tak, ZATIM, tak uvidíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:18
- Nahlásit

denyk
dala jsem oooooo dost pif

tak to ani nedočteš my si teď došli do konéfky pro točené řezané, hošíček pro tatranku. Musíme totiž vyřešit naši R+ soutěž, co jí vymyslel kamarád. Každej musí natipovat 18 písniček, který budou hrát na koncíku, 20 co jich bude na novým albu a tipnout tu kterou zahájej. Do zítra. Já už to předělávám po 120. to se nedá, to je hrozně málo možností, si řikám, že než to oni vybrali, že se museli pozabíjet. Páč je jich mnogo, který jsou nej na každým albu. co mám probůch vybraat!!

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:22
- Nahlásit

Hm už jsem dočetla...
Fifijáková má zase starosti ....s perdelkou
a Ešusák-no snad to nebude nic hroznýho..ale jestli je to zanícené, nebyl by dobrej višňák?
a paní Brůtičkov je tadyk ahoj

no tak to máš těžkej úkol....chtělo by to ešče 2 džbánky

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:25
- Nahlásit

denyk
má zase starosti ....s perdelkou
Si trupka? Nemam s perdelkou staroste!! Krom loveni cmelaku.
Si tech pif mela asi hooodne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:25
- Nahlásit

Fifijáková má zase starosti ....s perdelkou
denyk
pani asi bude lepší když to dočtete jindy

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:30
- Nahlásit

Ježiš já se omlouvám Jani .....
jsem krafka, vám to říkám pořád, tak jste mi konečně uvěřily, no.....

Jani naše kámoška labradorka-3,5 roku byla na kastraci je to cca. 4 měsíce, je pořád stejná a Buki jí pořád stejně miluje.....

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:32
- Nahlásit

Janiii
pani
stará slečna jsem....
FifiSi trupka?
jo

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:34
- Nahlásit

Děcka tak mě trochen chápejte...zítra má mamka nástup do nemocnice no

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:35
- Nahlásit

denyk
Ježiš já se omlouvám Jani
nic se nestalo
kastraci jsme s doktorkou neprobíraly, nejsem ani pro ani proti, nevím, nějak jsem to neřešila. udělám, co bude pro Berni nejlepší
jsem krafka, vám to říkám pořád, tak jste mi konečně uvěřily, no.....
ale houbeles pani, jen jste si byla nasosat do sosáčku no
a my ostatní slepě závidíme kromě Ešusky, kterážto nasává permanentně

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:36
- Nahlásit

denyk
zítra má mamka nástup do nemocnice no
tak budem držet pěstičky ať dopadne všechno dobře!!!! s čím tam jde?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:39
- Nahlásit

denyk
Chnapu, a pekna trupka si! Moc ti to slusi. Sis mela dat vic do trumpety, abys byla zcela tupon a nedumala, takze nedumej, jo? Dobre to dopadne a drzim palce!
Janiii
udělám, co bude pro Berni nejlepší
Bezesporu. To jen ty my poznatky, proste nez neco resit na x narkoz, a blabla..... Pristi patek drzim palec a zkus se na to vetky optat.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:41 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Janiii
já to tady nechci nějak rozpatlávat přece jen to není uzavřená diskuze .....
ale bude to dobrý, bo ona je bojovnice ....jestli budeš mluvit s holkama, určo ti řeknou ...
Divily by jste se totiž, kolik lidí čte tyto diskuze.

A na veterině ti určo poradí a bude po problému. Držím palečky.

No abych řekla pravdu, tenhle rok je nějaký celý nemocný

Já dnes pila s mojí milovanou hlídací kámoškou.....ona je zlato. Je ve věku mé mamči, ale je fakt zlato, má silnou cukrovku....ale dns si dala beer se mnou. Tak jí snad nebude zle

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:45
- Nahlásit

denyk
já to tady nechci nějak rozpatlávat
jasný, nevadí a chápu. ale určitě všechno dobře dopadne!!!! prostě musí. letos je toho nějak všude moc
Fifi
zkus se na to vetky optat.
jojo, určitě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

denyk
zítra má mamka nástup do nemocnice no

už je to zejtra??????? takže to držim palce moc. A je dobře, žes šla vymejt hlavu. Zvládne to!!!!

Janiii
kastraci jsme s doktorkou neprobíraly, nejsem ani pro ani proti

tetkon jsme mluvily s Brůticí a jak jsme o tom tak mluvily vzpomněla jsem si na fenky od paní Schilteový. možná když už se jednou vyskytne nějakej takovej problém tak ta kastrace nejni vůbec od věci, protože každý hárání pak hormonálně rozbouří tělo a to napomáhá růstu takových věcí. tak jsem Ti to musela říct.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:28
- Nahlásit

PetraK
díky
proberu to s vetkou příští pátek a uvidim, kdyžtak jí řeknu, ať to vezme při jedný narkóze a bude

pádim do pelechu, budík v 5:35 je neúprosný

dobrooooou

PetraK
já zas na zítra něco vymyslim neboj

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

povšimněte si vážení, jak u vlků mezi šibama i francouzskýmu buldočkovi zešikměj vočička

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:06
- Nahlásit

PetraK
tetkon jsme mluvily s Brůticí a jak jsme o tom tak mluvily vzpomněla jsem si na fenky od paní Schilteový. možná když už se jednou vyskytne nějakej takovej problém tak ta kastrace nejni vůbec od věci, protože každý hárání pak hormonálně rozbouří tělo a to napomáhá růstu takových věcí. tak jsem Ti to musela říct.
Náš veterinář zase řikal, že by do toho nešel, protože to fenku bolí . Milouškovi je devět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:29
- Nahlásit

kachna_
Náš veterinář zase řikal, že by do toho nešel, protože to fenku bolí

éééééééééjch? sem požíla já moc nebo ten veterinář??

Milouškovi je devět.

Miloušek je ten veterinář?

já kastrace nerad, ale je pravda, že když už tam nějaká potíž je, tak esli si dobře pamatuju co říkala ta vetka od Fifijový, tak každý to hárání rozbouří hormóna a to pak pomáhá tutěm potížím najít si cestu, takže ač odpůrce kastrací, když už se nějaká potíž vyvrbí, asi bych se bála a kuchla to úplně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
éééééééééjch? sem požíla já moc nebo ten veterinář??
né, ale proč jít do náročný operace, kvůli jedný nerostoucí bulce, když se dá prostě vyjmout, udělat rozbor, sledovat a radikální řešení nechat až pokud se problémy vrátí. A podotýkám, že se rodičů veterinář onkologii věnuje hodně.
Prostě je to velká bolestivá operace a myslim je trošku rozdíl, jestli jde o tvého psa jedináčka (skorojedináčka) nebo o velkosmečku, kde navíc řešíš každou kačku a placení dvou operací je prostě neefektivní. (nehodlám se o tom přít, je to subjektivní názor, založenej na mejch zkušenostech, ne na znalostech a obávám se, že těch plusů a mínusů je tolik, že je na každym, co si vybere )
Miloušek je ten veterinář?
Miloušek je rodičů vlčí špička. Celým jménem Milady Litožnická Tvrz. Je to velmi zlomyslný a veselý, letos devítiletý pejsek, vloni byla na operaci malého nádorku, podle rozboru nezhoubný, ale u některých buněk byly patrné změny (mohl by se změnit ve zhoubný). Rodiče chtěli nechat brát mléčnou lištu. Jenže Milče nesedla inhalační narkóza, takže se jednom odstranil nádor.

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání