| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:07
- Nahlásit
archie
jéééé jmenuješ se jak moje pes......
|
archie
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:20
- Nahlásit
vlk
jéééé jmenuješ se jak moje pes......
můj taky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:03
- Nahlásit
Fajka
esli tě to potěší, tak tu u nás chumeli jak cyp.....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:07
- Nahlásit
Gde bydlíte???na severu jen chčije
Trúbičkú máme venkú teď už "jen antibiotika do pondělí a pak se máme ještě stavit. Dalších 500Kč, ale sestra říkala, že s ČPP problémy nejsou, tak snad to bude o.k.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:10
- Nahlásit
denyk
Gde bydlíte???na severu jen chčije
... taky na severu... Moravy, podhůří Beskyd.... jo vodpoledne taky chcalo, ale teď padá to bílý sfinstvo... brrrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:29
- Nahlásit
Rumstaajn zmrzly vespolek,
aprilovy pocasko uzasny, chcije a fici, kosa, deset stupnu se nekam ztratilo, stara slecna Sadlo dnes prevelmi belha, asi se citi podobne panicce.
denyk
Trúbičkú máme venkú
Roura z tela ven, slava, gratuluju! A mate este proplachovat? nebo uz to nechate byt? Hlodanec jeden a o zabavu postarano, ze?
Bruutice
Tak co teply termofory, zabraly? Pri dnesnim pocasi se musis tuplem klepat jak Alik. A jak rodicaky, vyvadelas pitomoste?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:47
- Nahlásit
archie
jedničky a písemku napsala na jedna mínus a je nejlepší z celé třídy. Tak chvilku si myslela ona, že jsem se zbláznila já, pak jsem si myslela, že se zbláznila ona, a pak jsem přišla na to, že šibe mé dceři
tak to by se u nás stát nemohlooo bo já byl na matiku dycynky za debila
vlk
esli tě to potěší, tak tu u nás chumeli jak cyp.....
nepotěšíííí já se taky vrátila z venčení zmrzlá vyfoukaná, mokrá a nakrknutá
denyk
Trúbičkú máme venkú
hurá
ale sestra říkala, že s ČPP problémy nejsou, tak snad to bude tak snad joooo já to mám u spořitelny ale nevim no ještě sem nic nechtěla..jen platim ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:51
- Nahlásit
Fajka
já se taky vrátila z venčení zmrzlá vyfoukaná, mokrá a nakrknutá
.... to mě se stát nemůže, šiby do takovýho počasí ven nedostanu i gdyby se jim měl vyvalit močák....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:59
- Nahlásit
vlk
.... to mě se stát nemůže, šiby do takovýho počasí ven nedostanu i gdyby se jim měl vyvalit močák....
no mě se taky moc nechtělo tak sem chtěla jen rychlý vyvenčení a šup domu a tak sem se málo oblíkla no ale jak jsme se ráno poštěkali s Fájou tak mě asi chtěla udělat radost a dělala že se jí chce chodit moooc a dlouho ...takže já nalehko voblečená jen ve flaušce sem lítala hodinu a půl venku v tý sibérii jako de*b*l
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:06
- Nahlásit
Fajka
tak mě asi chtěla udělat radost
máš to hodný psisko, ty moje by to ani ve snu nenapadlo, když mi chcou udělat radost, rozdělí se se mnou o bůvolí kostičku nebo mi donesou hračku a cpou mi ji tak dlouho dokud si ji nevezmu.... dál jejich dobré úmysly nesahají....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:29
- Nahlásit
vlk
Moravy, podhůří Beskyd
tam musí být krásně
Fifi
mate este proplachovat?
ne máme nechat být...jen antibiotika asi na 4 dny ještě má.
Ale všimla jsem si, že pod krkem má taky takovou vytáhlou kůži na jedný straně, asi jak ho tahal....to se zase přilepí samo, nebo nevíš, budu mít psa s lalokem?
u nás 3,5 stupně brrrr
Fajka
my byli asi 10minut venku, se stejně klepe jak sulc a chodí nahrbenej, nemá rád zimú a déšť
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:36
- Nahlásit
denyk
všimla jsem si, že pod krkem má taky takovou vytáhlou kůži na jedný straně, asi jak ho tahal....to se zase přilepí samo, nebo nevíš, budu mít psa s lalokem?
Tak budes mit misto dromedara pelikana.
Prilepit se to neda, bo kuze psu prilepena na svalech neni, je mozny, ze tam mel taky drovny hlodanecek a si to tam kvasilo pod kuzi, to by mely poresit antb. Treba mu to casem splaskne, bude zase vyrysovany junak.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:37
- Nahlásit
neviděli jste v pondělí ve zprávách tohle?
říkala mi o tom kolegyně
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/unikatni-video -lvi-k-lekari-do-mimone-prijeli-autem.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:50
- Nahlásit
Janiii
jo tak tento MVDr. Vepřek-co tam mluvil má ordinaci i v Rumburku a k němu chodím
Fifisi to tam kvasilo pod kuzi, to by mely poresit antb
jo pelikán, máš pravdu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:52
- Nahlásit
k němu chodím
denyk
tak to buď ráda, že jste micinky nepotkali v ordinaci, že jeli do Mimoně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
neviděli jste v pondělí ve zprávách tohle?
říkala mi o tom kolegyně
jéééé micimici čičiči
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 21:01
- Nahlásit
Janiii
že jste micinky nepotkali
my hučíme jen na psy v Rumburku nemají samozřejmě takové vybavení, v Mimoni mají jedno z nejlépe vybavených pracovišť v Evropě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 22:07
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Hlásím, že jsem živá, naštvaná a utahaná. Jdu se najíst, pak vyvenčím piraňu a jdu si lehnout... spát nebudu, páč mladá dorazí až kolem půl druhý. Dnešní den stojí za starou bačkoru, i díky zimě a neustálýmu dešti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 08:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
posílám vzhledného topiča,
abyste zde díftky nezmrzly, Číííf nezmrzne, ten se, jak ho znám, přitulí ............... no, tak tetkon je potíš! Sem chtěla napsat, že k Fajfce, jenže to by nebylo jasný, ke který, tak sem to chtěla specifikovat a napsat, že k chlupatici, to by si zas někdo moch vyložit blbě a já dostat do držky........... tak co, ať se přitulí, kam mu libo
Tak debilní den jako fčera už jsem dlouho neměla, tak jsem radši zvostala zalezlá, co ste tu vyráběli, krom toho že ste si stejně pomenovali psy, vyndali trůbičky (gratuluju) došli na třídní schůzky a zjistily, že ste fšickni debilní na matiku??? Já sem se jen proškolila a vrcholně otrávila, to je blbý skóre.
Moc se mi líbí, jak stát utrácí peníze , je tady zákon o el. spisové službě, musí se to zavést do praxe,a le........... de-facto to podle mě je k prdu, protože stále ještě žijeme ve světě papíru a českej člověk a úředník obzvláště se papíru prostě nevzdá. Je jasný, že se to musí postupně, lidi si musí zvyknout, ale teď je to dle mého ještě brzo. Ale nápad to je dobrej, to bez debaty, jen moc předčasnej a navíc... se spotřebuje toho papíru mnohem víc, což mě na tom štve úplně nejvíc ze všeho.
a netiskne mi tiskárna a netiskne mi tiskárna a netiskne mi tiskárna...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 08:57
- Nahlásit
brut
. Dnešní den stojí za starou bačkoru
aha, hele koukám, že to je hromadný už líp dneska? U mě o fousek Mydlifousek jo
Janiii
neviděli jste v pondělí ve zprávách tohle
týýý jo to sou mačičkýýý!!
denyk
to na tom krku, když mi chytil tehdy Ešusa pod krkem péf tak mu to tam zhmoždil - nic neutrh, ale zhmoždil to bylo to pocuchané oteklé, odešlo to samo, až půjdete na veterinu ukaž jim to, ať to zčíhnou, ale jak říká Fifi, ATB by to mohly pořešit.
Fajka
co provedla má oblíbená princezna, že prchlivost cloumala tvým majestátem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 08:59
- Nahlásit
vlk
Moravy, podhůří Beskyd
je pani, vy ste ščastnej čék - já vím, nese to s sebou tu potíž s prací, to je mi jasný - apropo- jak to vypadá?
mnou o bůvolí kostičku nebo mi donesou hračku a cpou mi ji tak dlouho dokud si ji nevezmu.
pani!! voni se s váma dělej vo kořist a vám je to málo???? stydět a do kouta!
archie
jéé! jednou za sto let je tu archie i vlk a já tu nésu , tak a to byl ten den ešče teda blbější
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
ramštáááááááááááááájn,
to je dost že tady někdo zatopí dyž je taková zimááááá !!!!
ale dneska už je teplejš už máme celé 1, 4stupně a to už je pařááák
PetraK
Moc se mi líbí, jak stát utrácí peníze
jako já když po očku sleduju ty naše politiky , tak si řikám že ten kdo by je tam šel pomlátit by měl místo trestu dostat metál za statečnost, hrdinství a záchranu českého lidu!
co provedla má oblíbená princezna, že prchlivost cloumala tvým majestátem
jo to je přesný, už dlouho se mnou prchlivost takhle necloumala a kuli takový blbosti, že si prostě postavila hlavu, a že nepude a nepudeeeee, a přitom sem jen chtěla aby se přemístila v domě z bodu ááá do bodu bééé a lehla si na jiný místo kde nebude překážet no tak sem to její tělíčko prostě mušel a vzít a povodnýst, abych učinila svému příkazu za dost... prchlivost se nou začala cloumat ve chvíli kdy se v pikosekundě sama přemístila z bodu béé zpět do bodu ááááááá
myslela sem že z ní budou japonský karbenáááátkyyyyy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
PetraK
a netiskne mi tiskárna a netiskne mi tiskárna a netiskne mi tiskárna...
takže co? ušetříš papír, ušetříš papír a ušetříš papír...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
Fajka
a to už je pařááák
nezapomeň si vzít plafky, až pudeš ven
místo trestu dostat metál za statečnost, hrdinství a záchranu českého lidu!
jojojo, moc hezky to tady vedeme, zvlášť teď když máme pana prezidenta kleptomana, nechce se mi rovnou psát zloděje , je na národ hned lepší pohled
chvíli kdy se v pikosekundě sama přemístila z bodu béé zpět do bodu ááááááá
TO JE KRÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(může bejt princezna kráva? )
myslela sem že z ní budou japonský karbenáááátkyyyyy
když zas na druhou stranu - voni neviděj důvod proč se z jejich pohledu přmísťovat no, to zase když na to čék koukne objektivně, tak neviděj, tak pak nechápou proč jsme nasratý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 10:06
- Nahlásit
kachna_
takže co? ušetříš papír, ušetříš papír a ušetříš papír...
ušetřim prt, ušetřim prt, ušetřim prt, protože jsem si kvůli tobě znečistila monitor čajem a musim ho co? Musim ho utřím milý lojzo, milý lojzo, musím ho utřít, milý lojzo, lojzo!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 10:21
- Nahlásit
Zdarec,
takí kosá
Ale stejně nám vetka doporučila moc se nevysilovat, tak se budem šetřit
Udělali z něj pankáče, dírky po pírsingu mu nastříkali tmavě modrým a pak stříbrným sprejem
PetraK
uš je dnes líp? aš na tu tiskárnu tedyk
může bejt princezna kráva
jasně že jo
Fajka
to její tělíčko prostě mušel
kolik váží pincezná?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 10:29
- Nahlásit
denyk
dírky po pírsingu mu nastříkali tmavě modrým a pak stříbrným sprejem
gůůůt, je sekáč! okamžitě pořiď foto!!!
uš je dnes líp? aš na tu tiskárnu tedyk
joo, dneska už cajk, já vždycky počkám, až to odleze, páč jinak se se mnou nedá vegetovat , bylo to víc věcí najednou a pak krásná chandra z toho
jasně že jo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 11:36
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Jsem zmrzlá Tak hnusný počasí si snad nemůže objednávat ani Ešuska .... Ešuskoooo!!! Koukej si přát teploučko a sluníčko!
Fifi
Tak co teply termofory, zabraly? Pri dnesnim pocasi se musis tuplem klepat jak Alik. A jak rodicaky, vyvadelas pitomoste?
termofory zabraly... byla jsem jima obložená jak rohlík a konečně jsem se zahřála... ale mužíček nebyl nadšenej, páč jsem je pak našoupala k němu ( když zchladly) a pokaždý, když se jich dotkl, tak se lekl
Na rodičáku jsem se chovasla vzorně, ani jsem neinzultovala češtinářku, i když si o to přímo říkala. Jen jsem podotkla, že existují prostředky, dle nichž se dá zjistit, zda umí učit, jestli si na studenty nezasedla a jestli vůbec je na správném místě. Koukala jak puk... a dneska se s ní mladej domluvil na zkoušení, což ještě včera odmítala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 11:49
- Nahlásit
PetraK
aha, hele koukám, že to je hromadný už líp dneska? U mě o fousek Mydlifousek jo
jj, dneska je o něco líp... včera jsem byla nejen utahaná, ale i na**aná. Navíc je mi zima, což člověku nepřidá
denyk
koukám, že máte nejhorší za sebou... tak to je skvělý a teď už jen doléčit ...super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 11:59
- Nahlásit
brut
... Ešuskoooo!!! Koukej si přát teploučko a sluníčko!
a co myslíš jako že dělám? Mám ráda zimu,ne HNUS, ten musí vobjednávat někdo jinej než já, já to na svědomí nemám
yž se jich dotkl, tak se lekl
a to má za tu nábližku tehdá při prochajdě! tak!
estli si na studenty nezasedla a jestli vůbec je na správném místě.
ano, chovala ses naprosto slušně
jj, dneska je o něco líp.
tak fajn, fajn, no včerejšek byl celej blbej asi možná hlavně i tím počasím? že kdyby byl hnus, člověk by věci líp trávil asi.
|