| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:52
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Jsem byla v noci za pilnou a časovala jsem sloveso "být"... samozřejmě v angličtině a asi i nahlas, protože jsem vzbudila Brůtíkovce, což je co říct, vzhledem k jeho tvrdému spaní
Fajka
blb zůstane blbem a vůl volem
ne že bych byla vztahovačná, ale nějak mám pocit, že tohle sedí na mojí maličkost... hlavně dneska
Dle Fifi a Bruut to tedy platí i na cholky
stopro
pojištění ale zatím sem byla dycky líná vyřizovat formality tož sem zvědavá jestli to pojištění zas nebude mít nějakej háček
nemělo by mít... ségra ho taky uplatňovala a bez problémů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:11
- Nahlásit
brut
ospodyně, nevtíravá, vtipná..rodu mužského, národnost italská se hledá do domácnosti Ešusů
no tak nějak
Nemám zkušenost s Italama v jejich domovině, ale v cizině chovají v celku přijateln
ale jo jasně, já jen, že jako chlapi to nejni můj šálek čaje
. odmítají si vyvracet krk pokaždý, když se svojí polovičkou promluví
to si čék zvykne, ale má to svý výhody, když je chlap velikej
zase až takovej habán vůči mě nen
to už nevyžehlíš
e Máňa tak dobře nevoní a neplaší mu hormoony
to pravda ne, ale zase ho to nevyčerpává
ale světlou prostě ne
no, tak to budď ráda fůůj bože to byl hnus
alespoň už víš, proč nemám ráda barvu
no jo, ale zas ta červená za to stála byla naprosto lukcusní, hrozně mi v ní bylo dobře, jen lidi byli kapek překvapený
a proč ses tam dívala?
někdy není zbytí, když se jeden musí zcivilizovat
ježííííš, to je šílená představa
no a skutečnost byla ešče hroší
co blázníš? Kde si zase co četla a proč to vztahuješ na Ešuska?
tady jsem to četla na jiným fóru a tak nějak mi to p řijde, že by to mohlo být to vono. A já teď mám po horách to koleno taky na tom podobně asi jako von, ešče Fifijová mi straší, že si mám pořídit ortézu, jínáč bude hůř a taky vod tý doby je hůř - nemůžu do dřepu. ale po měsíci, sakra!! Do tý doby dobrý
denyk
u ženský platí, že co je malý to je hez
panei nestekejte se, klid, to je jen útěcha nás trpasliků, že sme nenarostli, žencká je heská dycky. ale malej chlap má halt voproti ženský smůlu-většinou, když nemá charisma. Ale já sem taková divná, u mě by asi ani charisma nepomohlo, když by nebyly centimetry. DO VÝŠKY, to jen pro upřesnění, aby nějakej místní prasák - že dámy!!! si to nevyložil jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
brut
Jsem byla v noci za pilnou a časovala jsem sloveso "být".
Good, so say me : Já sem magor!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:23
- Nahlásit
PetraK
no tak nějak
jen aby se ti neomrzela/zel
ale jo jasně, já jen, že jako chlapi to nejni můj šálek čaje
já vím, nejsou jako dussáci
to si čék zvykne, ale má to svý výhody, když je chlap velikej
ti nevím... občas bych řekla, že chlap s přijatelnou výškou je lepší, než obřík, na kterýho ženská téměř nevidí
to už nevyžehlíš
tsss, nemám co
to pravda ne, ale zase ho to nevyčerpává
to je taky fakt
no, tak to budď ráda
fůůj bože to byl hnus
ale zas ta červená za to stála byla naprosto lukcusní, hrozně mi v ní bylo dobře, jen lidi byli kapek překvapený
tomu rozumím, taky bych byla překvapená ... ale já raději svojí světlou
někdy není zbytí, když se jeden musí zcivilizovat
pch, se civilizuj bez zrcadla
no a skutečnost byla ešče hroší
asi tě obarvím, abych měla představu
tady jsem to četla na jiným fóru a tak nějak mi to p řijde, že by to mohlo být to vono.
hehe, to je stejný jako když se mladá učila o schize a přišla s tím, že jí má určitě taky
Fifijová mi straší, že si mám pořídit ortézu, jínáč bude hůř a taky vod tý doby je hůř - nemůžu do dřepu. ale po měsíci, sakra!! Do tý doby dobrý
jenže, kdyby si šla k doktorovi hned, dostala na koleno ortézu, pár dní pajdala, tak jsi teď neměla tyhle potíže.... zkus na to koukat taky z druhý strany
Ale já sem taková divná, u mě by asi ani charisma nepomohlo, když by nebyly centimetry.
ti nevím, jestli si divná nebo ouhylná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
PetraK
Já sem magor!
jo, to by odpovídalo .... doma kombinuju angličtinu, němčinu a svahilštinu.... myslím, že rodinka bude ráda, až odjedu k tetě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
jen aby se ti neomrzela/zel
když bude umět dobrou pizzu a těstoviny, tak to nehrozí :-D
á vím, nejsou jako dussác
ne to opradu nejsou
ale uznej-copak chlap má bejt trpaslik, nosit špičatý boty a růžový hadre?
než obřík, na kterýho ženská téměř nevidí
ne, ne, nee, obříci sou nej
tsss, nemám co
jen počkej, až pojedem na Pecku - nebo nejhůř z Pecky, tak Ti budou gatě malý, jak se budeš bát, až budu Brtnikoj vyprávět, co vo něm řikáš a co s nich chceš dělat
taky bych byla překvapená
řiká ti něco Lola běží o život?? Tak takle nějak jsem měla barvu, seš překvapená?
se civilizuj bez zrcadl
to by pak to druhý slovo bylo bezpředmětný
to je stejný jako když se mladá učila o schize a přišla s tím, že jí má určitě taky
no jo, ale tak oni i řekli, že podle popsanýho by to mohlo bejt , no.
enže, kdyby si šla k doktorovi hned,
ale nebyl důvod právě!! Bolelo to no a le to člověka bolí věcí! Rochodila jsem to, v cajku to bylo a teď najednou to dělá brikule sviňa jedna, nic nebude, bude fachat!!
ti nevím, jestli si divná nebo ouhylná
vobojí, ale tetkn nevim, k čemu to vztahuješ, na co to je reakce ??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:54
- Nahlásit
brut
jo, to by odpovídalo
ne to by, ale to odpovídá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:21
- Nahlásit
PetraK
když bude umět dobrou pizzu a těstoviny, tak to nehrozí :-D
když to říkáš...
to opradu nejsou
šak vím, nééé?
copak chlap má bejt trpaslik, nosit špičatý boty a růžový hadre?
tomu nerozumím... růžová hadre nosí i můj synek ( pravda kombinuje třá růžovou košili s černým svetrem), špičatý boty se už dlouho nenosí a že by každej talián byl trpaslík, to už taky neplatí
ne, ne, nee, obříci sou nej
bych si to dovolila trochu poupravit ... stačí, když ti vyhovuje určitá výška
jen počkej, až pojedem na Pecku - nebo nejhůř z Pecky,
budou gatě malý, jak se budeš bát, až budu Brtnikoj vyprávět, co vo něm řikáš a co s nich chceš dělat
já s ním nechci nic dělat , teda teď už ne
Tak takle nějak jsem měla barvu, seš překvapená
jůůůůůůůůů, ta je pěkná ..... podobnou má wami
by pak to druhý slovo bylo bezpředmětný
šak to zvládneš
ale tak oni i řekli, že podle popsanýho by to mohlo bejt
jenže tvůj popis se určitě od skutečnosti liší
nebyl důvod právě!! Bolelo to no a le to člověka bolí věcí! Rochodila jsem to, v cajku to bylo a teď najednou to dělá brikule
omyl... už v tý době to dělalo brikule, jen sis to nepřipustila...
sviňa jedna, nic nebude, bude fachat!!
nechci být špatným prorokem, ale nebude..
vobojí,
sem si myslela správně
tetkn nevim, k čemu to vztahuješ, na co to je reakce
na tohle:
Ale já sem taková divná, u mě by asi ani charisma nepomohlo, když by nebyly centimetry
ne to by, ale to odpovídá
pchch, nic novýho pod sluncem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:41
- Nahlásit
brut
dyž to říkáš.
, kdyby mi dělal hospodyňku, nebude mi vadit, že je ital
šak vím, nééé?
omu nerozumím...
to neva , prostě taloši nejsou čahouni, divně se voblikaj a vobouvaj a prostě se mi nelíběj..... je mi jasný, že v příštím životě bude z Brtnika za trest taloš , abych si to užila
.. stačí, když ti vyhovuje určitá výška
obecně ano, pro mě ne, pro mě prostě obříci
já s ním nechci nic dělat , teda teď už ne
čím dál tím líp, ešče chvíli pokračuj a myslim, že sama dobrovolně radši pojedeš v kufru
.... podobnou má wami
já vim . ale ona má víc do zrz (nebo teda měla) , tuta je víc červená
šak to zvládneš
vkládáš do mě marný naděje
jenže tvůj popis se určitě od skutečnosti liší
nenene, dala jsem si záležet, nepřistupuju k tomu - i když to tak tady asi vypadá, nějak hystericky, chtěla jsem dát co nejvíc objektivní popis, aby řekli, jo pani přiďte asi to bude chtít vidět a nebo pani, tady neni co řešit. Počítám s tím a budu ščastná, že prostě třeba neobjeví nic a řeknou nic to nejni, nebo je to třebas věkem-artroza či co já vim. Jen mám trochu vzadu zvonění, že to může být i něco, co by se řešit muselo
už v tý době to dělalo brikule, jen sis to nepřipustila...
no dělalo brikule - to je otázka co tím má jeden na mysli, prostě reagovalo to tak, jak to po úraze ani jinak nemohlo, ale nebylo to nic vážnýho, fakt že ne- Fajka mě viděla, jak jsem druhej den mastila. A že já sem na sebe echt bojínek. prostě to šlo, kdyby to bylo vážný, nešlo by to. Ale teď je to fakt o mnohem horší, než to bylo,s viňa jedna.
nechci být špatným prorokem, ale nebude..
děte se s Fifijovou bodnout híml.
sem si myslela správně
no a co, každej sme ňákej
na tohle:
aha, no ale co je špatnýho na tom, chtít nějakej ten centimetr navíc??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
Hezké poledne, tak jsem si vzala půl dne dovči, abych byla nablízku marůdkovi prší, fouká...venku jsme byli jen chvíli. Pak začalo domácí ošetřování...4injékce jsem mu tam nacpala u tý poslední už si lehal na záda, chudáček...
On se fakt dokáže klepat ještě 15minut poté
Nedostal vobrásek, ale za odměnu jsem mu dala sušený střífko....jako nechtěl, ale po chvíli ho slupnul.
Co se týče ojistky mám ČPP platím cca.2 ročně. Ještě jsem nic neuplatňovala, ale dnes jsem tam volala, tak prý až to bude kompletní mám zavolat a řeknou mi co a jak.
Známá má u České Pojišťovny a její raťáfák je okousanej často. Vždy jí uhradili 70%.
Co se týče operací na to jsou samozřejmě opatrní-úrazy jo, ale vrozený vady nee.
Psa pojistěj tuším do osmi let.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:02
- Nahlásit
PetraK
kdyby mi dělal hospodyňku, nebude mi vadit, že je ital
nějak nevím, jestli by tvá spokojenost vydržela dlouho
prostě taloši nejsou čahouni, divně se voblikaj a vobouvaj a prostě se mi nelíběj.....
eště že Brtník nemá taliánský předky
obecně ano, pro mě ne, pro mě prostě obříci
jak jinak
čím dál tím líp, ešče chvíli pokračuj a myslim, že sama dobrovolně radši pojedeš v kufru
nééé, já sem hodná a mám jen ty nejlepší úmysly
ale ona má víc do zrz (nebo teda měla) , tuta je víc červená
jj, má víc do zrzava, ale když má čerstvou, tak taky takhle září
vkládáš do mě marný naděje
si nemyslím
nenene, dala jsem si záležet, nepřistupuju k tomu - i když to tak tady asi vypadá, nějak hystericky
to doufám ...
Jen mám trochu vzadu zvonění, že to může být i něco, co by se řešit muselo
tomu rozumím... raději zkontrolovat než něco zanedbat
to je otázka co tím má jeden na mysli, prostě reagovalo to tak, jak to po úraze ani jinak nemohlo, ale nebylo to nic vážnýho, fakt že ne
jenže to je právě ta ošidná věc
prostě to šlo, kdyby to bylo vážný, nešlo by to. Ale teď je to fakt o mnohem horší, než to bylo,s viňa jedna.
jo, jenže to je právě ten problém.... řešit si to měla hned, teď už budeš řešit jen důsledky. Ono se to takhle blbě vysvětluje...
Když jsem před yx lety žuchla do výkopu a trochu si koleno potlokla, tak jsem s tím pár dní chodila, pak oteklo a muselo do sádry. Jenže to už bylo pozdě... důsledek na sebe nenechal moc dlouho čekat a při dalším pádu jsem si koleno otočila. Opět šlo do sádry, ale nepomohla, takže jsem musela na operaci. No a to je podobný tomu, cos udělala ty...
nene, jen z nás mluví zkušenost, holka
no a co, každej sme ňákej
to je fakt...ty jsi taky praštěná
no ale co je špatnýho na tom, chtít nějakej ten centimetr navíc??
špatnýho na tom není nic, ale nemusíš to tak moc vykřikovat ...to víš, někdo by mohl začít závidět ( z těch, co tu jen čtou)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:03
- Nahlásit
denyk
..4injékce jsem mu tam nacpala u tý poslední už si lehal na záda, chudáček...
ty jo, je fakt statečnej!!!!! Naše hysťórka by to nepřežila.
On se fakt dokáže klepat ještě 15minut poté
nedif se mu pupikovi, nejni pitbůlek, Jo voni jsou hysterky, ale todle je něco jinýho, je statečnej prtka.
a odměnu jsem mu dala sušený střífko.
svůj k svému???
..jako nechtěl, ale po chvíli ho slupnul.
jo tohle taky znám, nechci, umírám.... a za pět minut zmrtvýchfstání
ak prý až to bude kompletní mám zavolat a řeknou mi co a jak.
jojojo, pravda, páč to ešče bude něco stát.
co je ČPP?
platíš jako dva tisíce ročně, jo?
Známá má u České Pojišťovny a její raťáfák je okousanej často. Vždy jí uhradili 70%.
to zní dobře
Co se týče operací na to jsou samozřejmě opatrní-úrazy jo, ale vrozený vady nee.
Psa pojistěj tuším do osmi let.
díky moc. no já si říkám, že by asi neprošlo ale to, že teď pojistím a třá za 14 dní operejšn,co?
Co se týče operací na to jsou samozřejmě opatrní-úrazy jo, ale vrozený vady ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:05
- Nahlásit
denyk
prší, fouká...
to máme tady taky...brrrr
4injékce jsem mu tam nacpala u tý poslední už si lehal na záda, chudáček...
prdelka malinká
za odměnu jsem mu dala sušený střífko....jako nechtěl, ale po chvíli ho slupnul
klasika, musel si chvíli hrát na moooc nešťastnýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:10
- Nahlásit
brut
nějak nevím, jestli by tvá spokojenost vydržela dlouho
hele já sem stále čék ve všem,takže dokud by dobře hospodařil, dělala bych, že je třeba Estonec
eště že Brtník nemá taliánský předky
ne jen nějakýho Frantika tam má
jak jinak
:
mám jen ty nejlepší úmysly
.......... s nůžkama a holičskym hábitem, jo?? průšo!
tak taky takhle září
jo no byla jsem jak semafor na stůj
to doufám ...
ne snažila jsem se
tomu rozumím... raději zkontrolovat než něco zanedbat
no já to nějak neřešila, prostě jako u sebe, čék občas taky zakulhá, ale teď už je to někdy moc - třá se dovim, že jsem to měla sakra řešit už dřív a dostanu vynadáno. uvidíme
jenže to je právě ta ošidná vě
no tak ešče chvíli ošidně počkáme
operaci. No a to je podobný tomu, cos udělala ty...
nic se operovat nebude!! Nic mi neoteklo!! nic mi neni, nic mi neni, nic mi neni, jen trochu!! bolí koleno
nene, jen z nás mluví zkušenost, holk
TADY TEDA NENI SLYŠET NIC
..ty jsi taky praštěná
to víš, ty úrazy....
ale nemusíš to tak moc vykřikovat.
eh, co neni se za co stydět :
..to víš, někdo by mohl začít závidět
tak to už bude ofšem jejich problémek
závist je špatná vlastnost, závist je hřích, skončej u mě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
Jo Ital kdyby dělal TýráMíšu ty wogo
PetraK
no jó je střífko, ale nesmrdí tak jak to sušený...teď nám celej byt smrdí dezinfekcí
ČPP-Česká Podnikatelská Pojišťovna-ano 2200 ročně, mám to ale i kdyby on někoho gryznul, nebo udělal škodu (myslím do půl mega-německej důchodce uš nejezdí v tráboši, že, tak kdyby třá způsobil nehodu) a mám to v rámci evropy-kvůli těm hranicím...třá kdyby zežral německý důchodkyni vypadlou protézu
Mrkni tady, dá se to vypočítat http://www.pojisteni.cz/clanky/a/169/pojisteni-dom acich-zvirat-cpp-mazlik.html protože na ČPP stránkách se nic pořádnýho nedovíš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:23
- Nahlásit
PetraK
čék občas taky zakulhá,
máš problémy? moje ségra má artrózu, dlouho trvalo, než jí na to přišli. Nejdřív mysleli, že borelióza....a nakonec totok. Ale vyběhala si to u známých, jinak jí nikdo nikam neposlal. A má léky, který bude brát už pořád, ale je šťastná, bo už téměř nemohla chodit, jak jí to bolelo....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:24
- Nahlásit
PetraK
já sem stále čék ve všem,takže dokud by dobře hospodařil, dělala bych, že je třeba Estonec
Estonec v růžovým oblečku, se špičatejma botama a mrňavej?
jen nějakýho Frantika tam má
aha, odtud pochází tvůj náhled na velikost
s nůžkama a holičskym hábitem, jo?? průšo!
ti nevím, co tě na tom zaráží? Vždyť jde o nevinou věc
no byla jsem jak semafor na stůj
nechceš znovu vyzkoušet?
ne snažila jsem se
teď už je to někdy moc - třá se dovim, že jsem to měla sakra řešit už dřív a dostanu vynadáno.
sem taky řešila Brutovo kulhání... no a zjistili jsme, že to má od pirani, jak ho neustále chytá za nohy
tak ešče chvíli ošidně počkáme
jak myslíš ....
nic se operovat nebude!! Nic mi neoteklo!!
mě podruhý taky ne....a stejně sem měla servanej vaz a urvanej meniskus...
nic mi neni, jen trochu!! bolí koleno
TADY TEDA NENI SLYŠET NIC
ale je
to víš, ty úrazy....
to nebude jen úrazama
co neni se za co stydět
to říkáš ty
tak to už bude ofšem jejich problémek
jenže se pak projeví jinde...
závist je špatná vlastnost, závist je hřích, skončej u mě
to jim je asi momentálně jedno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 17:20
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
nedočítám, nestíhám, nestačím, prolítám.
Baty srůstá a pije mi kref
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 18:55
- Nahlásit
Bry vecir.
PetraK
Jen si zahravej, starenko, koleno mas jen jedno, teda dve, vona ta orteza je hroooooooznej problem si ji zaridit, vid!
Ja mam od vcera novej krcni limec, protoze uz to tak dal neslo, a paradicka, pohodicka, v kombinaci s ortoprdickym polstarem se konecne vyspim a pres den muzu fungat. A zabral az "blbej" limec, takova orteza na krk.
brut
sem taky řešila Brutovo kulhání... no a zjistili jsme, že to má od pirani, jak ho neustále chytá za nohy
Mrchy pastevecky! To delal Kremyl Sadlu, bykohryz, pekne za hlezno zakus. Taky pak pajdala, toz ted uz to ma zakazany a bere si dudlika micudovyho.
kachna_
Co ji bylo?
denyk
Tak at je pacientovi dobre a hezky se hoji. A nemas z nej kapsář.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:11
- Nahlásit
Aprílové odpoledne, pršelo, svítilo sóloncé, foukalo.
Honili jsme volafku teď pro změnu bílou, si z nás dělala prču, vždy poodlítla a počkala na nás pak si inteligentně sedla na vysokou břízu a snad na tu nejtenčí větéfku a houpala sem...hm když tak nad tím přemejšlím tak možná schválně
Jsem vám ani nepsala, jak jsem včera byli postrach čekárny u veta ...první přišel kocour, ten byl o.k. stím jsme tam byli asi půl hoďky, pak řišel Shi-tzu (teda nesl se :grin tak jsme na něj bublali, nakonec jsem ho uklidnila dle rad zdejších "kynoložek" jak praví psíček
Pak jsme šli dovnitř, když jsme vylezli čekalo nás tam překvápko-boxérek, kerej měl palici 3x tak větší než vižle. No poprask jak blázen, určo to bylo i z toho stres předtím...
Chtěl prostě ukázat, že jemu teda nic není, je úpá zdravéj péf
Fifi
A nemas z nej kapsář.
ty ale nesměj se, jó
a nebo kapsáře- to by si pak na toho veta a žrasó mohl vydělávat sám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:20
- Nahlásit
denyk
Honili jsme volafku teď pro změnu bílou, si z nás dělala prču, vždy poodlítla a počkala na nás
Tak u nas si honila Amyna pipku, pri tom svym epesnim harani. A mela tu novyho zenicha za plotem, chundelatej spicoakitoid, knikala na nej a nastrkovala mu melounka.
ty ale nesměj se, jó
a nebo kapsáře- to by si pak na toho veta a žrasó mohl vydělávat sám
No vidiiis! Dobrej napad, staci dotahnout a mas to zadarmo! A nesmeju se, vim, jakej to je opruz. Kolikrat denne vyplachujes? a 4 strikacky, pane jo, taky mu to vsecko vyteklo? Fotku, chceme fotku pacienta!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:11
- Nahlásit
Fifi
Co ji bylo?
čert ví, buď blechoalergie, nebo alergie neznámého původu, nebo co napadlo brůtofku, tak hormonální reakce. Má velkolysinu na zádech.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:17 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fifi
spicoakitoid
to je tedyk název
mu melounka.
vypláchla jsem mu to 2x odpoledne když jsme přišli z venku a teď před spaním.. hodně mačkám, snad to leze fšecko ven
kdyby to neměl viditelně, tak ani nevím, že mu něco je...zlobí
Fotku mám jen v mobilu a dost blbou, na foťák tu nemám nabíječku a zrcadlofku raději nepoužívám....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:16
- Nahlásit
Už je to tady japonci vyhlásili 7 stupeň radiace, tento stupeň prý měl Černobyl...to jsme nečekali, že
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:18
- Nahlásit
Vás nestíhám ani dočítat...já vlastně poslední dohou vůbec zas nestíhám ach joo
sem jen jukla na to Deníkovo pojištění... já teda nemám pojistku ouvej chorůbkovou a......já mám tu žračí pojistku pro vlkodlaky...
jináč dnešní venčení v dešti a ve vánici bylo fakt gutový přišly jsme mokrý jak čuňata a jen jsme se dobelhaly dom tak začalo svítit žbluňce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:21
- Nahlásit
denyk
Už je to tady japonci vyhlásili 7 stupeň radiace, tento stupeň prý měl Černobyl...to jsme nečekali, že
To už sem četla ráno taky .... já se obávám že nám i tak pořád lžou a to již od prvopočátku a možná ten stupeň je o x řádů horší ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:22
- Nahlásit
Hufff, sem hotová...
kachna_
alespoň že tak
Ja mam od vcera novej krcni limec, protoze uz to tak dal neslo, a paradicka, pohodicka, v kombinaci s ortoprdickym polstarem se konecne vyspim a pres den muzu fungat.
hmm, taky žádnej zázrak, ale pokud víš, že ti to takhle pomůže, tak super. Mě by tahle kombinace akorát způsobila bloknutí krku
Mrchy pastevecky! To delal Kremyl Sadlu, bykohryz, pekne za hlezno zakus.
přesně tak... Bruta otočí na pětníku, blka. Takže teď jí musíme hlídat a preventivně zaměstnávat jinak
Tak u nas si honila Amyna pipku, pri tom svym epesnim harani.
ještě že tohel Al nedělá... pro změnu nastavuje zadek Sviníí
denyk
Honili jsme volafku teď pro změnu bílou, si z nás dělala prču, vždy poodlítla a počkala na nás
jsou dost voprsklý, teda alespoň u nás.. nějak je psi vůbec neberou. Naštěstí oba naši velmi záhy přišli na to, že je to jen blbej pták a nechávaj je na pokoji
vypláchla jsem mu to 2x odpoledne když jsme přišli z venku a teď před spaním.. hodně mačkám, snad to leze fšecko ven
držím palce
Tak se dámy a pane loučím, zítra se tu obevím asi až večer, páč celý den budu juchat v Práglu ... tu nezlobte, moc nepište a hlavně pořádně zdravte, ať o nás neříkají, že jsme nevychovaný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:24
- Nahlásit
Fajka
já vlastně poslední dohou vůbec zas nestíhám ach joo
sem myslela, že když už budeš mít hotový daně, tak budeš mít volněji a ono je to snad ještě horší
dnešní venčení v dešti a ve vánici bylo fakt gutový přišly jsme mokrý jak čuňata
můžu se přidat.... než jsem oba na střídačku vyvenčila, tak jsem byla nejen jak čuně, ale zmrzlá na kost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
sem myslela, že když už budeš mít hotový daně, tak budeš mít volněji a ono je to snad ještě horší
no vono už je ZAS čtvrdletí a musim dělat dépeeeháááčko prostě březen duben jsou nejhorší měsíce pro mě noooo
a krom toho ještě zařizuju nějaký průšvihy s pozemkem takže lítám po ouřadech, pozemkovejch fondech a katastrofickejch (rozumněj katastrálních) úřadech a mám dost jako
než jsem oba na střídačku vyvenčila, tak jsem byla nejen jak čuně, ale zmrzlá na kost
já šla normálka v zimní bundě s kapuckou a šlo to a taky číf doma topí tak sem se ohřála
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:31
- Nahlásit
Fajka
no vono už je ZAS čtvrdletí a musim dělat dépeeeháááčko
už zase?
průšvihy s pozemkem takže lítám po ouřadech, pozemkovejch fondech a katastrofickejch (rozumněj katastrálních) úřadech
a jéééjej, to já nerada... nejen že všechno dlouho trvá, ale ještě se tam většinou člověk naštve
já šla normálka v zimní bundě s kapuckou a šlo to
tu sem měla taky, ale jak sem promokla, tak jsem měla mokrý gatě
číf doma topí tak sem se ohřála
bych doma potřebovala tak třicet stupňů, páč je mi furt zima...sem zabalená v dece a stejně se klepu
|