| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:35
- Nahlásit
brut
už zase?
no že j! mě taky připadá že to čtvrdletí je nějaký krátký!!! tak maximálně měsíce dva
a jéééjej, to já nerada... nejen že všechno dlouho trvá, ale ještě se tam většinou člověk naštve
přesně a hlaavěn vůbec netůchám vo co go, musim se na všechno ptát jak (proč jak?) debžoň
sem měla taky, ale jak sem promokla, tak jsem měla mokrý gatě
no joo klasika kor když prší a fouká..to příjdu domu a rovnou se du komplet převlíknout
bych doma potřebovala tak třicet stupňů, páč je mi furt zima...sem zabalená v dece a stejně se klepu
no joooo to sou ty co se v březnu jedou grilovat a pak je jim ziminkáááááááááááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:40
- Nahlásit
Fajka
no že j! mě taky připadá že to čtvrdletí je nějaký krátký!!!
sem měla stejnou myšlenku
přesně a hlaavěn vůbec netůchám vo co go, musim se na všechno ptát
tak to už ani nemusím ... přece jen jsem si už prošla kde čím, ale stejnak to nic nemění na způsobu jednání a podání některých úředníků
klasika kor když prší a fouká..to příjdu domu a rovnou se du komplet převlíknout
nejhorší je, že musím na dvakrát.... už aby Al dohárala
no joooo to sou ty co se v březnu jedou grilovat a pak je jim ziminkáááááááááááááá
sem netušila, že budu mít porušenou termoregulaci ... časový posuny, lety, vše zvládám, ale zimu prostě ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:47
- Nahlásit
brut
tak to už ani nemusím... přece jen jsem si už prošla kde čím, ale stejnak to nic nemění na způsobu jednání a podání některých úředníků
no sem zvědavá co mě všecko čeká zatím mám hotovou žádost ještě potřebuju výpis z katastru a podat to a pak musím čekat co dál ...
nejhorší je, že musím na dvakrát.... už aby Al dohárala
no joo ochodit dvakrát to je na prd kor dyž je hnusně ..
sem netušila, že budu mít porušenou termoregulaci... časový posuny, lety, vše zvládám, ale zimu prostě ne
no tak místo zmrzlinky s Ešusovou si musíte dát štumprdlíčka na zahřátí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:55
- Nahlásit
Fajka
no sem zvědavá co mě všecko čeká
tohle je vždycky o neznámu... kdyby někde byl alespoň seznam toho, co máš mít s sebou nebo co musíš pořešit, tak by to člověku pomohlo, ale to by bylo moc práce
zatím mám hotovou žádost ještě potřebuju výpis z katastru a podat to a pak musím čekat co dál ...
čekání je blbý... nekonečný
joo ochodit dvakrát to je na prd kor dyž je hnusně
přesně tak...ale Al už ani nenastavuje prdelku, jenže Brut je furt šílenej
místo zmrzlinky s Ešusovou si musíte dát štumprdlíčka na zahřátí
nen, zmrzlinka musí být.. už jsme naučený a já jí jinak moc nejím ... po štamprdlátku bych na třídních schůzkách usnula a to nemůžu mladýmu udělat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:02
- Nahlásit
brut
tohle je vždycky o neznámu... kdyby někde byl alespoň seznam toho, co máš mít s sebou nebo co musíš pořešit, tak by to člověku pomohlo, ale to by bylo moc práce
jj připadám si jak pakn na všechno se ptám nejmín třikrát
přesně tak...ale Al už ani nenastavuje prdelku, jenže Brut je furt šílenej
no třá ještě cejtí že by to šlo
nen, zmrzlinka musí být.. už jsme naučený a já jí jinak moc nejím ... po štamprdlátku bych na třídních schůzkách usnula a to nemůžu mladýmu ud
tak já si ted nejsem jistá jak se učí ale třeba by mu to přišlo vhod kdyby sis tam místo bedlivýho poslechu zdřímla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:08
- Nahlásit
brut
ještě že tohel Al nedělá... pro změnu nastavuje zadek Sviníí
Tak to bude dalsi faze, lesbi show smeckove.
sem netušila, že budu mít porušenou termoregulaci
No tak kdo by to byl tusil, vid? Ja nevim vsici znami, co jedou v zime nekam za sluncem, tak maj po priletu teplotni soky, anginy, chripecky, zatapej v baraku na hnusnych 24 st a ostatni zivocichove zvykli na zimni pocasi chcipaj vedrem.. Zkus klasicky termofory, nebo jak se tomu nadava, pekne do PETlahvi si natocit primerene varici vodu a prikladat k noham a po tele. Upozornuji - primerene vrouci, jinak se ti zkrouti a vytece do postele.
Pekny a klidny rodicovsky schuzky preju, snad nema mladej nervy. Ja je dycky mela, protoze se vyvalilo jak sem debilni v matematice a ty zatajeny petky a taaak
Fajka
dnešní venčení v dešti a ve vánici bylo fakt gutový přišly jsme mokrý jak čuňata
Tady taky blazinec, azuro - chcanec - azuro - chcanec, do toho celou dobu uragan. Navic sem mela ve vlasech prifouklou pcelu, ale jsem uz zkusena, neplacam se po hlave, nybrz vyklepavam z vlasu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:12
- Nahlásit
Fajka
připadám si jak pakn na všechno se ptám nejmín třikrát
tss, když to neuměj vysvětlit, tak se holt musíš ptát... však se jim nic nestane, když odpovědí víckrát
no třá ještě cejtí že by to šlo
asi jo, on je v tomhle stejnej jak Ešus...se mu taky líběj všechny na konci hárání. I když Al ještě na úplném konci není...bohužel
tak já si ted nejsem jistá jak se učí ale třeba by mu to přišlo vhod kdyby sis tam místo bedlivýho poslechu zdřímla
asi by mu to vhod přišlo, páč propadá z češtiny , ale na druhou stranu ví, že když mi všechno řekne předem, e pak nedělám tak velkej rozruch ... by mi asi nepomohlo ani štampdlátko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:13
- Nahlásit
Fifi
Ja je dycky mela, protoze se vyvalilo jak sem debilni v matematice
tak toho sem se nabála nikdy o mě se to všeobecně vědělo už vot první tříídy takže mámu spíš překvapilo dyž mě někdo chválil
Tady taky blazinec, azuro - chcanec - azuro - chcanec, do toho celou dobu uragan. Navic sem mela ve vlasech prifouklou pcelu, ale jsem uz zkusena, neplacam se po hlave, nybrz vyklepavam z vlasu
přesně u nás, apríl jak vyšitej..bože oni už zas lítaj včelky to zas bude strachu aby nějaká neďobla a neměla sem z toho měsíc problém
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:16
- Nahlásit
brut
když to neuměj vysvětlit, tak se holt musíš ptát... však se jim nic nestane, když odpovědí víckrát
to si musím pamatovat dyžtak to paní řeknu že né že já sem tupá ale že ONA neumí vysvětlit
asi jo, on je v tomhle stejnej jak Ešus...se mu taky líběj všechny na konci hárání. I když Al ještě na úplném konci není...bohužel
tak Fajkýček by mu to vysvětlila tu totiž na konci hárání dycky děsně bolí hlavička a dává to dost hlasitě najevo
by mu to vhod přišlo, páč propadá z češtiny
a jéééé je...
by mi asi nepomohlo ani štampdlátko
tak celá flaša nooooo
a já už du ....už mě padaj víka ráno muším do rachoty..broooooooou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:17
- Nahlásit
Fifi
Tak to bude dalsi faze, lesbi show smeckove.
nééé, kočka už je teď chudák, ještě aby jí terorizovala piraňa
No tak kdo by to byl tusil, vid?
tak nějak sem počítala s tím, že bude líp, noooo
vsici znami, co jedou v zime nekam za sluncem, tak maj po priletu teplotni soky, anginy, chripecky, zatapej v baraku na hnusnych 24 st a ostatni zivocichove zvykli na zimni pocasi chcipaj vedrem..
to nedělám... rýmu nemám, kašel taky ne, ale je mi zima. Netopíme na víc, než jak jsme zvyklí tj na 19 stupňů
Zkus klasicky termofory, nebo jak se tomu nadava, pekne do PETlahvi si natocit primerene varici vodu a prikladat k noham a po tele. Upozornuji - primerene vrouci, jinak se ti zkrouti a vytece do postele.
díííky za dobrej nápad... vyzkouším za chvíli, až vyvenčím piraňu
Pekny a klidny rodicovsky schuzky preju
děkuji, budu si dávat pozor na to, co říkám, abych zase nevyvedla nějakou pitomost ( což dělám celkem pravidelně)
snad nema mladej nervy. Ja je dycky mela, protoze se vyvalilo jak sem debilni v matematice a ty zatajeny petky a taaak
nene, ten je taktik... vše hlásí raději předem, páč jednou se mnou šel na třídní schůzku jako doprovod a neřekl mi, že má blbý známky. No a chytil jí hned z první ... od tý doby poučen raději vše vysype včas
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:21
- Nahlásit
Fajka
bože oni už zas lítaj včelky
jj, jedna už zobla Sviníí
to zas bude strachu aby nějaká neďobla a neměla sem z toho měsíc problém
nosím s sebou většinou prednison, čistě pro jistotu a svůj dobrý pocit
to si musím pamatovat dyžtak to paní řeknu že né že já sem tupá ale že ONA neumí vysvětlit
přesně tak... já to používám dost často, hlavně na úřadech, když se dámy neuměj vyžvejknout
tak Fajkýček by mu to vysvětlila tu totiž na konci hárání dycky děsně bolí hlavička a dává to dost hlasitě najevo
půjčíš mi jí?
a jéééé je...
to nic... on má každej rok jinej předmět na kouli a nakonec to uhraje na trojku ... už sem si zvykla
tak celá flaša nooooo
to jedině
já už du ....už mě padaj víka ráno muším do rachoty..broooooooou
já jdu venčit, dobrou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:17
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááájn,
heslo pro dnešní den:
Ještě větší blbec než jsme doufali !
Okamžitě vypněte někdo ten sníh a vánici ale okamžitě !!! Děkuji
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:02
- Nahlásit
TAkže Ešusová má půser, místo toho aby to sněžení vypla tak naopak přidala a je tu vánice jak v Rusku a já musím jet pryč ještě že mám pořád zimáky.... Ešusová to si jako vypiješ todle!!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:20
- Nahlásit
Fajka
Rumštajn na věčné časy..... dyk Ešuska vládne plamenem pekelným.... asi brečíš na špatném hrobě....třeba u nás je krááásně......
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:21
- Nahlásit
Ty wogo, u nás jen chčijé
A Ešusovou asi moc dnes nezlob, jde se zrzafcem k vetovi, kvůli těm nožkám, ne
Nás to čeká odpoledne, to zas bude klepatůra....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:41
- Nahlásit
RÁÁ-RARÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁJN!!
Se školim!
Fajka
TAkže Ešusová má půser, místo toho aby to sněžení vypla
a asi se krom spisování pudu ešče školit jak víc a víc sněžit, abych načtvala za trest Fajfku
vlk
...třeba u nás je krááásně..
ščastný to národ! tady je taky hnusně, sice nesněží, ale je zima a fučí jako sviň.
denyk
jde se zrzafcem k vetovi,
dneska neee, až za týden. Dneska budu držet palce já vám.
tak zatim pa děti a nezlobte dědečka, já zas letim.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:49
- Nahlásit
vlk
....třeba u nás je krááásně......
ve vlčím doupěti musí být teplíčko
PetraK
až za týden
ahá
budu držet palce já vám
uvidíme, jestli mu tu hadičku vytáhnou....čučí pořád k vedlejší bytofce, esli ted kámoška půjde s náma ven, ale bohužel, bo ty jejich hry, to by měl hned vytažený
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:58
- Nahlásit
vlk
Rumštajn na věčné časy..... dyk Ešuska vládne plamenem pekelným.... asi brečíš na špatném hrobě....třeba u nás je krááásně......
dočkej času..už vám to tam jde
denyk
A Ešusovou asi moc dnes nezlob, jde se zrzafcem k vetovi, kvůli těm nožkám, ne
šiš to sem nevědéééél něco se stalo??? nedočítám nestíhááám
PetraK
tak zatim pa děti a nezlobte dědečka, já zas letim.
asi se krom spisování pudu ešče školit jak víc a víc sněžit, abych načtvala za trest Fajfku
joooo na co by ste zlobili dědečka dyž máte na zlobení Fajfkuuu že jooo
denyk
jestli mu tu hadičku vytáhnou....čučí pořád k vedlejší bytofce, esli ted kámoška půjde s náma ven, ale bohužel, bo ty jejich hry, to by měl hned vytažený
šiš vona z něj čouhá hadice??????????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:06
- Nahlásit
PetraK
tady je taky hnusně, sice nesněží, ale je zima a fučí jako sviň.
..hu nás tak bylo fčéra...fučelo, že nám to vyvalilo vrata...
denyk
ve vlčím doupěti musí být teplíčko
... to jo, čtyři šiby krááásně hřejou....
Fajka
dočkej času..už vám to tam jde
... ještě že tě lásko mám... zrovna se zatáhlo......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:11
- Nahlásit
vlk
... ještě že tě lásko mám... zrovna se zatáhlo
taky tě miluju brouku
to je jasný táhne to vod nás k vám takže to tam zákonitě dojde...u nás už máme tak 3-4 centimetry
to jo, čtyři šiby krááásně hřejou....
šibi hřejou akity vařej a já soptíkuju...sem dneska musela použít traverzu abych jí připoměla že já vydávám rozkazy a že tím že si postaví hlavu mě tak akorát nakrne
když sem odjížděla do práce z jejich očí čišelo ..to je dost že vypadneš...a vrat se až se uklidníš
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Fajka
u nás už máme tak 3-4 centimetry
... no my jsme níž, vidím to jen na pořádnej chcanec.....
..to je dost že vypadneš...a vrat se až se uklidníš
... tak to šiby takový nejsou, i když je někdy před odchodem zpucuju, jakmile se začnu obouvat vypukne srdceryvná scéna .... paniškooo nechoooď....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:23
- Nahlásit
vlk
no my jsme níž, vidím to jen na pořádnej chcanec.....
takže zas jen u nás jo??
tak to šiby takový nejsou, i když je někdy před odchodem zpucuju, jakmile se začnu obouvat vypukne srdceryvná scéna .... paniškooo nechoooď....
no to Fája taky většinou..pokavad se teda nějak v zájemně nenakrknem (a to se ted dost dlouho nestalo, v poslední době je zlatá)....taky zkouší jestli třá nejde do práce se mnou....ale dneska teda néééé ale ona se z toho vyspinká a až přijdu domů tak už zas bude vítačka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Fajka
no myslím, že Ešusek prý občas kulhá
šiš vona z něj čouhá hadice
jo jo chudintá narvala mu to do díry po kousanci a cca 10cm udělala další díru a protáhla mu tam gumovou hadičku a má to přišitý z obou stran aby mu vytékal ten sajrajt .
Těma dírama mu tam stříkám tu Betadine.
Celý to má oholený,vypadá to docela nechutně. Se vůbec divím, že mám na to, abych mu to tam dezinfikovala brrr.
vlk
to jo, čtyři šiby krááásně hřejou....
ty wago, jak vy to zvládáte s tolika péfama? mně teda stačí ten jeden aš aš, ikdyž občas přemejšlím, když je doma sám když jsme v práci,esli by nechtěl teho kámoše..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Fajka
takže zas jen u nás jo??
joooo, zasejc leze čuníčko..... možná se to přežene a padne to až v Beskydech
ale ona se z toho vyspinká a až přijdu domů tak už zas bude vítačka
u nás to znamená šibí smršť ... po několika minutách intenzivního vítaní vylézám z pod klubka těl oškubaná, ulízaná a uštěkaná do bezvědomí.... ale je fajn bejt doma....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:30
- Nahlásit
denyk
ty wago, jak vy to zvládáte s tolika péfama?
ale jo dá se to... vony ty šiby si žijou celkem samostatným životem a když jim do toho moc nekecám tak pohoda.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
vlk
možná se to přežene a padne to až v Beskydech
hmm nebo se to vypadá u nás
oškubaná, ulízaná a uštěkaná do bezvědomí.... ale je fajn bejt doma
no to sem taky a máj jen jednoho pesa mít štyry v její velikosti tak sem už jak placka
denyk
no myslím, že Ešusek prý občas kulhá
no jooo to už jak byli u nás noooo....snad to nebude nic vážnýho !
jo jo chudintá narvala mu to do díry po kousanci a cca 10cm udělala další díru a protáhla mu tam gumovou hadičku a má to přišitý z obou stran
šiš čudla malééj, taková blbůstka a kotový komplikace ach jo
Se vůbec divím, že mám na to, abych mu to tam dezinfikovala brrr.
takhle mě to neva,..to taky ošetřim lecos ale kdyych to měla udělat sobě tak vomdlím z první a hnet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:02
- Nahlásit
zajímavý.... mám tupej nůž v práci.. nechtěl proříznout krabici....ale na nehet a prst je vostrej furt dost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:19
- Nahlásit
Fajka
mít štyry v její velikosti tak sem už jak placka
proto když jsem váhala mezi šibou a akitou tak vyhrála šiba, malej pes s rozumnou spotřebou....štyry malý vydaj za jednoho velkýho....
mám tupej nůž v práci.. nechtěl proříznout krabici....ale na nehet a prst je vostrej furt dost
.. takový mám doma, mrkef se s nima nakrájet nedá, ale prst naporcujou spolehlivě....au au....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:59
- Nahlásit
Tak na chvilku ven a pak na vlak.... snad ho nebudou pro tentokrát moc trápit
Fajka
.ale na nehet a prst je vostrej furt dost
a žiješ ?
mně nejvíc vadí říznutí o papír brrrr
|
archie
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:00
- Nahlásit
snad nema mladej nervy. Ja je dycky mela, protoze se vyvalilo jak sem debilni v matematice a ty zatajeny petky a taaak...
Jsem si vzpomněla, jak když dcera nastoupila na střední, tak před prvním rodičákem mě vyděšeně informovala, že propadá z matiky, ža sice dělala co mohla, ale matika prostě není v jejích genech vůbec zakodována. Tak jsem se obrnila a po rodičáku jsem se vydala jako ostatní rodiče do kabinetu matematičky. Když jsem nahlásila třídu a jméno, a že vím, že dcera propadá a zeptala se, co s tím, paní profesorka byla zmatená. Dvakrát se mě zeptala na dceřino jméno, třikrát na třídu a pak z ní vypadlo, že tam má dvě jedničky a písemku napsala na jedna mínus a je nejlepší z celé třídy. Tak chvilku si myslela ona, že jsem se zbláznila já, pak jsem si myslela, že se zbláznila ona, a pak jsem přišla na to, že šibe mé dceři . Nejhorší je, že dcera byla vážně přesvědčená, že fakt propadá
Jinak RRRamštaaajn ve spolek
|