Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 15:01
- Nahlásit

letím letím, háskej víkend fšem, jedu trpět

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 15:02
- Nahlásit

PetraK
hezkej víkendík a hlavně slunečnej

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 18:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
nehárala nebo nemá hárat? Denynka měla jeden rok po hárání něco podobnýho a vet tehdy říkal, že je to vysokým obsahem hormonu v těle....
Měla silnou falešku, minulej tejden, i s nalitejma cecíkama a tak.

Krásnej víkend všem

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 18:41
- Nahlásit

kachna_
Měla silnou falešku, minulej tejden, i s nalitejma cecíkama a tak
to by mohlo být podobný tomu, co měla tenkrát Denča...

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 18:45
- Nahlásit

Ták jsme to dnes nějak přetáhli....prochajda 2 a půl hoďky teda prochajda- ostřejší tempo jsme dali, bo jsem byla s kámoškou a ta měla hůlky, šlaala rychle, tak jsem nechtěla dělat zagorku....
Po delší době jsem hajzlíkovi místo granclí strouhla mrkev, přihodila žloutek, skořápku rybí olej, hovězí svaloviny a kuřecí odřezky na polívku a světe div se! žral sice nechal trochen mrkve, ale dal si. Tak uvidíme zítra

PetraK
a kolů.
mipřišlo, že tak nějak jíš zdravě, kola mě překvapila

páč mi prostě neslušej
to si enem myslíš, ale jestli se v nich necejtíš, tak to chápu, bo já taky nemám ráda třeba kostýmky

fakt se klepal
tak to můj nerf dělá pravidelně

kachna_
Mám ráda školní zahradnictví na Mělníku
to jsou ceny, to se nám v pohraničí může jen zdát

PetraK
to céra po vypelichaný pudlici.

si moc nevybírá, kluk jeden....bys ho měla naučit vybírat si hezká děvčata

kachna_
kortikoidy ach jo

brut
doktor sympaťák...a myslíš, že to pomáhá?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:02
- Nahlásit

Rumstajn zdravim vespolek.
denyk
prochajda 2 a půl hoďky teda prochajda- ostřejší tempo jsme dali,
Hele, zeno blazniva!!!! Pockej, jak te bude bolet bruch, nesil, este nejsi srostla!

kachna_
Volezly zada - bud fakt alergie na blesku, muze bejt. Nebo nevim - ockovana, odcervena, nejakej spot? nebylo nedavno? Analky ma zkontrolovany? - Kremyl se moh udrbat v zime z nicehoz nic a byly tam, prvne, v jejim zivote, zcela napchany hnusama. Ale opet to mela pri harani, ona vsecky hnusy (chronicky ucha ci drbanky ruzny) ma pri/pred/po harani. A k ty kortikoidni masticce - ta zabira snad uplne ze vseho nejvic, zklidni to, nebude se drbat. Jak tyhle sragory nemusim, tak furt lepsi, nez celkovy antb.

brut
navíc už ode dneška jsou vyměnění. Brut zůstane v chodbě a Al půjde do obýváku
Huuuf, este, ze tu neni psi samec, pamatuju si na ty sceny s Bernaskem, kdyz slecna Sadlo harala. Ale nastesti on vysiloval fakt jen asi tri dny a dve noci v tom nej obdobi, stacilo zamknout je v odlisnym pokoji a ani moc nepiskal. Nezral, funel, snazil se houpat po nas, zcela temno, ale behem tri dnu byl klid. Tak pevny nervy.

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:12
- Nahlásit

Fifi
este nejsi srostla!
ale jsem i odpočívala...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:14
- Nahlásit

denyk
ale jsem i odpočívala...
Jiste, 2,5 hod prochajda v ostrejsim tempu ale NENI odpocinek, trubicko - este rekni, ze te pupek neboli. A sem se te onehdy ptala, na kdy potrebujes hlidani cokla kvuliva laznim, ja to teda nedocitala, tak to sem pisni, ju?

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:30
- Nahlásit

Fifi
ále s kemoškou jsme byly jen hoďku, pak jsme potkali kámoše pejsky, tak aničky stály-kecaly-teda pokoušely se, bo paní je manželka mé kamarádky ( a je němka) tak jsme moc nepokecaly

na kdy potrebujes hlidani cokla kvuliva laznim,
já to ani nezařizuju, fakt ne...nefím, lidem které neznám bych ho nedala, tím se nechci nikoho dotknout, vážím si každé pomoci.....

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 19:45
- Nahlásit

denyk
doktor sympaťák...a myslíš, že to pomáhá?
doktor je skvělej... byla s ním vždycky děsná sranda ...a pomáhá? Řekla bych, že jo, protože buňky a tukový zvlášť na zimu reagují tím ppsaným způsobem

Fifi
Huuuf, este, ze tu neni psi samec, pamatuju si na ty sceny s Bernaskem, kdyz slecna Sadlo harala.
já pořád váhám s kastrací, ale tohle období mě k ní neodolatelně tlačí...

Nezral, funel, snazil se houpat po nas, zcela temno, ale behem tri dnu byl klid. Tak pevny nervy.
děkuji, já vydržím, ale nevím jak ti ostatní...

denyk
já to ani nezařizuju, fakt ne...nefím, lidem které neznám bych ho nedala, tím se nechci nikoho dotknout, vážím si každé pomoci.....
hele, a seznámení je času dost... jen se neodvažuj do lázní nejet, páč bych pak řekla, žes magor

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

Bréé ramštajn,
tak už mě to začíná bejt difný..naše cesty nach dojčland jsou spojený s katastrofama ..
když jsme jeli vloni vlétě tak druhej den se Chrastavou prohnala obří povoden a tudy kudy jsme projíždeli bylo za pár hodin 10 metrů vody... ted před vánocem když jsme jeli tak byla fujavice a sněžilo..druhej den kalamita a napadlo moc moc sněhu a dálnice byli nesjízdný... a ted kousek od místa kde jsme včera jeli včera zase písečná bouře
je fakt že písek lítal hodně už včéra ale jsme si furt nějak mysleli že to trousej kamijoni před náma a nemaj to přikrytý plachtou, by mě fakt nenapadlo že může bejt v Evropě písečná bouře v který může umřít desítka lidí
huž rači do němec nejedu

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:43
- Nahlásit

brut
páč bych pak řekla, žes magor
jak to víš?

Fajka
a víš, že když jsem to četla, řekla jsem si, že je dobře, že už jste doma, ikdyž jsem nevěděla, kam jste vlastně přesně jeli....

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:48
- Nahlásit

denyk
já to ani nezařizuju, fakt ne...nefím, lidem které neznám bych ho nedala, tím se nechci nikoho dotknout, vážím si každé pomoci
Ja ti rozumim zcela, taky bych neflakla cokla jen tak nekam. ALE, vymlouvat se kvuli psickovi na absenci v laznich, je skutecne kravinka, vzdycky to jde nejak zaridit!
Jinak souhlas s brut : en se neodvažuj do lázní nejet, páč bych pak řekla, žes magor

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

Četla jsem, že na srůsty-jestli se tam nějaké vytvořily, už je pozdě, bo se vytvářejí pár dnů po operaci. Nevím, nejsem doktor. Nicméně mám doktorku v rodině nyní je v zahraničí, tak se jí zeptám....
vzdycky to jde nejak zaridit!
jo ale j tak nerada někoho otravuju

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 21:18
- Nahlásit

Fajka
tak už mě to začíná bejt difný..naše cesty nach dojčland jsou spojený s katastrofama ..
naštěstí ne vašima

huž rači do němec nejedu
jak dlouho?

denyk
jak to víš?
čtu to co píšeš

jo ale j tak nerada někoho otravuju
ty si fakt blbka... ajk otravuješ? Když jde o zdraví, tak neotravuješ!!!

že na srůsty-jestli se tam nějaké vytvořily, už je pozdě, bo se vytvářejí pár dnů po operaci.
jenže ty lázně jednak zjemní problémy a druhák jich dost zrušej...

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 06:03
- Nahlásit

Dobré ranko,
tak nějak nemůřu spát (asi stárnu, nebo co ).
Šla jsem spát kolem jedný a už čumím do tmy....to byla noc, houkali hasiči, pak ten šílenej vichr, kterej se teda bohudík ž uklidnil.
Dívala jsem se na německé stránky o Barfování. Chrěla bych být německej péf tolik e-shpú s prodejem masa, rad, to jsem úplně čučela třeba tady
http://www.barfexpress.de/shop/index.php?cat=c55_B arfcomplete-fuer-Hunde.html

asi zkosím pár kilo objednat, třeba bude mít občas světlý den a dá si, hyjéna jedna

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 00:54
- Nahlásit

Brou nóc....
no tak péf se odpolede trochen popral s druhým psem o klacek
Takže kousanec na ádech, vypadalo to, že je to o.k. Na doporučení jsem vzala stříkačku ředěným roztokem Betadine a stříkla do rány. Díra tam je uvnitř docela velká. Doufám, že nebudem muset k vetovi pro antibiotika

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 01:07
- Nahlásit

Paní Fajfkovatá, my do Dresden na 90% jedém (vlakem teda, abychom mohli ochutnávat víno)

Číííííf
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 12:48
- Nahlásit

kachna_
Začíná to GA-GA-GA a za chvilku je z toho toto:

URL

Číííííf
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 12:59
- Nahlásit

brut
No a ty hledej tady:
(určo něco najdeš - a né jen fotbal)

AKON
URL

SHAKIRA
URL

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 13:18
- Nahlásit

Číííííf
Začíná to GA-GA-GA a za chvilku je z toho toto:

no hlavně ať z toho není Lady GA-GA-GA

Číííííf
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 14:07
- Nahlásit

denyk
Tak tadyk ji máš (i když poněkud v jiném podání):

URL

(I Like Paparazzi - I'm Paparazzi)

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 14:12
- Nahlásit

Nemám rád diskošku

Číííííf
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 14:38
- Nahlásit

denyk
Tak Sorry, no... Diskoška to sice nebyla, ale...
Ti sem dám jednoho fešáka:

URL

Je to navíc eště frajer, páč se vobejde bez orchestru a dělá si ho sám (a je podobnej Brtníkovi - no - trochem).

A esli se Ti to nebude líbit, tak...

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 17:07
- Nahlásit

Číííííf

nó asi je šikovnej, ale fakt bych to neposlouchala

Asik budu muset zítra s tím kousancem k vetovi....zdá se mi že se ta kapsa uvnitř zvětšuje, nemám s tím zkušenost, tak nevím, jestli to tak má být....příjde mi, že se mu tam toho roztoku dnes vešlo víc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 17:28
- Nahlásit

denyk
Ahoj, ja mam s kousencema psima pomerne zkusenosti - jestli se ti nepovedlo najit i druhou durku - esli mel grybanec na zadech, tak jako od obou celisti, tak radsi fakt k vetovi. Jen mu tam pumpovat roztok nema smyslu, musi to i ven. Nebo mu zkus sama dat do ty jedny dirky dren - kousek sterilniho face zatlacit tam strikackou (bez jehly, samo ), aby hnus mohl vytejkat a nezaviralo se to prave do kapsy. Ale vetem nic nepokazis, lepsi, nez riskovat nejaky zanet. Psi kousance jsou mrchy.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

To je den, to je den... konečně odjela ségra s Balinkou. Brut stále teskní, Al vrčí... o a já do toho dělám hokusypokusy s aj.
Fifi
to mám za trest? Vždyť víc jak půlku vůbec nevím ..takže tak trochu střílím od boku ( to bude ostuda)

Číííííf
No a ty hledej tady
pěknýý pašák, dostaneš piškůtek
Waka Waka je tam stále velkým hitem

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 18:59
- Nahlásit

brut
to mám za trest? Vždyť víc jak půlku vůbec nevím ..takže tak trochu střílím od boku ( to bude ostuda)
Spatny pristup! Ostuda nebude. A proste, dyk vis, na co si troufnes - z toho vyjdeme.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 19:05
- Nahlásit

Fifi
si dělám legraci... chvílema se sice dost ztrácím, ale s pomocí různých učebnic a taky slovníku zjišťuju, že mě to i baví ... jen jsem toho spoustu zapomněla a dost mě to štve. Všechno by bylo o dost jednodušší ( hlavně, kdyby alespoň slovíčka zůstaly a neodletěly kdo ví kam)

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 19:23
- Nahlásit

Fifi
no já se bojím mu to tam narvat a druhé dirky bych si všimla, žádná tam není
Jo určitě nic nezkazím, jen jde o to, že vet. je daleko.
Ale je to nepříjemný, jak mu to tam "škrundá"

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání