Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 19:38
- Nahlásit

denyk
no já se bojím mu to tam narvat a druhé dirky bych si všimla, žádná tam není
Hele, jestli ses nebala do dirky po vkusu mu tam vstriknout betadinu, tak mu tam nasoukej tou dirkou i kousicek obvazu, vymachej ho v betadine a vsun aspon cca centak do podkozi. Hnusiky si cestu ven samy pak najdou, cokl nema kuzi srostlou se svalama, proto ty kapsy a zanety. Staci obcas vymenit a jen hlidat pripadny zanet, teplotu a tu a tam ranu vyplachnout. Kdyz mate veta daleko, urcite to do zitrka postaci, mozna i celkove, neboj se toho. Tolik amaterka Fifijova vetova

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:03
- Nahlásit

Fifi
Tolik amaterka Fifijova vetova
díky
a jak to tak zhruba bude dlouho trvat, než se to bude moc nechat bejt tzn." uzavřít".
No to víš, on je hérečka, takže já nepoznám, jestli mu je blbě nebo to jen dělá .
Každopádně budu klidnější, když s ním zajedu na vyšetření. Podruhé už budu vědět, co a jak

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:10
- Nahlásit

denyk
jak to tak zhruba bude dlouho trvat, než se to bude moc nechat bejt tzn." uzavřít".
To zalezi, jak a kde je kouslej, jak se hoji, nehoji, hnisa.. Kdyz s nim beztak pojedes, tak to neres po netu se mnou. Ale ac je heerecka, kapcu na zadech si asi nevymysli, leda by chtel byt dromedarem. Proste at je v poho, hosicek zrzavohubaty a priste nehazejte klacicky.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:19
- Nahlásit

Fifi
Kdyz s nim beztak pojedes, tak to neres po netu se mnou.
ale tak nebuď já jsem ráda, žes mi to napsala, prostě jen nevím, jestli to je o.k.
Má to mezi lopatkama, to já vím, že si to nevymyslí .
Klacky jsme neházeli, ten druhej si prostě klacek našel, nechal ho na zemi jako že už ho nechce ten můj si ho chtěl vzít, druhej přiběhl a už to bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:22
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

.

Hoj milí rozmilí,

o víkendu jsem měla pocit, že mě to odfoukne , vichr z pátku na subótu byl dost hustej, čekala jsem, kdy to zlomí nějaký ten strom. Naštěstí dobrý, jen hroznej bordel po zahradě.
Hošíček si našel malého zajíce, kterýžto byl ubytován ve složeném dříví. Nedal pokoj, dokud nás tam postupně od kafe neodtahal všechny a dokud jsem ho teda nepochválila, jak pěkně to našel toho zajíčka a ať ho nechá bejt. (bylo to jak v pohádce o Budulínkovi , nejdřív šel Brtnik, ten pravil, že tam vůbec nic nejni a pes je praštěnej, pak šla máma, řekla, že nic nevidí, pak už byl hošíček přinasrán a řval u stolku, že se málem vylilo kafe a musela jsem jít aji já, bylo mi od začátku jasný, že tam má zajíce a ne nějakou blbou myš, páč se choval.... no jako u zajíce , zaujala jsem polohu ležícího střelce a spatřila voko. Pracně jsem se vysoukala na nohy a úplně strašně jsem ho vychválila, jak nejšikovnější péf na světě je a že to stačí, je tam malilinkatej a necháme ho bejt . A šli jsme, Hošíček byl velohrd, chodil pyšně po zahradě,že jen on je ten nejlepčejší z nejlepčích a my jsme tupci, který si ani malilinkatýho zajíce nenajdou . A byl hodnej, páč mu fakt dal pokoj. V neděli jsem si zali další díl zérijálu Jen počkej zající, páč jsem našlápla stopu, hošíček šel celkem slušně přesně /což jsem koooukala/ a v půlce nám vyrazil zajíc , čekala jsem že je konečná a dostopovali jsme, ale ne . Bylo to v momentě, kdy Ešus zrovna našel a zvedl lékovku s masem, stál tamm s tou lékovkou v hubě a jen koukal na zajíce, pak mi lékovku podal, já mu dala maso a jeli jsme dál. a.... šel ještě přesnějš než prve . Asi motivace zajícem???

A příští středu držte palce.......... jdem na Jaggynu na vyšetření s tou jeho haxnou, kapek se bojím.

denyk

a jejeje, Bukís má kouslý záda?? no krom zad budeš muset poléčit aji duši.

Fajka
je fakt že písek lítal hodně už včéra ale jsme si furt nějak mysleli že to trousej kamijoni před náma a nemaj to přikrytý plachtou, by mě fakt nenapadlo že může bejt v Evropě písečná bouře v který může umřít desítka lidí

ee??? vůbec nevím, že byla písečná bouře!!
zaplať Nadbůch, že jste se dostali dobře domů.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Doufám, že jste si užili pěkný víkend a celí odpočinutí začali pracovní týden úsměvem
K nám přijela ségra s Balinkou, tak měl Brutík o zábavu postaráno

denyk
jak to má zrzavec s kapsou? Dělám to samé, co ti radila Fifi

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

brut

a celí odpočinutí začali pracovní týden úsměvem

ftipálku po víkendu celý odpočinutí... háháhá a pracovní týden s úsměvem háháhá - cyniku

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

PetraK
hezký víkendík Ešusek je šikulka, což už víme U nás by zajoch měl smůlu.. buď by u něj vartoval Brut nebo Al V tomhle směru jsou naprosto šílený...

příští středu držte palce.......... jdem na Jaggynu na vyšetření s tou jeho haxnou, kapek se bojím.
co má s haxnou?

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:42
- Nahlásit

PetraK
tipálku

po víkendu celý odpočinutí... háháhá
a ne snad?

pracovní týden s úsměvem háháhá - cyniku
chceš snad říct, že vstáváš naštvaná?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
Ešusek je šikulka

byl roztomilej, jak furt za náma chodil a přemlouval ať už se tam jdeme konečně někdo podívat , když se konečně Brtnik zvednul hopíkal tak do dvou metrů, běžel napřed, zpátky, napřed......... dal to asi tak 20x než tam Brtnik došel, s mámou tak nejančil, s ní chodí pomaličku, takže šel pomalu a furt se otáčel a se mnou už tam letěl naplno a ukazoval... Tady, tady vidííš!! a pak fakt poslechnul (někdy se s ním dám doopravdy domluvit po nepsím spíš, než když to bude na povel a respektoval, že tam nebude prudit (proč s ním takhle sakra neumím komunikovat furt??? )

No co má s haxnou nevím, kulhá, nekulhá, kulhá.... tak se na to podíváme, ale může to být podle infa i trošku problém , tak se bojím, uvídíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:45
- Nahlásit

brut

chceš snad říct, že vstáváš naštvaná?

jinak to neumim

a ne snad?

ne

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:05
- Nahlásit

PetraK
byl roztomilej, jak furt za náma chodil a přemlouval ať už se tam jdeme konečně někdo podívat
si dovedu představit ... tohle přemlouvání se mi taky moc líbí a umí to jak Brut tak Al, i když ho moc často nepoužívají

pak fakt poslechnul (někdy se s ním dám doopravdy domluvit po nepsím spíš, než když to bude na povel a respektoval, že tam nebude prudit (proč s ním takhle sakra neumím komunikovat furt???
nevím, fakt ne ..... s plesnifcema se dá taky docela dobře domluvit po nepsím. Ovšem ne, když se jedná o něco živýho... tam to prostě neplatí. Oni mají pocit, že je to něco jejich a moc "to" chtějí... takže se bojím, aby něco svojí horlivostí a chtivostí nevyvedli.

co má s haxnou nevím, kulhá, nekulhá, kulhá.... tak se na to podíváme, ale může to být podle infa i trošku problém , tak se bojím, uvídíme.
to může být opravdu cokoliv... od natažených vazů až po výrůstky v kloubu. Ale nemyslím, že by to bylo něco vážnýho... by ti chodil blbě furt a zhoršovalo by se mu to

jinak to neumim
tsss, bych chtěla být mouchou u vás doma

ne
to e ale problééémek

Ve středu budu v Práglu.... od 10 mám angličtinu na Břevnově, pak od 17 třídní schůzky na Vyšehradě ... nechceš se na chvíli sejít?

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:51
- Nahlásit

PetraK
ty tvoje příběhy to koneeeec

muset poléčit aji duši
spíš budu muset začít řešit tu jeho drzost na ostatní psy to tedyk po mně fakt nemá

že byla písečná bouře!!
nakonec to nebyl písek, ale hlína z polí....

brut
co ti radila Fifi
já vím, ´jste chodný doufám že se Fifijánka neurazila, že pátrám ale nevím, jestli to má o.k. ta raději pojedu

PetraK
nevím, kulhá, nekulhá, kulhá

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:08
- Nahlásit

Rrrrrandal.
brut
od 10 mám angličtinu na Břevnově,
Tamten inzos?
denyk
že se Fifijánka neurazila, že pátrám ale nevím, jestli to má o.k. ta raději pojedu
Prdlonko, co bych se urazela? Lepsi jet, kdyz si nejsi jista, at ho vet zkoukne.

PetraK
To je tlamicka hodna, hrdobec. Cupky by ze zajicka udelaly piskaci hracku na jedno pouziti. A kulhani snad nebude nic vaznyho.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:10
- Nahlásit

Ramštááájn, nestíhám ...a už mě to fakt jako neba
tak vám přeju aspoň hezké deň....

denyk

fakt jo?? no on to člověk nepozná ale nedivim se...je moc sucha a ten fičák byl fakt strašnej. U nás jsou polámaný a popadaný stromy..hučelo to tak že sem měla strach že nám to snad vodnese střechu ale naštěstí dobrý

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

... tohle přemlouvání se mi taky moc líbí

miluju, když zvířata komunikujou a je mi fučik, když mi někdo říká, že je polidšťuju .
Byl tam ještě jeden důležitej moment, kterej ostatní nepostřehli, tím že jsem s ním nejčastěji a hlavně v oblasti zvěře spolu "splupracujeme" věděla jsem, že mu nejde jen o to ukázat, že našel, ale taky o tu pochvalu a o to dotažení do konce. Jinak by tam lítal mezi náma a hromadou dříví furt.

e, když se jedná o něco živýho..
u nás, když je ve hře baba

o může být opravdu cokoliv... od natažených vazů až po výrůstky v kloubu. Ale nemyslím, že by to bylo něco vážnýho... by ti chodil blbě furt a zhoršovalo by se mu to

no uvidíme, no bude tam ortoped a neurolog, asi se prohnu, ale chci to řešit rovnou z první a ne že doktor prohmatá nohu a flákne na to prášky nebo mastičku, ty to potlačej a až to dobere, pojedem se zhoršením v tom čísle zas. On nekulhá pořád, je to jen v určitém rytmu chůze, jak jde rychleji, nebo proudí, tak je ten krok normální, nevadím mu skákat, nevadí mu doskoky, vadí mu občas dělat zatáčky v rychlosti- když chytá tenisáka, nevadí mu prohmatávání- pochopitelně jsme laici, tak víme prt kam sáhnout, ale jak jsme tak laicky tu nohu zkoumali, ani neucuk, ani nepísknul a že on je hystórka. Tak uvidíme.

Ve středu zatím neviiim, dám vědít, jo?

Fifi

To je tlamicka hodna, hrdobe

je fakt je, jsem na něj pyšná - na to jak je šikovnej, protože prostě bez potíží a s výrazem: "Jo je malej, máš pravdu, necháme ho bejt!" odhopíkal se mnou zpátky. Mohla jsem nechat otevřenou branku na louku, kde je ta hromada dříví a on tam nechodil. Je to asi taky chápan, když takhle chápe

kulhání
taky doufám, že to nic nebude, jen bych to nerada zazdila úplně, aby pak na stáří neměl zbytečný problémy.

denyk

spíš budu muset začít řešit tu jeho drzost na ostatní psy

no ona je otázka, jestli je to drzost právě a nebo si spíš nevěří. A myslím, že je potíž, pokud člověk není zkušenej to poznat.... . Hele zase budeš potřebovat tu poslušnost - a počítat s tím, že ne s každým psem si bude hrát - třeba už si taky nebude hrát s žádným, počítat s tím, že jak je ve hře baba a majetek, hrozí konflikt.

Vybav si, jak to celý probíhalo a zkus to přesně, možná Ti to napoví.

a co ta kapsa, jak to vypadá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:46
- Nahlásit

Fajka+

denyk
fakt jo??

no je pravda, že sucho na povrchu je. Ešus jak proudil po polích, tak se za ním víc než dost prášilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:06
- Nahlásit

tak.......... mám komplikaci....... a velkou.
Brtnik asi bude musit být v pátek 5.5. dopoledne v práci

Asi abych si šla hledat spojení na Pecku, hernajs

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:18
- Nahlásit

denyk
tedyk po mně fakt nemá
ty nejsi drzá na ostatní psy?

´jste chodný doufám že se Fifijánka neurazila, že pátrám ale nevím, jestli to má o.k. ta raději pojedu
jeď, pro svůj klid, ale vet ti stejnak neporadí nic jinýho .. Fifi se určitě neurazila..

Fifi
Tamten inzos?
nene, ten se ještě neozval ...našla jsem ještě jeden a tam se mi holčina ozvala hned s nabídkou. No a včera večer jsme se domluvily na první zkušební sezení

Cupky by ze zajicka udelaly piskaci hracku na jedno pouziti.
některým to holt nikdo nevysvětlí ani po psím ani po lidským...

Fajka
Ramštááájn, nestíhám ...a už mě to fakt jako neba
co nestíháš, když už máš hotový daně?

U nás jsou polámaný a popadaný stromy..hučelo to tak že sem měla strach že nám to snad vodnese střechu
taky prííma , u nás sice fučelo, ale tak hrozný to nebylo... jen venčili harantíí, páč mě byla hrozná zima

PetraK
miluju, když zvířata komunikujou a je mi fučik, když mi někdo říká, že je polidšťuju
tsss, to je fuk, hlavně, že si rozumíte vy dva a ostatní tomu vůbec rozumnět nemusí ... taky mám radost, když vidím, jak se snaží "vysvětlit", to co je pro ně důležitý

u nás, když je ve hře baba
jak jinak, že

no uvidíme, no bude tam ortoped a neurolog, asi se prohnu, ale chci to řešit rovnou z první a ne že doktor prohmatá nohu a flákne na to prášky nebo mastičku, ty to potlačej a až to dobere, pojedem se zhoršením v tom čísle zas.
tomu rozumím ... budu držet palečky, zvlášť, když příští středu budu ve Střešovicích

Ve středu zatím neviiim, dám vědít, jo?
jj, času dost... já bych měla končit kolem jedenáctý, takže od nějakých půl dvanáctý bych mohla být v okolí Motola..

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:19
- Nahlásit

PetraK

a jéééjej, to je dost blbá komplikace ... pojedeme spolu vlakem

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:29
- Nahlásit

Fifi
co bych se urazela
to jsem ráda, lidůch jsou všelijací

Fajka
jo hlína, prý zemědělci němečtí něco vorali a pak začal foukat ten vítr....

PetraK
je to drzost právě a nebo si spíš nevěří
jo prostě Knut (pes ) mi kousek od nohy položil klacek, nevšímal si ho, Buki se ke klacku nenápadně plížil....Knut přiskočil a byli v sobě ...
Ale pak už to bylo zase o.k. byli jsme s nima ještě půl hoďky.

Tady prostě šlo o klacek, jakmile ale jde čokl kolem Buki vyvádí machruje když je blízko ě, sám si za psem běžet nedovolí...když je navolno, popoběhne štěká ale jde zase zpátky....vrčí a kroutí ocasem

Nějak mi nejde udělat, aby mě vnímal, kamarádky mi radí, že ho mám otočit k sobě a chytnout ze strany za hubu.

brut
ty nejsi drzá na ostatní psy?
ani na lidi, to už musí fakt béjt

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

jak se snaží "vysvětlit", to co je pro ně důležitý

jo, přesně

jak jinak, že

no ale musím říct - zaplať Nadbůch za chalupu. Páč na něm bylo vidět, jak se mu ulevilo,Byl zas jako vyměněnej, musí to bejt taky asi záhul na makovici, fakt jak když se mu uleví.

když příští středu budu ve Střešovicích

UUŽ?

já bych měla končit kolem jedenáctý, takže od nějakých půl dvanáctý bych mohla být v okolí Motola..
no jo, jenže to je tak jen na chvílu , nebude lepší se sejít odpolko?

. pojedeme spolu vlakem

no spíš autobusem?? otázka je, jestli mi tam vemou psa.

denyk

l....Knut přiskočil a byli v sobě ...

vybavíš si, kdo začal? Jak se chová Knut k Bukinu jinak? Kdo je mladší? Podle toho cos psala, jak na něj Buki štěkal tuhle, zdálky (nebo se pletu?), to tipuju, že Buki nebude velká odvaha. Určitě mu to nedovoluj - jde -li pes okolo, Bukiho dej na vodítko, snaž se o to, aby se věnoval tobě a ne psovi, dej mu k noze s tím, že chceš ten oční kontakt.

Nějak mi nejde udělat, aby mě vnímal, kamarádky mi radí, že ho mám otočit k sobě a chytnout ze strany za hubu

no nejdřív to dělej dál od toho psa a s odměnou v ruce. Teda takle- nejdřív to musíš natrénovat bez čehokoliv co vás bude rušit, takže doma, ať ti hezky sedí u nohy a dívá se na tebe, cvič to dokud si to nespojí- k noze = sedim u nohy a čumim pánčičce do gezichtu, pak to procvičujte venku u baráku-sami, až to bude zvládat, tak venku, až tam někdo půjde, až zvládnete tohle, tak venku až v dálce bude pes, pak až ten pes bude blíž, blíž, blíž....

Číííííf
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:01
- Nahlásit

Bonžóóórno!

PetraK
brut
tak.......... mám komplikaci....... a velkou.

Holky, dovolte mi, abych se o Vás postaral a zajistil vám dopravu na Pecku - Dííík.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:13
- Nahlásit

Číííííf

Holky, dovolte mi, abych se o Vás postaral a zajistil vám dopravu na Pe

Pane klíííííííd, jste moc hodnej, ale nebudem vás honit po republice sem a tam, nebudem ešče stahovat kalhoty dopředu, když brod ještě úplně nevidíme. Já si jen tak potřála popovzdechnout. Třebasááá tam nebude muset bejt, záleží na jeho šéfovi.

ale! Je dobře, že jste se na nás přišel podivat, šak my už nevíme, jak vypadáte. Víme teda, že ste pravděpodobně z toho cestování do dojčlandu kapek zaprášený, to víme, to je fakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:15
- Nahlásit

Číííííf

Bonžóóórno

TODLE JE JAKO ŇÁKEJ POZDRAF?? TO SEM PŘEHLÍDLA. to sem pane netahejte taloše nějaký malý připrcatělý, vočmoudlý a v růžovejch tričkách a špičatejch botech!

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:26
- Nahlásit

PetraK
začal vrčet Buki, to každopádně.
Knut je docela v pohodě, je vykastrovaný.
Jinak spolu normálně běhaj, honěj se jak blázni....
Nakonec ho Knut držel za tu kůži na krku a kámoška ho chytla za zadní nohy a odtrhla. Pak už byl klid.

Jo ten oční kontakt, musíme trénovat. On vrčí i na fenky když je nezná. Spíš mi příjde nesvůj
Tak mažeme na chvilku ven, za hoďku nám jede vlak.
Papa

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:40
- Nahlásit

denyk
ani na lidi, to už musí fakt béjt
hodná, moooc hodná holka

PetraK
jo, přesně

Páč na něm bylo vidět, jak se mu ulevilo,Byl zas jako vyměněnej, musí to bejt taky asi záhul na makovici, fakt jak když se mu uleví.
tomu rozumím... být neustále ve stavu pohotovosti je děsně únavný

UUŽ?
jedu na tu konzultaci

no jo, jenže to je tak jen na chvílu , nebude lepší se sejít odpolko?
odpolko by bylo lepší, ale ve středu mám třídní schůzky...sem myslela, alespoň na chvilinku, odpolko by jsme právě domluvily přímo..

no spíš autobusem?? otázka je, jestli mi tam vemou psa
nevemou , proto jsem psala vlakem

Číííííf
Bonžóóórno!
dobrý pozdrav, to má Ešuska určitě radost

Holky, dovolte mi, abych se o Vás postaral a zajistil vám dopravu na Pecku - Dííík.
my moooc děkujeme za nabídku , ale zatím je času dost...a pokud bude potřeba, tak by jsme se domluvili spíš na konečném kousku cesty. Přece by jsi nejezdil sem tam...

PetraK
Pane klíííííííd, jste moc hodnej, ale nebudem vás honit po republice sem a tam, nebudem ešče stahovat kalhoty dopředu, když brod ještě úplně nevidíme.
trochu jinak popsáno, ale stejně myšleno

TODLE JE JAKO ŇÁKEJ POZDRAF?? TO SEM PŘEHLÍDLA. to sem pane netahejte taloše nějaký malý připrcatělý, vočmoudlý a v růžovejch tričkách a špičatejch botech!
šak sem říkala, že budeš mít radost

Číííííf
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:42
- Nahlásit

PetraK
malý připrcatělý, vočmoudlý
Ty čahoune blonďatej...

A do tý přepravy mi laskavě nekecej - prostě teda uvídíme (řekl slepej).

brut
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:42
- Nahlásit

denyk
držíme palce

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
On vrčí i na fenky když je nezná.

jo , bojínek- taky to tak Ešus má, potká-li velkou fenu, tak než zjistí, že to je fenka, hudlá. On teda nevrčí - ho hudlá. Je to takový jiný.

Spíš mi příjde nesvůj

to může být, ale i tak, chce to nedovolovat - ne v tom smyslu, to lámat, ale převést to jinam, aby se soustředil na tebe, když pes prochází -pochopitelně tím myslím psa, který je v pohodě, nedá se to vyžadovat, v případě, že by ten druhej pes po něm vyjížděl. prostě je povel a ten by měl vykonat. Je to těžký, já vím, taky to tak máme, ale jiný cesty není.

Knut je docela v pohodě, je vykastrovaný.

hmm, je taky možný, že Buki si je vědom toho, že ho může výsírat - to chce vypozorovat - a Knutovi prostě došla trpělivost.... tak dlouho se chodí se džbánem....

dobře dopadnite

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání