| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:46
- Nahlásit
Číííííf
Ty čahoune blonďatej..
bloncka sem byla jednou a to omylem. Když se mi vymejvala červená z makovice, tak nejdřív byla červená, pak...... ach bože..... růžová , pak voranžová a nakonec blonc. Strašný, stašný, VYPADALA SEM JAK BAROKNÍ ANDĚL!!!!!
a vobarvit sem to nemohla, páč by mi ty vlasy už vypadaly
prostě teda uvídíme
jo, řek slepej,sežral svíčku a stejně viděl houno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
PetraK
bloncka sem byla jednou a to omylem. Když se mi vymejvala červená z makovice, tak nejdřív byla červená, pak...... ach bože..... růžová , pak voranžová a nakonec blonc. Strašný, stašný, VYPADALA SEM JAK BAROKNÍ ANDĚL!!!!!
fotku nemáš, viď? Bych tě ráda viděla... přemýšlím, jestli na Pecce neudělám "kanadskou" noc
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:53
- Nahlásit
PetraK
ach bože..... růžová
Nerouhej se - řůžová s černou je supr kombinace- to uš si nám několikrát dokázala a bez toho už to nejsi Ty!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:12
- Nahlásit
brut
být neustále ve stavu pohotovosti je děsně únavný
. No ! Z auta vyskočil na zahradu úúúplně novej hošíček. Odpočatej, dobře naladěnej, schopen vnímat i něco jinýho, než rozkrok pudlice odvedle a loužičky v trávniku..... milej zlatej péf. I Brtnik si toho všimnul, páč.... považte, se v sobotu hošíček s Brnikem MAZLIL! Voni se neprali, voni se neprali!
jedu na tu konzultaci
budu držet i to co nemám, ano?? tak já se zkusím zeptat šéfa na férovku, jo?
proto jsem psala vlakem
myslíš, že se to nedá nějak ošéfovat předem? že by člověk koupil psu jíézdenku?
trochu jinak popsáno, ale stejně myšleno
!
šak sem říkala, že budeš mít rados
fůůůůj italskej muš nebrat
/snad se nikoho tímto nedotknu? to bychnerada, jedná se o čistě subjektivní názor - sou na mě moc malý a divný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:14
- Nahlásit
brut
fotku nemáš, viď?
ne to teda naštěstí nemám bylo to něco strašnýho'!! Červená gůt, ale ty konce potom :-D a drželo to hodně dlouho
Číííííf
řůžová s černou je supr kombinace-
no jako dávidlo určitě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:48
- Nahlásit
PetraK
Z auta vyskočil na zahradu úúúplně novej hošíček. Odpočatej, dobře naladěnej, schopen vnímat i něco jinýho, než rozkrok pudlice odvedle a loužičky v trávniku.....
přesně tak .. zlatej pééf
budu držet i to co nemám, ano?? tak já se zkusím zeptat šéfa na férovku, jo?
drž, uvidíme, jak pochodím .... zkus, ale nehroť to, když tak to zvládneme odpolko
myslíš, že se to nedá nějak ošéfovat předem? že by člověk koupil psu jíézdenku?
to víš, že se dá všechno zajistit včetně jízdenky pro psa... bych pořešila sama u nás, kde už jsou na mé výmysly zvyklý
fůůůůj italskej muš nebrat
náááhodou, když umí udělat dobrou pizzu, kafíčko, upeče dobrej dortík a ještě připraví obloženej talíř plnej dobrůtek, tak bych ho alespoň na chvíli brala
sou na mě moc malý a divný
nooo, hlavně, že ty jsi čahoun
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:55
- Nahlásit
PetraK
ne to teda naštěstí nemám
škodááá
Červená gůt, ale ty konce potom :-D a drželo to hodně dlouho
jj, když nechceš, tak máš barvu hned vymytou, ale jak se jí chceš rychle zbavit, tak drží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:58
- Nahlásit
brut
když umí udělat dobrou pizzu, kafíčko, upeče dobrej dortík a ještě připraví obloženej talíř plnej dobrůtek
mno, tak maximálně jako hospodyni, to jo, to by mohlo bejt
že ty jsi čahoun
to je fuck, u ženský platí, že co je malý to je hezký, ale u chlapa ne. Chlap musí bejt větší než je poddubák
... zkus, ale nehroť to, když tak to zvládneme odpolko
no máme- jak jsem se dozvěděla, školení na el. spisovou službu - otázka je, jak dlouho od desíti to tak bude- do dvanácti??? nevím, no a pak musím vystihnout dobrou náladu šéfa, tak se uvidí.
přesně tak .. zlatej pééf
si řikám... zlatá samota, zlatá samota s králikama a srnkama , bez vopelichanejch pudlic /to by mě zajímalo, co to chudinka má, měla to její máma a vona to má taky, je plešatá taková, ale tak divně/ hele von byl ze sebe tak celej radostnej, že...... šel "honit" strnada
Ptáčky nehoní nikdy - to asi díky kostičikovi, ale tohle bylo takový hravý tradáááááááááá letííííííííííí, mám důvod vyrazit , musela jsem se smát. řikám mu "Hošiku! Seš magor?? Vod kdy běháš za ptícama?" Skočil mi na hlavu a s výrazem "Miluju život, je úžasnej!" hopikal prostorem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:01
- Nahlásit
brut
škodááá
ne to je moje ščestí
sem si vzpomněla, když jsem měla tehdy čerstvě tu boží červenou, jela jsem z práce autem a stála jsem na semaforu. Měli jsme tehdy červenou Feldu. zastavila vedle mě dodávka - bylo léto, tak všechny okýnka stažený a tam seděli nějaký maníci a ten jeden povidá... "Ty jo slečno! to je dobrý, vy máte barvu vlasů sladěnou s autem!" tak mu řikám, že to je dneska normální jako, že to je in a von řiká," a co kdybyste měla oranžový auto??Budete mít oranžovou hlavu? ".... moc často sem si na něj pak vzpomněla, když se mě držela ta blbá oranžová
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:11
- Nahlásit
PetraK
tak maximálně jako hospodyni, to jo, to by mohlo bejt
viď?
to je fuck, u ženský platí, že co je malý to je hezký, ale u chlapa ne. Chlap musí bejt větší než je poddubák
ale zase malý ženský občas chtějí mít partnera odpovídající výšky a ne habána
no máme- jak jsem se dozvěděla, školení na el. spisovou službu - otázka je, jak dlouho od desíti to tak bude- do dvanácti??? nevím, no a pak musím vystihnout dobrou náladu šéfa, tak se uvidí.
tak to necháme být, domluvíme odpolko, ať nemáš problémy
zlatá samota, zlatá samota s králikama a srnkama , bez vopelichanejch pudlic /to by mě zajímalo, co to chudinka má, měla to její máma a vona to má taky, je plešatá taková, ale tak divně/ hele von byl ze sebe tak celej radostnej, že...... šel "honit" strnada
oni si ten klid pak víc užijou... Brut to má taky tak
řikám mu "Hošiku! Seš magor?? Vod kdy běháš za ptícama?" Skočil mi na hlavu a s výrazem "Miluju život, je úžasnej!" hopikal prostorem.
to je přesně ono... miluje klííídek bez rušivejch pachů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:14
- Nahlásit
PetraK
ne to je moje ščestí
ne, to je škodááá, páč by mě zajímalo, jak jsi vypadala
moc často sem si na něj pak vzpomněla, když se mě držela ta blbá oranžová
tyhle situace jsou skvělý, zůstává po nich dost dlouho dobrej pocit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:16
- Nahlásit
brut
viď
jo, jako hospodyně max. A ešče by to chtělo aby byl ftipnej a neftírka, voni jak si myslej, že sou neodolatelný, tak sou mi protivný
ale zase malý ženský občas chtějí mít partnera odpovídající výšky
Jooo? no čoveče to neznám? fšechny trpaslice v mým okolí maj velký chlapy
a ne habána
a tak já to Brtnikoj řeknu, jak mu řikáš
tak to necháme být, domluvíme odpolko, ať nemáš problémy
hele uvidíme
oni si ten klid pak víc užijou... Brut to má taky tak
asi jo, fakt byl táááááááááááááááák ščastnej, svobodnej, lítal po louce s vočima vyšpulenýma tři kilometry dopředu
miluje klííídek bez rušivejch pachů
no já mu furt řikám, že řvát do díry na Máňu je lepčí, než číst loužičky, zatim mi to ne a ne uvěřit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:21
- Nahlásit
brut
ne, to je škodááá, páč by mě zajímalo, jak jsi vypadal
s červenou gůt, ten zbytek byl fakt fest propadák a blbý bylo, že sem ty vlasy fakt musela nechat odpočinout, takže jsem si to odtrpěla hásky celý
dlouho dobrej pocit
tjo nevim, já měla blbej pocit dycky, dyš sem se viděla v zrcadle vono totiž krom tý žlutý... sem měla aji ty... kudrdlíínky no hotovej andílek vod Fischerový - Kvěchový
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:27
- Nahlásit
tak jsem si tu početla o přetrženým vazu.......... a asi je mi jasný, co nás minimálně čeká , obvaz a klidovej režim to nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:01
- Nahlásit
PetraK
, jako hospodyně max. A ešče by to chtělo aby byl ftipnej a neftírka, voni jak si myslej, že sou neodolatelný, tak sou mi protivný
hospodyně, nevtíravá, vtipná..rodu mužského, národnost italská se hledá do domácnosti Ešusů
Nemám zkušenost s Italama v jejich domovině, ale v cizině chovají v celku přijatelně.
Jooo? no čoveče to neznám? fšechny trpaslice v mým okolí maj velký chlapy
znám jich několik... odmítají si vyvracet krk pokaždý, když se svojí polovičkou promluví
tak já to Brtnikoj řeknu, jak mu řikáš
můžeš, zase až takovej habán vůči mě není
hele uvidíme
ok
fakt byl táááááááááááááááák ščastnej, svobodnej, lítal po louce s vočima vyšpulenýma tři kilometry dopředu
přesně tak
já mu furt řikám, že řvát do díry na Máňu je lepčí, než číst loužičky, zatim mi to ne a ne uvěřit
no jo, ale Máňa tak dobře nevoní a neplaší mu hormoony
červenou gůt, ten zbytek byl fakt fest propadák
bych ráda viděla ten propadák...červenou si tak nějak představit dovedu, ale světlou prostě ne
sem ty vlasy fakt musela nechat odpočinout, takže jsem si to odtrpěla hásky celý
alespoň už víš, proč nemám ráda barvu
já měla blbej pocit dycky, dyš sem se viděla v zrcadle
a proč ses tam dívala?
vono totiž krom tý žlutý... sem měla aji ty... kudrdlíínky no hotovej andílek vod Fischerový - Kvěch
ježííííš, to je šílená představa
tak jsem si tu početla o přetrženým vazu.......... a asi je mi jasný, co nás minimálně čeká
co blázníš? Kde si zase co četla a proč to vztahuješ na Ešuska?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:09
- Nahlásit
PetraK
tak jsem si tu početla o přetrženým vazu.......... a asi je mi jasný, co nás minimálně čeká , obvaz a klidovej režim to nebude
nešil už dopředu! mamči Bonečka měla přetržený vazy taky, nedřív jedna zadní a pak druhá, a projevovalo se to teda jinak než píšeš ty u Ešusa. takže klíííííd a uvidíte, co vám řeknou!!!
a ikdyby to dopadlo takhle naprd, tak to odoperujou, zašijou sešijou a bude chlapík jako rys!!!
kdybyste nevěděli, proč od zítra začíná bejt hnusně a začíná pršet, tak začínáme sundávat krytinu ze střechy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:23
- Nahlásit
Chudinka maléj žržavéj, téměř operace byla přijeli jsme v půl 8
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:25
- Nahlásit
PetraK
u ženský platí, že co je malý to je hezký,
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:37
- Nahlásit
denyk
chuuuuuďááááá majáááá a co mu všecko dělali???
Janiii
kdybyste nevěděli, proč od zítra začíná bejt hnusně a začíná pršet, tak začínáme sundávat krytinu ze střechy
no klasika... že mě to ani nepřekvapuje
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:42
- Nahlásit
PROŠŤOURALA MU KAPSU, našla nejvyšší bod kde kapsa končí, udělala ďurku, zvětšila i tu hryzancevou dirku, dovnitř mu vecpala lastovou hadičku, vypláchla, dostal injekci proti bolesti a antibiotika....dokonce ho chtěla uspat, prý kdyby byl moc zlobivej.
On byl moc hodnej, seděl, klepal se zrudla mu ta hnědá kůže kolem očí, oči měl vytřešťený jak Čivava....v čekárně jsme byli hoďku a půl, měli nléhavou operaci-pes se obsloužil sám a zežral kosti, které něšli ven ani tak, ani tak vyplázla jsem 1800Kč
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:42
- Nahlásit
denyk
Povidej, prehanej, co se delo? Velka kapsa a dren? Ant? Snad je psek ok.
A ad ty klacicky
jo prostě Knut (pes ) mi kousek od nohy položil klacek, nevšímal si ho, Buki se ke klacku nenápadně plížil....Knut přiskočil a byli v sobě ...
Ale pak už to bylo zase o.k. byli jsme s nima ještě půl hoďky.
Zakazat obema noseni klacicku, kdyz spolecne venkate, to je ta nejjednodussi prevence.
Kdyz mas vice domacich psu, tak se radostne tahaji o kde co, znaji presne ty svy nuance a hranice, kdo kolik ceho muze, aby nebyl rev. Pokud se potkate s kamosem psim jednou za x dni, staci fakt blbej pohled, ze se nakrivo vyspali a je problem.
Kamoska ma aportovaci zlataky maniaky, ktery se tahaji a mezi sebou si hraji, zni to jak psi zapasy. Kdyz s nima jdeme ven, zakazuje jim to, prave kvuli klidu vencicimu - a to nemaj perdele o klacicky vubec zajem. Ale Agata maminka perdeli si hlida jednim okem porad svoji dceru Bazusakovou a tem, z jejiho pohledu "debilnim hratkam vrcicim" nerozumi a nechape je - lepsi je smrtit hlodavce apod.. Staci, aby do jeji dcerenky nechtene hrcli, pri ty svy hre, a ona uz to leti zkontrolovat a ac zcela nekonfliktni, je ochotna ji branit telem a ne malyma zubiskama. Natoz aportovaci sameckove, kdy ten tvuj si asi neni moc jisty, ale co je u tebe, tam se citi silny a bude si to branit... Snad si me pochnapla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:46
- Nahlásit
denyk
PROŠŤOURALA MU KAPSU, našla nejvyšší bod kde kapsa končí, udělala ďurku, zvětšila i tu hryzancevou dirku, dovnitř mu vecpala lastovou hadičku, vypláchla, dostal injekci proti bolesti a antibiotika..
Hrdina, ze to prezil! A panicka taky.. Proste u kousance fakt musi bejt dycky DVA otvory, jinak je to spatne.
vyplázla jsem 1800Kč
To je rachot.
A mas teda proplachovat a tak? At se hosicek dobre hoji a zadny zanety. Husta cena za hratku s klacikem.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 20:56
- Nahlásit
Fifi
jo proplachovat, dala mi Betadine ve fyziolog. roztoku, abych tam nemusela zas takovou dálku a pozejtří zase injekce-antibiotika.
Zítra brnknu na pojišťovnu, mám pojistné plnění 1000Kč, takže tu druhou půlku by mi měli vrátit...uvidíme
jo na klacíky bacha, byla to moje blbost, mluvily jsme o jedné nemocné holce, přestala jsem pubertály sledovat a ....
Co se týče aportků, není vášnivý aportér, ale prostě když je klacek tak musí bejt jeho....
Vrčeli na sebe i u myší díry ...to jsme zvládly...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 21:09
- Nahlásit
denyk
Vrčeli na sebe i u myší díry ...to jsme zvládly...
Sou to sameckove, oba, ikdyz jeden kastrat.. Presne takhle skoncilo letity kamaradstvi nebostika perdela s jednim NO, podobne starym, pohoda, pohoda, pak jedna mysi dira a fakt velka bitka. Od ty doby uhlavni nepratele byli. Tak hlidat, predvidat, vyhybat se krizovym situacim nebo obema narazit kosik.
At je dromedarovi dobre a rychle se zhoji! A zadny dalsi kousance nepribejvaji, oni to tyhle bez kozichu maji tezsi, staci blbustka a je dirka. Hlavne priste (ale snad priste zadny nebude) psiska neodtrhavat od sebe, kdyz jsou zakously, to dela hnusny takovyhle podobny rany. Radsi jim ubrat kyslik a az hubu otevrou, odpojit. Ale uz mlcam, nemyslim svy nevyzadany rady zle, jen me to mrzi i za vas, zbytecny zdravotni trable..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 21:31
- Nahlásit
Fifi
tí kucí jsou prostě kucí no
Radsi jim ubrat kyslik no jo byla to rychlovka...máš pravdu bezsrsťák je na tom hůř, on by tomu kříženýmu labroušovi tu ůži jen tak neprocvakl...a hlavně, držel jen labík, Buki oslintával....
Ale uz mlcam, nemyslim svy nevyzadany rady zle, jen me to mrzi i za vas, zbytecny zdravotni trable..
naopak, já jsem ráda, když to tu napíšet, za trupků jsem já, spolehlivě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 21:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
tí kucí jsou prostě kucí no
a cholký jsou cholkýýý
držím palčáky at je srzounek brzo fkupě a nemá z toho trauma !
Jizvu na těle mít může bo každej správnej chlap je zjizvenej
Jo a hlavně mě vracejte ty podšálky!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 22:19
- Nahlásit
Fajka
bo každej správnej chlap je zjizvenej
I holkaaa.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 22:51
- Nahlásit
Janiii
to je normální ... jak se odkreje střecha, tak leje
denyk
PROŠŤOURALA MU KAPSU, našla nejvyšší bod kde kapsa končí, udělala ďurku, zvětšila i tu hryzancevou dirku, dovnitř mu vecpala lastovou hadičku, vypláchla, dostal injekci proti bolesti a antibiotika....
důležitý je, že mu vše vyčistila a snad ti i ukázala, jak máš postupovat, aby jsi vše čistila dál
Ale je pašááák, protože nic příjemnýho to není
vyplázla jsem 1800Kč
týý brďo
máš pravdu bezsrsťák je na tom hůř, on by tomu kříženýmu labroušovi tu ůži jen tak neprocvakl...
to je pravda... Brut se takhle seznamoval s jedním výmarákem. Ten na něj nastopil a protože Bruta moooc dobře známe, tak se zasáhlo včas, ale stejnak zvládl výmarákovi procvaknout ucho tak, že mu mohli dávat naušnici. Brutovi by se nestalo vůbec nic, jak má dobrou srst...
Fifi
Radsi jim ubrat kyslik a az hubu otevrou, odpojit.
u nás by tohle nezabralo... jak maj v sobě bulíka, tak prostě držej fest. Musí se jim huba i páčit
Fajka
Jizvu na těle mít může bo každej správnej chlap je zjizvenej
tsss, souhlasím s Fifi... I holkaaa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 08:55
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááájn,
heslo dne:
blb zůstane blbem a vůl volem
Dle Fifi a Bruut to tedy platí i na cholky
denyk
to mě zajímá jak dopadneš s tou pojistnou ????
Mám také pojištění ale zatím sem byla dycky líná vyřizovat formality tož sem zvědavá jestli to pojištění zas nebude mít nějakej háček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:39
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Fajka
denyk
to mě zajímá jak dopadneš s tou pojistnou ????
Mám také pojištění ale zatím sem byla dycky líná vyřizovat formalit
Mi to taky zajímá, páč žádnou pojistku nemám má cenu si jí dávat tetkon? Psu je šest a půl, pojistěj ho? A mám to zkusit ještě teď, než třebas dojde na lámání chleba, to by už asi neprošlo co, kdybych uzavřela pojistku a třeba za 14 dní byla operace-předpokládám.
denyk
On byl moc hodnej, seděl, klepal se zrudla mu ta hnědá kůže kolem očí, oči měl vytřešťený jak Čivava..
chudinka, chudinka, chudínka, to by u nás byl cirkus!! Je statečnej. dostal vobrásek?
a ty taky dostaneš vobrásek za to že ho budeš operovat každej den?? Si taky statečná, já bych to asi neuměla.
Fifi
hezky jste to tu pani napsala o těch psích sporech
a tem, z jejiho pohledu "debilnim hratkam vrcicim" nerozumi a nechape je - lepsi je smrtit hlodavce apod.. Staci, aby do jeji dcerenky nechtene hrcli, pri ty svy hre, a ona uz to leti zkontro
no Ešus taky nemá rád divoký hrátky ostatních. Von divočet může , ale jak dělá bordel někdo jinej, neví co si o tom má myslet.
|