Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:46
- Nahlásit

PetraK
No jenže mi ho někdo UKLIDIL a neřekl KAM HO UKLIDIL. Musím říct, že když s člověkem tříská v jednu v noci kašlik a má hledat tu po***tou lahvičku a neví kde - tak to je našlápnuto k tomu, že bude vdovou
co já bych za to dale kdyby moje drahá půle někdy něco uklidila bych mu to i vodpustila .. ale připouštím že v záchvatu kašle to naštvě

Janiii
soutěžíš o titul "pracovník měsíce"??
Bych byla vítěz i bez soutěže a bez práce, když sem tu sama samotinká jediná

takřka nekašel a vodová rýmička se mi změnily na zahleněné fujtajblcosi - to asi ty antibiotika
to mě taky i be antibiotik
a co Bonečka?

Eimy
Hele šecko špatně, pokud je muž doma, má jít pro bromhexáč on, žádný ty, když kašluješ To musíš mít vymakaný snad ne? proč by sis ho jinak brala nooo tak to se asi nikdy nevdááám

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:52
- Nahlásit

Janiii
tož držím palce - jsi asi v druhý půli města což?

Fajka
připouštím že v záchvatu kašle to naštvě

kdepak naštve, to přímo na............
Eimy

pokud je muž doma, má jít pro bromhexáč on
viděla jsi někdy na vlastní voči jak voni dokážou bejt rychlý??? Jsou momenty, kdy se použít nedají a nedají. A zvlášť jako uprostřed noci??? To bych dřív kopala ty plíce před sebou To muselo být hned a ne až někdo někde zapne svůj hadrdisk. A pak - vzbudila bych půl sídliště, kdybych čekala, až se nahodí do provozního režimu. Já naskočím hned, Brtník má dlouhej start

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:08
- Nahlásit

Fajka
a co Bonečka?
Bonečka je hrdinka, včera byli na vyndání stehů, na kontrolu jedou za 5 týdnů, má klidový režim - ven pouze na vodítku, vyčurat a zas dom, ale na nohu už začíná došlapovat, zvládne to

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

Janiii
Bonečka je hrdinka, včera byli na vyndání stehů, na kontrolu jedou za 5 týdnů, má klidový režim - ven pouze na vodítku, vyčurat a zas dom, ale na nohu už začíná došlapovat, zvládne to SUPER!!!! že moooc pozdravuju !

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:17
- Nahlásit

Janiii
ale na nohu už začíná došlapovat, zvládne to

to je paráda!! Zvládne to v pohodě

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:25
- Nahlásit

Fajka
to neber tak vážně

PetraK
Aha, tak to jo To manžílek má taky dlouhej start, ale v těchhle situacích (když mi jako není dobře) startuje zatím docela rychle

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:05
- Nahlásit

Potřebuju radu...
čím se dají vyčistit ruce od ořechů?? V sobotu sem loupala ořechy v rukavicích a tejnak to probarvilo až na kůži a vůbec to nejde dolů
a hlavně z nehtů mám ruce jak dyž vykouřím štyry krabičky denně

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
citron nepomůže?? A taky něco vyprat v měkký vodě ze sudu - třebas fusky, hodně fusek. Ale ten citron by mohl fachčit. A taky asi hodně mazat, furt si promazávat ruce.

Eimy
To manžílek má taky dlouhej start,

voni za to nemůžou, se tak už narodili

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:24
- Nahlásit

PetraK
citron sem zkoušĺa a to moc nešlo a prát nemůžu páč mám skoroamputovanej nehet na palci a nemůžu to namáčet
Sem myslela estli na to není nějakej fakt fígl co funguje

Meta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

čím se dají vyčistit ruce od ořechů
časem...schovávám ruce pod klávesnici, když někdo přijde

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:27
- Nahlásit

Meta
...schovávám ruce pod klávesnici, když někdo přijde
já taky, tak snad to do soboty pustí, abych nevypadla na výstavě při ukazování zubů jak špindíra

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:32
- Nahlásit

Fajka
snad to do soboty pustí, abych nevypadla na výstavě při ukazování zubů jak špindíra
kam se jedete vystavovat??
jdu se zkulturnit, ikdyž se mi vůbec nikam nechce - teď jsem vylezla ven a nějak mě to zmohlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:36
- Nahlásit

Janiii
kam se jedete vystavovat??
Jen do Bolky, je tam klubovka speciálka, bude tám natřískáno, tož počítám budem pátý z pěti

jdu se zkulturnit, ikdyž se mi vůbec nikam nechce - teď jsem vylezla ven a nějak mě to zmohlo
to věřím, by se mi taky nikam nechtělo, kor dyž člověku není moc dobře .. tak držím palčáky (i ten bolavej) ať to konečně klapne

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:53
- Nahlásit

Fajka
kolik tam bude AI?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:55
- Nahlásit

ankaras
AI Třicet ... AA dvě docela rozdíl co?

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:55
- Nahlásit

Fajka
no to teda jo, nevíš kdo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:56
- Nahlásit

Janiii

tož to zvládni. určo je převálcuješ. A kdyby ne, tak je uchrchláš

Fajka
budem pátý z pěti

tak to je přesně proč já nikdy na výstavu nepůjdu, páč už je pořadí předem dohodnutý

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:56
- Nahlásit

ankaras
Jako v AI nebo v AA ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:58
- Nahlásit

PetraK
tak to je přesně proč já nikdy na výstavu nepůjdu, páč už je pořadí předem dohodnutý
ale jo, já to tak nějak neřešim, já to beru HLAVNĚ jako super socializaci pro mojeho vlkodlaka

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:59
- Nahlásit

PetraK
tož to zvládni. určo je převálcuješ. A kdyby ne, tak je uchrchláš
mě je to tak nějak jedno. je to "až" v Holešovicích, pro mě docela z ruky, tak při mý smůle to dopadne a budou mě chtít
nijak to neřešim, buď to vyjde, nebo ne, a když to vyjde, nikde neni řečeno že tam musim bejt do důchodu že jo ...

mishi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:59
- Nahlásit

Krásné poledne přeju!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:10
- Nahlásit

Fajka
ale jo, já to tak nějak neřešim, já to beru HLAVNĚ jako super socializaci pro mojeho vlkodlaka

jo to jooo,
já to teď psala jako ftipnou poznámku k tomu, že už víš, kolikátý budete

Janiii
žádnej důchod nezažiješ, páč to budou tak furt natahovat že umřem ve frontě na pracáku

mishi
Krásné poledne přeju!

krásný je, díkec

Meta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:14
- Nahlásit

snad to do soboty pustí, abych nevypadla na výstavě při ukazování zubů jak špindíra
To mě čeká v sobotu taky na klubovce to bude mít zahraniční rozhodčí o čem vyprávět

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:16
- Nahlásit

PetraK
já to teď psala jako ftipnou poznámku k tomu, že už víš, kolikátý budete
no nevíím jen odhaduju, ale nám by se mohlo s Fajuš stát, že budem i šestý z pěti

mishi
Taky taky

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:18
- Nahlásit

Fajka
AA

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:20
- Nahlásit

Meta
my máme taky zahraničního, tož bude ostud mezinárodní

ankaras
No vím jen o Terince od Bubáčka a ta druhá nevím
Ale Terinka bude míti tentokráte spešl Handlera

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

Fajka
koho ? ani nevím no druhý má být prej nějakej pes - třída vítězů

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:24
- Nahlásit

ankaras
koho ? ani nevím
hmm nevíš, ale znáááš

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:25
- Nahlásit

Janiii
Hele a vubec ty se jako stěhuješ do prahy? Dyk ja vubec nic nevim A co je s Bonečkou?

Člověk sem nemá čas chodit a takhle to dopadá... holkýýýý, já nesnáším překládání z angliny... a to mám přeloženou jen část toho prvního textu... Vubec nevim, co si počnu, než to přeložím šecko ... Je reálná šance, že při tom počnu a zároveň porodím páč fakt nevim, co s tím

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

Fajka
TY

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání