Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

PetraK
když bude s košíkem? Proč ji nenechat běhat s ostatníma s košíkem?
tak bude štěkat i s košíkem, a jestli jiná zavrčí vrhne se na fenu i s košíkem - to už se jí taky povedlo ... no a představa, že než naženu Berni tak se do ní zakousává čuba bez koše a berni se nemá jak bránit

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:30
- Nahlásit

Janiii
hm tak to je těžký s Berni trumpetou.
A co takhle jí bejt furt za zadelí a jakmile štěkne - ticho a k noze. Jakmile ztichne, pochvala -volno- štěkneš, Ticho, Knoze....(my máme takhle povel žádnej pes ) a dokud nebude reflektovat na to co má, tak si to volno na dlouho neužije a bude dřepět u nohy, zatímco vostatní rejděj. Blbej nápad?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:35
- Nahlásit

PetraK
A co takhle jí bejt furt za zadelí a jakmile štěkne - ticho a k noze. Jakmile ztichne, pochvala -volno- štěkneš, Ticho, Knoze....(my máme takhle povel žádnej pes ) a dokud nebude reflektovat na to co má, tak si to volno na dlouho neužije a bude dřepět u nohy, zatímco vostatní rejděj. Blbej nápad?
blbej nápad to není, já sem na tom vpodstatě stejně jako Janii jenže se mi zatím nepodařilo sehnat nikoho, kdo by to s náma vydržel trénovat páč Fajkýš je ze začátku vopravdu jak vlkodlak a všici tady u nás se nás bojej přitom je to o tom rozdejchat jen ten první nával a ona pak už je celkem v klidu ale ten prní nával vopravdu rozdejchává málo kdo

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:41
- Nahlásit

PetraK
A co takhle jí bejt furt za zadelí a jakmile štěkne - ticho a k noze
jako on mi to málokdo věří to její štěkání ....
ale to bych ji musela mít u nohy uvázanou jako vězeň kouli
jako jiný psi prostě vrtěj ocasem když maj radost, tak ona štěká o 106 no

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:53
- Nahlásit

Janiii
ale to bych ji musela mít u nohy uvázanou jako vězeň kouli

to ne právě, uvázanou ne. Na volno. Jestli říkáš, že štěká z radosti, tak tedy možná nehlídat ten štěkot ale tu její reakci, když se na ní někdo rozdurdí - tzn. jí prostě bejt furt za zadelí i v tom chumlu. Jakmile by reagovala že jako - ti dám! tak k noze a pakárna, SLV, jakmile je v klidu - volno, jakmile je holka zlobivá dá si SLV - pak už stačí třeba jen Bernyyyiiiii! ale jsem laik, tak nevím. Beru to podle nás, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:54
- Nahlásit

Fajka
klidu ale ten prní nával vopravdu rozdejchává málo kdo

no vono sehnat někoho, kdo je ochotnej spolupracovat je fuška. U nás navíc až je přepsíno, venku na čokla skorem nenarazíš

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:55
- Nahlásit

PetraK
to ne právě, uvázanou ne
já vim, to bylo napsáno obrazně, s tou uvázanou koulí u nohy
no hele, budem muset někam s Berni a Ešusem na prochajdu, abys to viděla na vlastní oči Ešuse se vyblbne, berni ho sjezdí, že jako ona je dáma a ne nějaká pošahaná ohařka a budou spokojený obě strany

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Janiii

Ešus na hudravý žencký kašle . Páč se bojí, že ho sežerou.Leda - že by mu pučila cecíky! To by jí měl rád
Jenom Aischa dyš je před v a po hárání na něj může hudrat jak chce a stejně jí furt šušká do ušisek.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:13
- Nahlásit

PetraK
Berni neni hudravá, pokud ji Ešus nebude chtít znásilňovat 4x do minuty - o čemž nepochybuju
já myslim, že by si rozumět mohli

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:14
- Nahlásit

Janiii

to huvidíme - nejpozději na dovče v Jizerkách určitě

valim dom holky - krásnej víkend

Chcípaci - musíme se vykurýrovat, tak pořádně!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:15
- Nahlásit

já valim do peří - co jsem si dala za úkol dneska udělat pracovně, mam hotový, tak se jdu léčit ...
krásný víkend všem!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:15
- Nahlásit

PetraK
krásnej víkend taky taky

Chcípaci - musíme se vykurýrovat, tak pořádně!!
jojo potřebuju to jak sůl, nemám čas na rýmičku a kašílek

alias
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:25
- Nahlásit

ahoj tka jsme konečně zas počítačová - mi nějka ten hajzlík chcípá
petrak - no ešus je teda extra úchyl - jak si na ty cecíky vzpomněl? takovej velkej chlap :d sem se málem poto smíchy
se musíme pochlubit- máme doma oslavence - Ondráškovi už je rok a týden před narozkama začal sám šmatlat )a je u toho děsně důležitej - doťapá k čoklum důležitě toho co je na psim křesle poplácá a jde do kuchyně poplácat myčku - mačkne na čudlík a zas ťape zpátky kolem čoklů poplácá a jde dál)

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 13:40
- Nahlásit

Ahoj všici, jsem se sem v pátek nedostala...
Ad kalendář: dělám to v microsoft publisher, je to součást officů. Je tam snad i předloha, ale jinak si to dělám sama, pže na tomhle dost ulítávám, tak mám v PC různý papíry apod. čerpám z týhle stránky http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&p a=showpage&pid=3 Estli budete někdo chtít, můžu vám s tim pomoct, případně i něco málo udělat a poslat mejlem. Vytisknutí a svázání už by bylo na vás.

Už jsem se začala poohlížet po cvičáku, tak uvidíme... Ještě to proberu s vetem...

Jinak doufám, že už vám je všem líp!!!!

alias: Gratulace k prvním krůčkům.

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 14:21
- Nahlásit

Zdravim šecky.
Ešusove, Janii a Dines a tak díky za podporu Děda už ej po operaci, má totální endoprotézu... A ještě měl zlomený zánártní kustky, prej to bude na dlouho to uzdravování, ale věřim tomu, že to zvládne
Já včera měla od manžílka naordinovanej klid na lužku skoro celej den (krom toho, co jsem sem psala ), páč jsem měla teplotu a tak, ael dneska už je to zase dobly

alias
Jinak oslavenci gratulujem k narozkam i k šmatlání

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 14:45
- Nahlásit

alias
týjooo, tak gratulace Ondráškovi, už je to velikej chlap teď bude teprvá u vás veselo uhlídat čokly i Ondráška
Eimy
děda to zvládne určitě, uvidíš!
a jinak vítej do nepopulárního klubu chcípáků - já to prskla na Míru (a taky se mi ulevilo, jako Ešusový) takže jsem dneska řídila z prahy až k tatínkovi a žádnej mrtvej!! jsem prostě dobrá
tak se uzdravujte všichni

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 14:58
- Nahlásit

Dneska samý pozitivní zprávy, to je super! Já dala do kupy tu horu věcí do Dášeňky a zítra tam jedu. Se těším! Jsem koukala, kolik tam toho je a teda jen těch misek je kotel.

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:33
- Nahlásit

mishi
Já dala do kupy tu horu věcí do Dášeňky a zítra tam jedu. Se těším!
tak hoď za nás min. 10x míček Astičce a všechny ostatní pejsky pořádně podrbej!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 21:17
- Nahlásit

Eimy
Děda to zvládne neboj, podle toho jak se sám hrnul na tu střechu ... ji přece musí dodělat né

Janiii
já to prskla na Míru (a taky se mi ulevilo, jako Ešusový) takže jsem dneska řídila z prahy až k tatínkovi a žádnej mrtvej!!
to bé díky tomu že sem dneska skorem nevyjela

mishi
Jééé tak tam moc pozdravuuuj, a pohoň Astičku ... dneska měli toho voříška.. sem přemejšlela že tam taky pujdu na kukandu.. nakonec sem šla na výletík.. čék nemůže bejt všude

alias
A to je průser paní že začal chodit páč vod teďka už ho budete jen nahánět a co já vím tak stopovačka na děti zatím není povolená
Ale jinak mooc gratulujem

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 00:10
- Nahlásit

Janiii
Doufám, že jo no, ae prej to vidí dochtoři na dlouho ...

Fajka
No, doufám, že takový kraviny už dělat nebude, že se poučí...

(Janiii máš radost z tohohle speciálního příspěvku? Ani bych sem nepsala, ale ja vim, že maš z toho dycky radost )

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 11:30
- Nahlásit

Eimy
no jasně že mam radost, u tvých příspěvků vždycky jako první koukám na čas
Fajka
a bacha na měěěě, jsem řídila i celou cestu domů včéra normálně profesionální řídič a dneska jsem frčela s Berni sama na cvičák a přemejšlim, co provedu s tou mojí chorobou, protože už mě to vážně nebaví
asi udělám aukci - kdo se hlásí???

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:19
- Nahlásit

tak s chorobou mam jasno, jdu ji zítra ráno zkusit udat k pani doktorový páč už je to 4.den, co mam - sice jen zvýšený - ale teploty ... a to se cpu 3x denně paralenem a papám vitamíny ...
a divim se, že míra nehudrá, že je to tím cvičákem ale na cvičák jsem jela nabalená jak pumpa a bylo krásně slunečno, ikdyž zima ... no a pak ještě odpolední procházka s Bárou a s Berni - holky dováděly na louce a Berni využívala svojí rychlosti a prchala i s hračkou
tak jdu do pelechu, ráno k doktorce a pak do personálky, prsknout na ně taky trochu bacilů

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:59
- Nahlásit

Janiii
asi udělám aukci - kdo se hlásí???
jak aukci?? myslíš že by to vod tebe někdo jako koupil jo??? Najifko já se teda nehlásím, páč já mám svoje

Jinák já sem se místo léčení a zbavování se choroby v sobotu prochajdila a dneska jsme ořezávali stromy... několik z větví co padalo mi spadlo na hlavu páč sem nemohla uhnout - držela sem dole žebřík... dyž to řikám svojí drahý půli, že mě praštila větev do hlavy tak on místo otázky...... A nestalo se ti něco ? Bolí to moc?? se zeptal : No a pomohlo to?????

a bacha na měěěě, jsem řídila i celou cestu domů včéra normálně profesionální řídič
tě zaměstnám chceš?? Já poslední dobou musím všecko odřídit a huž mě to neba

Sem totálně vyřízená a všecko mě bolí du spááát

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:11
- Nahlásit

Fajka
já sem se místo léčení a zbavování se choroby v sobotu prochajdila a dneska jsme ořezávali stromy...
tak já v sobotu místo ležení najezdila 300km, vařila oběd pro 8 lidí a pak se tak porůznu potácela, dneska cvičák, oslava zdejších narozenin a svátků, pak ta prochajda ... no nemam uplně čistý nemocenský svědomí
du spáát taky, a ty ošetřuj boule po větvích a tvé drahé půli vyřiď, že jestli na tebe nebude roztomile hodňoučkej, že mu bouli na hlavě udělám já

alias
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 22:04
- Nahlásit

hoj holky
díky za uklidnění že už bude s ondráškem jen hůř
jinak se přidávám do klubu chcípáků - sme dneska při výšlapu na nádhernou zříceninu ronov myslela že chcepnu - bolí mně tááák kyčel že nemůžu ani zvedat nohu (při chození - k čurání naštěstí nepotřebuju )cestou dolu jsme zakotvila na cestě a Ervín musel dojít pro auto a vyzvednout mně - sem faakt nemohla - kdyžtak mrkněte na www.spekon.wz.cz - je tma odkaz na fotky z výlet u - bylo fakt krásně - v úterý jdu k ortopedovi - mi to drahá polovice přikázala - že kvůli mně nebude dřepět doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 10:30
- Nahlásit

alias
se musíme pochlubit- máme doma oslavence - Ondráškovi už je rok a týden před narozkama začal sám šmatlat )a je u toho děsně důležitej - doťapá k čoklum důležitě toho co je na psim křesle poplácá a jde do kuchyně poplácat myčku - mačkne na čudlík a zas ťape zpátky kolem čoklů poplácá a jde dál

tý jooo, tak Ondra huž je velkej chlap!! Ale dej bacha - s tim plácáním., Aby mu to nezůstalo a nebyl pak z něj plácal nějakej D

no ešus je teda extra úchyl

no jo, von je EXTRA ouchylák, to já vim dávno

Eimy
ale věřim tomu, že to zvládne

to víš, že to zvládne, není žádná papuč přece!

mishi

Bylas v Dášence????

ÁÁÁÁ A KOUKÁM, ŽE NÁŠ KLUB SCÍPÁKŮ SE ROZŠIŘUJE!! VÍTÁM NOVÉ ČLENY

celej víkend jsem poctivě ležela,Ešus je na mě našňupnutej, místo stopování, se panička válí

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

AHoj všici, hlásím se k vám do klubu chcípáků, od rána kejchám, smrkám, kašlu a bolí mě v krku, ale dřepim v práci a dělám, že něco dělám. Odpolko sebou plácnu do postele a uvidíme, jak to dopadne.

V Dášeňce jsem byla, ale asi jsem netrefila dobrou dobu, přijela jsem v devět ráno a zrovna se psiska krmili a postupně venčili a měli ještě trochu napilno po voříškiádě a my se jeli podívat na 14 denní přítelovo neteřinku do Práglu, tak jsme podrbali psiska, co byly zrovna venku a valili dál. Astička tam pořád ještě je, prý se bude těžko udávat... A je z ní tak trochu závislák. Mrzí mě, že jsem neměla ani foťák, nestihla jsem nic vyfotit...

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:11
- Nahlásit

mishi
ahojky, tak hlavně že jsi předala věci a podrbala pár pejsanů
a všichni, koukejte se uzdravit, já už na tom pracuju, vyfasovala jsem dneska prímovní antibiotika

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 20:35
- Nahlásit

Janiii

nechci antibiblijotitéka - chci se vyléčit sama !!! Ale plíce se zatím ještě nepřipojily

mishi
To je fajn, že jste to tam odvezli - Astička mě mrzí - zatím nevím, co tady odsud můžu vymyslet, zasloužila by si to holka jedna.
JINAK DRŽTE PALCE JEDNOMU ÚTULÁČKOVI, KTERÝMU JSEM MOŽNÁ NARÝSOVALA NOVÝ OSUD. HLAVNĚ ABY TO KLAPLO PO VŠECH STRÁNKÁCH - Gasík má trochu horší oči, půjde taky o to, když si ho tedy kamarádka a kolegyně vezme - jak se tam u nich zabydlí. Je toho moc co je ve hře, hrozně moc bych mu přála svoje vlastní páníky. On se nemá v útulku špatně- není to klasický útulek, je soukromý, ale i tak, každý pes si zaslouží mít svůj vlastní domov a svou rodinu. Tak bych mu moc přála aby to vyšlo a aby se mu případně v novém domově líbilo.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:39
- Nahlásit

Zdravim šecky přítomný i nepřítomný... Ja nevim, ale tomu bacilovi se u mě líbí, teda... vždycky dělá, jakože utek a jakmile přestanu bejt vklidu, tak se s radostí hlásí... Tak nevim, co s nim s hajzlikem jednim...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání