Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:14
- Nahlásit

PetraK
na to zametání???
no jasněěěě jdeš taky? že bysme vytvoříly team?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:16
- Nahlásit

Janiii
že bysme vytvoříly team

dobře, ale budu zametací manager! Páč uš sem to jednou dělala, tak mám zkušenosti z praxe!

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:38
- Nahlásit

PetraK
budu zametací manager
ani nápad!! znám tyhle managery, sedla by sis na chodnik a já bych makala jak divá co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

Janiii
ani nápad!! znám tyhle managery, sedla by sis na chodnik a já bych makala jak divá co

no ale já bych tě z toho chodníku MANAGEROVALA!! Chápeš? A pak - víš jaká je už zima? Takže sedět na chodníku je děsně riziková věc! Mohly by mi taky nastydnou vaječňáky a kejchat! takže já na sebe beru tu největší riziko celýho podniku!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:30
- Nahlásit

To je zase dneska deeeen du rači venčit a proluftit hlavu s Faječkou... třá mi to zvedne náladu ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:32
- Nahlásit

Fajka

tak poď s náma zametat, to budeš taky na čerstvým vzduchu a ešče vyděláš prachy

holky letím dom do peří.

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 18:25
- Nahlásit

tak plosim pěkně u veverky na stránkách je malá aktualizace (povídaní o dvou tréninzích a závodech + nějaký ty fotečky )
http://eimy.unas.cz - pro ty, kdo neznají

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:21
- Nahlásit

Eimy

tak pěkně trénujte

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:55
- Nahlásit

tak já celej den čumim esli někdo nepříde, nikdo nepřišel a voni se přikohátaj, až dyš vodejdu. -Ale teď sem na vás přišla!!

Eimy
tak nevim co jí furt pomlouváš Veverku Úžasnou!

ty narážky si vyprošuju (nicméně za odkaz dík )

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:48
- Nahlásit

PetraK
to máš za to, že sem nepíšeš protože ja sem celej den koukam, kdo napíše a nikdo nic tak jsem psala jinam... :P a seš ostuda, že si nas nepamatuješ

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:51
- Nahlásit

Eimy

Tááák moment!! Jak sem mám psát, dyš sem byla včera poslední kdo napsal? Přece se nebudu domlouvat sama se sebou? Nic! vy ste to dělali sválně, čekali ste až pudu dom!

že si nas nepamatuješ

sem stará, mám na to nárok! Až budeš stará jako já, nebudeš si pamatovat ani kde bydlíš

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:56
- Nahlásit

čáááu babky,
PetraK
neni ale opravdu to od tebe neni pěkný, plivnout na mě tvoji chorobu ulevilo se ti????
jsem doma, u nosu nudli, v krku jak na struhadle a mam teplůtku - no bejt chlap, tak už jsem na cestě na ARO
ale Míra mi přiveze práci z práce, takže budu makat doma ... ale v teple, a bez protivný kolegyněěěě
normálně bych si teda vzala paralen šnuptychle a vyrazila bych do práce, ale protože kolegyňka je těhule a je v prvním trimestru, tak se bojim abych na ni něco neprskla
a doma je taky fajn

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:51
- Nahlásit

Janiii
ulevilo se ti????

Jo! Zrovinka dneska už se teda díky tomu cejtim líp

a doma je taky fajn

bodejť, co furt někde, když doma nejlíp! Ale já teplotu neměla, tak nevim, esi sem to byla já kdo na Tebe plivnul, nicméně se mi tím ulevilo

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:56
- Nahlásit

PetraK
nicméně se mi tím ulevilo
tak hlavně že táák

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:57
- Nahlásit

Janiii

no ale na cvičák radši dneska nepůjdu stačilo jak jsem byla schvácená včera když jsme přijeli z útulku. Natož někde cvičíkovat s Náčelníkem Zrzavá huba

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

PetraK
já chci na cvičák až v neděli, tak to už snad zvládnu. a v sobotu mě čeká oslavování všech těch narozenin a svátků na severu, tam prostě musim dorazit ... tak se musim dneska zítra dát do kupy

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:02
- Nahlásit

Janiii

nechci tě moc strašit - ale v neděli to asi ešče nepude, jestli teda nechceš, aby se to táhlo dál. Je lepší to ustát v teple, než to s sebou tahat vo tejden dýl, ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

PetraK
tak pak je ještě jedna možnost, že na cvičák pošlu Míru - jééé, to už ho slyšim, jak prská

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

Janiii
že na cvičák pošlu Míru - jééé,

no tož u nás tohle nějak nepadá v úvahu

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:27
- Nahlásit

PetraK
myslim si že u nás taky ne - ale co, zkusit se má všechno, no néé? na táboře jim to tak spolu slušelo ...

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:31
- Nahlásit

Ahoooooj! Dneska se nám celej den radí vedení, tak jsem dohnala práci, co jsem potřebovala a teď se vám můžu plně věnovat!

Jak dopadlo hledání nový práce?

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:32
- Nahlásit

A nechtěli byste na mě taky něco prsknout? Já totiž z domova pracovat nemůžu, tak bych se krásně flákala! Na cvičák nechodíme (bohužel jsme to zameškali a Gastoňák teď vyjíždí snad po všem, co má 4 nohy a hejbe se to) a když prší, tak mi ven nevyleze, páč by se namočil. Fajnovka! A já bysem v tom dešti zrovna tak ráda šla!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Janiii

copak slušelo, ale esli by jim to taky šlo? Si tak představuju toho Brtníka na tom place . Ne že by ho Ešus neposlouchal (ale kdo ho to asi naučil, žejo??? ), ale cvičení jako takový s ním Brtník nedělá, na to je panička. Včera byl Ešusek táááák hooodnej, že sem tomu ani věřit nemohla

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:36
- Nahlásit

mishi

no ze zametání sešlo. Janika nechce bejt můj podřízenej, takže to jsme rozpustily

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:41
- Nahlásit

PetraK
To je škoda! Tak nadějně to vypadalo!

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:50
- Nahlásit

mishi
no v personálce pro mě měli dvě nabídky, jednu pani zavrhla rovnou, že bych se nudila u vaření kafe, a ta druhá byla až na Prahu 9 tam dojíždět neci, to je daleko. tak hledám dál ...
cvičení jako takový s ním Brtník nedělá, na to je panička
u nás to bylo taky tak, ale nouze naučila dalibora hůsti

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:52
- Nahlásit

Janiii
A co bys vlastně chtěla dělat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:40
- Nahlásit

Janiii
ale nouze naučila dalibora

tak ze začátku s ním David nedělal naprosto vůbec nic, teď aspoň něco málo při procházce - jako že třeba v rámci házení míčků se dá k noze a vyletět se může až na povel a tak, plus teda přivolání - kdy konečně pochopil, proč že ten pes musí předsednout

mishi
bohužel jsme to zameškali a Gastoňák teď vyjíždí snad po všem, co má 4 nohy a hejbe se to

tak to zkuste na dobrým cvičáku napravit - košík a vodítko dokážou divy. A nebudete se muset při procházkách bát co kde a jak a pesan bude moct lítat na volno.

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:46
- Nahlásit

mishi
no teď dělám asistentku vedení společnosti, tak něco podobnýho. ale aby to nebylo jen usmát se a uvařit kafe, teď mám zodpovědnost za určitý věci tak bych chtěla zase něco zodpovědnějšího
a holkýýýý, teď jsem se navlíkla jak balon a šla jsem na 10min. na zahradu s foťákem - protože tu má Berni Báru kdybyste viděly co spolu dělají Berni dlouho v pohodě, pak se nas*re a grrrrrr - ale i to je výchovný kouknu kolik fotek je mázlých (předpokládám že většina) a nacpu to na web

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

Janiii
No jasně, je poledne, Berni má hlad!

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání