Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:37
- Nahlásit

kachna_
Ona nestartuje za zvěří, ale zapomene poslouchat

já myslela, že řešíte ty ptáčky, za kterejma vyletuje?? Nebo tak něco?? Že tam nějaký to žvíže bylo.

Jdeme, Mája čmuchá všude kolem, já vydám povel - a NIC se neděje. Potom si Máju přimotám na stopce, pochválim, dám volno.

no a tak tady v tom případě, zkrátit nejdřív vzdálenost mezi vámi a mít u sebe něco echtovního- třeba syrový játra či něco tak. Aby jí stálo za to začít vnímat.. Jinde než na poli teda vnímá normoš, jo?

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:11
- Nahlásit

Janiii
Paní, ale doma jste proto abyste se léčila, pracovat má přítul To musíte mít jako já s mužem, měla jsem teplotu a měla jsem celej den klid na lůžku, manžílek nosil jídlo, luxoval, pral.... a... já se kousala nudou v posteli

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:13 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

jinak pro pobavení, co mi leze z překladače:

V
užitečnost numerické modelování, stejně jako
měření uvnitř těla není pochyb o tom, pro
Hodnocení biologické účinky jsou nezbytné pro stanovení
bezpečnostní pokyny expozice

a teď baby raďt, co to ma znamenat

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:14
- Nahlásit

Eimy
já se kousala nudou v posteli

kolik prstíčků vzalo za své??

fůj -co se to učíš za hnusy??

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:16
- Nahlásit

PetraK
To se neučím, to mám pochopit a psat o tom sofistikovanou, dokonalou, úžasnou, skvělou bakalářskou práci
Jinak se teda jedná o metody měření a modelování šíření elektromagnetickýho pole v lidské tkání (jakože když mluvíš s někým přes debila - mobila, tak ti do hlavičky proudí vlny a trošku ti to tu hlavinku ohřívá, tak o tom )

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:19
- Nahlásit

Eimy
(jakože když mluvíš s někým přes debila - mobila, tak ti do hlavičky proudí vlny a trošku ti to tu hlavinku ohřívá, tak o tom

a neřikali voni něco vo tom, že žádný vlnění do hlavy nende? Tak aby nestudovala něco co neni

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:21
- Nahlásit

Tak jsem vás konečně dočetla a už abych zase pádila. Dneska mi tu nic nefungovalo, normálně mi zmizel z počítače word, excel, kalkulačka - prostě všechno.

Už se vám někdy stalo, že byste usnuli v práci? Jsem normálně měla asi 10 minut fakt klid a ticho, tak jsem se jen na chvíli opřela a zavřela oči (už mi to věčný čuičení do kompa leze na mozek - teda spíš na oči) a normálně jsem asi na chvilku usnula!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:22
- Nahlásit

PetraK
Ale jo, jde... ale ono ot ohřívá hlavu o 0,001 stupně, takže to je prdlajs dokonce na strankach O2 je seznam telefonu, co prodávaj i s jejich hodnotou SAR (specifická míra bsorbce výkonu) něco málo ti do tý hlavičky leze

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:23
- Nahlásit

Eimy
Mi to zní jako nadávka. Nemám ráda cizí slova, nikdy nevim, co to znamená, ale samozřejmě dělám, že tomu hrozně rozumim a pak sem za debila, když mi třeba jen v odbornejch výrazech řeknou, že jsem tele a mám velký uši.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:23
- Nahlásit

mishi
V práci ne, ve škole jo na jednom užasně záživným cvičení jsem si lehla na lavici a .... už to bylo

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:25
- Nahlásit

Eimy
Takže v zimě hodně telefonovat!

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:26
- Nahlásit

Eimy
hnedle mi je líp!

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:27
- Nahlásit

mishi
no když si koupíš tisíc mobilů, tak se možná i o stupínek ohřeješ

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:39
- Nahlásit

Psíček
A ty pojedeš na víkend do Chebu

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:44
- Nahlásit

Psíček
zkus tady dat vyhledat cheb, určo na tebe něco bafne

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 16:53
- Nahlásit

Eimy
Paní, ale doma jste proto abyste se léčila, pracovat má přítul
no jooo, jenže von má antibiooootika taky, a je to chlap - takže to je spíš na to ARO tak makám já
néé, to přehánim, on šel ulovit obživu, tak já uklízela

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 17:21
- Nahlásit

Psíček
Nene, v Chebu byly psi jatka u panu vietnamcu a ty tam poejdeš na víkend...

Já dycky slibovala psici jednosměrnou letenku do koree, tak s tim chebem ušetřim....

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 17:26
- Nahlásit

Psíček
ja tam chtěla poslat tebe ne na jidlo, ale jako produkt, protože seš zlobivej zlobivak... btw. sleduješ naše stránky? nebo na nas prdíš?

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:14
- Nahlásit

Psíček
šecko přece ne? třeba to, že se ti dcera vdala

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:21
- Nahlásit

Psíček
povedlo se mi skoro nemožný, jupí simtě, ale včas je zavři, ať ti nevypadne protéza, jo? Kdo ji má furt hledat....

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:30
- Nahlásit

Psíček
tak dostaneš mixer anebudeš potřebovat protezku

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 19:47
- Nahlásit

Eimy
něco málo ti do tý hlavičky

škoda že to není u mě i obráceně

Psíček
ja uz trochu slepnu a hodne blbnu

tak to už se nedomluvíme nikdy

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 19:50
- Nahlásit

Psíček
Jo jo, jasně že fotečky jsou a na stránkach je o tom jen zminka pro pozorné čtenáře u prázdnin tuším kdyžtak mi pisni na mail a ja ti pošlu odkaz na fotečky

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 00:32
- Nahlásit

Tak se můžete těšit na noční příspěvky který máte tak rádi (Eimy, Janii) tentokrát ode mě šichta mi skončila o půlnoci, pak sem si dala gulášek (se fekt nedalo odolat...) a du do hajan Brou noc, nebo brý ráno jak komu je libo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:36
- Nahlásit

Fajka

Fůj, to si snad balila špendlíky, chudinko, žes šla spát tak pozdě

Huž si vzhůru?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:38
- Nahlásit

PetraK
Jasnačka huž mám i vyvenčíno a teď se balím do prááce

to si snad balila špendlíky špendlíky nééé ale taky ta práce za moc nestojí

Tak co vy všici marodi, už je vám líp??

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:42
- Nahlásit

Fajka
tak jako mně je o něco líp... a je tu náááádherně, tak pujdu asi na cvičák, snad tam někomu nevlezu do cvičení konečně je jedna středa pěkná

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

Fajka
Tak co vy všici marodi, už je vám líp??

Mě dneska bezpochyby, páč jsem se hned ráno tak, ale tak ukrutně vytočila, že sem byla jako klíště vytočená.
V jednu v noci mě sejmul záchvat kašle a tak jsem si šla vzít bromhexáč. No jenže mi ho někdo UKLIDIL a neřekl KAM HO UKLIDIL. Musím říct, že když s člověkem tříská v jednu v noci kašlik a má hledat tu po***tou lahvičku a neví kde - tak to je našlápnuto k tomu, že bude vdovou

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:36
- Nahlásit

brý ráno
Fajka
soutěžíš o titul "pracovník měsíce"??
mě je jakž takž, ve tři mám být v Praze na pohovoru im deutsch, asi to celý prokašlu a profrkám - páč takřka nekašel a vodová rýmička se mi změnily na zahleněné fujtajblcosi - to asi ty antibiotika
jdu snídat

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:38
- Nahlásit

PetraK
Hele šecko špatně, pokud je muž doma, má jít pro bromhexáč on, žádný ty, když kašluješ To musíš mít vymakaný snad ne? proč by sis ho jinak brala?

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání