| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:03
- Nahlásit
PetraK
Když my kvůli tý nemoci máme doporučený kšíry, takže na nás nějaký trhání obojkem nejde. Má porušenou motoriku a odumíraj mu buňky v mozečku.
Janiii
A proč vlastně odcházíš?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:06
- Nahlásit
no z Báry by se moc nenajedla - je to takový torpédo, že je hubená jak lunt
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:22
- Nahlásit
A proč vlastně odcházíš?
mishi
trochu taková ponorková nemoc
navíc dělám s Mírou ve stejný firmě a taky to neni uplně to dobrý ... tak chci změnu. jsem tam 5 let, nemam možnost naučit se nic novýho, tak nechci zakrnět
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:28
- Nahlásit
Janiii
Tak to máš můj obdiv! Já si tu furt stěžuju, že tu zakrňuju, nic pořádně nedělám, pže jsme zastrčený, mám málo peněz, ale jinam se mi jít nechce, pže si se šéfem výborně rozumim...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:41
- Nahlásit
mishi
takže na nás nějaký trhání obojkem nejde
no však to ani nemusí bejt - když není někdo cholera jako já , že mi Ešus vyrazil za blonckou, já houkla ke mně a dala protitah . Jde o to mu nedovolit co nechceš. A to můžeš i bez škubání, prostě ho nepustíš a bude se muset věnovat Tobě. Jde o to, že by se naučil fungovat mezi ostatníma.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:42
- Nahlásit
Janiii
je to takový torpédo, že je hubená jak lunt
no tak si třeba o kosti potřebovala vyčistit žuby žahnutý naholu.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:52
- Nahlásit
PetraK
Trénujem zatim na prochajdách, všude kolem je dost psů. Mi včera dokone vyjel po sousedovic psovi, se kterym jinak normálně běhá po zahradě. Moula jeden. Dycky škubnu, vynadám, ale asi to neumim, bo si nedá říct.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:57
- Nahlásit
mishi
no hele tak právě proto, by ten dobrej cvičák nebyl vůbec špatnej nápad, protože tam Ti poradí co a jak. A hlavně bych dělala na základní poslušnosti - tzn. aby v jakékoliv situaci poslechl třeba na povel k noze! Pak máš dost vystaráno.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:04
- Nahlásit
mishi
Tak to máš můj obdiv! Já si tu furt stěžuju, že tu zakrňuju, nic pořádně nedělám, pže jsme zastrčený, mám málo peněz, ale jinam se mi jít nechce, pže si se šéfem výborně rozumim...
já si tu taky se všema bezva rozumim (až na výjimku v kanclu že? ) ale právě si řikám, že přece nebudu v práci "jen" kvli kolektivu ... a peněz taky moc nepobírám ... tak proč nevyzkoušet něco novýho. dokud nemam děti, můžu i do tý Prahy dojíždět, pak už to třeba nepůjde, kvůli času a tak ...
a jinak souhlas s petrou, zkusila bych se porozhlídnout po nějakým dobrým cvičáku, ale fakt dobrým, kde vás nebudou nutit do něčeho, co hafan třeba kvůli nemoci dělat nemůže ... ale v ledasčem by to mohlo pomoct
jináč nahrávám konečně fotky z Orlických hor na web, abych tam pak mohla přidat fotečky z dnešní zahrady taková lehčí choroba vůbec někdy neni špatná
a taky bych měla začít makat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:14
- Nahlásit
no tak se na to podívejte
to byla soutěž v pojídání piškot na čas - v týmech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:20
- Nahlásit
Janiii
to je z letoška?? Už vám to holky jde dobře. Zvítězily jste?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:21 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
jojo, to je minulý víkend - vyhráli všichni pejskové, no ale čas jsme měly nejlepší no ...
se teda ani nedivim, když jsem jedla talíř-netalíř
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:32
- Nahlásit
Janiii
Vyprdni se na práci, když jsi nemocná. Taky budu muset dát do kupy nějaký fotky, ale teď se vracim z práce v půl sedmý a to už je tma, tak musíme počkat na víkend. Estli teda nebude pršet. Jsem včera slyšela, že má být v sobotu jen 8 stupňů!!!
PetraK
Zkusim se porozhlídnout, ale já se toho prostě bojim. Jsme to zanedbali, už je "starej" a mi budou nadávat. Když on poslechne, ale bývalýho přítele, což mi je teď nějak k ničemu, že jo. Aspoň jsem ho už naučila chodit na volno s náhubkem, ale to jde zázrakem u nohy, pže přes náhubek se mu asi blbě čuchá bo co, nebo estli mu to taky vadí na tu rovnováhu, nevim.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:33
- Nahlásit
tak už nahrávám fotečky ze zahrady, kupodivu se na ně dá docela koukat a připsala jsem k nim komentáře
dám vám sem ochutnávku ale na zbytek budete muset kouknout na webu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:38
- Nahlásit
PetraK
- pomoooc. Jak se ti prosím tě podařilo namotat dvacetimetrovou stopku dřív, než Ešus zapomenul, že měl přivolání?
Mimochodem, vyplašily jsme tři zajíce, proběhli zhruba tři metry od nás. Nevšimla si ani jednoho. Naštěstí to nevadí, protože mě na poli vůbec nevnímá, tak máme stejnak co cvičit. Myslim, že chtěla honit i letadlo na obloze.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:39
- Nahlásit
Právě mi psali z Dášeňky, že matrace nechtěj. Zkusim ještě libereckej útulek, ale jinak netušim, co s nima udělám...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:45
- Nahlásit
kachna_
A chytla to letadlo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:50
- Nahlásit
mishi
A chytla to letadlo?
Nemohla, byla na tý stopovačce
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:01
- Nahlásit
tak tady to na kamarádění moc nevypadá
a koukněte co si nechá líbit
no není úžasná?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:02
- Nahlásit
Janiii
Na tý první fotce trucujou?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:04
- Nahlásit
mishi
berni hlídala nějakýho chlapa na cestě, a Bára se dívala na svoji paničku, ta jí do poslední chvíle držela, protože jakmile jsm šla do dřepu že je vyfotim, tak malá vyrazila ke mě holt "zůstaň" ve 3 měsících ještě neumí
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:13
- Nahlásit
Janiii
Do dřepu před psama taky nemůžu. Dycky vystřelej a povalej mě. Obzvlášť Bára se se mnou ráda válí po zemi. Mimochodem, co to bylo za soutěž s těma piškotama?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:17
- Nahlásit
mishi
co to bylo za soutěž s těma piškotama?
na každej talíř naběračka na kousky nalámaných piškotků, psovod a pejsek na lavici ke stolu, talíře na stůl no a na čas se to jedlo - páníček nesměl použít ruce, pěkně tlamou jako pejsek kdo z dvojice to snědl rychleji, mohl pomoci tomu druhému ...
berni jsem musela povzbudit už loni, divně koukala jaktože najednou smí jíst ze stolu a ujídat z talíře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
zapomněla jsem přidat odkaz na všechny fotečky ...
Orlcké hory
Berni a Bára
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:34
- Nahlásit
Janiii
To je výbornej nápad! Kdo na to přišel?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:48
- Nahlásit
Janiii
neni ale opravdu to od tebe neni pěkný, plivnout na mě tvoji chorobu ulevilo se ti????
jsem doma, u nosu nudli, v krku jak na struhadle a mam teplůtku - no bejt chlap, tak už jsem na cestě na ARO
Ajooooj...
Sem na tom stejně akorát na to ARo se zatím nechystáám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
Fajka
Sem na tom stejně akorát na to ARo se zatím nechystáám
no však taky nejsi chlap že jo
nacpala jsem se paralenem, tak už to docela jde
mishi
To je výbornej nápad! Kdo na to přišel?
no předpokládám, že je to nápad kamarádky, u které jsme tam byli ubytovaní
ale byli i tací psi, kteří čuchli k piškotům a nasadili výraz "tak tohle žrát nebudu ... co bude dál za chod?"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:02
- Nahlásit
Janiii
No já sem jako ćelkem v poho jen mě teče z nosu a vočí.. a tag na ten monitoor skorem nevidim
ale byli i tací psi, kteří čuchli k piškotům a nasadili výraz "tak tohle žrát nebudu ... co bude dál za chod?"
tak to by se nám nemohlo stááát, Fajuška luxuje všecko
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:11
- Nahlásit
Janiii
Neznám psa, kterej nerad piškoty! Takovej exemplář bych chtěla vidět!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:12
- Nahlásit
No já sem jako ćelkem v poho jen mě teče z nosu a vočí.. a tag na ten monitoor skorem nevidim
tak to jsme chytly holka asi stejnej bacilus cooo chytly, Ešusová to prskla i na tebe!!
sedím tu nad šéfovou knihou jízd, musim, aspoň chvíli, když už si to moje válení nepíšu jako dovolenku
|