| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:30
- Nahlásit
Jirikovo
a basu piva, co???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:10
- Nahlásit
Jandula
no prece nebudu k praseti pit mliko .... ba ne, v pracovni dobe jsem prisny abstinent, takze basu piva klidne vynecham ...
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:06
- Nahlásit
Jirikovo
Jandula
Jo, sama bych si dala pulku prasatka. Tady bych vam tak mohla poslat pulku losa. Je moc dobrej Ale az po vyveseni. A je pracujte, aspon bdete mit penizky!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:52
- Nahlásit
A jak se malý český člověk dostal do Švédska? Na emigraci za totalismu trošku neobvyklá země. Všichni emigranti kolem mě si hoví v Kanadě, příp. Německu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:53
- Nahlásit
Garfield
to je prece jasny. utikas smerem Kanada, padne mlha a najednou jsi ve Svedsku. Tak cekas v Goeteborgu na lod smerem do Kanady, cekas, cekas a najednou koukas, ze uz tam vlastne zijes ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:58
- Nahlásit
Jirikovo
To je jasný. A když už trčeli ve Švédsku a chtěli si vydělat nějakou tu kačku na další "plavenky" do Kanady, tak se tak nějak naučili Švédsky a už se jim nechtělo se znovu učit anglicky, tak tam zůstali a za "plavenky" si koupili dům, zahradu, auto a jen na psa jim nezbylo a musejí se na otočku vrátit do ČR pro štěndo. To je hezký. Taková Roman Tička.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:15
- Nahlásit
Garfield
myslis, ze pujde i tady v nasich podminkach tvarit se, ze si vydelavam na plavenky a koupit si dum, zahradu a auto?? psa uz zdejsiho mam, takze tam bych neco usetril ... mne se totiz taky nechce ucit se anglicky a doufam, ze ma neznalost svedstiny nebude tak velky problem ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:22
- Nahlásit
No já si představuji před výplatou, než zkontroluji stav bankovního účtu, že jsem celý měsíc dřela a vydělávla na dům, zahradu a auto.
V reálu pak zjistím, že mám jen na ty plavenky. Do plaveckého areálu Kometa Brno.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:32
- Nahlásit
Garfield
pokud mas z vyplaty na vic, nez jen zakladni zivotni naklady (dva rohliky na den, litr vody z kohoutku a najem) tak jsi zbytecne preplacena a sama bys mela sveho sefa pozadat o snizeni platu ....
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:30
- Nahlásit
Garfield
No tak si tak nestezuj, ja do Svedska po 3mesicnim pobytu v Italii. Bylo to v prosinci, tak z italskeho blata do mrazu ve Svedsku. Jo to tady jeste byli mrazy, dnes uz ne, to spis tam u vas. No a tady se mluvi skoro vic anglicky jak svedsky, svedi jsou skoro anglani.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:45
- Nahlásit
Jandula
Jo, basu piva, mi si tady kupujeme pivo cesky Garfield
No, toho ceskeho pejska, to je radost. Tady na nej 2 roky fronta a pak jsou tady takovy vypelichany. Zadna sleva vyridit papiry tady a tam, letadlo a vyjde to i na vic. Ale pejsek je krasny a ma dobre pribuzenctvo dozadu.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:47
- Nahlásit
Jandula
Jo, basu piva, mi si tady kupujeme pivo cesky Garfield
No, toho ceskeho pejska, to je radost. Tady na nej 2 roky fronta a pak jsou tady takovy vypelichany. Zadna sleva vyridit papiry tady a tam, letadlo a vyjde to i na vic. Ale pejsek je krasny a ma dobre pribuzenctvo dozadu.
|