Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO a ostatní
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:30
- Nahlásit

...ale když se naštvu a vemu právo do svých rukou...

Jéžiši já jsem jak malý děcko, mě to hrozně baví. Kdyby mě někdo viděl.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:31
- Nahlásit

Garfield
tak promin, ale fakt bych se nelekl, kdyby takovy oblicejicek mel vzit zakon do svych rukou ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:32 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jirikovo
By ses divil. Jen třísky lítají.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:33
- Nahlásit

Garfield
hele a jak se ti libim na te fotce ja? jsem zvedavej na Jandulu, furt chtela fotku, tak co na to rekne ...

ale kdyby od tebe litaly trisky, to bych se fakt divil. vis jak bych sedivil? tak ze uz bych se vic divit nemohl ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:34
- Nahlásit

Loučím se. Valím za Gafátkem šňupátkem slepicovým. Fotit samozřejmě.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:34
- Nahlásit

Garfield
tak se mej a pozdravuj ho a ze mu preju pevne nervy pri nucenem pozovani na stodvacet fotek ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:35
- Nahlásit

Jirikovo
No poznám, že máš kratší vlasy, buď neoholený vousy, nebo narostlý "fousky" a přísné hustější obočí. Brý ne?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:36
- Nahlásit

Garfield
no neoholenej jsem byl, kratsi vlasy mam taky a prisne oboci - to kazdopadne. ja su celkove takovy cely prisny .... sis na tu fotku vzala lupu nebo co??

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 08:17
- Nahlásit

Jirikovo
Připomíná mi to Járu Cimrmana: foto v Brandenburské bráně, je tam krásně z profilu...

No tak, já i Garfield jsme sem fotky daly, i když ona ulítlejší... Tak dělej...

Teda, já včera přežila vánoční besídku našeho úřadu, rozuměj ústavu, všichni strašně happy atd atd, radši jsem v šest odešla, oni se odkutáleli, resp. odpotáceli kolem desátý...

Jinak pořádek nastole mám kombinaci Garfielda a Jiříková, tzn. jedna část stolu je čistá a druhá v bordelu... ale když oni mi sem furt něco dávají, pak se v tom přehrabujou....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:02
- Nahlásit

Jandula
ty jsi strasne zvedavy tvor. muj problem je v tom, ze jsem natolik do sirky narostly, ze jedina moznost je fotit me z dalky, abych se na tu fotku vesel. z toho duvodu nemam zadnou fotku focenou vic z blizka nez je ta, kterou jsem sem dal ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:15
- Nahlásit

Jirikovo
výmluvy....

Ty jo, musím vám vyprávět něco ze včerejška, ani v Chorvatsku není člověk bezpečnej, co se týče povídání (já si neustále myslím, že tady můžu kecat a nikdo mi nerozumí - občas to přetrvává i v ČR, takže mám tendenci komentovat nějaké tvory a až následně si uvědomím, že v ČR mi všichni rozumí), včera jsme šly s kolegyní z tý přitroublý besídky, zaparkováno jak je v CHR zvykem na chodníku /tady se ani jinde parkovat nedá/, otevřu auto a už chceme nastupovat, když přistoupý neznámý muž a česky na nás promluví, že tohle bysme si teda v ČR nedovolily, takhle parkovat (asi nějakej krajan), tak jsem mu to nejdřív chtěla vytmavit, že tady takhle parkujou všichni, a že Chorvati by si v ČR taky nedovolili parkovat na chodníku, ale pak jsme si řekla, že s blbcem je nejlepší se nehádat... fakt si musím dávat pozor na pusu, člověk už ani tady není v bezpečí (ještě že jsme nějak nekomentovaly přímo toho pána...)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:34
- Nahlásit

Jandula
to nejsou vymluvy. ja ted fakt projel poctive vsechny fotky, co mam na pocitaci a nenasel jsem zadnou, kde bych byl ja a mohl ji sem dat .... jelikoz vetsinou drzim fotak ja, tak jsem na malo fotkach a ty co jsem nasel .... za prvy neni aktualni sestrih (letni dovolena na kolech s podminkou porostu na hlave o maximalni delce 1 cm) a za druhy nektery fotky by asi nemely spatrit svetlo sveta ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:40
- Nahlásit

no dobře...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:43
- Nahlásit

Jandula
tak abys nebrecela hned po ranu, tak sem zkusim jednu dat, ale odpustim si k ni jakykoliv komentar tykajici se vzniku teto skvele fotky .... (jedina, kde mam aspon normalni vyraz, kdyz uz zbytek je takovy, jaky je ...)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:51
- Nahlásit

tak abych mel od vas pokoj furt s tema fotkama. a jak rikam, komentare jak k teto fotce doslo se radeji zdrzim .....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:54
- Nahlásit

Jirikovo
Já se komentáře nemohu zdržet... Jak fotka vznikla si dokážu docela představit, po identifikaci toho, co držíš v ruce...

A jaktože stále ještě děláš ve firmě, když nosíš tričko konkurence???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:57
- Nahlásit

Jandula
to je nase "firemni" jednotne obleceni na cyklo vylety ... kdysi nam je dal kamarad, tak v nich vyrazime. je sranda, kdyz treba v jizerkach prijedeme k hospode a lidi na nas volaji, ze tam oskar nema signal a ja jim v klidu reknu, at prejdou k eurotelu, ze ten ma signal lepsi ...

no a kdyz jsi se k tomu co drzim v ruce musela vyjadrit, tak teda: je to vysledek sesti lidi za 48 hodin ..... dal uz to komentovat fakt nebudu

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:58
- Nahlásit

Jirikovo jéééééé, já si Tě představovala úplně jinak / hůř
/..........

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:59
- Nahlásit

Jirikovo
šesti lidí??? to jste se pak udrželi na těch kolech???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:02
- Nahlásit

wensday
no dekuju ...

Jandula
byl to zkratka narocny tyden ... ale je fakt, ze i na tech kolech jsme ujeli docela dost. byl to takovy putak, ktery se vzdycky vecer zakoncil v nejakem miste vhodnem k prespani s vhodnou hospodou v okoli. tohle je ze zacatku, kdyz jsme narazili na takovy krasny stanek pobliz Tynce nad Sazavou (vodaci zrejme vedi ...) a tam se na dva dny nejak zasekli ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:06
- Nahlásit

Jirikovo
Já bejt tebou, tak neděkuju, Garfield to ještě neviděl... třeba přijde s nějakou pozitivní konstruktivní satirou...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:11
- Nahlásit

Jandula
tobe jsem taky nedekoval, ty ses vyjadrila jen k mnozstvi vypite tekutiny ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:12
- Nahlásit

Jirikovo
Já vím... je pravda, že jsem si tě taky představovala jinak... Ale ty kelímky mě dostaly...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:14
- Nahlásit

Jandula
no jo, tak jsi zjistila, ze rozhodne zadny princ z pohadky na bilem koni nejsem. na druhou stranu, ja takovou blbost o sobe nikdy ani netvrdil ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:32
- Nahlásit

Jirikovo
Já taky nejsem princezna z pohádky... a taky jsem to o sobě nikdy netvrdila...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:42
- Nahlásit

Jandula
hmm, tak to bychom se k sobe hodili, kdybys v minulosti asi trikrat nenapsala, ze se mnou bys zit fakt nechtela ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:56
- Nahlásit

Má inteligence a intelekt je jinde, než bych čekala. Já tu stříbrnou aluminiovou troubu celou dobu identifikovala jako hadicu z klimatizace nebo tak něco a vůbec mi to nedávalo smysl. Až jsem si pořádně prohlídla horní konec, došlo mi to. Krize! Alkoholismus světem vládne.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:00
- Nahlásit

Garfield
hezky vid? normalne to byl tydenni vyplach mozku a prilehlych potrubi .... uz nikdy vic. teda dovolenou jsme ukoncili slovy tak zas za rok ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:03
- Nahlásit

Bylo by to chválihodné, kdybyste za ten týden alespoň jednou usedli na ta kola a alkohol v krvi spálili, což nepředpokládám, že se stalo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:05
- Nahlásit

Garfield
ujeto cca 400 kilometru na kolech ... kdyz se k tomu prida to, ze jsme moc nespali, protoze bud jsme byli na kasi nebo na nas prselo (jsme frajeri, jeli jsme bez stanu) nebo nas v lese otravovala diva zver, tak si myslim, ze to nebyl zas az tak spatny sportovni vykon ...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání