Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO a ostatní
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:07
- Nahlásit

Já na to koukala odspodu a myslela jsem, že Jirikovo drží slona za chobot.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:12
- Nahlásit

jo a ja vlastne cekal, ze nas dnes Garfield zahlti fotkama, co vcera nafotila se svym novym telefonem a ono nic ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:12
- Nahlásit

Ketrin
Myslíš, že si chtěl nechat udělat fotku, jak se dávají vyfotit lovci trofejí??? Jednou nohou na slonovi a ještě mu drží chobot...

Mě spíš zaujalo to pocintaný triko - je vidět, že to byla fakt síla...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:14
- Nahlásit

..no a ten nepřítomný výraz... vůbec nevypadá na toho taškáře, jak se projevuje tady.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:15
- Nahlásit

Jandula
no tak to uvedu na pravou miru. to triko je mokry. bohuzel z toho, ze celou noc prselo a my spali jen tak prikryty takovou plachtou, ktera promokla, tak jsme tam nechali vsechny veci a schovali se na malou verandicku nejake chaty. a rano jsme nasli nejsussi moznou vec a tu si na sebe oblikli, potom jsme balili ten zbytek, takze co bylo malo mokry, tak jeste vic navlhlo a potom jsme udelali zaverecny foto ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:21
- Nahlásit

No fčera byla na focení už moc tma, tak budu fotit aš dneska, víš. A dneska taky pracuju, úplně zírám, jak strašně dokážu být výkonná, když nedělám kraviny na cz-psu.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:59
- Nahlásit

Ketrin
vzhledem k tomu, ze jsme celou noc nespali, protoze jsme se v sesti lidech nemohli na tu verandu 2x2 metry vejit, meli jsme jeste rano kazdy 5 promile, byla nam zima, vsechno jsme meli mokry, bylo pul sesty rano a zjistili jsme, ze nam nekdo ukradl nasi zasobu vyprostovaku lahvacu, tak se svemu vyrazu ani moc nedivim ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:01
- Nahlásit

Jirikovo
ty se furt tak šíleně chlubíš... člověk by řekl, podle toho, jaký zážitky taky s náma dělíš, že neděláš nic jinýho, než že chlastáš...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:10
- Nahlásit

Jandula
ale to neni pravda. ja tady vlozil jedinou pouzitelnou fotku z letni dovoleny a pak jsem se priznal, ze kdyz jsem o vikendu slavil sve narozeniny, tak jsem se dostal do stavu blazeneho bezvedomi .... o zadnym jinym piti tady nebyla rec ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:14
- Nahlásit

za hodku jsme se tomu v hospode dobre zasmali ...
hele přiznej si to...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:15
- Nahlásit

Jandula
no ze si zajdu obcas s kamaradama na jedno dve pivka (slovy dvanact) nepopiram. ale ze bych nedelal nic jineho ... vetsinou je to piti stejne navazany na nejaky sportovni vykon, ktery predvadime prave proto, abychom si udelali zizen ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:24
- Nahlásit

Jirikovo
vetsinou je to piti stejne navazany na nejaky sportovni vykon, ktery predvadime prave proto, abychom si udelali zizen ....
To mi připomíná bláznivý chorvaty, jdeme na squash a oni si při a po squashi hulej a chlastaj... no to jsou fakt sportovní výkony, já nevím, že tam lezou... Já když ucítím při squashi ten jejich cigeretovej dým, tak se mi zastaví plíce a představa, že si dám poté pivo nebo dvě, tak bych nedošla dom.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:43
- Nahlásit

Jandula
no ze bych u toho hned i hulil to ne, ale kdyz jdu treba na ten squash, tak chodim v Praze zasadne na Hamr, protoze tam maji hned u toho prijemnou hospudku s dobrym pivem, tak si po zapase sednu, dam si ctyri kousky, abych doplnil tekutiny a jdu domu.

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 07:42
- Nahlásit

Mé fotografické umění šlape Saudkovi na paty...

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 08:16
- Nahlásit

Garfield
A hlavně máš krásnýho a zkušenýho modela, ty Saudku...

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 08:30
- Nahlásit

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:05
- Nahlásit

Garfield
ty se fakt docela vyblbnes, ty Saudku jeden ... jinak abys dohnala Saudka, tak bys z Gafa mela udelat nahace ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 07:16
- Nahlásit

...tak dneska konečně uvidím to klubko škrkavek, holky moje slizký. V pátek byl Gafánek očkován a dostali jsme několik tabletek nějakého odčervovacího hnusu (ani nevím, jak se to jmenuje), tak dnes (po týdnu) mu to aplikuju do trávicího ústrojí.

No a následně rozšířím svůj domácí chov psa, blech a klíšťat ještě o škrkavky. Hezky se o ně budu starat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:59
- Nahlásit

Garfield
uz pro ne mas pripraveny nejaky akvarko?? nebo je nechas stejne jako Gafa a blechy a klistata volne pobihat po byte?

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 10:22
- Nahlásit

Jirikovo
Já jsem strašně liberální člověk. Fandím studenému a volnému odchovu. Takže škrkavkám bude zpřístupněn celý byt včetěn naší postele samozřejmě.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 10:27
- Nahlásit

Garfield
ja si stejne myslim, ze si skrkavky nakonec demokraticky vyberou nejakou tmavou diru ....

micsa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 18:41
- Nahlásit

Musim trochu napsat a vam se tady do toho trochu plict. Musim napsat, ze mne vas, nekolik clenu, opravdu dobre kdykoliv pobavi. Nasmeji se, a mam hned lepsi naladu. Bydlim uz more let v zahranici od malych let, bydlela jsem posledne v Brne, Matzenauerova, Zabovresky. . Inteligentnich blbosti je po malu, tak vam fandim a pokracujte. Aspon si takhle drzim tu cestinu aktualni, zasmeju se a navic se neco dozvim a naucim o pejsanech. Pa Misa!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 06:39
- Nahlásit

micsa
Ahoj Miso Misco, klidně se k nám úspěšně přidej. Vzhledem k Tvému dlouhodobému pobytu v zahraničí (kdeže to jsi? krásná exotická země plná vůní a šumění moře? nebo chladná ruská Sibiř plná despotických vládců (teď tam prej mají -37 °C a nefunguje jim teplárna)? nebo technicky přetechnizované USA plné hamburgerů a hot dogů a tlustých leč pravých američanek? nebo duchovně bohatý čistý a meditační Tibet? případně jiná středoevropská země stejně divná jako ta naše jen trošku více kulturnější?) Pokud jde o utužování jazyka českého, buď bez starostí, jsme tu všichni jazykolamové milující svou rodnou krásnou řeč a jsme ochotni Tě obohatit i o "moderní" termíny, které v žádném slovníku či gramatice nenalezneš.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 08:28
- Nahlásit

Garfield
To s tou češtinou sedí... Moje máma mi říká, že už mluvím jak hotentot... Někdy se mi povede napsat byli s měkkým I a máma se ptá, koho že jsem mlátila... Je pravda, že dva dny po příjezdu domů se to většinou srovná, ale i tak mám tendenci hlavně v obchodech začít mluvit chorvatsky... a vůbec nejlepší je, když jsem zvyklá, že mi tu nerozumí, tak v čechách začít komentovat a neuvědomit si, že nejsem v CHR...

Anonymní
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:08
- Nahlásit

Garfield
tak ti pri pondelku dekujeme za ukazku tvych znalosti zemepisnych realii a zase zpatky do prace ...

mimochodem, co skrkavky??

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:09
- Nahlásit

tak ten anonym jsem ja. zda se, ze mam pri pondelku nejaky pomalejsi rozjezd ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Jirikovo
Je to život pitomej nespravedlivej. Vy všichni máte žížaly, jenom Garfieldovi po odčervení zase tchořila ze zadku smrdutá voda, ale bez žížal.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:42
- Nahlásit

Garfield
ja ti nejake zizalky nachytam venku a privezu ti je do Brna az pojedu do skoly ...

micsa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:54
- Nahlásit

Jandula
Garfield
Bydlim ve Svedsku, ale rekla bych, ze zimy tam vy mate o hodne horsi ja bydlim u Göteborgu, pristav, tak nam to tady ten golfsky proud otepluje. Vubec bych nerekla, ze mluvite podivne, mne se ty vase slovni obraty moc paci. Taky mohu napsat, ze cestina mi jde dobre diky tomu internetu. Ale kdyz prijedu do Ceska tak za tri dni se rozpovidam, nikdo nepozna, ze jsem tak dlouho pryc. Ale pochopitelne ta moje slovni zasoba se neda srovnat s vasi!!!!!Mimo jine si v lednu jedu do Ceska pro malinke stenatko! Moc se tesim. Pa Misa. Skoda ze se u vas nedaji poslat kyticky ve foru, u nas jo, jinak bych vam jich hodne poslala.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:27
- Nahlásit

micsa
posilat kyticky, posli radsi pres forum nejakou pochutinu, treba pulku prasete ....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání