Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO a ostatní
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:30
- Nahlásit

Jirikovo
Asi se dívala na Vesničko má středisková a vzala si příklad z pana doktora...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:32
- Nahlásit

Jirikovo
Není tu Sali, ale štítná žláza pracuje buď víc nebo míň, než je třeba a pak jsi buď tlusté prase nebo anorektická svině.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:33
- Nahlásit

Garfield
no ja vim, ale aby dusledkem spatne prace stitne zlazy mohl byt vysoky krevni tlak tak musi pracovat vic a byl bych anorekticka svine. zatimco takhle jsem tluste prase ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

Jsem viděla teď poprvé tu anorektickou svini na těch fotkách Tvých potenciálních manželek. Asi už nezhubnu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:42
- Nahlásit

Garfield
To je kočka, co??? Já jsem si vždycky říkala, že anorektička bejt nemůžu, protože ráda jím, bulimička taky ne, protože nesnáším zvracení... Takže jsem taková jaká sem...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:42
- Nahlásit

Garfield
no ja uz vystehoval vsechny skrine, aby se do loznice pro ni vesla postel ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:43
- Nahlásit

Jandula
vcera jsem se na veterine vazil na vaze pro psy a vynadal jsem Ronie, jak muze vazit tak malo, kdyz ja vazim tolik. sestricka na me koukala jako na pacienta ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

Jandula
Čéče já mám tak strašně ráda sladký a mám určitý oblíbený jídla, kterých se s radostí vždy přejím, že to blinkání občas taky praktikuju, ale spíš, abych nemusela trpět a zkrátila si utrpení. Ale k hezké štíhlé holce mi přebývají tak 4 kg. A ty už mě neopustí. Teda zdravou mě neopustí.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:47
- Nahlásit

Garfield
no to musi byt uzasny. dat si neco dobryho a pak to jit vyhodit ... si to vlastne vychutnas dvakrat.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:49
- Nahlásit

Jirikovo

Aby tě přešel humor, tak jsem ti vybrala ještě jednu krasavici... Holky, to je fičák, co?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:57
- Nahlásit

ola
tu posledni nechci. budou ji brzo bolet zada ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:57
- Nahlásit

ola
Humus. Vypadá jak má známá.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Garfield
Proboha, ty máš takhle vyvinutou známou????

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:03
- Nahlásit

ola
Já ji nahou nikdy neviděla a to oblečení zkresluje víš. Je obecně známo, že černá změnšuje.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:04
- Nahlásit

Garfield
To by ale musela chodit sešněrovaná do fólie na jahody...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:07
- Nahlásit

Já taky miluju sladký a hlavně zmrzlinu...

Ale zvracení jsem nepraktikovala nikdy, jelikož se mi to hnusí tak, že radši mi bude několik dní blbě, než abych to dala pryč (neberu virózu, to mě přinutilo a víc mi bylo blbě ze mě samý...)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:33
- Nahlásit

Jandula
hele a ted si predstav, jak musi zvraceni milovat takova zirafa s tim svym dlouhym krkem. tomu rikam vychutnat si kazde sousto ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:38
- Nahlásit

Jirikovo
fuuuuuuuj...

Já teď akorát zblajzla zmrzku... ňamí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:05
- Nahlásit

Jandula
no a kdybys byla zirafa, tak bys ji mohla ohratou vychutnat jeste jednou

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:08
- Nahlásit

Jirikovo
nech toho ty prasátko...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:13
- Nahlásit

Jandula
no vidis. dneska jsem byl uz blbecek a ted jsem prasatko. oproti tomu, jak jsem tituloval dnes svoji sefovou asi petiminutovym monologem ve kterem nepadlo ani jedno slusne slovo, tak to jsem porad jeste bridil ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:31
- Nahlásit

Jirikovo
A to jsi stále ještě v zaměstnaneckém poměru???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:33
- Nahlásit

Jandula
on ten monolog probehl jenom v kancelari mezi kolegama, kteri sem zavolali dalsi kolegy, aby videli, co dokaze jeden nastvany magor ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:35
- Nahlásit

Jirikovo
ten naštvanej magor jsi byl ty, předpokládám...

Stejně je to zvláštní, jak existujou šéfové, pro které by člověk udělal téměř vše (můj bývalý šéf - do dneška na něj nemůžu zapomenout) a ti ostatní, který lezou člověku na nervy, jen když si na ně vzpomene (můj současný šéf)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:37
- Nahlásit

Jandula
no ono je to stejny s "kamaradama", sousedama, kolegama, byvalyma spoluzakama. proste nekteri lidi jsou kreteni a nekteri jsou jako ja normalni ...

jinak ten nastvany magor jsem byl skutecne ja, na bernaku jsem byl svymi vystupy docela povestnej. je fakt, ze porad srandicky, srandicky, ale kdyz ty nervy potom pretecou a prasknou, tak je se mnou taky sranda ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:42
- Nahlásit

Jirikovo
ale kdyz ty nervy potom pretecou a prasknou, tak je se mnou taky sranda ....
To si dokážu představit, to i Roninka si jde radši zalézt do bezpečí...

Jenže kamarády můžeš vyřešit tak, že se s nima nebudeš kamarádit, ale šéfa chtě nechtě musíš aspoň naoko uznávat (jinak ne - protože kdybych si teto karikatury, co tu mame, měla vážit a uznávat, tak..)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:46
- Nahlásit

Jandula
no ja treba hraju fotbal. nekoho z tymu muzu, nekdo me stve. ale taky s nim musim vydrzet na hristi i v hospode. tak jsem to myslel s tema kamaradama ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:51
- Nahlásit

Jirikovo
Jo tak, no je pravda, že já se teď pohybuju v značně omezeným kolektivu, resp. z práce se stýkám jen s kolegyní, která má labradora a ostatní mi neseděj (pomlouvají mě i jí, nelíbí se jim, že mladý a svobodný holky neseděj doma, ale že sportujou atd. atd.) no prostě řešej problémy, protože oni tady nemaj žádný kamarády...
Ale v ČR je to taky tak - někdo sedí a někdo ne, ale v určitý situaci musíš snést i ty druhý...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:54
- Nahlásit

Jandula
no ja to snasim, ale cas od casu mi bouchnou saze ... dodnes se traduje na bernaku historka, jak po kamaradech letel stoh neocislovanych papiru, kdyz me nastvali. no a protoze jsem byl v tu dobu jejich vedouci, tak dostali prikaz, ze to maji sebrat a seradit.

za hodku jsme se tomu v hospode dobre zasmali ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:57
- Nahlásit

Jirikovo
bože, tebe bych fakt chtěla mít doma...

já jsem vztekací se typ, takže dupu (to mám po babičce, ta to dělala do svý smrti), vztekám se, bouchám a nejvíc stejně ublížím sama sobě...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání