| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
Garfield
ale musíš nechat Gafa vyholit, aby to bylo echt... Sára už je po tý operaci (sou jí vidět prsíčka )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:05
- Nahlásit
Jandula
no tak holky ja cekam. chci ty hambaty fotky a to ted hned. jestli zadny po ruce nemate, tak premluvte v praci nejakyho kolegu, on vas urcite vyfoti ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:08
- Nahlásit
Jirikovo
No my taky čekáme a vypadá to, že ty neustále pracuješ a na nás dlabeš, asi je ti šéfová přednější - no počkej (to je ta průprava na společnou domácnost)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:15
- Nahlásit
Jandula
dneska mam jednu pracovni schuzku za druhou ... nastesti ne se svoji sefovou, i kdyz i ty ostatni lidi mi taky lezou docela na nervy ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:17
- Nahlásit
Jirikovo
no jo, no, co mám říkat já, já jsem s nima už dva a půl roku, vídáme se denodenně, bez možnosti úniku a pomalu se bojím vyjít i z bytu, abych náhodou některýho nepotkala, to už začínám být docela paranoidní...
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:05
- Nahlásit
Garfield
Jandula
Jirikovo
Čau, sorry že vám sem lezu málem v tom nejlepším
Musím upozornit, že se mi právě úplně náhodou dostalo do ruky DVD jen a jen o Garfieldovi, neboli jedná se usvědčující materiál nebo taky Corpus delicti že? Jdu se na to podívat, výsledek vám sem pak hodím aby se už nemusely vést různé zavádějící diskuse o tom, co je Garfield a spol. vlastně zač.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:08
- Nahlásit
Lea
dekujeme za upozorneni a jsem rad, ze me vikendove stopovani Garfielda a trvaleho nataceni na digitalni videokameru melo uspech a ze distribuce takto natoceneho "domaciho" videa jiz probiha bez vaznejsich problemu ...
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:19
- Nahlásit
Do prčic, sem zjistila že doma nemám jedinej chips nebo popcorn, tak to budu muset pro něco zaběhnout, jinak si tu reality show pořádně nevychutnám
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:27
- Nahlásit
Lea
no pokud se ti dostalo do rukou DVD, ktery se mi podarilo natocit, tak doporucuju jeho sledovani pouze na lacny zaludek, protoze jinak hrozi riziko zbytecneho financniho vydani za potraviny a nasledne za vycisteni pozvracenych veci .... proste se jedna opravdu o REALITY SHOW a to o jeji nejdrsnejsi podobu ....
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 19:50
- Nahlásit
Jirikovo
Teda můžu ti říct, že natočit něco tak zvrácenýho, jako víkendovou reality show Ze života Garfieldova neboli Garfield movie, na to můžeš mít žaludek snad jenom ty. Ty brambůrky mi v břichu zachránilo snad jen to, že jsme to včas vypla. Jenom vybírám namátkou: Garfield vtrhne na psí šou, kde se naparuje před inteligentími psy, pak se zbaběle zdejchne a když mu teče do bot, ještě má při tom plno keců. Pak zavěšen na podvozku auta slizce špehuje zamilovanýho páníčka se svou budoucí paničkou-jak nechutné. Když dorazí domů, vykopne páníčkova psa z baráku, sežere mu večeři a lehne si do jeho postele. Probudí se dorůžova vyspinkán a začne kroužit tim svym pupkem a zpívá si přitom "I feeeeeeeel gooooood". A pes mezitím někde bloudí, hladovej a nevyspalej...Tak a to je jenom zlomek z této nechutné reality show. Dál už psát nemůžu neb brambůrky se začínají hlásit
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 08:59
- Nahlásit
Jirikovo
no tak kde jsou ty hambatý fotky???
Když už tady probíráte reality show Garfield, tak byste mi taky mohli poslat jednu kopii... já tady vůbec nevím, co se děje...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:18
- Nahlásit
Lea
no jestli ty sceny, ktery popisujes te nejvic vykolejily, tak jsi bud celkem otrla, nebo pri strihani filmu ty nejlepsi sceny vystrihali. a ja to vim, ja Garfielda spehoval cely vikend
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:20
- Nahlásit
Jandula
veskere fotky, kde se vyskytuji ja je mozne uverejnit az po desate hodine. jinak je riziko, ze kdyz sem prijde mala ami, tak dostane takovy sok, ze se z toho nikdy nevzpamatuje. a to prosim staci, kdyz na ty fotce budu obleceny ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:40 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit
Jirikovo
Víš, já myslím, že po těch fotkách, který tady Ola dávala minulý týden, malou ami jen tak nic nepřekvapí, naopak dostane dobrý základ do života, že i ošklivý strýček Jiříkovo může být v zásadě hodný...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:43
- Nahlásit
Jandula
no myslim si, ze nejen mala ami by s tim mohla mit problem. a jelikoz nechci mit na krku zalobu za obecne ohrozeni, kterou by snad i Garfield jeste pred smrti sepsala, tak to asi budete muset vydrzet bez mych fotek ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:45
- Nahlásit
Jandula
no myslim si, ze nejen mala ami by s tim mohla mit problem. a jelikoz nechci mit na krku zalobu za obecne ohrozeni, kterou by snad i Garfield jeste pred smrti sepsala, tak to asi budete muset vydrzet bez mych fotek ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:48
- Nahlásit
Jirikovo
obecné ohrožení??? no nepřeháněj...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:02
- Nahlásit
Jandula
je videt, ze vubec netusis, o cem mluvime ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:07
- Nahlásit
Jirikovo
no jelikož tě znám jen z týhle diskuze, tak fakt nevím, o čem mluvíme... ale říká se, že jaký pán, takový pes - takže když je Ronie černá, tak ty bys mohl být africký nebo romský spoluobčan...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:12
- Nahlásit
Jandula
no neni to uplne presne. ja su taky krizenec - africana s romem. nebo s rumem? nebo s rumunem? ja ted v tom mam zmatek ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:14
- Nahlásit
Jirikovo
takže prostě taková míchanice všeho, co se našlo ve vesnici - jako Ronie...
Možná by ses měl taky nechat patentovat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:19
- Nahlásit
Jandula
myslis, ze bych si mel zmenit prezdivku na Ji®ikovo?? to ne, to bych vypadl moc dulezite ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:22
- Nahlásit
Jirikovo
Já bych to bejt tebou změnila... o důležitost se neboj, všichni tady vědi, co jsme zač...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:23
- Nahlásit
Jandula
kdyz ja si zase nechci precist, ze tady pisu jen proto abych se zviditelnil ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:26
- Nahlásit
Jirikovo
A to já to čtu velice ráda, protože jak jsem říkala dřív, vždycky jsem byla ta stydlivá, mámě dělalo starosti to, že jsem nechtěla zdravit cizí lidi, když jsem byla doma sama, tak jsem nezvedala telefon, jen abych nemusela s nikým mluvit...
takže teď jsem na tý druhý barikádě - odhodila jsem stud a chci se ZVIDITELNIT!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:29
- Nahlásit
Jandula
tak vlez do kazdeho tematu a tam napis: JSEM ZDE. uvidis, jak se zviditelnis ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:32
- Nahlásit
Jirikovo
víš, mě stačí, když nás lynčují i za to naše nevinný povídání, ale psát "Byl jsem zde a příjdu zas, Váš FANTOMAS", tak nám zakážou přístup...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:33
- Nahlásit
Jandula
ale zviditelnis se a o to jde, ne??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:34
- Nahlásit
Jirikovo
ale až nám zakážou přístup, tak se nebudu mít kde zviditelňovat...
A kde je vůbec dneska Garfield??? Zase se fláká...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:47
- Nahlásit
Jandula
nevim. vcera si Garfield stezovala, ze vzhledem ke sve neschopnosti vsadit vyherni cisla, lepe receno vsadit aspon ve dvou sloupcich ne stejna cisla, bude muset dneska zase do prace a kde nic, tu nic.
jen jestli nevyhrala a nechtela nam to zamlcet ...
|