Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO a ostatní
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:07
- Nahlásit

Jirikovo
no to je možný... hele, zjisti adresu, rozjedem se tam..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:14
- Nahlásit

Jandula
to se ti lehce rekne, zjisti adresu ... i kdyz podle me staci zastavit v Brne a zeptat se, kde bydli pes Garfield se svoji trhlou panickou a kazdy hned bude vedet ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:25
- Nahlásit

Jasnééé f Bérně jsem známá firma. Právě jsem si byla koupit nový mobil, bo mi můj 3/4 roku starý spadl na zem a praskl (ale funguje normálně), tak jsem toho využila a valila pro o třídu lepší s foťákem, bo Gafa musím monitorovat prostřednictvím fotografií nikoliv papírových.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:26
- Nahlásit

Garfield
tys asi fakt vyhrala, kdyz mas takhle na novy mobil. co sis koupila za smejda??

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:30
- Nahlásit

No mně ho v létě ukradli (velmi záhadná historka) a já kráva koupila první co měl MMS a barevnej display tedy Nokii 6100. A pak jsem strašně brečela, protože ty čudlíky jsou tam úplně na hovno a hlavně NEMÉL FOŤÁK a byl JEN EUROTELÁCKEJ!!!!!!

Tak jsem s ním v podstatě úmyslně mlátila o zem, abych měla záminku si koupit tentýž, co má přítel a já mu ho furt kradu a fotím s ním psa a teď už mu ho krást nebudu, bo ho mám taky Nokia 6610i. Já potřebuji jen velkou paměť na čísla, místo na hodně SMS, chci aby byl barevný display, MMS a foťák. Víc od mobilu nečekám. Jo a taky možnost ukládat pod jeden subjekt více čísel a mailové adresy a poznámky. Toť vše. K mým potřebám je 6610i ideální.

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:31
- Nahlásit

A taky chci možnost dělení seznamu na skupiny volajících s příslušným zvoněním... Jsem nenáročná holka. Skromá a hodná.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:51
- Nahlásit

Garfield
Taky mám Nokii 6610i, koupila jsem si jí poté, co jsem záhadným způsobem ztratila předchozí, tj. jela jsem se Sárinou za kamarádkou do Splitu, v létě, čtyřicítky, tak jsem se rozhodla, že Sárinku po příjezdu vyvenčím, mobil jsem dala do baťohu, do přední kapsy a klídek pohoda. O 10 min. později jsem přijela za kámoškou a začnu hledat mobil, abych mamince napsala, že jsem v pořádku dorazila, nikde nic, auto, prostě mobil záhadně zmizel, tak na něj volám a už byl vypnutej. Vrátila jsem se zpátky na louku, jestli tam někdo aspoň nenechal služební simku - no nic, i v Chorvatsku, kde se normálně nekrade existují lidé, kteří nenechavě vezmou cizí mobil...

byl JEN EUROTELÁCKEJ!!!!!!
to bych před Jiříkovo radši nerozváděla...

Mně taky 6610i vyhovuje, mně totiž stačí, že má paměť na hooodně sms, protože si ráda některý sms nechávám... taky jsem nenáročná.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:02
- Nahlásit

jo jo, je zajimavy, kolik lidi si kupuje novy mobil, jenom protoze ma treba oproti strasi verzi zakulaceny kryt. pritom ho opravdu naprosta vetsina lidi potrebuje jenom kvuli volani, sms a budiku. nekdo potom jeste vyuzije fotak a mms a tim to konci. spoustu funkci uzivatel nepouzije ani jednou, ale za rok ma pocit, ze uz ma zastaraly telefon a jde si ho vymenit ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:04
- Nahlásit

Jirikovo
Jak říkám, já využívám nejvíc sms a volání, potom každý ráno budík (bez toho bych se chtěla obejít)... a ještě upomínky (toť vše)...

Taky jsem se nechala minulý rok zlákat a koupila Motorolu V600, aktivovala si WAP atd... a pak to zase nechala zrušit, protože jsem to nevyužívala (měla jsem nějaký měsíční poplatek a v rámci toho zdarma x přenesených dat)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:08
- Nahlásit

Jandula
je fakt, ze ja jsem na wapu mimo pracovni dobu skoro furt, kdyz neco hledam. ale mozna to bude tim, ze to nemusim platit ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:31
- Nahlásit

Jirikovo
U mě nebyl problém v placení, ale prostě jsem na to neměla čas a projevila se také moje technická zaostalost v moderním mobilním světě...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Jandula
to znam, takova zaostalost je hrozna vec. mne v mladi tvrdili, ze jsem momentalne zaostalej nebo co ......

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Jirikovo
Je to už dlouho co jsem používala WAP (je-li to tedy připojení k internetu přes mobil) přišlo mi to strašně nepraktické, zdlouhavé a blbě přehledné.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:45
- Nahlásit

Garfield
kdyz bys pouzila Eurotel live! tak to je docela dobry. ja tam lezu kvuli jizdnim radum, vysledkum fotbalu a tak. prijde mi to docela uzivatelsky prijemny (jako jedna z mala veci od nas ...)

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:48
- Nahlásit

Jirikovo
Takhle naprosto neskrytá reklama je teda...

Garfield
přišlo mi to strašně nepraktické, zdlouhavé a blbě přehledné.
souhlasím, hlavně se mi to neustále zasekávalo atd... prostě internet je internet...

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:50
- Nahlásit

Já se v tom i špatně orientovala, ale říkám, byl to Siemens a už je to tak 4-5 let.

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:51
- Nahlásit

Si tady teď hraju prostě s telefonem, no. Jako velká holka, no. A jsem vzteklá, že musím stahovat pomocí cizí SIMky svoje obrázky z Galerie a vyzváněcí tóny, bo se mi s tím nechce nikam na přehrání softwaru do druhého dne. Si budu brečet nebo co.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:54
- Nahlásit

Garfield
ale no tak, neřvi, máma koupí slona

Třeba se z tý cizí simky dozvíš nějaký drby........

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:58
- Nahlásit

Garfield
Eurotel prodava super vec. takovou krabicku, ktera ti zkopiruje simku a ty to pak cely muzes zkopirovat na jinou simku ... fakt vychytavka, ale uz dost reklam ....

ja jen abys nebrecela a ja nemusel potom lustit rozmazany pismenka.

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

Pomóc, já si chci stáhnout melodie z Euroteláckých stránek a zapomněla jsem heslo a ono mě to znovu teda zaregistrovalo, ale teď to řve, že totéž číslo už používá jiný uživatel. Já se chci zaregistrovat!!! A stáhnout si písničky!!! Pomóóóct!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:10
- Nahlásit

Garfield
si zavolej na bezplatnou linku pro heslo ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:13
- Nahlásit

Jirikovo
Neznám číslo bezplatné linky, prosím?! o

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:14
- Nahlásit

Na *11 je automatickej hnusnej hlas a posílá mě od čerta k ďáblu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:18
- Nahlásit

Garfield
A co říká čert a co ďábel...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:20
- Nahlásit

budes muset bojovat s *11, pod bodem 8 mas data a tam by mela byt 2 informace o nastaveni wapu a internetu. a nebo se podvej semhle: https://muj.eurotel.cz/enweb/portal?e=preForgotPassword

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:33
- Nahlásit

To nejdeéééé. Já zkouším tisíce hesel a jmen a všechny 3 své mailové adresy a nic, já chci melodiiiii!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:36
- Nahlásit

Počki počki, je možné, že to nechce vzít, protože zadávám jiný typ mobilu, než původně?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

Garfield
co nejde. vis uzivatelsky jmeno??? pokud jo, tak pouzij tu sms, co je tam napsana pod tema chliveckama na vyplneni emailu ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:38
- Nahlásit

Garfield
typ mobilu, pokud ho nemas v hesle nebo uzivatelskym jmene by asi nemel branit ke vstupu na stranky, ne?? na stahovani to potom uz vliv mit samozrejme muze ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

Já už ničemu nerozumím. Nevím, co zadávám špatně - jestli uživtelský jméno nebo i heslo. Resp. obojí by mělo být stejné. Určitě. Ale když kliknu v nabídce melodií na "objednávku" tak řve, že předmětné číslo má jiný uživatel. A myslím si, že jsem zadala tehdy i typ telefonu. Asi jo. Copak se nemůžu znovu zaregistrovat s týmž číslem?

A proč mi nejde odeslat SMS ve tvaru kódu té melodie na 999888 nebo jak tam to číslo bylo? Řve mi mobil, ať zkontroluju multimediální nastavení nebo co. Zachraň mě.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání