Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO a ostatní
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:00
- Nahlásit

Takže po několika poznámkách zakládám nový téma, protože prý nemáme poznámky k tématu. Dovoluji si navrhnout, když máte něco k tématu, pište tam, když ne, tak piště sem. Jak jednoduché a prosté, že......... a nekažte ty témata, ať nekazíme ostatním náladu...

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:03
- Nahlásit

Ano, ovšem má to jeden háček.

Většina našich "diskusí" je započata na základě reálného fóra, k němuž se reálně vyjádříme a pak to přestaneme činit reálným a začneme to znerealizovávat, řekla bych až znevažovat.

Teď nebudeme mít tu inspiraci ve skutečné psí problematice či skutečném životě.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:04
- Nahlásit

Ha! Konečně má Jirikovo své teritorium a ani nemusí mít "značkového" psa a nebude mi vyčítat, že jsem neuznala že Ronie není labrador (tedy, viděno optikou petřínského zrcadlového bludiště, možná by mohla být... s přimhouřenýma očima

Můžu sem někdy taky?

ola
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:06
- Nahlásit

Jandula
Garfield
Ketrin

Zítra Jirikovo vypadnou oči z důlků. Pokud to je vůbec reálné, protože identifikace vlastního psa mu dělá očividně problém!

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:07 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Ale tohle není ještě "chat".
Dobrá, dobrá.
Chápu, že kvůli nám nikdo nebude přidávat další atribut na tyto stránky

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:13
- Nahlásit

Garfield
Teď nebudeme mít tu inspiraci ve skutečné psí problematice či skutečném životě. tak vám dávam téma co psi v postely? tak mužete se začít bavit..až budete chtít další tak řekněte

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:27
- Nahlásit

Garfield
Proc ne? Treba paleni klistat?! Pry se to nema...
A psi v perinkach? Jsem jedno velke Aaaano.
Většina našich "diskusí" je započata na základě reálného fóra, k němuž se reálně vyjádříme a pak to přestaneme činit reálným a začneme to znerealizovávat, řekla bych až znevažovat. Prave ono znerealizovavani me vzdy velmi pobavi, ac nemam odvahu se pridat..

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:29
- Nahlásit

Fifi
Proč nemáš odvahu se přidat? Jéžiši k čemu na světě je zapotřebí méně odvahy, než k tomu udělat ze sebe veřejně pitomce? Což mně jde naprosto geniálně. Jen zářím.

Jinak bych to nazvala CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO A JIM PODOBNÝM. Bylo by to výstižné. Leč pro ty nám podobným urážlivé.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:44
- Nahlásit

Garfield
Verejne ze sebe pitomce delam dnes a denne v beznem zivote. Takze toto neni muj blok, spis se vam vetsinou do tech vasich sehranych diskusi michat... Ale treba se polepsim..

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:45
- Nahlásit

Nechci michat... A uz pisu jak blb, jen k vam neco napisu!

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:53
- Nahlásit

Jinak bych to nazvala CHAT PRO GARFIELDA, JIŘÍKOVO A JIM PODOBNÝM. Bylo by to výstižné. Leč pro ty nám podobným urážlivé.

Můžu to nějak změnit, když jsem autor???

Většina našich "diskusí" je započata na základě reálného fóra, k němuž se reálně vyjádříme a pak to přestaneme činit reálným a začneme to znerealizovávat, řekla bych až znevažovat.
To já vím, taky mě to mrzí, ale jinak to asi nepůjde... Navrhuji např. přispíváme na vážném fóru falešná březost a když bude mít někdo poznámku mimo mísu, což je skoro furt, tak napíše, viz. chat.... budeme sice jak u blbců přeskakovat z jednoho na druhý, ale národ to chce...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 16:24
- Nahlásit

cha cha, to ste mě zas jednou pobavili

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 06:46
- Nahlásit

Jandula
Jo, takže seriózně add. seriózní a debilní a nesmyslné k debilním a nesmyslným. Třeba i pochopíme o čem, kdo mluví

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:43
- Nahlásit

Garfield
hele, hlas národu je hlas boží a národ to chce...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:45
- Nahlásit

Jandula
Navrhuju referendum

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:46
- Nahlásit

Jandula
To je sice pravda, ale zase hlas národu v Hitlerovském Německu mi zase nepřipadal až tak totožný s hlasem božím. To bych si troufla tvrdit, že na rasové a genocidní smýšlení tehdejšího hlasu národa pohlížel hlas boží poněkud jinak a zřejmě by se ježíš (nechci jej psát s velkým "J", nemám odvahu znevažovat jména božího nadarmo) asi obracel v hrobě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:56
- Nahlásit

Teda nevím, ale zdá se mi že protestovali 2 nebo 3 lidi?
Ježíši vždyť sranda musí být, né?

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:14
- Nahlásit

Garfield
Tak počkáme, co na to Jiříkovo...

Referendum už bylo dělaný v podobě ankety...

Pupy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:18
- Nahlásit

Alexa
jj taky si myslím že tocha srandy neuškodí...ale pak se ten dotaz přesune jen na tu strandu a pak se tázající nic nedoví ale jinak mi to taky neva

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:07
- Nahlásit

moje ridgelabrodalmatinka je chora ... a ja musim trcet v praci ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:20
- Nahlásit

Jirikovo
to je mi líto, jestli tě to potěší, tak mě je blbě a musím trčet v práci...

Co je pusince?

Napiš taky svůj názor, a číhni na téma diskuse.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:47
- Nahlásit

Jandula
simuluje. kadi po chodbe, zvraci po chodbe, boji se na chodbe, klepe se na chodbe ... jestlli to plemeno neni nejaky chdbofil ...
nicmene jsme se vcera vecer tedy zajeli podivat za panem doktorem, ktery behem petiminutove prohlidky vytahl z me penezenky 1300 Kc a bylo zase veselo. akorat rano, to bylo zase v chodbe nasrano. a kdybych vedel jak se naseru v praci, tak jsem snad zustal doma ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:50
- Nahlásit

Jirikovo
ale no tak... chudinka je pokakaná... ber to jako praxi pro své budoucí (bude-li nějaké) dítě... ty to dělaj taky...

Joo, veterináři, to je kapitola sama pro sebe... tady je výhoda, že náš veterinář je rád, že mu stále naháníme nové klienty, takže běžný prohlídky, takový ty radící, máme bezplatný...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:51
- Nahlásit

Jirikovo
No tlamičko naše malá ošklivá, nebuď smutný a nazlobený. Pejskovi dej dietku, pak rýžičku s kuřátkovým vývarem, kontroluj bafině teplotu a buď na ni hodnej. A co pan vet zkonstatoval, že jí je?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:52
- Nahlásit

Jandula
kdyz jsem ji dneska chtel pred odchodem do prace zvednout k sobe a pohladit, tak jak to delam kazde rano, tak ustrasene vyknikla, stahla ocas a zdrhla. zrejme ma jeste v pameti, ktery hajzl ji to drzel, kdyz ji ten hodny pan doktor daval injekci ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:54
- Nahlásit

Garfield
pan vet konstatoval, ze ma prujem (to jsem videl taky) a ze ji neco je (i to jsem poznal). dale prohlasil, ze ve vykalech jsou stopy krve, coz neni zas az takovy problem ale ani zas tak dobry, tak nam dal antibiotika. a jelikoz je pred haranim, tak ji za 650 Kc projel sonem bricho, ukazal mi kde ma mocak, delohu a ledviny a bylo vymalovano ...

akorat doma bude muset byt znovu vymalovano, protoze strikala az na zed ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:55
- Nahlásit

Jirikovo
no jo no, jsi zlej - ale jestli ti to ulehčím, já jsem taky ten nejhorší, při operaci a všech vyšetřeních jsem to byla já, tatínek si seděl v čekárně, maminka doma a všichni svorně řikali, co ti to udělala....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Jandula
no co, kdyz se me boji tak aspon v noci nesteka, takze jsem se docela dobre vyspal ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:01
- Nahlásit

Jirikovo
Přijdu na kafe. Bych si s ní rozuměla, ona kakinká kref já čůrám kref.... By šlo ne?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:06
- Nahlásit

Garfield
tak jo, muzete si vzajemne zastekat, jak jste na tom spatne ...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání