| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:08
- Nahlásit
Garfield
Jirikovo
Já vám do party pošlu ještě kamarádky labradora, ten už taky druhý den průjmuje a kamarádka má po návratu z práce o zábavu postaráno...
Jinak s tím vymalováním - můžu tě uklidnit - já po každým Sářiným průjmu musela vyhodit koberec (nejdřív jsem ho několikrát vydrhla, pak větrala dva dny venku a stejně smrděl...), vyprat záclony atd.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:10
- Nahlásit
Jandula
no musim uznat, ze vcera me to prekvapilo, kam az muze maly pes zaspinit zed, kdyz se mu chce na zachod, ale zaroven nechce delat svincik doma a uz to nemuze vydrzet a panicek nejde a najednou prask ....
byt to olympijska disciplina, tak jsme ve sve vahove kategorii jednoznacne nejlepsi ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:14
- Nahlásit
Jirikovo
No a co teprv když tchoří německej ovčák, ty vole to jsou skotský střiky přes 3 místnosti.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:20
- Nahlásit
Garfield
hele a co kdybychom zalozili lazne. neco jako Jirikovy lazne u Garfielda. To by mohlo sypat. prinutime VZP aby to proplacela, budeme aplikovat skotske striky a baheni lazne.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
Jirikovo
ty si ale praseeee...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:27
- Nahlásit
Dnes mám od rána ujetej den a vy mi ho kazíte smutnými tématy, protestuji.
Ráno:
Sedím u lékařky v čekárně (už je mi jedno, jestli umřu teď nebo za měsíc, jsem f pohodě, hlavně když mám co číst) tak čtu Týden. A tam fotky černé Věry Bílé, jak stojí na podiu a zpívá. Hnusná tučná tlustá s obrovským lalokem pod bradou a tak nepřirozeně otevřenými ústy, že to vypadalo jako slepičí kloaka (nebo jak se to jmenuje) a tak jsem to nevědomky začala napodobovat, jakže se jí to asi povedlo. A najednou otevřela sestra ordinaci a já na ni s týmž výrazem pohleédla a ona úplně strnula. Já záchvat smíchu.
Poledne:
Jedu autem a na všech červených se týmž xichtem tvářím na ridiče a spolujezdce v ostatních autech, ohromě se bavím, jejich nechápavým výrazem.
Poledne pošta:
Nějaké dítě mi vlítlo do dveří (malé batole) a maminka jej běžela odchytit, než jsem si jí všimla, plivla jsem: "Co tady lítáš ty králíku divnej ušatej?"
Poledne parkoviště:
Přicházím ke svému značkovému vozidlu (narozdíl od Ronie) a zpívám si písničku: "Hafanana" a vedle parkující pán na mě tak kouká, tak jsem na něj ukázala plyšovým psem na klíčích a znovu nahlas zazpívala "Hafa na na na".
No a přijdu sem a tady pohřební a vzbouřenecká nálada.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:39
- Nahlásit
Jaká vzbouřenecká nálada???
Já mám super náladu, dneska tu budu sedět až do 16:15... a doufat, že se šéf nevrátí do tý doby ze služebky... (zázraky se dějí, že jo???)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:43
- Nahlásit
Garfield
Kloaka Věrušky Bílé (černé) mne totálně dostala. Zadusila jsem se čajem! Máš mě na svědomí!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:46
- Nahlásit
ola
Jo a oni mě nařknou z vulgarismů (kloaka) a z rasismu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:47
- Nahlásit
Pro ty, kdo neznají Věru Bílou.... jo, a pro ty kdo neví, co je to kloaka,no jak to říct taktně.... Garfielde pomoc?!?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:48
- Nahlásit
ola
jo, a pro ty kdo neví, co je to kloaka,no jak to říct taktně....
čtyři až pět brad v jejím případě (nebo lalok)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:54
- Nahlásit
Jandula
Jandulo?!! CO?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:54
- Nahlásit
Jandula
Ne, né, kloaka je... teď jsem to našla na netu - kloaka je tam, kde končí trávící ústojí ptáků (čili slepičí pr...)!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:55
- Nahlásit
Jééé, já jsem inteligent...
Tak to má obrovský, to je pravda..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:56
- Nahlásit
Garfield
prijde ti muj napad na zalozeni lazni jako smutny prispevek???
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
Čekám na přístupový práva k archivu onoho časopisu. Pak bych sem tu konkrétní fotku ťafla, abyste se taky ťafli.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:59
- Nahlásit
Garfield
Mnou poskytnutá fotografie dotyčné s patřičným mastným leskem ve tváři ti nestačí?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:59
- Nahlásit
Garfield
aha a kdyz dneska na ulici potkate nekoho vypadajiciho jako slepici kloaka, tak budete vedet, ze je to nekdo odsud z fora nebo Vera Bila ....
takze jsi nam vlastne vymyslela poznavaci znameni. zadny karafiat v klope saka, nebo chleba v ruce. proste tvarit se jako slepici prdel a hned bude kazdymu jasno ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:02
- Nahlásit
ola
Tam nemá tu kloaku. Kloaka byla fakt chutná.
Jirikovo
Mně chybí ten podbradek, který by k dokonalé kloace dopomohl. A taky postrádám mastnou pleť, ale můžu koupit třeba škvarkový sadlo a 3 krabičky si rozmazat po xichtu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:03
- Nahlásit
Garfield
chyt holuba, seber mu vole a budes mit i podbradek. problem s mastnotou jsi uz vyresila, takze ja uz zadny problem nevidim ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
Garfield
No, ale to by muselo být sádlo s troškou sazí-pro efekt a barvu! A když si necháš dát do horního a dolního rtu dvě, tři žihadla, tak je kloaka hned na světě!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:17
- Nahlásit
Neska de gafátko na džoganečky. Chudinka. Peněženka.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:20
- Nahlásit
Garfield
vcera jsem si na tebe vzpomnel kdyz jsme jeli z veteriny. povidam Ronie: hele pan doktor rikal, ze dneska a zitra nemas dostat nazrat. ale vis co? ty nedostanes az do vanoc, aby sis na tu utratu na veterine zase hezky usetrila.
koukala na me, jako by mi rozumela ... penezka ale uz vykrvacena byla, tak co s tim ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:06
- Nahlásit
Jirikovo
Sám by sis žral a Roninka aby byla o hladu... Styď se, nenasyto...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:11
- Nahlásit
Jandula
ja to ze sebe hned nevyhodim vsema moznyma otvorama jako ona. krome toho ja za svoje doktory neplatim. ona si svuj rozpocet na prosinec uz vycerpala ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:19
- Nahlásit
Jirikovo
To jsem zvědavá, z čeho jí zaplatíš tu plastickou operaci - transformaci na labradora?! Já myslela, že už ji chceš mít na vánoce předělanou?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
ola
to je v pohode. to ji vezmu z rozpoctu na nasledujici dva roky. asi trochu zhubne ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:24
- Nahlásit
Jirikovo
Srstku na tebe... Taková je na těch fotkách pěkná, lesklá! Nemohl bys utáhnout opasek radši sobě?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:29
- Nahlásit
ola
mohl, ale ja svuj rozpocet neprekracuju ...
mimochodem, kdyz jsme u toho utahovani. byl jsem u doktorky a mela nejaky reci o zvetsene stitne zlaze. ale rekla, ze to nebude nic vazneho, protoze kdyby to melo mit ty dusledky, ktere hledala, tak by musela stitna zlaza pracovat vic nez obvykle a jednim z priznaku toho je vyhubly clovek. pak se na me tak soucitne podivala a rika: "a to jak uznate vy rozhodne nejste"
no nezabili byste ji. takova uprimnost od doktora, ktery ma mazat med kolem huby a rikat, jak je vse v poradku i kdyz clovek umira ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:30
- Nahlásit
Jirikovo
Labrador nesmí být vychrtlej... V tom případě si zařiď fórum CHRT
|