| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2018 22:41
- Nahlásit
Fifi
vyrostla v kotci jedlicka
joooo jedli beru! ta se bude hodit na věnce
mas na minuly strance, jak se ty dva milakujou
ajoooo, to jsou pusinkyyy
já dneska zkoušela natočit vídejo jak se paka řežou ale ty paka jedním vokem furt monitorovali okno a jak se tam mihl foťák tak přestali sedli si na zadek a byli hodný tož mě napadlo že ten foťák přilepím do vokna jen tak a houska už nic nikdy nezničí bo bude furt monitorovat mě za voknem
Dumala jsem, ze vyrazim dneska v noci este na proslapku, kdyz je ten uplnek, a vono prd. Zatazeno fest a snih zadnej, tak vo zlamani haksny na oranici, ale uvidim, treba se prekecam sama este.
u nás taky a chumelenice takže ouplněk prd..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2018 23:09
- Nahlásit
Fajka
sedli si na zadek a byli hodný tož mě napadlo že ten foťák přilepím do vokna jen tak a houska už nic nikdy nezničí bo bude furt monitorovat mě za voknem
Aby jim pak zadky neprimzly ale?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2018 23:11
- Nahlásit
Fifi
v phodě, dyk na nich maj voba deku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2018 23:46
- Nahlásit
Fajka
dyk na nich maj voba deku
Zavidim!
Ruzena ted byla presvedcena o tom, ze Troldakovi vezme kopacak na zahrade. Vyvedl ji z omylu a ona razem ze sebe udelala malinkatou placicku cernou na zemi, na kterou se prece nemuze vubec nikdo zlobit... Ten blbec ji to sezral a pak musel zdvojnasobit usili, aby kopacak ziskal zpet. Cubky vychytraly, fakt.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 07:02
- Nahlásit
mínus patnáct... jdeme do lesa a psisku beru flííísku. On je opravdu holobřišník - prostě na zimu vůbec nezaroste. Sice se neklepe a tváří se normálně - ale dečka mu nevadí a vím, že v té zimě neprostydne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 07:27
- Nahlásit
Fifi
uplne to vidim co delala ferinka s timickem a on ji na to chudak dycky skocil
Xerxová
peknou prochazku
Fajka
to bys mohla prilepit a nechat pusteny a kdyby nahodou radili tak uz mas natoceno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 09:32 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
tak jsme procházku zkrátili... neb u nás bylo mínus patnáct a v údolí Černé Nisy na sněhu byl mráz jistě větší - psisko řádilo a běhalo, Pepa fotil ledy a pak jsme taky museli psíka skoro přenést přes ledovou širokou plotnu přes cestu (obejít to nejde a chlapec nechtěl a nechtěl - a tak nastoupil páník z jedné strany a panička ze druhé - a bez milosti jdeme i s psíkem na led... a najednou to šlo a pak nadšeníííííí, jak to zvláááádnul...) a pak najednou z ničeho nic psisko na sněhu začalo postupně zvedat tlapátka... že zimičkáááá... a otočili jsme to nejkratší cestou zpátky. Jo a u té ledové plotny se komedie opakovala - opět byl vtažen násilím, aby to opatrně, ale bez potíží zvládnul přejít. Komediant...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 10:21
- Nahlásit
Fajka budeme brutálně stříhat na zahradě vrbu - takovou tu zvlněnou. Zmínka o jedličce mi připomněla... nechceš proutí (na pomlázky to není, tvým dekoracím to možná vadit nebude) Mám nafotit ?? Větve i hromadu ?? Jinak časem slabé naštěpkuju a tlusté spálíme pod buřtíky a maso
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 18:15
- Nahlásit
bruslení dobrýýýý - dítka spokojená (až Mrňavka to na konec obrečela, neb upadla a to byla teda potupa ) I ta zmrzlina byla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 18:35
- Nahlásit
Xerxová
tak to ste meli dobrou klendru...
sme videli dneska taky deti se zidlema brusleni bylo celkem fajn, pak 8,5km jenom sme spechali na vlak a zkratili to a pak v brne nejakej problem tak mi to nejelo a hodinu sem musela cekat na zastavce tak me to dost mrzelo to zkraceni teda...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 18:40
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 18:45
- Nahlásit
čaj je mi tě líto s tím složitým cestováním. Velmi často se ti to někde kousne a nedojedeš jak máš. Ferinka taky bruslila ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 19:26
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky
mi chodili dvě hodiny po rybníce a kolem, akorát psiska na vodítku, neb tam snad 20 lidí hrálo hokej, to by s Lokinem navolno nedopadlo dobře
včera na led napadnul poprašek, tak se tam chodilo krásně
u nás teda už jen asi -2 a i ten vítr trochu polevil, tak se celkem dalo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 19:34
- Nahlásit
tedy už je zase mínus osm... ale odpoledne na bruslích byly jen mínus tři - to se dalo. Zítra možná ještě na chvilku půjdeme s Trpajzlíky - baví je to a letos je to asi naposled
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 19:36
- Nahlásit
Xerxová
to se holt neda nic delat, nekdy se zadari nejakej problem, akorat v zime je to vetsi vopruz
ferinka hlidala deku v aute a taky se ji podarilo nejak ze zadnich dveri sundat kosili takze hlidala i muze kosili sme nakonec byli na lede asi 2h, tak to bylo fajn
Maya
muz prave pomahal odhrnovat, jak profik kaomska rikala, ze by takhle mohl makat i doma
jinak teda u vas docela teplo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 19:55
- Nahlásit
cernej caj
jj, tady celkem teplo, dopoledne i sluníčko, na ledu jen poprašek, takže se to na bruslení ani odhrnovat nemuselo, sníh je už jen místama, třeba u nás na zahradě
tak super že jste si to užili i s mužem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 20:29
- Nahlásit
nejdřív pes a trošku mrazu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 20:31
- Nahlásit
Xerxová
krasny fotky
chtela sem si udelat grilovanej hermelin a trochu sem ho pripekla takze su bez vecere
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2018 20:36
- Nahlásit
a teď bezpsí ledové od neděle do soboty...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 07:40
- Nahlásit
Xerxová
krasny to mate jako vzdycky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 18:49
- Nahlásit
Fajka
pravý severský tažný pes doufám, že to uvidíš
https://www.facebook.com/svein.e.moe/videos/102162 93468517239/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 18:54
- Nahlásit
Maya
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 20:14
- Nahlásit
Maya
Houska by spis asi takhle vlacela Fajku.
Xerxová
Jakej ma fesnej oblecek, sokolik.
cernej caj
chtela sem si udelat grilovanej hermelin a trochu sem ho pripekla
Protek nebo se roztek?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 20:20
- Nahlásit
Fifi
roztek totalne a zespod byl cernej a smrad a kour nevyhnalo ani mohutne vetrani...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 20:22
- Nahlásit
cernej caj
Jezis, tos delala v troube nebo kde?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 21:06
- Nahlásit
Fifi obleček je děsnej - ale dlabu na eleganci. Zatímco v pase a přes zadek mu to plandá (Betka byla podstatně větší "selka"), tak přes ramena se nevešel - a tak jsem tam všila černé klíny. Tohle jsem šila Betce, když začala mít před sedmým rokem potíže neurologického rázu... On sice zatím (ťuk, ťuk, ťuk ) se jeví v pohodě - ale jeho zcela holé břicho a řídký kožušek si zaslouží trochu té tepelné izolace.
Dneska už byl zase svlečený (ráno bylo v lese jen mínus šest - proti včerejší skoro dvacítce hice)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2018 21:07
- Nahlásit
jo a ještě k oblečku - stihnul si připočůrat tu část na břiše... to Betce se povést nemohlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2018 05:48
- Nahlásit
Fajka
na.panvicce a zitam, byl tam ani ne 5 minut a takovy nadeleni ono to kourilo asi jak vytek a rozlil se po te rozhavene panvi... no pouceni pro priste, veceri sezer studenou nebo zadnou mit nebudes
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2018 06:53
- Nahlásit
mínus tři - to už je skoro normální teplota pro tento předjarní čas...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2018 08:36
- Nahlásit
u nas -1 a o vikendu prej ma bejt uz jaro
|