| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 08:45
- Nahlásit
cernej caj
muzi je prepocitavali a dali mu flastr za to ze ma mozna praskly vlakno v nahradni
fakt???
Já ani netušim, jestli vůbec nějaký mám (když mi praskla v Kněževsi, tak jsem to před automechanikem s nádhernym tulivym psem zapřela), ale co vim stoprocentně, že bych je vyměnit nedokázala.
Kontrolovali mě jen letos dvakrát, jednou jsem platila pokutu, že nemám rozsvíceno - stovku, byli strašně sympatičtí, já strašně zmatená, páč jsem světla vypla omylem, normálně se mi rozsvěcí a zhasínají sama, a ještě se hrozně smál, ten druhý, když jsem se podepisovala. Podepisuju se parafou, což ho pobavilo, neb mám dvě příjmení o souhrné hodnotě 19 písmen
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 09:12
- Nahlásit
Dobře no..... uznávám byla to moje blbost...nechávat tu lopatku v dosahu.... takže z tý rukojeti je další masážní nástroj na prokrvování dlaně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 09:43
- Nahlásit
kachna_
podle me chteli neco najit, protoze byli nastvany, ze forman je v dobrym stavu a muz nemel pozitivni test na drogy
kluci v praci rikali, ze jim v zivote jeste nikdo ani zarovky fakt nekontroloval, max. kdyz treba je zastaivli ze jim to nesviti, jestli treba maj zarovku at ji vymeni hned... tak vetsinou ty zarovky mas, ze... a jako ze vypada ze je praskly vlakno v nahradni zarovce to je proste buzerace...
ono prej nektery auta stejne nejdou, ze staci kdyz mas treba karticku asistencni sluzby, ze reknes ze je zavolas a tak...
jo tak to nez vypises prijmeni veme dalsi 3 pokuty
Fajka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 09:45
- Nahlásit
Fajka
v dosahu....
co je v dosahu?
nástroj na prokrvování dlaně
pěkně pečuje o tvé blaho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 10:22
- Nahlásit
kachna_
co je v dosahu?
ve výšce asi 160 cm
pěkně pečuje o tvé blaho
jj na všem hledáme pozitivno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 13:24
- Nahlásit
taaak sem 3 hodiny sila, sice sem zase zlomila jehlu ale pro znamou mam usity takovy obvazy pro miminka aby si nemohli sahat na oblicej, do kterych se strkaj spachtle tak sem uzila kus latky z povleceni, zaroven si trochu zasila a jeste z toho bude neco uzitecnyyyyyhoooo
a po obede se uz tesim s bestii a zitra vylet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 13:51
- Nahlásit
obvazy pro miminka aby si nemohli sahat na oblicej, do kterych se strkaj spachtle
K čemu je to dobrý???
Mám našpendlenou sukni, musím se do ní pustit. Měla to být Lucko sukně, ale nějaký blbec (já) jí sešil po líci ne po rubu a nejde to vypárat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 14:07
- Nahlásit
kachna_
aby si nemohli sahat na oblicej... to se ovaze kolem ruky, takovej kapsar na spachtle, coz castecne znemozni ohybani v lokti ale muzou si treba hrat nebo tak... od zname dite bylo na nejaky operaci s oblicejem, myslim ze nema ani celej rok, presne nevim s cim, byli s tim az v praheee a asi kdyz pere co dostali v nemocnici tak nema co by ji mohla dat, aby se hezky hojila
muz se tak vydesil, ze bych mohla koupit veroniku, ze veritaska najednou paradne sije
si ji teda peeeeeclive sesila ale vyparat to jit musi, ne? mas takovej ten rezak na svy? to tam nekde dostanes ale sama vidim nevyhodu siti na stroji v tom, ze kdyz se utnu, pare se to mnohem hur
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 14:50
- Nahlásit
cernej caj
mas takovej ten rezak na svy?
nemám, ale i tak, vyhodnotila jsem to jako efektivnější řešení, kdybych to vzala jenom základním, tak ještě možná, ale já to vzala důkladně
od zname dite bylo na nejaky operaci s oblicejem, myslim ze nema ani celej rok
chuderka malinká
veritaska najednou paradne sije
to jsem zvědavá, jak dlouho, dobře seřízená je asi super, myslím, že má víc druhů stehů než veronica 100
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 15:04
- Nahlásit
kachna_
no ale i tak, mam problem, ze jak sem delala 4 vrstvy latky v jendom miste tak sem musela rucne, jinak bych zlomila druhou jehlu teda druhou dneska, posledne kdyz sem ji znefunkcnila sem ulomila jehlu a jeste se urval ten zadni plech
ono zalezi model od modelu, ta moje je takova jednodussi ale rovnej a ten zubatej to ma a umi to i dirku na kalhoty
ale budem ji muset vzit tcahovi at muze nauci to serizovat, pac muz prej necekal, ze by to nekdy potreboval
ale hoji se mala dobre a dopadlo to vse OK takze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 16:08
- Nahlásit
Ble, vichr pokracuje, chvilku chumelenice a chvilku slunicko. Zmrzly jsme jak soboli lejno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 16:50
- Nahlásit
Fifi
ta roste fesanda, na te prvni fotce na me pusobi, ze je uplne uz velikaaa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 18:03
- Nahlásit
Fifi Růža má krásný obojek - modelka je to. Zdá se, že roste souměrně - Night i Betka měli v tomhle věku zadek výrazně výš než předek... Prostě jí to sluší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 18:57
- Nahlásit
cernej caj
Neni velka, je to furt trpaslo.
Xerxová
Růža má krásný obojek
To je ruzova pomsta od chovatelky. Soumerne moc neroste, minulej tejden vypadala jak autobus krizenej s jezevcikem, do toho byla prestavena - ted zase poskocila nejak trosicku do vejsky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 18:58
- Nahlásit
Fifi na té první fotce se mi zdála souměrná - prostě to Růžence sluší a obojek k ní ladí. Prostě Lady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:13
- Nahlásit
Fifi
tak ruzenka s ruzovou, ne?
jojo, na te prvni fotce vypada soumerne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:15
- Nahlásit
Fifi
krásný fotky, stejně rotvík s ušima a ocasem je hezčí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:25
- Nahlásit
Maya
jak s usima? ze se jim i tupirovali? ja vim o ocasech...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:27
- Nahlásit
cernej caj
ze se jim i tupirovali?
Natupirovat ji je muzu i ted.
Jinak mas pravdu, kupirovaly se jim jen ocasy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:29
- Nahlásit
Fifi
fakt? já měla za to, že jim uši taky, ale možná si to pletu s dobrmanem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:31
- Nahlásit
chicht - ondá mi někdo tvrdil, že se dogám kupírovaly kromě uší i ocasy... prostě dobrman a knírač všechno, rotvík ocas a doga uši...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:34
- Nahlásit
Fifi
ach ten cestin, to mi ani nedoslo
Xerxová
tak ale zas ono je mozny, ze nejaky jedinci toho meli zkracenyho vic, nez bylo "normou"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:36
- Nahlásit
Xerxová
teď teda schválně koukám na kupírování a ve spoustě článků se uvádí, že rotvajlerům se kupírovaly i uši, to je teda vidět, jaký bludy o psech jsou po netu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:36
- Nahlásit
bezpsí - převážně ledové fotky tohoto týdne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:40
- Nahlásit
Maya
Nene, usiska meli fakt dycky usopleskaty. Usi a ocasy se kupirovali bobrmanum, fousum a boxikum.
a ve spoustě článků se uvádí, že rotvajlerům se kupírovaly i uši
Kde, prosim te?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:42
- Nahlásit
Xerxová
převážně ledové fotky tohoto týdne
Urcite jsou krasny, tentokrat je ani neotviram, jaka je venku kosa a vichr, nechci se zase klepat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:46
- Nahlásit
a teď psík hlavně veselý... (tedy normální)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 19:59
- Nahlásit
Fifi
no tak i když kouknu do standardu, tak je tam toto, což mě jako laikovi říká i to, že minimálně někde jinde se kupírují i uši furt
Oběžník FCI vztahující se k posuzování rotvajlerů na výstavách (zasláno dne 11.12.2000 faxem jako odpověď na oficiální dotaz ČMKU):
„FCI upozorňuje všechny své členské země, že na mezinárodních výstavách se zadáváním titulu CACIB FCI musí být povolena účast bez ohledu na to, zda mají či nemají kupírované uši a zda byl ocas ponechán v původní přirozené délce v souladu se zákony své země, odkud pocházejí.“
A teda popravdě není u nás účast psa s kupírovanýma ušima na výstavě protizákonná? Přitom tady píšou, že na mezinárodkách by to mělo bejt povolený, ale zas FCI asi může těžko kecat do místních zákonů.
Jinak jsem koukla znova na ty články kde jsou seznamy kupírovaných plemen a asi jsem to blbě pochopila, protože samo je to i ocasech a ty seznamy to zřejmě nerozlišujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 20:00
- Nahlásit
Xerxová
kraasny fotky mate, jak bezpsi tak najtik pekne teda radi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2018 20:03
- Nahlásit
ale zajímavý téma a tahle diskuze! sekali se jim ocásky, aby nemlátili do masa, který táhli na káře
http://www.forum.breedia.com/threads/why-were-rott weilers-ears-never-cropped.9863/
|