| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 10:35
- Nahlásit
do mražáku horký néééé - musí to vychladnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 10:53
- Nahlásit
na pokojovou? diky vim ze do lednice to necemu neva... teda snad maminka davala veci jako polivku atak a ja to taky tam delam..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 10:55
- Nahlásit
cernej caj
teplá polívka by se do lednice dávat neměla ..si myslím já teda? nebo zkysne ... po uvaření necháváme dycky vychladnout na chodbě na dlažkách a pak teprve lednice nebo mrazák ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:12
- Nahlásit
ja s tim prave vubec nemam problemy, s polivkou - gulasem a tak... kdyz dovarim v 9 vecer tak 2h nemam cas cekat...v pohode to jim dalsi 3 dny
tak teda nevim? mam vetsi strach to nechat celou noc na lince v teple
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:18
- Nahlásit
cernej caj
vetsi strach to nechat celou noc na lince v teple
venkovní parapet do zahrady nebo chodba dlažba, veranda ...na lince v teple nenechávat... nechala bych někde chladu do rána a pak šup do lednice... teplý do lednice není dobrý ...ale jsou tu zdatnější kuchařky tak třeba si to myslím blbě...a poraděj ti líp
mě ted napadlo že když máš v bytě 17 na na chodbě máš určo ještě míň tak to nechat tam ..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:23
- Nahlásit
fajka
ja mam v chodbe podlahovku - blby ta podlahovka na tohle, skoda no...
nemam prostor, kde neni pokojova teplota (chodbo kuchyn je spolecnej prostor s tou podlahovkou ) a na verande pak uz je jak venku = jak v mrazaku...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:30
- Nahlásit
cernej caj
chodbe podlahovku - blby ta podlahovka na tohle, skoda no...
aha...a co širokej okenní parapet směrem do zahrady?
a na verande pak uz je jak venku = jak v mrazaku...
no to možná tedkonc ale když je nad nulou tak tam určitě jak v mrazáku není
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:49
- Nahlásit
cernej caj ja s tim prave vubec nemam problemy, s polivkou - gulasem a tak... kdyz dovarim v 9 vecer tak 2h nemam cas cekat...v pohode to jim dalsi 3 dny jídlu se nic nestane ... jen lednice s tím měla problém ... se říkalo u starých typů ... jak teď ty nové samoodleĎnovací nevím ... nechám radši schládnout na schodech a pak teprv do lednice ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:50
- Nahlásit
jo to mimo mrazy urco prubnu - zda bude v jidle rozdil lednice/venek
protoze ja to davam prave hned a nikdy nic...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:55
- Nahlásit
haza
aha zajimavy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 11:57
- Nahlásit
taky teda teplý jídlo do lednice nedávám, ale já nic nekuchtím dvě hodiny před spaním, aby mi to nestihlo vystydnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 12:03
- Nahlásit
Maya
no ono treba ten gulas se varil asi 3,5h ... a kdyz prijdu dom vecer a potrebuju neco do prace tak i tesne pred spanim musim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 12:25
- Nahlásit
cernejcaj
tak jasne, spajz nemas? otevrit tam na hodku okno a dat to tam by to podle me taky vychladlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 12:39
- Nahlásit
nemam spajs, mam 60m2 kam bych ho dala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 13:44
- Nahlásit
Do lednice dávám i trochu teplé, ale ne horké. Je to kvůli lednici, ne jídlu. Zkyše, pokud se zavře(třeba ten guláš 100%) Musíš nechat pootevřenou poklici, ať už to chládne kdekoliv.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 13:55
- Nahlásit
worick
dik
jinak ja to vzdy davam uz zavreny ve sklenici a nikdy prave to nezkyslo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 15:02
- Nahlásit
Já si řikám proč ta houska furt tak hejká a když nehejká tak vytáčí jelito...a vona se jí vypla televize....musim jí to jít zas zapnout ať máme s jelitem klid...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 15:28
- Nahlásit
fajka televizní nadšenec ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 15:36
- Nahlásit
Xerxová
televizní nadšenec
jj má svůj spešl "program" stačí dosypat a má to na celej den akurát nevim co budu dělat v létě
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 16:00
- Nahlásit
jen si nemysli - pokud budeš sypat... program bude pokračovat. Můj tatínek to má taky jako oblíbený program - na slunečnici je to s akčním celoročním vysíláním
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 16:08
- Nahlásit
Xerxová
Můj tatínek to má taky jako oblíbený program - na slunečnici je to s akčním celoročním vysíláním
jo? je tak to je supr, já myslela že v létě je to nezajímá a chytaj rači brouky...tak až bude slunečnice ve výprodeji tak asi nakoupim at má houska co sledovat...dneska leze jelitu tak na nervy že mám pocit že večer pude jelito dělat hají do tepla a houska pude sama bo je nějaká přeakčnělaaaa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 18:08
- Nahlásit
fajka
segra ma nejakej ker co ptaci maj radi na zahrade a maj tam v lete furt plno a v zime teda krmi na nem a krasne ho vidi z kuchyne. Ptaci tam sou celorocne taky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 18:37 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
tak jsme dneska za sluníčka stihli chvilku bruslení ve Stráži pod Ralskem (moc hezké - ale zima pocitově velká, neb foukalo) i chvilku lítání po lese. Všichni spokojení...
V sobotu tam máme sraz s mládežníky - aby Trpajzlíci viděli bubliny v ledu a slyšeli praskat ledové kry... A pozor - i jejich nesportovní mamina chce, abychom jí přivezli brusle... takže bude sranda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 18:54
- Nahlásit
cernej caj
Me by teda nenapadlo dat horky veci do lednice. Asi ses unikat, ze ti nikdy nic nezkyslo.
Do mrazaku davam samoze studeny veci, bud v krabickach nebo pytlikach. A kure na paprice prubni, je to velky MNAM jednoduchy.
Fajka
večer pude jelito dělat hají do tepla a houska pude sama bo je nějaká přeakčnělaaaa
Asi je to prevlecenej vlkodlak, vzhledem k uplnku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 19:06
- Nahlásit
Fifi
asi proto, ze to nevim, ze seto nema, tak mi to funguje
blizi se uplnek ? zas budu blbe spat ferinka spi teda spokojene, zabira tolik mista, ze se tam snad ani nevleuz ja
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 19:10
- Nahlásit
čaj už na včerejšek i dnešek krásně měsíc svítil. Myslím, že úplněk je v pátek - a jak jsou jasné mrazivé noci, tak se na měsíc krásně kouká.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 19:25
- Nahlásit
Xerxová
nechci nic říkat, ale v sobotu už má bejt nad nulou, to už asi led nataje
synovec včera s kámošem zajeli někam na rybníku někam kde se trochu probořili, nabrali si vodu do bruslí, každej do jedný, což jim vůbec nebránilo v tom bruslit další dvě hodiny a pak když chtěli jít skoro za tmy domů, tak zjistili, že jim zmrzly tkaničky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 19:31
- Nahlásit
Maya v noci na sobotu má být mínus deset (podle našich i norských předpovědí) a v poledne 1 nad nulou... pokud předpověď vyjde, bruslit se bude dát. A pokud přijde obleva - půjdeme alespoň na nějakou z těch stovek zmrzlin, co prodávají hned vedle...
Dneska to byla paráda (i bez zmrzliny )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 19:54
- Nahlásit
Xerxová
hm, taky sem blbe spala, to asi vysvetluje jak sem byla venku, tak se mi zdal velkej ale ne jeste tolik...
tak at vam led vydrzi
Maya
tak sli v bruslich?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 20:05
- Nahlásit
cernej caj
tak sli v bruslich?
no napadlo je to, ale pak synovec povolal maminku a ta hodinu rozmrazovala
a to prej ještě jim nařídila sundat ty mokrý ponožky a než došly domů, tak jim zmrzly taky a stihli se s nima pofackovat
teď to každýmu vypráví
|