Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 06:07
- Nahlásit

dneska taky ranni ptace uz v pracovnim procesu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 06:38
- Nahlásit

Fajka
http://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/85393/prek vapiva-historie-slova-houska-jak-vzniklo-a-co-ma-s polecneho-s-husou.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 06:48
- Nahlásit

maya
tyjo tos vstavala snad ve 3 ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 07:04
- Nahlásit

cernejcaj
ve 4, spala jsem asi 3 hodiny, divim se ze jeste ziju
ale potrebuju jit dneska fakt brzo a mela jsem odvoz autem takhle brzo poranu tak jsem si rekla ze lepsi takhle dneska rano nez tady celej pristi tejden trcet do vecera

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 07:14
- Nahlásit

mama jde totiz dneska na gama nuz a samo kdyz jsem ji rikala jestli si mam vzit dovolenou abych byla doma az ji bracha odpolko priveze, tak nee, to prej jdou lidi pomalu rovnou do prace a vcera vecer vypadlo z brachy kterej tam s ni pred tim byl, ze prej snad mozna (nevedel jiste) doktor rikal ze by s ni par hodin doma mel nekdo bejt jako fakt na palici, kdybych to vedela driv tak jsem si vzala dovolenou a mohla jsem tohle dobou jeste spat, ale ja tam s nima nebyla, tak nevim, co doktori rikali, toz radsi pojedu brzo odpolko domu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 07:24
- Nahlásit

Maya
tak to lity lity se spankem, ale odvoz se zas hodi a payek snad bude pro tebe pohodovej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 10:09
- Nahlásit

slůňo svítí - mrzne... stav počasí nezměněn. Opět na PC skoro nic nevidím... ty žaluzky jsou k ničemu.
Takže myslím brzo vypadnu a půjdu dělat domů... stejně je jedno, kde tabuličky tvořím... a že jich bude (musím mít hotovo, do Velikonoc)

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 11:07
- Nahlásit

Maya
houska
někdy houska = husa

by řeklo jelito

jako včera sem se musela fakt smát bo když sem chodila Fája + jelito tak jelito na zpátěční cestě nalouce od domu když jsme se vraceli, chytal dycky amoky a skákal po Fajuši, dvořil se jí vyzíval ke hře a visel na ní kolikrát jako obtížnej hmyz.... a teď... dělá houska jelitu uplně to stejný akurát teda Fája se nechala málokdy vyhecovat ke hře , což se jelito nechá pokaždý a lítaj voba dva jak kreténi jelito přestává až ve chvíli kdy mu nadržená neurvalá houska visí na uchu a nejde setřepat

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 11:11
- Nahlásit

Maya
jde totiz dneska na gama nuz a samo kdyz
vůbec nevím co se tim dělá..(oči?) tak hlavně at to dobře dopadne!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 11:58
- Nahlásit

Fajka
mozek
ale uz volala ze je OK, tak snad dobry

nemate nekdo zkusenosti s textilnim sprchovym zavesem? kdyz do toho strihnu musi se to lemovat jako nejaka latka a nebo to je v pohode jako ty pvc zavesy?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 12:00
- Nahlásit

Maya
mozek
ale uz volala ze je OK, tak snad dobry

jejda to sem vůbec netušila, tak držíme pěstí ať je to všechno v pořádku!

nemate nekdo zkusenosti s textilnim sprchovym zavesem
to ne-e...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 12:07
- Nahlásit

maya
tak je to lepsi, ze budes s mamcou doma

tak zaves taky nevim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 13:21
- Nahlásit

Maya tak ať mamce vše dobře dopadne, taky si myslím, že je lepší, když budeš s ní doma.

Textilních závěsů je více typů - většinou díky povrchové úpravě se nepářou (a nebo málo) Ale asi je lepší to vidět...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 13:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

jo, máme z JYSKu s peříčkama a se slevou a je to můj veleoblíbený závěs.
Ten náš se podle mě lemovat musí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 15:42
- Nahlásit

http://psiusmev.cz/media/zachraneny-husky-si-prose l-neuveritelnou-promenou-neverime-ze-jde-o-stejneh o-psa

horor na začátku zázrak na konci ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 16:34
- Nahlásit

Fajka děs běs... podle zubů byla mladinká - takže dobrá výživa a likvidace svrabu způsobily zázrak
Však to Najtidlu stále říkám, že se má jak čuník v žitě

na zahradě mám střízlíky

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 16:41
- Nahlásit

Xerxová
děs běs... podle zubů byla mladinká
jak může někdo nechat dojít zvíře do takovýdleho stavu fakt nechápu

na zahradě mám střízlíky

my budeme mít domácí kluziště bo kravěna vylila kyblík vody na dlažbu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 17:37
- Nahlásit

Fajka s tvojí rovnováhou doporučuji k ledu přistavět židličku Fakt je to geniální

Mimochodem na zítřejší bruslení s Trpajzlíky jsem si od sousedky půjčila dvě staré plastové židle - neb doma je nemáme a na učení stability a pro radost z "rychlé" samostatné jízdy je to skvělé

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 17:50
- Nahlásit

Xerxová
tvojí rovnováhou doporučuji k ledu přistavět židličku Fakt je to geniální
dyk bych ju rozsedla

sousedky půjčila dvě staré plastové židle - neb doma je nemáme a na učení stability a pro radost z "rychlé" samostatné jízdy je to skvělé
to věřím

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 18:05
- Nahlásit

Maya
Mamce at je dobre!
Fajka
domácí kluziště bo kravěna vylila kyblík vody na dlažbu
Ooo, vy se mate. Hele, dobrej tip - jestli tam mas strom, uvaz kbelik na vetev - to nema sanci rozlit. A kdyz das misto lana retez a cvaknes to o karabinu, tak ani uvaz nerozhloda.

Dnesni fotoserial na tema Troldovo bubaci. Ten blbecek se boji kostete. A naopak strejda Koste je nejvic nejlepsi kamos Ruzeny.
Smarja, co to mas? - Bojim! - Ty si trubka, nebooj!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 18:21
- Nahlásit

Fifi jak to koště obchází na té prostřední fotce Chudínek Troldík... Ale myslím, že by mu Růženka nebojácná mohla s jeho strachy trošku pomoci. Koneckonců smeták se taky dal očmuchat a možná se brzy dá i ulovit

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 18:27
- Nahlásit

Xerxová
On se boji toho kartace. Ale ano, Ruzena, jak se s tim neprdi, tak v nem vzbuzuje zarlivost a zajem, ze sam fakt nasel odvahu se aspon k nasade priblizit. Pipin jeden.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 18:31
- Nahlásit

Fifi
mas novou uklizeci sluzbu?

Fajka
fuj ty fotky haskouna, fakt des...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 19:02
- Nahlásit

Fifi
a koukám smeták už je nahlodanej

závěs je z polyesteru a prej se dá prát, proto jsem ho koupila a že se prej nelepí, pvc mám pár let, lepí se a už je to takový voslizlý
tak to asi ustřihnu a uvidím

koupila jsem u číňanů kočkám hračku s těma běhacíma kuličkama, jako bych nevěřila, že i venkovní kočka se na to chytne a jo, už okolo toho skáčou hodinu
a mezitím chtěl Loki ty míčky sežrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 19:07
- Nahlásit

Maya
koukám smeták už je nahlodanej
To stipe Ruzenin. Vorech byl dneska odvaznej leda na ten cuch na stangli.
a jo, už okolo toho skáčou hodinu
Budes mit spokojeny a vyblbly kocky. Ja koukam na CT1 na novou serii toho Kocka nebo pes, ci jak se to jmenuje a tam fakt tyhle akcni hracky pro kocky doporucuje krotitelka kocek. Skoda, ze neco takovyho nefunga i na cokle.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 19:52
- Nahlásit

Maya
posli videoooo

Fifi
od smetaku jen ruzenka, jo

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 20:49
- Nahlásit

Fifi
Skoda, ze neco takovyho nefunga i na cokle.
no Lokiho to enromně zajímalo, akorát nechat mu to v plen, tak je z toho hračka na jedno použití, snažil se vykousat ty míčky
jako mohlo by se to asi vyrábět i pro psy, akorát by to muselo bejt větší, Loki má na to moc velký packy
cernej caj
video nemám, protože samo když jsem si konečně došla pro mobil, tak je to přestalo bavit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 21:20
- Nahlásit

maya
tak cihat

xerxova
taky potrebuju zidli akutne

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 22:00
- Nahlásit

Fifi
Hele, dobrej tip - jestli tam mas strom, uvaz kbelik na vetev - to nema sanci rozlit. A kdyz das misto lana retez a cvaknes to o karabinu, tak ani uvaz nerozhloda.

no v kotci nám zatím žádnej strom nevyrost ale jak tam maj nastláno tak možná až se voteplí tak i něco vzklíčí

no už sem přemýšlela že ten kyblík za to ucho budu muset nějak cvaknout možná karabinou nebo něčím... bo vona je fakt šílená...

dneska se páníček vztekal, kdo mě nanosil ty kusy ledu před vrata aby se nedali votevřít....???
No gdo asi

Smarja, co to mas? - Bojim! - Ty si trubka, nebooj
miláčci...voba!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2018 22:36
- Nahlásit

Fajka
ale jak tam maj nastláno tak možná až se voteplí tak i něco vzklíčí
vyrostla v kotci jedlicka...
miláčci...voba!
To mas na minuly strance, jak se ty dva milakujou.

Dumala jsem, ze vyrazim dneska v noci este na proslapku, kdyz je ten uplnek, a vono prd. Zatazeno fest a snih zadnej, tak vo zlamani haksny na oranici, ale uvidim, treba se prekecam sama este.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání