| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 20:07
- Nahlásit
čaj ještě k chlazení potravin - když je nejhůř, tak napustím do dřezu studenou vodu a kastrůlek (krabičku) postavím do vody a urychlím proces stydnutí. Vychladím, osuším krabičku a dám do lednice či mražáku.
Chudák lednička, jestli jí "vytápíš"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 20:43
- Nahlásit
tak nekdy se stane, ze nemam cas cekat na pokojovou teplotu a musim to tam dat jeste teply - ja bych byla ale vetsi chudak obrana o spanek...
je fakt, ze chladit ve studeny vide me nenapadlo - ale to asi proto, ze me nenapadlo ze to je takovej problem davat teply - prijde mi to lepsi nez riskovat zkazeni jidla ponechanim venku...
maya
tak hlavne ze jim nezmrzly nohy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 20:47
- Nahlásit
Jsem je byla vyvětrat nakonec oba ale houska je fakt na palici...asi fakt ten úplněk a jak je zima tak je nabušená energií jako blázen. Jak svítí měsíc tak sem si nebrala světlo a u nás je místama sníh a místama holá zem..hnědá občas nějakej krtinec a tak a myší díra, tak se je nechávala občas počuchat a pak čuchaj čucha ani se nehnou a já koukám do toho stínu a řikám si nějakej echt zajímavej krtinec hněděj......obří...a koukám koukám a von to není krtinec ale mrtvej srnec... tuhej jako skála....asi zmrznul :-/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 21:19
- Nahlásit
cernej caj
tak nekdy se stane, ze nemam cas cekat na pokojovou teplotu a musim to tam dat jeste teply
Mi fakt nerikej, ze u domecku nenajdes kousek mista treba na okne zvenku nebo kam postavit vrouci kastrol? Jinak ano, v lete stejne jako Xerxova chladim polivky a dalsi veci posazeny do studeny vody.
prijde mi to lepsi nez riskovat zkazeni jidla ponechanim venku...
Mne prijde horsi, kvuli zkazeni, ta tvoje metoda. Lepsi nechat jidlo vychladnout pres noc pri pokojovy teplote ci nizsi (pricemz vy mate dost nizkou pokojovou teplotu, ne? ) a promichavat obcas a pak rano s tim sup do lednice, aspon dle myho. Ale kdyz rikas, ze se ti nikdy nic nezkazilo, neskejslo, tak fakt jen tak dal. Moje lednicka by asi sklenici ci kastrol s horkym jidlem neutahnula, by ji nejspis slehlo.
Fajka
obří...a koukám koukám a von to není krtinec ale mrtvej srnec... tuhej jako skála....asi zmrznul
Chudak malej! Ani bych se nedivila. Ja bych rada venkala, kdyz je tak krasne primrzlo, ale to fakt ve vichru nejde. Tesim se, ze napadne trochu snehu a prestane ficet a uzijem si to konecne. Packa Fajfci zase lepsi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 21:57
- Nahlásit
Fifi
no nevím, teď říkali v telce, že v neděli už má bejt +8
taky bych radši brala tohle slůňo a mráz, ale bez toho vichru
Fajka
Loki taky vobživnul, ale akorát ho chytaj lítací amoky naštěstí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2018 22:03
- Nahlásit
video jak pračka žere ponožky, takhle to mrcha dělá
https://www.mojevideo.sk/video/26a67/miznu_vam_dom a_ponozky.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 07:04
- Nahlásit
Fifi
ale jasne ze muzu dat ven - jen me to az do vcera nenapadlo, az kvuli tem radam na zamrazeni sme se k tomu dostali - tak ted to budu vedet. Ale fakt nikdy nic - jak rikam, moje maminka to tak taky delavala, kdyz nebyl cas - tak to je zvyk z domu a fakt me prekvapilo, ze se to nema delat
Fajka
tak ona byla i mirna zima, asi zvirata.moc nrstihly se prizpusobit...
housticka je fakt blaaazen
Bozi cesta do prace - tmave modra obloga, na pomezi noci a dne a oranzovo cervenej mesic na tom modrym pozadi... kraaasa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 08:23
- Nahlásit
cernejcaj
sem si ani nevsimla bo napul spim nemohla jsem vcera vubec usnout a ted bych teda spalaaaaa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 08:43
- Nahlásit
Fifi
Fajfci zase lepsi
asi by bylo dyby si blbka neshrnula fusekly a zase to nerozblemcala jí to musím volepit na noc náplastí aby to neshrnula..přes den se daří jí uhlídat ale v noci ne-e.
Chudak malej! Ani bych se nedivila
no ale přitom to je kousek od krmelce kterej je věčně plnej tak asik už byl bud starej a nebo nemocnej a ta zima to urychlila...
Maya
Loki taky vobživnul, ale akorát ho chytaj lítací amoky naštěstí
jo jo to má taky nejlépe na vodítku a to pak vypadá jako klokan bo hopsá po zadních přední ve vejšce a opírá se do postroje vší silou a snaží se pohnout tím balíkem na konci vodítka dál a rychlejš OMG
cernej caj
housticka je fakt blaaazen
jo bo už sem včera měla pocit že si budu muset pořídit tu mašerskou kotvu a nosit jí na zádech...a dycky dyž jí budu chtít přibrzdit tak jí shodit ze zad...
zaplatbůch že jelito netahá vůbec... když běží vedle ní tak jen na prověšeným vodítku a když ho usměrnim tak se přiřadí k noze...bo dyby tahle dřeli voba tak už reju držkou v zemi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 09:08
- Nahlásit
Fajka
mas si poridit ty sane a mohli byste se s jelitem vozit
Loki ma na flexine trochu rozbeh a tahani netrpim, ale mam dojem, ze kdyby mohl, tahal by fest, ani se nedivim ze jsou lapiny i celkem popularni na tohle tahani na lyzich, na kolobce a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 09:16
- Nahlásit
fajka
kdyby tahli voba ses jeste rychlejsi nez ses na dt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 09:23
- Nahlásit
Maya
si poridit ty sane a mohli byste se s jelitem vozit
myslím že by byli spokojený voba
mohl, tahal by fest, ani se nedivim ze jsou lapiny i celkem popularni na tohle tahani na lyzich, na kolobce a tak
joooj takovej trekovej matroš!
cernej caj
kdyby tahli voba ses jeste rychlejsi nez ses na dt
jo se obávám že bych byla rychlejš akurát tak v hrobě
bo z prudkejch kopců zatím Ejmišák furt skáče jak na padáku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 09:53
- Nahlásit
Fajka a to kolem mě skákal po zadních klokan, který měl pětasedmdesát kilo... A vydrželo mu to skoro tři roky - naštěstí většinu energie vypouštěl pohybem vzhůru... neb kdyby to byla energie dopředná... tak jsem dávno uvláčená. Prostě ta šílená energie se uvolnit musela ...
Teď už tolik neskáče, naštěstí... Jediný problém máme s míjením psů na blízko - ale dá se to zvládnout.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 09:59
- Nahlásit
Xerxová
to kolem mě skákal po zadních klokan, který měl pětasedmdesát kilo... A
tyjo eště že ty haskouni tolik nemaj a sou to vlastně prtavci..bo s tou jejich touhou to hnát furt dopředu by to bylo dost smrtelná kombinace
neb kdyby to byla energie dopředná... tak jsem dávno uvláčená.
jeh takhle se dřív popravovalo že jo..zapřáhnout za koně a ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 10:32
- Nahlásit
spic ma.energii jen stekaci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 13:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rano tady -14, ale, ALE, po vic jak tydnu prestal fucet severak! Jupiii!
Pejskove velmi skotaci, uvidim, jaky mazliny se mi povedly nafotit. Ruzenec je velmi srandovni, kdyz se snazi dohnat Troldaka. Tezce nestiha a vzteky pisti.
Fajka
dyby si blbka neshrnula fusekly a zase to nerozblemcala
Madam je pracovita!
Tak mázliny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 14:06
- Nahlásit
Fifi
ti se kraaasne zakusuji a na slunicku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 15:05
- Nahlásit
Fifi krááásna - jak má velká zubiska na ještě malou tlamičku
Hyeňák bude mít brzy výraznou hmotnostní nevýhodu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 16:04
- Nahlásit
Moje lednička prý snese "horké" (já to nedělám, ale v návodu je, že můžu.
Fifi
jé, piraňka a pan Hyen
Xerxová
prosím tě, jak je ten brusloweb?
Jináč, kdybyste někdy potřebovali parkovat u Harasova, tak je tam placené parkoviště (jestli za 30Káčé a majitelé uvádí hotel do původního stavu), je na mince a nemění
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 17:21
- Nahlásit
Xerxová
Hyeňák bude mít brzy výraznou hmotnostní nevýhodu
Vahovou mozna, ale vyskove a pohybove mu vyhody dozajista zustanou, je hrozne mrstnej a rychlej, a jestli ho Ruzena aspon doroste, budu rada. Navic mu nak dorostla hlava a hubu jak krokodyl. Vorech krasavej muj...
Skoda, ze tahle je maznuta...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 18:03
- Nahlásit
kachna bruslení je tady My pojedeme do Stráže - máme to vyzkoušené, a na břehu je ta vyhlášená cukrárna aby bylo kde doplnit energii. Pravda zmrzlina po bruslení není zrovna na zahřátí
Fifi kolik má v kohoutku a kolik zhruba váží ?? Je docela pěkně stavěný.
My byli dneska očkovat - a psík má aktuálně 79 kilíček. Možná i víc, on se blbě skládá na váhu a mám pocit, že se lehce opíral o Pepu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 18:14
- Nahlásit
Xerxová
a psík má aktuálně 79 kilíček.
Potespanbuh.
Pipin je lehkej, ma kolem 24 kg. Nikdy jsem ho nemerila, odhaduju tak 60 cm KV.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 19:14
- Nahlásit
Fifi
krásní oba, ta poslední fotka fakt super, ale to tak bejvá, že vyfotit dva psy nemáznutý je umění
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 19:19
- Nahlásit
Maya
To bude spis tim mejdlickem, kterym fotim, tomu je uz snad deset let, vot technika.
Tak, sem vam to tu trochu vytapetovala, kdyz se venku dalo konecne fotit a ne ze by cloveku odpadavaly ve vichru kusy umrzlyho masa...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 19:57
- Nahlásit
Fifi
To bude spis tim mejdlickem, kterym fotim, tomu je uz snad deset let, vot technika.
to ti nedá žádnej kompakt, prostě při pohybu zaostří někam a zbytek je mázlej, to bys musela mít zrcadlovku
cernej caj
https://www.hanibal.cz/poradna-novinky/192-jak-vyb rat-pohorky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 20:03
- Nahlásit
Fifi
jak na sebe silhaaaj sou uplne skvely
Maya
clanek fajn, dava dost veci do jednoho to pro nejaky lidi se muze hodit. Jeste aby k tem clankum zacali zas sit boty na lidi co nemaj ultra uzkou nohu a bude
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 20:07
- Nahlásit
Fifi jen tapetuj, tapetuj... fotek není nikdy dost
Kila u psů já prostě neodhadnu... protože bych Hyeňáčkovi nějaké to kilíčko přihodila Dědův barvář byl mnohem nižší a měl 20 kilo a tak mám tendenci vyšší psy odhadovat podstatně těžší...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 20:19
- Nahlásit
huraaaa po 14 dnech odezva na zruseni simkarty, akorat teda su zvedava, jestli mi to dobehne do konce mesice kdyz mam pausal a musim platit celej nebo to zariznou v pulce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 22:07
- Nahlásit
Xerxová
Tak Loki je taky mnohem nižší a má tak 20 kg, holt jiná konstituce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2018 05:53
- Nahlásit
Fajka
tak co fajuska, omotalas ju na noc izolepou?
|