Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 20:06
- Nahlásit

Xerxová
nechápu pohyb našich psů na ledu...

Fajkýša to taky nenávidí a je z toho hotová..a když uklouznu já tak se zastaví a čučí na mě jako že dál nejde aby náááhodou neuklouzla

Maya
nebo jim to bude jedno jako jim to bylo jedno doteď
tak zas uplně jedno jim to taky není bo ho naháněj ale nějak furt nepochopili že vykopnouliho na zahradu bez dozoru tak prostě de...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 20:08
- Nahlásit

Fajka
tak zas uplně jedno jim to taky není bo ho naháněj ale nějak furt nepochopili že vykopnouliho na zahradu bez dozoru tak prostě de...
aby nakonec neskončil v kotci až jim to dojde
Fajkýša to taky nenávidí a je z toho hotová..a
ale houska určitě led miluje ne? Loki měl z ledu na rybníce úplně amok

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 20:22
- Nahlásit

Maya
aby nakonec neskončil v kotci až jim to dojde
v kotci nebo přežvejknutej autem nebo ztracenej...? fakt nechápu proč si některý lidi pořizujou psa...

houska určitě led miluje ne? Loki měl z ledu na rybníce úplně amok
jj na zahradě maj sníh utemovanej tak že je z toho kluziště skoro a jak pošuk na tom lítá furt

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 22:38
- Nahlásit

venku -10, Loki vobživnul

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 06:20
- Nahlásit

tady mínus patnáct...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 06:31
- Nahlásit

a najt taky vobzivnul?

ja nemam teplomerctak su v klidu

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 07:13
- Nahlásit

taky patnáct....ani se mě nechce ven....

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 08:18
- Nahlásit

u nas rano taky -15, ale nefouka takze super me ty mrazy nevadej to se clovek oblikne, ten vichr byl desnej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 08:34
- Nahlásit

krásně slůní, ale mrzne až praští. V práci topí naplno, do toho mi do kanceláře pere sluníčko - asi si otevřu okno

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 09:17
- Nahlásit

jj tady taky azuro
nemuzu skoro nic delat, nejde tiskarna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 09:19
- Nahlásit

ja si du dneska pro podkolenky vyzvedmout tak snad secotepli at muzu vyrazet podkolenky + kratasy

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 09:34
- Nahlásit

Já se zrovna zapotila, bo mě přišla skládací židle a než se mě podařilo (nepodařilo) jí složit tak sem se opotila až na zadku

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 09:58
- Nahlásit

Fajka
tak jeslti se ti to podarilo slozit do tvaru zidle, tak super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 10:01
- Nahlásit

taky bych rekla jetli se na tom da sedet tak je fajka frajerka

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 10:04
- Nahlásit

no čék musí vědět jak že jo...a bez návodu to šlo jako blbě...a ještě k tomu jak je to nový a látka není vytahaná bylo třeba použít i hrubou sílu (čííífa) a tedkonc už to jde i mě

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 11:03
- Nahlásit

cernejcaj
https://www.novinky.cz/koktejl/463962-cesti-fanous ci-star-treku-si-nataceji-svuj-serial-maji-i-vlast ni-velitelsky-mustek-hvezdne-lodi.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 11:41
- Nahlásit

hustyyy teda to mudimmrknout

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 14:38
- Nahlásit

Tak první výcvikový výsledky ohledně berňáka už tu máme...včera když ho pán zavolal tak bernák s nadšením přiběhla a......a pes dostal do držky....no tak dneska paní naháněla volala a berňák na zavolání udělal tůůůůdle a běžel do kšáááá....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 14:51
- Nahlásit

fajka ach jo - páník se naštval včera, dneska bude naštvaná panička... a skončí to kotcem a nebo inzerátem. Protože jim vadí, že se pes toulá, ale neumí s tím nic udělat... A pořídí si jiného (nejlépe pastevce, neb ten se drží teritoria... - to si nevymýšlím, to jsem slyšela )

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 15:09
- Nahlásit

Xerxová
možná bude ještě mezistupeň elektrika???
a budou zběsile mačkat na čudlíky

... A pořídí si jiného (nejlépe pastevce, neb ten se drží teritoria... - to si nevymýšlím, to jsem slyšel
nooo tak to sem snad asi ani nechtěla vědět :-/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 15:13
- Nahlásit

Fajka třeba jsme pesimistický... třeba to dopadne takhle - navýší plot, přijde léto a budou s ním víc venku - pes trošku zestárne a nabere a už nebude schopen (a ochoten) opouštět zahrádku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 15:18
- Nahlásit

Xerxová
třeba jsme pesimistický

no jo jsem ale tak dyž někoho možná snad ani netankuje že ten pes dennodenně lítá po rušný silnici kdy ho může kdykoliv cokoliv přežvýknout tak prostě pesimistická sem no
protože kdyby mu to vadilo tak by to pořešil důkladně ...přiložení prkýnečka mezi plot a zem asi nebude to správný nápravný opatření...

žiš termit z práce...ale jinej líp vypovídající mě zrovna nenapadl...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 15:26
- Nahlásit

hm... ty máš nápravná opatření... já metodické materiály a nařízení vlády a standardy pro akreditace... už mi z toho jde hlava kolem. Zítra mám v Praze k té problematice akreditací schůzku a potřebuju si nacpat metodiku a hlavně některé výrazy a spojení do hlavy... abych jednak nevypadala jak blb a druhak si z toho odnesla co nejvíce informací... a to když nebudu dobře připravená ... nepůjde...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 15:28
- Nahlásit

Xerxová
držim palce at se to poddá ! bo dneska je nějakej blbej den....
já mám problém se soustředit i na podpis....svůj...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 16:07
- Nahlásit

já teď měla sportovní vsuvku - neb Night na zahradě našel svůj milovanej starej proslintanej míč (ta hrůza už nesmí dovnitř) a museli jsme se o něj poprat. Zebou mě ruce, neb ta věc byla pochopitelně zatuhlá a ledová... Ale i psík si brzo vzpomněl, že u radiátoru je líp ... ale pozor, změna - přesunul se z pelechu na sluníčkem ohřátý koberec.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 18:53
- Nahlásit

a už je zase dvanáct pod nulou... brrrrrr - na kolik to spadne do rána ??

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 19:29
- Nahlásit

Xerxová
my se včera přetahovali zmrzlým uzlem, jde to blbě, když se neohybá
tady je -10, tak doufám, že ráno nebude víc než dneska

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 20:35
- Nahlásit

no já sbírám odhodlání, vyrazit na večerní venčící procházku. Nebo že bych ho vyhnala jen na zahradu ?? Abych ho nepřetěžovala pohybem ?? (mám pocit, že nějak často v poslední době narážím na poznámky, jak raději se psem nechodit moc často a moc dlouho, a hlavně nepřetěžovat... tak by se mi to dneska hodila. Jen by to někdo měl předčítat Najtislavovi )

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 20:52
- Nahlásit

Xerxová
budeš mu muset udělat přednášku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2018 21:03
- Nahlásit

vyhrál - sice jsem pobyt venku zkrátila na minimum - ale sídliště jsme obešli... Rozmrzáááám

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání