Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2018 20:03
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, koukám u vás je sněhu asi jako u nás

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2018 20:10
- Nahlásit

Maya na mě ty texty působí, že tam prostě nerozlišují, co bylo kupírováno... mají jednotná vyjádření, ať už se kupírovalo cokoli...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2018 20:42
- Nahlásit

Maya
Jj, si to jen spatne pochopila. Rtw se usi fakt nekupirovaly.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 07:27
- Nahlásit

melo nas byt 7... vcera napsali 3 odpadlici a rano jeste 2... to je zajimavy jak vzdycky kdyz du s vic lkdma nez 2 tak VSICHNI odreknou. ta posledni je nejaka holka z internetu

asi si kazdej rika se mi nechce vstavat, ma nas byt jak psu, to nebude vadit...

aneb tomuhle.prizpusobim vzdalenost, tamtomu den, tamtomu lokalitu. priste si to udelam podle sebe (nedele nemam rada protoze chci pred praci relax a ne 2 hodiny cekat na autobus) a pecu na ne nevdecniky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 07:30
- Nahlásit

čaj to tě lituju - zorganizuješ a jedeš skoro sama... Tak ať si sednete a výlet se povede.
Já vezmu psovi asi slabou flííísku a půjdeme do lesa. Ale mínus 14 není zrovna teplíčko - tak jen na chvíli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 07:57
- Nahlásit

xerxova
uzijte si les, my uz pojedem z brna za chvili

a uz se tesim, snad bude slunicko, jeste sem se vracela pro fotak snad budu schopna vubec fotit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 08:44
- Nahlásit

procházka v mínus patnácti - psík měl slabý kabátek, já rukavice i kulicha (jak známo u mě věc často nevídaná) a docela jsme si to užili. Slůňo, poprašek prašánku, z potoků jsou ledopády... moc hezky bylo kolem hradiště Jezdec. Ale byli jsme venku jen něco přes půl hodiny - v tom mraze to na proběhnutí stačí. Teď odložíme psa doma a pojedme brůůůůslit. Snad to konečně vyjde (navíc na bruslícím webu napsali, že Mácháč nepovolil - že to byla neověřená zpráva a dalo se jezdit i včera...)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 12:47
- Nahlásit

Tak na Mácháči se dá jezdit kolem mělčin u Doks a Starých splavů... My bruslívali vždy pod Borným - a tam je krásná vodní hladina plná vlnek - po ledu ani památky. Tak jsme jeli zpátky - Chvíli jsme pochodili bez bruslí po zpívajícím ledu na Břehyni (asi by to bylo v pohodě bruslitelné - ale protože nikde ani stopa po bruslích či botách - tak jsem se bála dál od kraje) a nakonec si zabruslili cestou zpátky v Hradčanech - tam se bruslí i hokej se hrál... led nicmoc - jsou na něm hrbolky. Ale dobrý. Zítra je pryč Pepa, v úterý mám služebku já - takže možná ve středu dáme repete - to už ta Břehyně bude jistě sjízdná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 13:05
- Nahlásit

xerxova tak pul hodka staci na ylitani u psiska kterej radi jak cerna ruka ve vasem.pripade asi paradne a fajn ze i trochu zbruslit ste mohli.

ja sla s pani z netu - nebyla moc rychla ale moc prijemna, synq ma o malo.mladsiho nez su ja tak to bylo prijemny jen teda sem pocitala byt doma spis ve 2 nez ve 3... ale tak fajn tk bylo a bezkar nas zastvil zda to je wolf spic, ze zvazujou do todiny tak se chtel optat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 15:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:06
- Nahlásit

čaj sněhová fotka Ferince sluší

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:25
- Nahlásit

cernej caj
Ferinka je přímo model wolfspitzerin!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:31
- Nahlásit

Venku je taková kosa, že i husky skáče šipku do baráku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:42
- Nahlásit

kachna_ Xerxová
mrtvola by snad podekovala, ale vypada, ze ji jako tech 14km dneska stacilo jak kdyby to bylo 30

Fajka
kolik tam mate u vas?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:51
- Nahlásit

Fajka alespoň zkoušíš "socializovat" na pobyt uvnitř?? A nebo je to nereálné??

Night má vroubek... prý dopoledne brečel - až ho babča šla utěšovat. Že prý mu ráno les nestačil, a že bruslit bez něj nesmíme... (s ním taky nee - bojí se ledu, nemá rád, když se mu rozjíždí tlapátka). Zatím plakal, jen když jsme odcházeli s Trpajzlíky... zdá se, že chlapec nám bude tolerovat jen odchody v pracovním oblečení...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:55
- Nahlásit

cernej caj
zatím jen dvanáct .... ale na prochajdě jsme vymrzli tak že se čumáci řítili rovnou do baráku

Xerxová
alespoň zkoušíš "socializovat" na pobyt uvnitř?? A nebo je to nereálné??
ale jo reálný to je jen není vhodná konstelace bo na zejtra musím stihnout Dpíháčko tak nemám čas hlídat

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 18:56
- Nahlásit

Xerxová
... zdá se, že chlapec nám bude tolerovat jen odchody v pracovním oblečení...
takže na brusle v hogofogo oblečení

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:16
- Nahlásit

Fajka
ale na prochajdě jsme vymrzli tak že se čumáci řítili rovnou do baráku
Zis, uz mam unaveny oci a misto cumaku sem cetla neco jinyho, az sem se lekla, ze vam zase vbehli sousedovic cokle na zahradu...

Xerxová
zdá se, že chlapec nám bude tolerovat jen odchody v pracovním oblečení...
Pindik zavislackej, zarlivackej. Prevlikarna nekde v garazi?

Tady rano -10, ted asi minus osm a pofukuje nastesti uz mirnejs, ale i tak to je pocitove o x do minusu. Jsme naky rozmazleny, driv pamatuju zimy kolem 20 pod nulou i dva tejdny, uhelny prazdniny a tak...
Jo a Ferince to moc slusi, vypada v kozichu zcela spokojene!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:31
- Nahlásit

Fajka
tak ferinka byla jak mrtvola uz v autobuse a ani ji nevadilo ze sme u topeni kousek

Xerxová
presne na brusle v saaacku prehozenym pres vyletni bundu

Fifi
tak on je clovek spis po teple zime takovej nenavyklej. Ale treba zimni bundu sem mela vytazenou asi tyden

nojo, ferinka se tesila celej tejden na vylet, spokojenaaa a taky sezrala doprovodu pulku svaciny

rano kdyz sme vyrazeli asi -12, nez sme tech 14 km dali tak uz jen -8 na slunicku ale jak fucelo, tak sem musela i rukavice vytahnout uz mi pekne mrzli pracky

Xerxová
Člen
- Nahlásit

A tak pamatuji roky, kdy jsme si šli ráno před prací zabruslit (liberecká přehrada je od vejšky kousek). Kostým je vhodný oděv - a člověk se většinou nezpotí...
Ale psík má smolíka. Prostě sice ne často, ale někdy bez něj vyrážíme. A tak si buď zase zvykne a nebo bude občas kníkat (naštěstí neřve, jen pláče). Před týdnem jsme chodili bez něj pryč a vraceli se občas s Trpajzlíky (spali u druhé babičky a ma si je chodili "půjčovat"). myslím, že si psisko zafixovalo, že jsme zase někde s Trpajzlíky... Ale jak říkám - má smolíka.

kachna_
Člen
- Nahlásit

Fajka
a brusle v hogofogo oblečení
třeba jim to projde i stylově

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:32
- Nahlásit

Fifi
mam unaveny oci a misto cumaku sem cetla neco jinyho, az sem se lekla, ze vam zase vbehli sousedovic cokle na zahradu

no ten tam byl odpoledne taky...bernák..ale vo tom jsem výjimečně nepsala

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:34
- Nahlásit

kachna_
třeba jim to projde i stylově

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:38
- Nahlásit

kachna jsi kůůůůň - umíš si mě v tom představit ??

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:40
- Nahlásit

koukám všude pěkně mrzlo, u nás před den asi -3, ale furt ten vichr, jak se vyjde za baráky, dýl jak 10 minut se to nedá, pak už je to na omrzliny, mrznout začalo až teď kvečeru, už je -10
cernej caj
Ferinka moc hezká, tak výlet ve sněhu se jí určitě líbil

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:47
- Nahlásit

Fajka
no ten tam byl odpoledne taky...bernák..ale vo tom jsem výjimečně nepsala
Zase??? Ty majitele sou fakt... cumaci!!!

Xerxová
umíš si mě v tom představit ??
Ja trochu i jo! pod to norskej svetr a houby zle, pirueta, vodpichnutej ridbergr na rybniku, jak prd.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 19:53
- Nahlásit

Fifi
Zase??? Ty majitele sou fakt... cumaci!!!

no jo naháněj ho tu prakticky každej den
a mám takovej pocit že se budou ještě divit bo podle mě už moc dobře ví že zahrada nikdo a nuda a všude jinde venku zábava, lidí pséci....takže bere kramle pravidelně ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 20:00
- Nahlásit

stejně nechápu pohyb našich psů na ledu...

Arona byla neuvěřitelně pohyblivá - schody do patra (průzorové) brala na tři skoky nahoru i dolů, rozhodně neřešila co má pod tlapátky a po ledě lítala zcela bez problémů. Bruslila s náma (na hubě košík, aby se lidi nebáli) a pohodička pohoda.

Xerxes byl dobře stavěný, dobře nasvalený, v terénu bezproblémový - ale po schodech chodil opatrně a nenáviděl světlé hladké povrchy. Známá je historka, jak se mi vyvlíknul z obojku a hystericky zdrhal přes hlavní silnici v Andoře (neb vstup do hotýlku byl bílou nasvětlenou "mramorovou" chodbou) nebo jak plazil celou dlouhou cenici na Gibraltaru - neb byla taky hladká lesklá světlá...

Beta byla tajfun - běhala, lítala, skákala... ale na led nevstoupila a hladké podlahy taky ráda neměla. A Night to má stejně. Dneska řešil, jak překonat ledovou plotnu v lese (kdyby chtěl, přeskočil by to jak nic...), ale on tlapinkou zkoumal (a ona mu klouzala), druhou to zkoumal (a taky jezdila)... pískal a byl nešťasten... Musela jsem se vrátit a přeskočit to - nadšeně to hupnul za mnou a děsně se radoval, jaký je šikovný

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 20:01
- Nahlásit

Fajka
a nebo jim to bude jedno jako jim to bylo jedno doteď

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2018 20:04
- Nahlásit

Xerxová
no to psí uvažování holt někdy člověk nepochopí
my to máme s lávkou přes potok, takový jako dvě kolejnice u sebe, je to sice úzký, ale dá se po tom v pohodě jít, díratý to není, doteď každej muj pes přes to chodil bez problémů, až Lokinek, ten někdy jo a někdy ne, zrovna včera to bylo ne, proč někdy nechce vůbec netuším a za pár dní to normálka v klidu přeběhne a za dalších pár dní lehne na břicho a prt

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání