| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 16:19
- Nahlásit
ach jo - tak se nám interval taťkových nástupů do nemocnice zkracuje... Ale ty dva měsíce mezi tím byly bezproblémové a užil si je. Tak snad zase nějaký ten čas uhraje... a věřím, že to zase bude jen na pá dnů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 17:07
- Nahlásit
tak drzim.palce, aby byl brzo doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 19:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Tyjoo, skretove jsou uplne nadherny, jsem uchvacena! Ses nesmirna sikovnice vynalezava, to je perfektni! Uplne ho vidim zapadnutyho nekde na terase, naprdnutyho, ve snehu, jen ten frnak by mu koukal... Krasa!
Jen včera byl čas drobátko poklábosit s původním páníčkem....jsme si teda jako poplakali voba no .... ech jo... ale Houstička bude mít rande
Si poplaknete znova, hlavne asi on, radosti, jak se housticka skvele ma!
Maya
s jeziskem je problem no neter si ho chtela taky nedavno nakreslit a prej nemuze protoze nevi jak vypada
nakonec se teda spokojila s mikulasem
To je ta krasa ceskych vanoc, ze vlastne si kazdej predstavuje Jeziska jinak, je to na fantazii jednotlivce. Obcas se na to ptam lidi na lessons, a jsou to zajimavy uvahy, jak si vlastne jako deti Jezucha vysnili. Ale furt 100x lepsi nez ten otylej typek v cervenym kostymu, kterej se tu zacina dost vyskytovat treba vtipne lezouci na balkony a tak.
cernej caj
Peknej clanek a fotos, tech nutrii bych se i bala, jit tam se psem. Neumim si predstavit, co by delal perdel, plemenne vlastne likvidator podobny vodni skodny zvere, to by byl hukot asi.
Xerxová
At mate tatku zase brzy doma!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 19:50
- Nahlásit
Fifi
jj, ježíšek sublimující přes okna je rozhodně lepší než červenej páprda lezoucí komínem, jen ti sobíci jsou pěkní
Xerxová
tak držím palce ať je taťka brzo doma zase relativně fit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 19:58
- Nahlásit
Fifi
je fakt, ze nikoho se psem sme tam nevideli, ale oni jsou na jednom miste u rybnika v parku, lidi asi obecne vi, ze to tam je, tak holt chodit jinudy ale je fakt, ze tenhle aspekt me nenapadl..
jinak teda nutrie sou oprskly a klidne si na tebe oprou tlapku a zebraj, ale jen kdyz vpodstate stojis, nic nedelas a pak zacnes rozdavat jidlo pripadne dlouho stojis... jak se hnes vic nebo se sklonis, zkusis pohladit tak hodne zrdhaj... sou vlastne docela dost plachy a zaroven oprskly, kdyz sme sli kolem prvne a jen se na chvili zastavili tak moc zajem nejevili...
ja mela jeziska jako cloveka jakoze sem lidi kreslila jako caru - telo, caru ruce a caru nohy a kulatou hlavu, tak to byl muj jezisek. Cernej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 20:00
- Nahlásit
Fifi, Maya vůbec nechápu, jak si někdo může toho vycpanýho červenýho příšeráka pověsit na balkon či parapet...
U nás přijdou větvičky do truhlíků (letos asi zapíchat mezi kvetoucí muškáty ) a na balkony nějaké to neblikající světýlko (aby měla kolemjdoucí dítka na co koukat) No a letos malá ochranovská svítící hvězdička ve dveřích visící dostane větší ségru na lísku... Ty se mi líbí moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 20:20
- Nahlásit
Maya
cernej caj
ježíšek sublimující přes okna
ja mela jeziska jako cloveka
A vo tom to je, kazdej ma toho svyho, nejakyho. Ja si vlastne uz ani nepamatuju, jak sem si ho predstavovala, ale nejspis jako nejaky zazracny detatko, ktery se prolne pres balkon ke stromecku.
Xerxová
vůbec nechápu, jak si někdo může toho vycpanýho červenýho příšeráka pověsit na balkon či parapet...
A coby bonus pridat ty priserny blikajici barevny svetylka! Blink!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 21:24
- Nahlásit
Fifi
A coby bonus pridat ty priserny blikajici barevny svetylka! Blink!
ježíš to maj u nás jedny lidi, už to maj na baráku přes celej štít, bliká to červenomodrozeleně, kolotoče hadr
my máme jen svítící kometu v okně, mívali jsme u branky ozdobený stromeček, no to teď jaksi nejde
truhlík jsem si koupila na trhu s vřesama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 22:03
- Nahlásit
na aukci jsem si vzpomněla zase až teď, tož asi zase letos nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 22:31
- Nahlásit
Fifi
Tyjoo, skretove jsou uplne nadherny, jsem uchvacena
no jo taková blbost pro děcka
jako přesně co nesnáším tlustýho pukatýho santu na laně pověšenýho pod voknem, barevný světýlka který blikaj.....
to fakt nemám rád....
bílý neblikací světýlka nejlépe na stromečku nebo v truhlíčku je pro mě čistá krása
ježíška sem si představovala jako to malinkýho prcka v dřevěný kolíbce na slámě a vrtalo mě hlavou dycky jak proboha to nebohé batole nosí ty velký těžký krabice s dárkama
Si poplaknete znova, hlavne asi on, radosti, jak se housticka skvele ma snad jo, snad to u něj přehluší ten jeho pocit že to prostě nezvlád a selhal...hrozně ho to mrzí, fakt strašně, a je z toho uplně na plech...
Maya
na aukci jsem si vzpomněla zase až teď, tož asi zase letos nic já bojovala o tu svíčku velkou tak uvidíme jestli se povedlo
Xerxová
tak se nám interval taťkových nástupů do nemocnice zkracuje... Ale ty dva měsíce mezi tím byly bezproblémové a užil si je. Tak snad zase nějaký ten čas uhraje... a věřím, že to zase bude jen na pá dnů
dají ho dokupy a pošupajdí hezky domů uždibovat z vánočního pečení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 22:42
- Nahlásit
Fajka
já bojovala o tu svíčku velkou tak uvidíme jestli se povedlo
no já přihodila naposledy někdy navečeru, takže pochybuju, když nebudou, mohly by bejt alespoň andělíčci přímo od tebe nebo přes fler když už nebudou houby? by se mi šikly jako dárečky do práce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 22:46
- Nahlásit
Maya
mohly by bejt alespoň andělíčci přímo od tebe nebo přes fler když už nebudou houby? by se mi šikly jako dárečky do práce
určitě by to šlo mě je to vlastně jedno jak... jestli chceš přes fler a nebo mě jen písneš do emailu který a kolik záleží na tobě co ti bude pohodlnější
pokud chceš ušetřit tak přes mailíka páč se pak nemusí platit provize
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 22:49
- Nahlásit
tak já taky prd..svíčku mě vyfoukl někdo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 22:56
- Nahlásit
Fajka
no jo taková blbost pro děcka
Kdyz se plazi Santa po balkonech, necht si dustojne drepi seversky skretove na zahrade taky! Fakt se mi to libi moc!
bílý neblikací světýlka nejlépe na stromečku nebo v truhlíčku je pro mě čistá krása
Ano, ano, tutaj v jedny casti mesta zdobi tam rostouci kosaty listnaty strom takovyma jemne namodro svetylkama. Je to krasa!
ježíška sem si představovala
snad to u něj přehluší ten jeho pocit že to prostě nezvlád a selhal...hrozně ho to mrzí, fakt strašně, a je z toho uplně na plech...
Tyjo, vidis, tak jestli to je az takhle vnimavej clovek... tak to pro nej bude tezky setkani. Ale pochopi, az ji uvidi vyrechtanou na mega zahrade, ze proste v byte bejt nemohla. A ze to neni jeho fail. A smiri se s tim, kor s vychechtanou houskou. Nebylo by spatny, kdyby v ramci nejaky svy ocisty chtel sepsat clanek, kterej by se rozhodil, aneb "Housky do bytu nebrat!" - coz by mohlo byt poucenim pro dalsi lidi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 23:09
- Nahlásit
Fifi
Tyjo, vidis, tak jestli to je az takhle vnimavej clovek... tak to pro nej bude tezky setkani
no podle toho co vyprávěl tak jo a jako popisoval jak jí tam vedl tak jsme jako fakt byli na plech oba ...
no možná proto se ten kruh uzavřel, aby měl prostě šanci se s ní vídat a nepřišel o ní uplně....nabídku ode mě má, telefon si vzal, nějakej termín navrhnul tak uvidíme
zahrade, ze proste v byte bejt nemohla. A ze to neni jeho fail. A smiri se s tim, kor s vychechtanou houskou. Nebylo by spatny, kdyby v ramci nejaky svy ocisty chtel sepsat clanek, kterej by se rozhodil, aneb "Housky do bytu nebrat!" - coz by mohlo byt poucenim pro dalsi lidi
jako nevím netuším jestli je psavec....
čím mě ale dostal bylo když první co se zajímal a ptal na to jestli to že by jí chtěl vidět neublíží a neudělá zmatek v hlavě jí...
to mě jako dostal...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 23:25
- Nahlásit
Fajka
čím mě ale dostal bylo když první co se zajímal a ptal na to jestli to že by jí chtěl vidět neublíží a neudělá zmatek v hlavě jí...
to mě jako dostal...
Empatickej clovek, malokdy se vidi uz. Kdyz se "zbavil" psa. Ech, to bude krasny setkani a moc si to uzijou vsichni, jsem zvedava na housku. Oni si psove pamatuji strasne moc a zaroven jsou to straslivi sobci, takze muj scenar je: byvaly panicek prichazi na zahradu, tam ho privita cosik v paru, mozna jedna z paru se zamysli na vterinu a vrtne o dve otocky vic ocasem? a zase bude padit...
U rtw ci perdelu jsem se setkala s hodne dlouhodobou pameti. Kor na cloveka, kterej je odchoval, to bylo vitani sileny i po x letech. No jsem zvedava, jak to dopadne u vas, kdyz byl ex panicek jen kratkodobym drzitelem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 23:56
- Nahlásit
Fifi
No jsem zvedava, jak to dopadne u vas, kdyz byl ex panicek jen kratkodobym drzitelem.
no jo ale ono vlastně nebyl jen krátkodobým páč ted aktuálně je to tak nějak téměř napůl jejího života půl on půl my...
já typuju že ho olíže poskáče volíbá poštípá a zašpiní tak jak to ona hezky umí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 08:42
- Nahlásit
no asi pro ne nebylo lehky dat psa pryc, a priste treba budou rozumejsi...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 09:49
- Nahlásit
Fajka
samo chci usetrit do jakyho emila mam psat? pretahovadlo mozno taky a nebo jsi zaneprazdnena motanim vencu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 11:23
- Nahlásit
Potrebuju na Lokina jinej hreben nez co mam, objednam si hreben + dalsi veci a ted mi pisou ze to poslou az pristi tejden protoze coo? nemaj hreben
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 11:24
- Nahlásit
Maya
možno cokoliv pokud na to nebudeš spěchat natolik že to budeš chtít do druhého dne
email akita.feiko(uzenáč)seznam.cz
hod tam klidně dycky odkaz z fleru jakej typ a počet kusů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 11:32
- Nahlásit
maya
klasika
kamos mi updatnul sablonu webu a ten ted zlibi a zobrazuje tozbitrj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 11:43
- Nahlásit
cernejcaj
s updatema taktez klasika
Fajka
mejl poslu staci mi to mit doma do pulky prosince pak uz ty andele potrebuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 12:57
- Nahlásit
Maya
mejl poslu staci mi to mit doma do pulky prosince pak uz ty andele potrebuju
joo to je v poho, já mám největší frmol ted do 3.12 první adventní, pak už bude zase "klídek" ted je to pakárna...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 13:36
- Nahlásit
tohle je taky dobry
http://www.kolobezkyjested.cz/trasy/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 15:58
- Nahlásit
tak jsme stihli výpravu do lesa pro smrkové vrcholové větve se šiškama - díky padlým smrkům je jich v lese ažaža - a už to píchám mezi kvetoucí muškáty. Dozdobím cesmínou a všemožným barevným jehličnatým křáčím ze zahrádky a zimní truhlíci budou hotoví
Najt podlehl nadšení, když jsem vytáhla veleruksak... a pak byl zklamán, že procházka byla standardní... jen jsme zpátky měli ruksak nacpaný jehličím...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 16:52
- Nahlásit
Kamarádka na těch koloběžkách jela. Někde máme ten její lišej vyfocenej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 18:11
- Nahlásit
Kachna taky bych si to na koloběžce rozmyslela - když je hezky, jsou tam davy - a motají se dítka, psi, cyklisti, na řadě míst pro koloběžky i auta, motorky... A když je hnusně - tak to klouže, je mlha a do toho fučí tak, že taky žádná pohoda...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 18:59
- Nahlásit
ono hlavne lidinjedou jak prasata z kopce, nejedou rozumne aby to.mohly ubrzdit, casyo nemaj zkusenost ani s kolobkou ale zas ja myslim, ze to.kuze byt fajn, z dlouhych strani taky nwco takovyho je xkm asfaltu...lepsi nez.pecha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2017 19:24
- Nahlásit
|