Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 11:33
- Nahlásit

kachna
ja myslel.jako - musime.to videt X bude blato az za usima a nestoji ti za to

nesly sme tam.

ale kooorinskej dul.zezhora z ty obce zavrenej byl ale prosly sme to - a nekde jeste to bylo jakztakz pruchozi alr nic na prochazku s detma

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 13:14
- Nahlásit

hm celkem zajimavy ze pokud nekomu sverim psa tak furt spoluzodpovidam za skodu to me nenapadlo
https://www.pravniprostor.cz/clanky/rekodifikace/o dpovednost-za-skodu-zpusobenou-zviretem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 13:20
- Nahlásit

dneska zabarskych cca 9km obed a domu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 18:05
- Nahlásit

uz kutim povidani. mam 2 dny zitra jdem s klukama po praci na nejakou akci takze nevim, zda stihnu fotky i web... rada bych ale.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 19:52
- Nahlásit

těším se na fotky. Já přišla hodně pozdě a ještě teď dělám podklady na porady na zítřek. Tento a příští týden budou výživné...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 19:54
- Nahlásit

cernej caj
a dneska na zvířetníku taky pěkný povídání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:08
- Nahlásit

maya
dik...

umiram nevyspanim, tesim se so postele a stavi nas pomahat a chranit s dotazem.tak co, marihuana byla? cekame n vysledek drogovyho testu uaaaa

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:10
- Nahlásit

cernej caj
ježiš toho se děsím až mě někde zastavěj

přišel mi z číny věšáček na sprchu přicucávací páčkou, zatím drží, tak jsem zvědavá jak dlouho, přišroubovanej držák se mi ulomil a nemůžu už sehnat stejnej a nechce se mi už vrtat do kachliček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:13
- Nahlásit

maya
ty nevypadas jako hipisak a jezdis moderni felicii, ses v klidu muz ty drogovy dostane pokazdy

tak ten rozvor ale by mohl mit i jinej drzak, ne? uz jedem dom. zklamany chudaci

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:30
- Nahlásit

Jedna, dve, kliste jde, kliste si jde pro tebe...

cernej caj
Peknej clanek vedle! Ja bych to nedala ani omylem.
stavi nas pomahat a chranit s dotazem.tak co, marihuana byla? cekame n vysledek drogovyho testu uaaaa
Se nezdas, cajdo!
uz jedem dom. zklamany chudaci
Njn, je to jejich prace, jen se divim, ze v tom necasu a jeste potme chytaji. Nebo teda aspon u nas je dneska totalne prdelozne, to nejde rict jinak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:34
- Nahlásit

Fifi ta je krásná Bude až v lednu ?? Nebo si přijdeš pro klíště dřív ??

Máš mít radost, že už nejste Saharou

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:38
- Nahlásit

Xerxová
Bude v souladu s vet predpisy.
Radost nemam, neb vsude jen bahno a bahno. Prset ma v lete. Az primrzne a napadne snih, bude to lepsejsi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 20:47
- Nahlásit

Fifi týý jo - odkud holku vezeš ?? Sousední stát to tudíž nebude...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:18
- Nahlásit

Xerxová
Az dorazi, vyzradim. Nechci to tu psat pro cizi oci, vsak chapes.
Co Najti tlapec, nepajda?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:25
- Nahlásit

....nevím kolik má Liberec obyvatel a kolik je tam pracovních míst, ale svět je prostě natolik malej že do firmy kam jezdíme téměř obden na pozici s kterou se obden potkávám...nastoupil .... bejvalej.....majitel.... housky....

Dneska to bylo tedy jako v rychlíku a nebyl čas nic probrat ale slza ukápla....

Fifi
Jedna, dve, kliste jde, kliste si jde pro tebe
juuuuu krasaviceeeee

přijed tady je sněhu až až

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:26
- Nahlásit

Napajdá. Pajdal po klidu po výletu v pátek, v sobotu byl jen na krátké lesní "normálně" řádivé a včera večer po klidu zase trochu zapajdal - což mě po jeho šíleném trýskání a skocích a brždění v lese nepřekvapilo. Ráno zcela vpohodě a dneska měl klííídek, neb já byla dlouho ve škole a tak měl jen krátkou venčící... Teď tu cupuje plyšáka...

Tlapátko bude asi ještě chvíli po námaze zlobit. Pokud je v klidu, nekulhá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:26
- Nahlásit

Fajka tak to je tedy náhodička...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:31
- Nahlásit

Xerxová
tak to je tedy náhodička...
naprostá, nevím kdo z nás byl víc v šoku. Nejdřív já když se mě to propojilo, podruhý když mě potvrdil jméno a pak byl zase v šoku on

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:42
- Nahlásit

Fajka
a nebyl čas nic probrat ale slza ukápla....
To je pekny ale! Myslim, ze se mu muselo hodne ulevit, kdyz je houska ve vasich laskavych rukach - potkate je nekdy, chtel ji videt?
přijed tady je sněhu až až
Ja bych radsi snih, nez to bahno. Ale bilo taky dorazi casem sem. Houska radostna ze snehu, konecne je zase "doma"?
Xerxová
Tlapátko bude asi ještě chvíli po námaze zlobit. Pokud je v klidu, nekulhá
Jojo, ono to muze zlobit uz nafurt (teda prala bych, aby ne), ale bylo tomu tak u Dorotky. Takze fakt radsi mekci tereny a minimum tvrdych chodniku a asfaltu bych doporucila ze zkusenosti sve.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:47
- Nahlásit

Fifi
To je pekny ale! Myslim, ze se mu muselo hodne ulevit, kdyz je houska ve vasich laskavych rukach - potkate je nekdy, chtel ji videt?

jo jo nabídla jsem mu že když bude chtít tak se určitě domluvíme a říkal že jo, že se určitě domluvíme
neuvěřitelná náhoda, ještě ted mě to hlava nebere..

bych radsi snih, nez to bahno. Ale bilo taky dorazi casem sem. Houska radostna ze snehu, konecne je zase "doma
jo přesně..to bahno je děsný ale od včera sníh a to je paráda...čoklidi už zas lítají spolu a zahrada ráno po půl hodiny vypadala jak dyž tam proběhlo stádo bizonů a ono přitom jedno malé Dokýšátko a Ejmišátko

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:55
- Nahlásit

Fajka
a jaks to poznala? trklo tě jméno? svět je malej
cernej caj
moderní felicií, tos mě dostala teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 21:58
- Nahlásit

Maya
a jaks to poznala? trklo tě jméno? svět je malej

ne ne podle jména ne, na to jsem se ho ptala... podle vzhledu...
ale jako těch náhod kolem housky už začíná bejt nějako hodně to už nemůže bejt náhoda

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 22:01
- Nahlásit

Fajka
čoklidi už zas lítají spolu a zahrada ráno po půl hodiny vypadala jak dyž tam proběhlo stádo bizonů
Hormon zahnan a do jara bude klid? Gratuluju k uhlidani, u tech dvou to musi bejt asi narocny.
neuvěřitelná náhoda, ještě ted mě to hlava nebere..
Asi to tak vsechno melo byt. Tohle nejde vysvetlit nejak racionalne, mam podobny nahody moc rada.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 22:12
- Nahlásit

Fifi
Hormon zahnan a do jara bude klid? Gratuluju k uhlidani, u tech dvou to musi bejt asi narocny.
hormon doputoval, jelito ještě občas m nějaký návrhy ale madam už ho nezabíjí, naopak to bere jako hru a děsná prča když před ním zdrhá a on jí honí

Gratuluju k uhlidani, u tech dvou to musi bejt asi narocny
no nebudu říkat že není... hlavně je to hlasitý voba trouběj dueta

Asi to tak vsechno melo byt. Tohle nejde vysvetlit nejak racionalne, mam podobny nahody moc rada
no je to celý řetězec neuvěřitelnejch náhod až mám z toho husinu že si tak někdo s těma figurkama hejbe jak chce a kruh se najednou uzavřel... zvláštní prostě

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 22:26
- Nahlásit

Fajka
že si tak někdo s těma figurkama hejbe jak chce a kruh se najednou uzavřel... zvláštní prostě
Nejsem fatalista, ale hodne casto se to tak stava. Jsem zvedava, jestli houska panicka nejak pak vnimne, privita, zaregistruje, dej pak vedit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2017 22:58
- Nahlásit

Fifi
Jsem zvedava, jestli houska panicka nejak pak vnimne, privita, zaregistruje, dej pak vedit.
jj dám určitě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2017 06:34
- Nahlásit

fifi
to je tlamicksaaas klisteciiii nadherna

videli sne asi 4x rotvika zaplotaka, jeden vypadal jak kdyby delal depy, tlapy na vyvysenym plote a tak jakoby pumpoval nahoru dolu zbytkem tela

to dela forman + vizaz meho muze. ve felicii ho skoro nestaveli, ve formanu furt. pro policajty je uz felda normalni auto...

hm propoceny 2 tricks, oci rezou... lepsi na dovce, tam sem propotila jen jedno dycky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2017 06:35
- Nahlásit

fajka
taky dobra nahodicka teda

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2017 08:40
- Nahlásit

Xerxova
kdo maloval etikety? to je Najtik jak zivej doufam ze vyhraju houby a Fajky andely
ale vubec netusim jak se to pak plati

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2017 08:49
- Nahlásit

Maya
ale vubec netusim jak se to pak plati
pěnězma paní penězma

u nás nasněžíno a ještě mlha...tma jako...tam..víte kde ...ne?

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání