| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 08:57
- Nahlásit
Fifi
krásná kulička!!!
Fajka
tomu říkám náhoda Jsem moc zědavá, jak proběhne jejich shledání Třeba ho Ejmišák zapře v hrůze, že by ji třeba chtěl odvést z ráje u vás
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 09:15
- Nahlásit
birma
Třeba ho Ejmišák zapře v hrůze, že by ji třeba chtěl odvést z ráje u vás
to si myslím že určitě ne, ona jak je pozitivní a všechnovítací tak ta ho určitě nezapře...jen pak bude asi zajímavý ke komu se bude víc klonit
Ale nebojim se tý konfrontace páč tu stejnou jsme zažili s jelitem po půl roce se taky znovu viděl s chovatelkou a bylo to takový:
Jé čau tebe sem dlouho neviděl, ale sorry jako já už patřim támhle a jdu s nima tak čau !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 09:27
- Nahlásit
tak ti psi ne ze nemaj pamet ale myslim, ze pokud su na novyho majitele zvyknout a je jim dobre tak nemaj moc duvod chtit odejit s puvodnim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 15:18
- Nahlásit
to by byl dobrej darek
http://www.thinkgeek.com/product/e5a7/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 15:59 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Maya Najtíka jsem malovala já. Kreslím moc ráda - ilustruju si i přednášky. A třeba i dva články na Zvířetníku - když jsem kdysi dávno psala dvě povídání o tom, proč má průměrnou mzdu tak málo lidí... A protože tam nešlo napsat vzorce (to ediční systém neuměl), tak došlo na obrázky...
Moje zápisy z porad jsou pověstné... jedno zvířátko vedle druhého. Někdy tedy i kytičky...
našla jsem i druhý díl kdyby si někdo chtěl započítat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 18:02
- Nahlásit
Xerxová
nemuzu najit toho najta cos malovala... po tydnu skoro poprvy na pc, mam toho moc a nejak sem to na par stranach zpet nenasla i kdyz vim, ze ste se o tom nejak s mayou bavili...
jinak statistika zajimavy, kreslis fakt hezky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 18:34
- Nahlásit
čaj Zvířetníci si jednou ročně "hrajou" na aukci. Výtěžek jde do vybraných útulků, na odchov veverek a jejich návrat do přírody a hlavně na kastraci toulavých koček (přes prověřené veterináře a útulkáře). Extra kus aukce (výkup 18 polštářků) jde na extra věc - tentokrát na LucYnku. Extra výkup je o tom, že sice přihazujeme na polštářky, ale nikdo z nás je nezíská - jdou do vybraného domova důchodců či hospicu dělat radost... Jediné, co jde získat z "polštářků" je vyhrát tajnou cenu v tipovací soutěži. A to, kdo z šesti švadlenek vytvořil kterou trojici polštářků. A ony jsou to "potvory " - neb úmyslně mění styl svojí neuvěřitelné práce s jehlou a kousky hadříků a matou nás.
Fajka tam dodala malé andělíčky a já pytlíky se sušenými hříbky - no a ty pytlíky mají cedulku s Najtem...
Protože nejsi na "Hadech" - pošlu ti do emailu přístup s heslem na aukční Rajče. Mě to baví moc číst, jak si lidi dokážou hezky hrát pro dobrou věc. Já přihodím něco na polštářky... hra končí zítra večer.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 19:43
- Nahlásit
ehmmm - podivná procházka... tma, prší, listopadové počasí že by psa nevyhnal... Ale Najt mě upííískal, že se stejně musí ven a tak jsme vyrazili na krátkou civilizační. A najednou jde před námi podivné zvíře... kočka huňatá velká ?? Pes malý huňatý bezpáníkový ?? (moc tuláků u nás nechodí)... no a když to došlo pod lampu bylo jasno. Liška ! Už jsem jich pár v přírodě viděla - ale u nás na chodníku ještě nee... No a když se vracíme kolem přeplněných popelnic, tak jsem měla infarkt... psík jen natáhnul čeníšek směrem k popelnici a zavětřil (já v klídku, pes rozhodně nebufetí) a z popelnice mezi nás vyletěla kočka - a s šíleným sykotem naježená jak koule mizela v dál... Já se tak děsně lekla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 19:58
- Nahlásit
Xerxová
teda kreslíš fakt moc pěkně, ale jinak statistika matika a taková věci jdou úplně mimo mě, tak to se ani nepokouším číst
cernej caj
jj, každoroční aukce, já tam před pár lety dala vyšívaný obrázek, tak od tý doby mám na hadopasi přístup, tak vždycky kouknu na ty pěkný věci a občas něco přihodím, ale nikdy nic nevyhraju, protože pak zapomenu kdy to končí a někdo mě přehodí
ty andělíčky jsem hned poznala že jsou Fajky, ale hříbky bych nevědala, kdyby to tam nebylo napsaný od koho to je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 19:59
- Nahlásit
Xerxová
liška asi taky chodí vybírat popelnice? to jste měli teda pěknej adrenalin
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 19:59
- Nahlásit
Xerxová
diky uz jsem koukala, zrovna polstar s drakem bych desne moc nutne potrebovala pro kamosku tak skoda, ale bude delat radost jinde
najtik je paradni fakt jsi sikovna... dodelavam web, abych stihla jit spat... jeste popisky k fotkam...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 20:18
- Nahlásit
fotky na dobrou noc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 20:51
- Nahlásit
čajda překrásné fotky i dobrý textík.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2017 22:15
- Nahlásit
cernej caj
hezký fotky i článek, ty nutrie
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 09:01
- Nahlásit
Nestííííháááááááááám, věncuju a skřetuju...už se mě o nich i zdá! Jen včera byl čas drobátko poklábosit s původním páníčkem....jsme si teda jako poplakali voba no .... ech jo... ale Houstička bude mít rande
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 09:28
- Nahlásit
Fajka
vyrabis skrety nebo co? ukaz
Housticka se potka s panikem? tak byl asi rad ze se ma dobre?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 09:31
- Nahlásit
Maya
vyrabis skrety nebo co? ukaz
jj
[imgs]https://static2.flercdn.net/products/2/1/213 435/0/2/6/9018620/tjizvqnjbrbqvx-b.jpg[/imgs]
Housticka se potka s panikem? tak byl asi rad ze se ma dobre?
jo potká byl moc rád no a i strašně rád by jí viděl.... takže už je jasný že to někdo zařídil aby se kruh uzavřel
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 09:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
jééé to zas není vidět...sakra..
[imgs]https://static2.flercdn.net/i3/products/5/3/ 4/213435/0/2/6/9018620/tjizvqnjbrbqvx.jpg[/imgs]
tak takhle no...
https://www.fler.cz/zbozi/skritkove-ze-severu-cerv enacci-9018620
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 10:07
- Nahlásit
maya
dik!
fajka
ses husta jal to stihas...
doted mi nejelo cezetko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 10:18
- Nahlásit
cernej caj
doted mi nejelo cezetko
mě taky od včera nešlo...
ses husta jal to stihas...
nestíhám právě...sem ve skluzu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 10:24
- Nahlásit
Fajka
tak v tom bych skreta ani skritka nehledala
popravde se mi to ani moc nelibi jako ten koncept ne jak to delas ale koukam zajem o to je toz alespon mas zmenu od vencu
cernejcaj
me to taky nejelo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 10:36
- Nahlásit
Maya
bych skreta ani skritka nehledala
popravde se mi to ani moc nelibi jako ten koncept ne jak to delas
no jo pani páč my už jsme letitý a nevíme co je zrovna in...
synovec ho po mě chtěl tak sem si ho vyfotila a ono ho chce mraky lidí ...
to je skandinávskej skřet..tomu my už jako nerozumíme...
[imgs]https://i.pinimg.com/564x/da/46/d6/da46d63d9 fa3745fe37bd3cbeebf8bf0.jpg[/imgs]
https://cz.pinterest.com/pin/315744623860916105/
ale synovec chtěl něco vánočního do pokoje, stromeček byl obyčejnej to nechtěl tak chtěl něco jako stromeček...
no co naděláš jééžiška z větví jako neumim no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 11:07
- Nahlásit
Fajka
asi tomu fakt nerozumim vzdyz ti skreti maj cepice narazeni pres vocicka takze nemaj voblicej
radsi zustanu u myho koupenyho stromecku ze sisek a vorechu
s jeziskem je problem no neter si ho chtela taky nedavno nakreslit a prej nemuze protoze nevi jak vypada
nakonec se teda spokojila s mikulasem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 11:43
- Nahlásit
cernejcaj
novy blog fotografky ma krasny fotky prirody
prej zam bude davat clsnky o foceni
http://www.tiinatormanen.com/blog/2017/11/18/photo graphing-in-lapland-chasing-the-arctic-light
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 12:48
- Nahlásit
maya
dik kouknu z pc
fajka
me to prijde zajimavy, netradicbni pekna ozdoba co muze dobre ozivit zagradku i obyvak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 13:08
- Nahlásit
Fajka a mně se náhodou Skřet zelenej líbí A to jsem hodně vybíravá...
A Andílci v aukci hezky jedou - jsou to líbivé maličkosti a to je fajn. Dobrá volba (a posílá se určitě líp, než třeba věnec velký či skřet )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 13:15
- Nahlásit
Fajka
aha tak uz vim odkud se berou ti skreti
https://static1.squarespace.com/static/54a59951e4b 0e8454933a2a4/5a0070798165f5948eb07c08/5a00707a419 2025c881b4e3f/1509978251025/forest_lapland_winter- 3.jpg?format=1500w
cernejcaj
jako pro me zajimavy fotky treba to nekolikatydenni svitani po polarni noci a sobici s lapinkou a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 13:52
- Nahlásit
maya
tj e to beni jako du a cvak, to je cihani na svetlo auprava castona pc ale krasny to he
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 14:36
- Nahlásit
Xerxová
mně se náhodou Skřet zelenej líbí A to jsem hodně vybíravá
díííky
o tom to je sto lidí sto chutí oni je chtějí hlavně lidi pro děti...
Andílci v aukci hezky jedou - jsou to líbivé maličkosti a to je fajn. Dobrá volba (a posílá se určitě líp, než třeba věnec velký či skřet
tak jako já posílám velký bedny věnců běžně v tom problém není .-) i když poslední dobou začínají ty velký krabice docházet ono tak 80 cm vysokej skřet to už nějakou krabici potřebuje
J8 právě přemejšlela jestli věnce a nebo něco malého milého drobného... dala bych i věnce ale nebyla jsem si jistá jak termínově před tím adventem by to vycházelo, a pak ty andělíčky si může kdokoliv bud nechat a nebo právě rozdat jako maličkou pozornost no jsem ráda že se udají a nezůstanou naocet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2017 14:37
- Nahlásit
Maya
nerozumim vzdyz ti skreti maj cepice narazeni pres vocicka takze nemaj voblicej
no protože severní vítr je krutý tak aby jim do očí nenafučelo dyž jsou to ty seveřani
|