| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 18:44
- Nahlásit
čaj jsem blbá - "neuklidila" jsem si řádně dokument už na začátku - začala ho upravovat stáhnutý z pošty (a to mi ji ještě máme tak trošku podivnou) a holt když se to nepodařilo uložit, tak už to bylo v pr...
Zítra je taky den... teď jsem byla ještě s Najtidlem (v poledne za sluníčka byl hodinu v lese) a za chvilku razíme za kultůůůůrou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 18:47
- Nahlásit
Fifi, Fajka máme ještě klasiku gramofon - takže staré desky večer budou hrát. Ale holt až po Mišíkovi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 18:57
- Nahlásit
Fajka
ten jeho hlas byl jedinečnej a písničky geniální a kouzelná zároveň...
Jojo, ja jeho songy milovala. Taky zapalim jednu navic.
cernej caj
Uzij si vylet, prej ma chulemit, tak nepodcen obleceni.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 19:13
- Nahlásit
vubec nevim o cem se bavite? co achjo? me to z mob nejde otevrit trubka
xerxova
uzij si misika!
fifi
joho, mam teplou bumdicku dnes na zkousku do orace se v ni solidne potim, ale kdyz se ochladi prijde vhod
fajka
diky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 19:22
- Nahlásit
cernej caj
Wabi Daněk umřel, taky mám ty jeho písničky ráda, měla jsem desky už v osmdesátkách
užij si výlet
sem myslela, že zejtra máj krámy zavřeno a vono prej votevřeno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 19:29
- Nahlásit
obrázek pro kachnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 19:43
- Nahlásit
Maya
ahaaa... uz su doma na pc...
wabiho mam rada, muz ho dvakrat zvucil, tak sem ho v obou pripadech zazila nazivo, zazpivala jsem si "s nim" ty oblibeny... asi si ho hodim do mp3 na cestu na chvili misto ryvolu...
kachna
mam pro martinka plysaka. Muz rika, ze me nebudes mit rada. Ja rikam, ze podobnou vec sem dostala kdyz mi byli 4roky a pristich 10 let jsem ji brala vsude sebou a nemela sem lepsiho kamose. I kdyz ja mela medveda
no akorat... musela sem hrabnout do druhyho pytle, ja nevim, kde ten prvni je ale tyhle nejsou preprany cerstve, a trochu smrdi od tech protimolych a protivlhkych pytliku, se kteryma v otm pytli byli zavreny... takze budes ho muset vyprat radsi...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 20:31
- Nahlásit
V pondělí šlohnul Charles mamce z linky uzený. V noci na dnešek Bohouš ze stolu celou zabalenou čokoládu (a celou ji sežral) - naštěstí mu nic není, ale už mě to jejich kradaření štve a nerozbalená čokoláda mě fakt nenapadla. S Adamem jsem nebyla vůbec zvyklá, to jsem nechávala klidně psí pamlsky na konferenčním stolku a odcházela do práce a jeho to ani nenapadlo...
Xerxová
celé odpoledne připomínkuju dokument...
ani mi nemluv - já dneska zjistila, že jsem si neuložila dva sny jeden soubor a netuším ani, jestli jsem s ním včera něco dělala a kolik jsem toho dopisovala dneska. A zdrojový data zařazený ve víc než 200 složkách...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 20:47
- Nahlásit
birma
ale už mě to jejich kradaření štve
No jo, jednoho psa to nenapadne, ale ve trech a navic s terierim Saturninem v zadech, to muze bejt vydatny. Clovek se nauci zase vsechno sklizet dukladne. Ideal chytit pri cinu a velky badabadabum. (Ja zirala nekdy predevcirem nevericne na Troldu, kterak si jemne, abych ho neslysela, skocil prednima na jidelni stul a sondoval, jestli nezbylo trosku ty rybi pomatlanky i na nej - mel smolika, ze sem se ohlidnula... )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 20:52
- Nahlásit
Fifi
Ja zirala nekdy predevcirem nevericne na Troldu, kterak si jemne, abych ho neslysela, skocil prednima na jidelni stul a sondoval, jestli nezbylo trosku ty rybi pomatlanky i na nej
u nás je expert Charles - ten se mi pokusil čajznout jitrnici, od který jsem stála 20 cm, když jsem se otočila ke sporáku. Malej furt lozí po kuchyňskym stole, ale spíš mi vždycky přišlo, že chce mít přehled. Ve 3 ráno na to musel bejt sám, kluci spali. Dělal dneska bordel, Petr ho pak do klece zavřel, ale že si tam odnesl čokošku si v tom rozespání nevšimnul...
A velký badabum nepomáhá, jen si daj větší pozor, abych se nedívala...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:06
- Nahlásit
birma
Malej furt lozí po kuchyňskym stole, ale spíš mi vždycky přišlo, že chce mít přehled.
No to asi chce mit, hlavni dozorci funkci nad vsim. Jak se na stul dostane, trpaslo, prisunout zidle nezabere, jumpne si tam rovnou?
A velký badabum nepomáhá, jen si daj větší pozor, abych se nedívala...
Njn, kazdej pes, jina ves, navic Troldak po badabum funga jako driv, ani ho to nenapadne a to jsem dneska nechala na stole omylem tousty. U tech utulkacu to je halt jinsi, zdrojovejsi a hur resitelnejsi. Vlastne proste jedinym resenim je nenechavat nikde nic - ale to sama vis.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:22
- Nahlásit
Fifi
No to asi chce mit, hlavni dozorci funkci nad vsim
On je fakt teror
Teď zkouší šikanovat Charlese - několikrát denně na něj naběhne s děsivym vrčenim a štěkotem. A Charles to ignoruje, pokud nemá něco, co by si bránil (nejčastějc se ozve, když je na posteli). Blbý je, že když už by mohl hajzlík dostat lekci, tak ho začne bránit Adam... Prostě máme veselo. Navíc je to perpetum mobile a baterky nebo vypínací čudlík jsme ještě nenašli
U tech utulkacu to je halt jinsi
Bych řekla, že je to spíš povahou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:25
- Nahlásit
Fifi birma
zlaticka
ja dneska jedla parek cestou ke komplu jen tak ukusovat ve stoje a ferinka normalne vyskocila skoro dva metry vysoko a jen mi ta jeji huba cvakla tak centak od konce parku
a to kdyz jim ja tak me ignoruje a ke me nikdy zebrat nechodi pac vi ze nedostane
prasopes utren a spokojen, muzeme jit spat dneska byla tyranej pejsek v polich a zitra bude tyraej pejsek v postylce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:27
- Nahlásit
muzika parádní, houslista neměl chybu (on teda nikdo neměl chybu). Vláďa Mišík moc špatně chodí - ale odzpíval to skvěle. Rektor nezklamal - řekl jen pár slov, které však přesně sedly. Hezká akce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:29
- Nahlásit
birma
zkouší šikanovat Charlese - několikrát denně na něj naběhne s děsivym vrčenim a štěkotem. A Charles to ignoruje, pokud nemá něco, co by si bránil (nejčastějc se ozve, když je na posteli). Blbý je, že když už by mohl hajzlík dostat lekci, tak ho začne bránit Adam...
Njn, tri pindici v baraku, z toho dva utulkovy - na jedenu stranu nechapu, zes si to trestiprdlo poridila, na druhou stranu i chapu. Ale tak at se vam to nak skutali do pohody postupne, hlavne krocenim nejmensiho hormona.
cernej caj
Uzijte si to, sem zvedava na fotos hlavne teho impertuum mobile od birmice.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:42
- Nahlásit
Fifi
Njn, tri pindici v baraku, z toho dva utulkovy
oni jsou útulkoví všichni
Ale tak at se vam to nak skutali do pohody postupne, hlavne krocenim nejmensiho hormona.
Jj ono to jde, ani to nemyslí nějak blbě, během pár vteřin je schopnej se stočit hned vedle Charlese a usnout I jsem se ptala Wami a prej nejpravděpodobnější je přetlak hormonů. Její teriér to v tomhle věku dělal taky a to to byl vymazlenec z dobrý chovky, žádnej ušoplesk jako to naše dítě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2017 21:58
- Nahlásit
birma
máte teda veselo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 09:42
- Nahlásit
vtipna vsuvka. kamosky tata se s wabim znal a onq rika ze kdysi davno si z wabiho udelali prdel a v raduliu mu nechali kondolence a volali vsichni ze mu chcou zahrat na rozloucenou ze ho pak tata potkal na ulici a prej ty zijes, dyt ti hrali v radiu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 14:03
- Nahlásit
jsme si zopákli "fajčin výlet" z Hodkovic přes Sychrov do Hodkovic... a jak pak Fifina zjišťovala, co za psa jsme potkali...(kříženka bígla s rotvíkem). No a dneska se čubinka vydala za Najtem - sprdla ho, ale oňuchali se přátelsky.
Dvanáct kiláků - přesně 3 hodiny po tvrdém (většinou asfaltové silničky a cyklostezky) Najt dal v pohodě, až úplně ke konci jsem si všimla, že začíná "zpomalovat". Teď, když se prospal, tak odlehčuje (ale trochu) tu přední.
Jo a taky se srazil se srnčím... vyrazil a po zavolání (no zařvání - adrenalin mi zvýšil hlas) to okamžitě otočil zpátky. Dokonce jsem ho vůbec nepřipnula - pochválila mohutně a klusal před náma dál.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 15:26
- Nahlásit
tak super ze najtik v pohodr po lapaliich s tlapkou. tech 12km po asfaltu by spis zabilo me
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 16:30
- Nahlásit
čaj přiznám se, že jsme jednak chtěli jít relativně "čistou botou" (bahno je jinak všude) a jednak jsem to vzala i jako Najtí test. V lese už řádí normálně a tak jsem chtěla vidět, co udělá delší výlet po tvrdším podloží...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 18:54
- Nahlásit
My si dali 20 km převážně lesem. Malej na konci zrychlil, protože se setmělo a zvěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěř! Charles tak od 15. chodil tvrdějc, ale u něj si nejsem jistá, jestli ho ta noha reálně pobolívá, nebo tam má třeba pořád oslabený svaly a prostě to nefunguje jak má, ale bez bolesti. Už nějakou dobu nedostal Artivit, teď je objednanej, tak v týdnu zase začnem haxny vyživovat a zase bude líp
Zítra si dá Charles pauzu, kluci půjdou akorát ráno běhat a odpoledne na delší procházku a v neděli jedem na výlet s čajdou a moc se všichni těšíme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 19:34
- Nahlásit
u nás skoro celý odpolko pršelo, tak procházka jen krátká
koupila jsem neteři z číny ty stavící čumbrky a teď je u nás a měli jsme hodinku blbne s tím celá rodina takovýho krásnýho panďuláka jsem měla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 20:29
- Nahlásit
maya
tak.to.je super ze to tak sedlo do noty
birma
ale super ze to tak.zvlada
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 21:11
- Nahlásit
cernej caj
druzí dva doma odpadli a on tu ještě coural, co by jako dělal... Úplně neskutečný, že to dává, máme z něj hroznou radost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2017 22:47
- Nahlásit
hledám nějaký videa k článku, no nevím, asi by tohle byla dobrá propagace rodinného pejska, jakože když nepase pes, pase páníček
https://www.youtube.com/watch?v=pD4iXZ6mDfo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 10:30
- Nahlásit
Holky, prosím, nemáte doporučení na dobrého výcvikáře Praha/Praha východ?
Díky
Psík je šiperka vyjíždějící po dítěti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 18:29
- Nahlásit
tento týden byl sníh i slůňo....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 18:37
- Nahlásit
a včerejší výlet z Hodkovic na Sychrov a zpátky... i s rosou na kolejích
jo a zblízka ta fenečka jako bígl rozhodně nevypadala - měla hodně "volné kůže" a byla mohutná po tatínkovi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 18:46
- Nahlásit
Xerxová
o a zblízka ta fenečka jako bígl rozhodně nevypadala - měla hodně "volné kůže" a byla mohutná po tatínkovi
A hodne pekne najezena, jde z ni strach. Najt vedle fotky koni vypada taky jako proste un.
Grrr, aktualizace firefoxu mi zpusobuje tik v oku, zmenili zabehly veci zleva doprava a tak vubec, ja tyhle zmeny taaak nesnasim!
|