Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 11:55
- Nahlásit

Fajka
jak dlouho to 2x rocne vydrzis? :S

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 12:26
- Nahlásit

achjo musim si jit nechat spravit brejle nejak se mi pohla nosnicka ze mampo par dnech nos do krve na jedny strane a nepodarilo se mi to doma vyrovnat... tak nosim nahtadni, se kteryma vidim hur... uz se mi nos zahojil, dalsi pokus a uaaa 2tydny dobry a dneska uz boliiiii ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 13:25
- Nahlásit

Fajka
ž naprosto chápu proč byl na jaře tak ochraptělej když sem se vrátila ze špitálu

Jsem si představila jak okolí shání nějakou pěknou infekci, která by vedla ke krátkodobé hospitalizaci.
Taky bych vždy po hárání ochotně souhlasila s Cirovou kastrací, můj pes to ale nebyl.
Ale asi Martínkovi vykastruju sanitku, víííuuuuu víííííuuuuu víííííuuuuu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 13:38
- Nahlásit

jeste ze timicek byl v tomhle smeru medvidek hodnej

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 13:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
Ale asi Martínkovi vykastruju sanitku, víííuuuuu víííííuuuuu víííííuuuuu
to slyšet houska tak se hned přidá dělá tlampač sanitkám, hasičům policajtům....to aby jsme to nepřeslechly

čaj
jeste ze timicek byl v tomhle smeru medvidek hodnej
bud ráda..ono je to ale asi i tím plemenem...bo jelito jako australák je prostě ukecanej a když něco chce tak řve, když neví co by tak řve, když hlídá tak řve, no a tohle je pro něj teda extra levl řve tuplem
ale prostě se mě nechce nechávat řezat do zdravých psů no...
a vzhledem k tomu že ho nechávám vyřvat přes den tak v noci spal a normálně jedl takže až tak hrozný si myslím to není...ale hlasitej je teda hodně a vytrvalej taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 13:51
- Nahlásit

tim stekal jen asi nudou - treba na buvaku kdyz sme dlouho balili obcas stekl na kolemjdoyci ci psa tak to fakt byde mut spojitost. steste ze feri neni pes

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 14:09
- Nahlásit

me by z toho kleplo ja to nesnasim kdyz pes takhle nepretrzite rve, uplne mi staci kdyz Loki vecer rve pul hodiny na srnky za barakem a dostane sprdunk a musi bejt zticha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 14:21
- Nahlásit

feri kdyz neco chce tak se vrti a knuci a tak jako jecive vystekava, nastesti to neni jekot jak v okne

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 14:23
- Nahlásit

Maya
by z toho kleplo ja to nesnasim kdyz pes takhle nepretrzite rve,
jo to já taky a v ostatních situacích jsem schopná si ho už ukočírovat do svých mezí ale jako tady s háravkou u nosu to prostě nedává... kor když háravka dělá huhuuuu já sem tadýýýýýýý jako jo šlo by to asi ale musela bych stát nad ním a každých 10 vteřin mu povel opakovat bo on má prostě zatmíno

ale číf tvrdí že na na jaře to bylo mnohem horší...(což já teda neposoudim) že ted je to slabší..tak uvidíme pokud bude sestupná tendence že otupí tak třeba se mu to ochodí postupně...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 14:43
- Nahlásit

Fajka
teriér je taky ozvučný zařízení Neustále si brumlá, vrčí, štěká... pomalu začínáme shánět bydlení někde na samotě, rotože sousedi tole nejspíš dlouhodobě nedaj

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 14:47
- Nahlásit

birma
teriér je taky ozvučný zařízení Neustále si brumlá, vrčí, štěká... pomalu začínáme shánět bydlení někde na samotě, rotože sousedi tole nejspíš dlouhodobě nedaj
jo tomu rozumím a chápu páč v paneláku nebo v bytovce tohle fakt nejde ...tady u nás kde dávaj lišky dobroou noc jo...bo něco jinýho je jak to je hlasitý u nás a u sousedů 300 metrů je to slyšet neznatelně... díky bohu jsou přes den v práci takže může ryčet a na večer je vyřvanej tak že odpadne a spí

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 15:03
- Nahlásit

Fajka
za 10 let uz ani nepipne

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 15:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
Fajka
za 10 let uz ani nepipne

Při dlouhověkosti mejch psů (díky bohu za to! nerouhám se...) si myslím že JÁ se toho nedožiju !!!

birma
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 15:59
- Nahlásit

Fajka
tady u nás kde dávaj lišky dobroou noc jo...bo něco jinýho je jak to je hlasitý u nás a u sousedů 300 metrů je to slyšet neznatelně...
přesně to chceme!

teď to vypadalo chvilku nadějně, že bychom měli aspoň chatu za čas a pak si to přizpůsobili na bydlení, ale dneska to vypadá, že z toho sešlo. Sice jsme tam ještě ani nebyli to omrnout, ale i tak mě to štve a mrzí

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 16:08
- Nahlásit

teda koukam kolik je lidi co maj 30 a vice fen
https://www.svscr.cz/seznam-chovatelu-peti-a-vice- fen-starsich-12-mesicu/#

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 16:09
- Nahlásit

birma
a tak nejaka chaticka se da sehnat vzdycky ne? mi pripada teda ze lip nez dum
a nebo pozemek a mobihome videla jsem to pred casem je to supr bydleni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 16:11
- Nahlásit

Maya no blízko Prahy na ne v nějaké "husté" chatové zástavbě to žádná hitparáda nebude...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 16:38
- Nahlásit

birma
teď to vypadalo chvilku nadějně, že bychom měli aspoň chatu za čas a pak si to přizpůsobili na bydlení, ale dneska to vypadá, že z toho sešlo. Sice jsme tam ještě ani nebyli to omrnout, ale i tak mě to štve a mrzí

hele a co mobilheim??? kosek pozemku a bez stevebního povolení to šoupneš a bydlíš bo jsou i plně vybavený, zateplený

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:03
- Nahlásit

Fifi jak roste mimíšek a co blechy ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:14
- Nahlásit

Fajka
Uprimne lity lity k harani a jekotu. Ujeceny Jelito si umim predstavit, s Troldakem to byla doslova silenost. Nejen kvuli rvani, ale hlavne ani nezral, pomalu nepil a coby bonus nemoh curat kvuli prostate, no proste brrr. Tak at to s Houskou zvladate a nedojde k nehode, hlavne at nema madam zadny falesky a problemy potom.
cernej caj
musim si jit nechat spravit brejle nejak se mi pohla nosnicka
To je krasny slovo, "nosnička", fakt se tomu tak rika? Oprava snad bude pidi, jen to postelujou a budes bez frnaku odrenyho zase?
Xerxová
jak roste mimíšek a co blechy ?
Pupik roste a sili, zatimco blechy snad hynou a kvili.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:22
- Nahlásit

Fifi
to nevim ale ja tomu tak rikam. Nojo, zitra beru stary a tyhle do krabicky a snad to bude rychlovka.

Pupik roste a sili, zatimco blechy snad hynou a kvili
tak to je dobre, ze je to takhle, to je spravne

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:27
- Nahlásit

cernej caj
ale ja tomu tak rikam
Vsak, se mi to libi. U nas se tomu rika, myslim nozicky, ale nosnicky zni lip. Proste nozicky na nose, nosnicky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:32
- Nahlásit

Fifi
no myslim, ze muj zamer byl tak nejak podobnej no zkusim zitra vytasit slovo nosnicka v optice, jestli na me budou koukat

jinak teda zitra posledni pracovni den a pak prodlouznej viiikend, kdo se tesite?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:43
- Nahlásit

Fifi
Nejen kvuli rvani, ale hlavne ani nezral, pomalu nepil a coby bonus nemoh curat kvuli prostate
to pak je jasnej signál že kastrace je ten správnej krok ale jelito bašní a venčí se normálně takže v tomhle směru je to v poho...

ale začínáme se posouvat, Houstičku začíná bolet hlaviškáááááá to se chlapec diví že ze stavu to je on mého srdce šampijooon se to překlápí do modu, zmizni hade nebo tě kousssssssnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:45
- Nahlásit

Fifině díky za potěšující informace

Na víkend se těším i netěším - bude dost živo... Zítra večer koncert k 17. listopadu (pan rektor nám "kupuje" hezké hosty - měli jsme Martu Kubišovou, bratry Ebeny... a letos bude Vladimír Mišík s ETC) a taky přijede švagrovka se švárou. V pátek s nima vyrazíme na nějaký výlet a v sobotu k tomu dojede ještě neteřka se dvěma dítky... a v neděli se uvidí...

Psisko dostalo na pelech obří hovězí kost (a já mezitím z pytle kostí okrajovala zbytky svaloviny). Nepřestává mě udivovat - s jakou důvěrou a klídkem mi dává kost na "kontrolu" kolik už toho sežral (hlídám ho - má takovou sílu, že i obří kosti je schopen sežrat). Všechny naše dogy mi kost vydaly - ale bylo vidět, že nerady. Tenhle truhlík zcela v klídku...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 19:46
- Nahlásit

Fajka no hurá - teď to vezme rychlý konec. Snad... Doufám... Věřím

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 20:02
- Nahlásit

Fifi
Pupik roste a sili, zatimco blechy snad hynou a kvili
se máš na co těšit to bude hezkej ježíííšek

Xerxová
Zítra večer koncert k 17. listopadu (pan rektor nám "kupuje" hezké hosty - měli jsme Martu Kubišovou, bratry Ebeny... a letos bude Vladimír Mišík s ETC
pěkně se ovás starají aby jste měli aj kultůru

Všechny naše dogy mi kost vydaly - ale bylo vidět, že nerady. Tenhle truhlík zcela v klídku...
šikovnej!

no hurá - teď to vezme rychlý konec. Snad... Doufám... Věřím
to já taky

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 20:08
- Nahlásit

cernej caj
mě teda spíš napadlo že jako nosnička nese brejle
ale to by měli spravit
já mám brejle bez toho, takže nos nemám odřenej ani teď od novejch
Xerxová
to je hodnej Najtík, Loki teda doma taky vydá, ale venku co najde to se mu moc nechce
Fifi
a pupíka nový fotečky nejsou?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 20:09
- Nahlásit

tak jsem koukla na web - a ona čajda je dost blízko. Jmenuje se to... nosník

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2017 20:13
- Nahlásit

Maya Najt venku nebufetí... Je to pod jeho úroveň žrát něco, co někdo zahodil To není mojí výchovou - má to tak nastavené. Navíc on hodně věcí nežere vůbec (třeba uzeninu). Kosti miluje - ale jak říkám, ani náznak nějaké neochoty vydat - jak venku na zahradě, tak doma... S hračkou někdy provokuje a nechce dát, s kostí nikdy.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání