| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 18:54
- Nahlásit
Fifi holka se na jednu stranu bála, na druhou ji Najtík přitahoval. Nakonec našla odvahu (já měla Najta na vodítku) a hezky se oňuchali. I ten ocas, který měla uklizený zase našla... Koníci byli báječní - tryskem to vzali přes celou ohradu, jestli bychom něco jako neměli na zub... Měli smůlu, jen jsme je pohladili po těch velkých hlavách. Najt je v klidu, zná koně z Malevilu a ví, že já je můžu hladit a on k ohradníku nesmí. Ale mívám ho na vodítku - hlavně kvůli těm ohradám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 19:01
- Nahlásit
Fifi
Grrr, aktualizace firefoxu mi zpusobuje tik v oku
a mě se to líbí, všechno jde upravit, jako chvilku mi trvalo přenastavit lištu, hlavně domeček zleva doprava, jako doleva ho fakt může dát jen programátorskej debil, ale už dobrý, jediný na co jsem nepřišla je jak změnit barvu prohlížeče, vadí mi ty černý neaktivní záložky, ale prej to nějak jde, tak budu muset pohledat
Xerxová
mě ta fenka připomíná spíš mix bloodhounda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 19:07
- Nahlásit
Fifi
aa už jsem na to přišla a záložky mám šedivý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 19:28
- Nahlásit
Maya
chci taky sedivy mne tohle nebavi, neco badat a zkouset. Kde to zmenim?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 20:08
- Nahlásit
Fifi
vpravo ty tři čárky, Nastavit lišty, dole Změnit motiv
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 20:18
- Nahlásit
Fifi
prosím můžeš mi poslat do sms číslo na čajdu? V létě jsem přišla o mobil a s ním i o všechny kontakty, doteď jsem s tím neměla problém...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 20:23
- Nahlásit
Maya
Ach, dekuji, to se mi ulevilo!
birma
Ja na Cajdu ani cislo snad nemam, po tlf jsem s ni nikdy nemluvila, treba bude mit kachna_ ci maya.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 20:34
- Nahlásit
včera po těch třech hodinách chůze a běhu po tvrdém podkladu psisko lehce odlehčovalo - večer po delším klidu viditelně pajdal a prst byl oteklý. Ráno pajdnul jen prvních pár kroků než se rozešel - a tak jsme šli jen na krátkou lesní (lítal a řádil normálně) a od té doby nepajdá. Uvidíme, jaké bude zítra ráno počasí a jak se nám bude chtít jít ven
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 21:03
- Nahlásit
Xerxová
To jsou prave ty rady vraceci se prstovy problemky. Zase klid na luzku a bude dobre. A do budoucna bych se tedy razne vyhybala asfaltu, nestoji to za to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 21:17
- Nahlásit
fifi
tak neaktualizuj
xerxova
kraaasny!
my v nohach 20km v zaludcich jidlo na tyden tak.to zitra spis na hladovku vypada videli sme kachnu s martinkem, nejak vyrostl co jsem ho vidrla naposled ale porad se nezmenilo to ze ji spinkal na rameni jako posledne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2017 22:57
- Nahlásit
cernej caj
tak neaktualizuj
Diky. Ja nejsem profik pc, takze tyhle veci mam nejak nastaveny a onosetosamoseto. Uz jsem si uspesne stihla ten domecek domovsky stranky nekam zasit. Ja proste coby beznej uzivatel tyhle zmeny nesnasim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 07:27
- Nahlásit
cernej caj
Nemůžu tě sehnat, přišla jsem o tvoje číslo. V noci Petr zjistil, že musí dneska pracovat, má nějakej životně důležitej úkol na aplikaci, která se má zítra nasazovat. A já sama jet nechci - už tak se s Petrem málo vidíme a navíc cesta se dvěma přestupama + tramvaj na nádraží není něco, co bych chtěla sama s víc psama absolvovat. Mrzí mě, že to řešim na poslední chvíli, ale dozvěděla jsem se to jednu ráno. Omlouvám se. Určitě si výlet užijete i bez nás.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 07:43
- Nahlásit
Birma
ok, vcera nejak se mi z mob nenacetla ta posledni stranka, cislo ti poslu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 11:20
- Nahlásit
v pátek výletík, včera jen krátká lesní oddychovka (a pak nájezd příbuzenstva) a dneska jsme vyrazili za humna, že trasu upravíme podle toho, jak se bude psovi tlapkat (naposled si pajdnul včera ráno, než se rozešel, pak už úplně v poho) a co počasí.
Bylo moc hezky - stromy pocukrované sněhem, slůňo se snažilo... psisko řádilo, lítalo, klacky nosilo - a pak přišla akcička - neb jsme potkali moji ségru se švárou. A psík podlehl takovému nadšení, že převoral půl hektaru lesa, lítal nám všem nad hlavou... zbytek výpravy jsme šli společně - to už byl psík uklidněn a dorazil k autu zcela v pořádku. Uvidím, co jeho tlapátko řekne, až se delší dobu odleží...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 20:18
- Nahlásit
nikde nikdo ?? Čaj se ztratila mezi skalama, birmu sežrala smečka, Fifi hledá domeček domovský, Maya nakupuje ... a nebo co se děje ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 20:30
- Nahlásit
dneska supr, sme to zkratili na vlak do lhotky a stihly sme tak jeste veceri (borsc)
akorat pisu, najedeny, umyty, namasirovany
xerxova
tak to byla fajn prochazka s necekanynapartakama, je potkavate castejc, ne? ze si najtik nezvyk snad tlapatko bude uplne fit v brzke dobe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 20:57
- Nahlásit
Já věncuju a skřetuju...nestíhááááám mám toho nějak mooooc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 21:15
- Nahlásit
čaj pes ségru i šváru miluje. Nečekal je uprostřed lesa - a já blbec mu řekla "utikéééj, Ívankáááá" - no a on se krapet rozradostnil a už drny lítaly...
Fajka hmmm - já bych měla alespoň do truhlíků nastrkat chvojí a přízdobu - ale je mi líto vyhazovat muškáty - neb mi kvetou...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 21:23
- Nahlásit
Xerxová
hmmm - já bych měla alespoň do truhlíků nastrkat chvojí a přízdobu - ale je mi líto vyhazovat muškáty - neb mi kvetou...
no joooo tam u vás důůle v podhůůůří je ještě podzim, u nás nahoooře už vládne zima a mráz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 22:23
- Nahlásit
Xerxová
já bych nakupovala, ale nějak furt není za co
tady dneska ráno vánice, odpolko vichr, jako počasí celý tři dny naprt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 22:45
- Nahlásit
Birma scípla. Od rána leží s nějakym moribundusem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2017 23:00
- Nahlásit
birma
nemáš to už podruhý?
teda se přiznám, že bych taky nějaký mírnější moribundus brala, neschopenka alespoň na tejden by bodla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 06:44
- Nahlásit
Tak jsem zjistila, že do manželské postele se vedle Michala, obřího medvěda, Kačenky a Martínka fakt nevejdu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 06:52
- Nahlásit
medvěd dorazil s Čajdou ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 07:07
- Nahlásit
Kachna
maya
ja doufam ze nikdy nebudu nemocna nebo umru hladem v tyhle praci
birma
tak at je lip
my za chvili vyrazime do destr a zitra tohle dobou budu uz hodinu v praci. miluju dovoleny tak muzu vstavat az v 6 ale v zime mi to ranni vyskoceni nefunguje brzo rano kdyz je tam tma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 08:04
- Nahlásit
dneska ma hopskulka 8
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 08:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
medvěd dorazil s Čajdou ?
néé, to od čajdy je takový skladný, měkoučký pejsek, Tlusťoušek je poctivý, bytelný cca 35 let starý, velmi nepoddajný a tuhý medvěd . Zalehnout ho rozhodně nejde
edit. Tož gratulace Ferince největší. Jen teda musím říct, že tomu našemu medvídkovi (tohle je fotka z Netu) působením zubu času a povodně už zmizel ten optimistický výraz. Možná proto ho má Kačenka tak ráda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 08:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
čajdo, jak to vypadá nevím, my tam od té vichřice nebyli, vím, že děti ještě nesmí do lesa nahoru, ale to je tak všechno.
hele, sice mají informační centrum jen přes sezonu, ale:
Telefon: +420720978590, třeba poradí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 08:56
- Nahlásit
Maya
naposled jsem měla moribundus na jaře.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2017 09:06
- Nahlásit
birma
no jo me uz to nejak rychle leti to je pres chvili
cernejcaj
tak vsechno nejlepsi Ferince
kachna
ty jo tohohle medu jsme meli taky pak jsem ho nasla na pude pro kluky ale zdal se mi fakt už tak jetej a vypravat to nejde tak jsem ho vyhodila ale potvrzuju je tvrdej jak sutr a obrovskej
|